بعیده ها
آخه الانم یه سرچس کردم. ندبدم کس دیگه ای هم این مشکلو داشته باشه!!!
نمی دونم اشکال از کجاست. ببخشید
بعیده ها
آخه الانم یه سرچس کردم. ندبدم کس دیگه ای هم این مشکلو داشته باشه!!!
نمی دونم اشکال از کجاست. ببخشید
ببین کمال جان من یه جا اسکای فرسو با فرمت جاوا دیدم
میشه بزاری
بله هست. اما دمو. تقریبا به درد نمی خورهنوشته شده توسط metal_militia
البته این ماله خیلی وقت پیشه. احتمالا تا حالا کرک شده. اگه شده بود برات توی تاپیک "درخواست بازی" میزارم.
راستی بچه ها
بازیه "neighboue from hell" رو که بازی کردید؟ (همون همسایه آزاری) یکی از باحال ترین بازیهای کامپیوتره
امروز نسخه موبایلش هم وارد بازار شده![]()
فردا براتون میزارم![]()
Last edited by Kolang; 28-08-2006 at 01:34.
به به اقا من منتظرم راستی میشه بپرسم شما به کدوم سایتها سر می زنی و اینا را توش پیدا می کنی؟
ممنون كمال جان ولي هرچي بازي از persiangigميزاري نميادمثلspilntercellagen&mim3درستش ميكني برام من اين دوتارو ميخوام
سلامنوشته شده توسط amirtaker
سعي ميكنم كم كم بازيها رو توي box.net آپ كنم. امروز چند تا از معروفا رو اونجا ميزارم. روزهاي آينده اگه باز هم با persiangig مشكل داشتيد بگين تا همه بازيها رو منتقل كنم يه جاي ديگه(خدا كنه مشكلش حل شه وگرنه پوستم كندس)
ممنون حالا نميشهspilntercellagentوmison in pasivelرو درست كني ممنون
امير جان خواهش ميكنم 1 ساعت به من فرصت بده. الان واقعا نميتونم. براي اينكه خودمم هم نميتونم دانلودش كنم كه دوباره براي شما آپلود كنم و روي كامپيوتر اينجا هم ندارم. بايد دوباره سرچ كنم. 1 ساعته ديگه اين دوتا رو ok ميكنم.نوشته شده توسط amirtaker
ممنون كمال جان هركاري دوست داري بكن فقط يك خواهش كوچولوي ديگه اون بازي ها هستش كه با دوربين انجام ميشه كه تو يك تايپيك جدا گذاشتي ميشه انا رو همok كني من فقط پينگ پنگش رو ميخواهم بازم از بابات همه چيز ممنون
لينك splinter تصحيح شد. mission imposible رو هم الان نتونستم ژيدا كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)