کسی میدونه بخش چند نفرش مثل قبلی پسوورد میخواد یا نه؟![]()
کسی میدونه بخش چند نفرش مثل قبلی پسوورد میخواد یا نه؟![]()
فک کنم عکسه فیک باشه...![]()
نه فیک نیست.گرافیک بتای نسخه X360 واقعا بد بود و کلی هم باگ داشت بازی(یکی از عجیب ترین باگ هاش این بود که کنسول هنگ میکرد تو بازی :| )فک کنم عکسه فیک باشه...![]()
ولی نسخه کامل بازی که یه HD Texture Pack هم داره گرافیکش واقعا بهتره نسبت به بتا.من مولتیش رو امتحان نکردم ولی 1-2 تا از کاربر های xbox360iso میگفتن گرافیک campaign از گرافیک مولتی پلیرش بهتر هست.........
+
روی کنسول های یا ننسل در کل انتظاری نمیشه از بازی داشت ولی بازم روی این نسل گرافیک خیلی خوبه و یکی از پیشرفت های مهم بازی نسبت به BF 3 ثابت بودن فریمش روی 30 هست،موقع انفجار های پشت سر هم و محیط های شلوغ هم بازی اصلا افت فریم نداره........
+
Bad Company 2 روی کنسول ها عالی بود،روی کسنول های این نسل من هنوز BC2 رو ترجیح میدم....
کسانی که می تونن ای پی شونو به امریکا تغییر بدن می تونن از همین الان پریلود (preload) کنن بازی رو
این یک حقیقته که گرافیکی که شما میتونید در یک PC مناسب داشته باشید، بسیار بالاتر از گرافیک های عتیقه و کوچیک شده ارزونیه که توی کنسول ها میچپونن و چندین سال آپدیتش نمیکنن!نوشته شده توسط The monster raptor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری لینک های دیگه هم هست از سایت putlocker که برای من سرعت دانلودشون بالاست.البته این انگار نسخه BATTLEFIELD 4 - DIGITAL DELUXE EDITION
هست حالا نمی دونم به ما بخوره یا نه.ولی خوب فایل های کرک نشده هستند اینا می زارم حالا هر کی خواست دانلود کنه بازم من نمی دونم که جواب بده یا نه برای کسی:
محتوای مخفی: لینک
حجم نسخه ایکس باکس بتا 1.5 گیگ بود در حالی که حجم نسخه پی سی 5.5 گیگ بود
انتظار دارید در یک حد باشه گرافیکشون ؟![]()
کسایی که الان نمی تونن دانلود کنن به عنوان preload می تونن از این لینک ها دانلود کنن که وقتی که بازی عرضه شد عقب نیفتند.(این لینک ها ماله نسخه ی خودمه که پیش خریده ولی روسی هست)
حجم 23.57 گیگ --- ماندگاری هم یک هفته از امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
md5 پارت 1 : 4e13a59c109be6bd5dff908b86d3b6e0
md5 پارت 2 : cba6753a1c443d0fe9fc313aa317abab
md5 پارت 3 : c174caf826f1618400a0260e0a10d66b
md5 پارت 4 : 782b1f9321052aabe04ba99a56ddaa19
Last edited by sada; 27-10-2013 at 09:47.
دوستان با این سیستم توی 1080 و تنظیمات Ultra چند فریم به نظرتون میگیرم؟
CPU: FX-8350
VGA: GTX 660ti OC
RAM: 8gig 1600
بالای 30 راحت !رزولوشن های پایین ترم فک کنم رو 60 قفل بشه اصن .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)