Singapore Race Result
Singapore Race Result
ریسی که نفر اول 2 ثانیه تو هر دور اختلاف داشته باشه با رقبای نزدیکش تکلیفش معلومه از لحاظ هیجان و جذابیتحتی تو اون سال 2011 هم یادم نمیاد اینقدر بین وتل و بقیه اختلاف بوده باشه . تیما و راننده ها ممکنه با وتل بتونن رقابت کنن ولی با نیویی نمیتون
یکی از دوستان هم قبلاً از شبکه ورزش دیده بود میگفت خوب بوده کیفیت پخش و گزارش که بازم جای امیدواریه حداقل به طرفدارای این رشته دارن یه توجهی نشون میدن . اگه نشون بدن مسابقه بعدی رو سعی میکنم یه بخشیشو از این شبکه تماشا کنم ببینم چه جوریاس . اگه اون آقای صباغ گزارشگرش باشه خوبه ، پارسال یه بخش تحلیلی داشت برا F1 تو این شبکه که اطلاعات خوبی به بیننده میداد
آره واقعا حامد! وتل خيلي سريع بود! من در طول چند سال گذشته رد بولي رو نديدم كه اين قدر سريع بوده و در هر دور 2 ثانيه با ديگران فاصله داشته باشه! نيوئي واقعا نابغه س...
اگر فراري هم قهرماني ر كسب نكنه، باز من هم از عملكردي كلي تيم خيلي راضي هستم..نمو نه ش همين گراند پري سنگا پور بود...آلنزو ششم شروع كرد و درآخر دوم شد...بهترين نتيجه اي كه مي تونست بگيره و هم گرفت!
اگر مسابقه بعدي رو از شبكه ورزش ديدي نظرت رو هم همينجا بگو!
فكر كنم كه گراند پري بعدي كره باشه كه به نظرم هيچ جذابيت خاصي نداره!
تا بعد!
سلام.
نقل قول از باتن:سرعت وتل آدم رو به وحشت ميندازه.
چيز ديگه اي واقعا نميشه گفت،حتي آلونسو هم احتمال قهرماني خودش رو به شانس ربط داده.
وبر هم براي كره 10 رده پنالتي خورده.
تشكر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت اينكه جدولها رو هميشه ميزاره.
فقط پيشنهادم اين هست كه توي 1 پست لحاظ بشه كه حجم و صفحات تايپيك بالا نره.
آره آقا رضا یجوری تو 1 پست جاش بده راحت تر بشه خوند
---------------------------------------------------------------------
پنالتی وبر هم به خاطر همون سواری گرفتن از ماشین آلونسو بود . البته اینجا توبیخ شد ولی چون تعداد توبیخیاش رسید به 3 طبق قانون 10 رده پنالتی گرفت آلونسو هم به خاطر این کار توبیخ شد.
راستی زئوس جان فیلمشم تو تاپیک سنگاپور tt هست میتونی دان کنی
ممنون حامد جان.
اتفاقا فيلمش رو ديدم اما ديگه tt مثل سابق حال نميده و بچه هاي قديمي كمتر پست ميزارن البته شايد تسلط ردبول توي اين 4 سال يه مقدار توش تاثير گذار بوده و به خاطر همين هم به سرم زد كه اينجا اين تايپيك رو راه بندازم![]()
Last edited by ZEOS 59; 24-09-2013 at 17:20.
سلام دوستان عزیز باشه چشم هر چی شما بگین![]()
با سلام.
تايپيك فصل 2014 هم راه اندازي شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)