بابک جان هولوهوش 1200000 تومان بودجمه.
یکی دو سالی هست رصد می کنم اما با دوربین دو چشمی، حلا می خوام با تلسکوپ رصد کنم علاقه زیادی هم به عکاسی از سهابی ها دارم حالا کدوم تلسکوپ خوبه؟
بابک جان هولوهوش 1200000 تومان بودجمه.
یکی دو سالی هست رصد می کنم اما با دوربین دو چشمی، حلا می خوام با تلسکوپ رصد کنم علاقه زیادی هم به عکاسی از سهابی ها دارم حالا کدوم تلسکوپ خوبه؟
Last edited by ارِژنگ; 18-01-2008 at 12:24.
من اینا رو پیشنهاد میدم .
این مناسب عکاسی نیست اما محشره برای رصد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1350000 تومنه باهاش میشه از ماه و سیارات فقط عکاسی کرد . ( با وب کم )
و این برای عکاسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
930 تومنه
اگه میتونی بودجه رو بالا ببری در حد 1800 این خیلی خوبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوالی باشه در خدمتم
ممنون در ضمن سلسترون آمریکاییش گیر می آید؟ برای پسر داییم می خواهم.
Last edited by ارِژنگ; 18-01-2008 at 16:07.
بابک جان تلسکوپ مید مدل Lx200 هشت اینچی قیمتش چنده؟
و تلسکوپ مید مدل Lx90 هشت اینچی برای رصد اعماق آسمان خوبه؟
اگه امکان داره سریع تر.
Last edited by ارِژنگ; 18-01-2008 at 19:16.
تلسکوپ مید مدل lx200 هشت اینچ قیمتش چنده؟
تلسکوپ مید مدلLX90 هشت اینچ برای رصد اعماق آسمان مناسب است؟
سلسترون رو نمیدونم هست یا نه آمریکاییش .
مید باید حدود 2.5 تا 3 میلیون باشه . من مید رو پیشنهاد نمیکنم .
چون بردش راحت میسوزه و وقتی سوخت خداحافظ ردیاب . تعمیر نمیشه . خوب هم ترک نمیکنه . مید بیشتر تبلیغات هست که معرئوفش کرده ( این نوع معروف استقرار چنگالیش ) البته اپتیک خوبی داره .
اگه این اندازه پول داری گزینه های بهتری میشه پیشنهاد کرد
راستی کار با این تلسکوپ ها واقعا سخته و یه دوره آموزش اساسی لازمه . شخص مورد نطر بلده با تلسکوپ کار کنه ؟
آره بلده.
حالا چه گزینه هایی مناسب؟
البته برای رصد اعماق آسمان
Last edited by ارِژنگ; 18-01-2008 at 19:33.
عکاسی هم بکنه یا رصد ؟ یا هر دو ؟
هر دو هم عکاسی هم رصد.
jشماره آخر مجله نجوم تبلیغ تلسکوپ اشمیت کاسگرین سلسترن روی پایه eq6 هست در اندازه های 8 . 9 و 11 اینچ
قیمت ندارم . اما این بهترین گزینه ممکنه که میتونم پیشنهاد بدم . 8 اینچ باید حدود 2.5 تا 3 باشه قیمت . پایه خودش 1.5 قیمت داره .
کاسگرین ها بهترین اپتیک ها هستن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)