سلام.
من اینو از Varzesh3 برداشتم سایت گل هم همین خبر رو منتشر کرده بود![]()
بقیش رو نرفتم دنبالش چون دیدم گل هم گزاشته دیدم اعتبار داره![]()
سلام.
من اینو از Varzesh3 برداشتم سایت گل هم همین خبر رو منتشر کرده بود![]()
بقیش رو نرفتم دنبالش چون دیدم گل هم گزاشته دیدم اعتبار داره![]()
دوست من ، نظر شما محترمه، ولی آخه یه جاهایی دیگه خیلی به نظرم دور از ذهن اومد .
گیگز توی اون بازی یکی از بهترین های زمین بود .
میدونی مثل چی می مونه؟ مثل اینکه من بیام در مورد میلان بگم، مربیتون اشتباه کرد که بوآتنگ رو گذاشت، چون فصل خوبی رو نداشت نباید توی این بازی هم میذاشتش تو .
همه دیدن که بوآتنگ خوب بازی کرد، همونطور که همه دیدن گیگز توی اون بازی فوق العاده بود ...
به نظر میرسه صرفا توی خبرگزاریهای ایران این مصاحبه با کولینا پوشش داده شده
من که چیزی پیدا نکردم که صحت این خبر رو تایید کنه
امیدوارم دوستان پیدا کنن
فکر میکنم یک بازی در لیگ قهرمانان بین رئال و منچستر و در کنار اینها اسم دلرباییمثل کولینا اینقدر جذاب باشه که توی صدها خبرگزاری در دنیا بپیچه
قطعا همین طوره علیرضا جان، پیچیده به این صورت:فکر میکنم یک بازی در لیگ قهرمانان بین رئال و منچستر و در کنار اینها اسم دلرباییمثل کولینا اینقدر جذاب باشه که توی صدها خبرگزاری در دنیا بپیچه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
یعنی شما فقط منتظر بودی که خبر جعلی باشه! نمی دونم چرا برای طرفدارای بارسا مهم باشه! حالا امشب می تونید راحت بخوابید.
معراج عزیز ببخش که گیر میدم ها
دستت بابت این لینکها درد نکنه مشخص شد من زیاد نگشتم و به همون دو صفحه اول گوگل قناعت کردم
اما دو تا از این خبرگزاریها اسپانیایی هستن و یکیش یه سایت فکر کنم مجاری
منظورم از خبرگزاری معتبر مثلا گل انگلیسی یا یه چیزی شبیه به این سایته
به این خاطر که اشتباهات داوری به سود بارسا برای دوستان رئالی همیشه مهم بودهیعنی شما فقط منتظر بودی که خبر جعلی باشه! نمی دونم چرا برای طرفدارای بارسا مهم باشه! حالا امشب می تونید راحت بخوابید.
در مورد خبر هم چون توی اکثر رسانه های ایرانی منبع خبر ایسنا بود طبیعتا شک برانگیز بود
از طرفی رسانه های اسپانیایی در خبرسازی بی سابقه هم نیستن نمونه اخیرش
جدای از این مسائل نظر کولینا و نمره بالاش به داور مسابقه با توجه به اشتباهات مشهودش که به سود و ضرر هر دو تیم بود واقعا برای من جای تامل داشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by گرافيكار; 10-03-2013 at 01:54.
نه علیرضا جان من دقیقا یادمه این خبر رو یک روزنامه چاپ انگلیس یا فرانسه منتشر کرده بود ، روی پیج های خارجی رئال و منچستر هم تو فیس بوک دیدم.
از لحاظ منبع 100% درسته.
Last edited by D3vil_A; 10-03-2013 at 02:16.
آرمان جان مرسی به خاطر جوابت
اما جدای از این مسئله
نظر خودت در مورد نمره بالای کولینا به داور مسابقه چیه
ببین مشخصه نمرش یک مقدار بالا و کیلویی هست.
با نگرفتن دوتا پنالتی(یکی برای رئال و یکی برای منچستر) 8.2/10 مستحق این داور نیست با فرض اینکه اخراج نانی 100% درست بود ( که همینطور هم هست )
البته رو گل منچستر که آفساید بود نمیشه از داور وسط خرده گرفت چون وظیفه کمک داور بازی بود تا آفساید اعلام کنه همچنین هند رافائل هم تا حدودی داور خط میتونست به داور اصلی کمک کنه.
+
از تصمیم های خوب این داور هم انصافا نباید گذشت کنیم ، مثلا تلاش هایی که منسچتریا برای پنالتی گرفتن میکردند و تمارض ها + توپ هایی که میگفتند به دست راموس خرده که اصلا پنالتی نبود و کنترول بازی از لحاظ روانی ....!
شما همه چیز رو به سود منچستر دیدیا!!
همه ی دنبا دارن میگن اخراج نانی درست نبوده بعضی ها هم میگن درست بوده،بعد شما اومدی میگی 100 درصد درست بوده!
عزیز من تمارض کجا بوده؟راموس خیلی زیبا پای اورا رو هدف گرفته بوده بعد شما میگی تمارض؟؟؟
همه ی دنیا دیدن تا دقیقه 60 هیچ کاری رئال نتونست بکنه..همون ده نفره هم منچستر بازی رو میتونست مساوی بکنه..اخراج کردن یک بازیکن کجا و پنالتی گرفتن یا نگرفتن کجا!!!!اخراج کردن کجا و آفساید گرفتن کجا!!
Last edited by rz21; 10-03-2013 at 12:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)