تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 39 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام مجدد.

توضیحات:

در مورد سوال73از سری سوالات محمد و جواب علی رضای عزیز باید بگم که منظور من فقط شخص علی پروین بود اون هم در صورت درستی ادعای پست قبلی اون تاپیک مذکور!
    در هرصورت خودم هم قبول دارم که تند و ناجوانمردانه قضاوت کردم.از دوستان گل پرسپولیسی همین جا دلجویی میکنم.

سری چهارم/

1- پپ بالاخره اومد به بایرن!نظرت رو درمورد اینکه ممکنه موفق بشه یا نه؟
    2-بایرن تیم پرحاشیه و جنجالیه(اف سی هالیوود)پپ با این مسئله که یه بازیکنی بزنه زیر گوش یه بازیکن دیگه کنار میاد؟
    3-نوری شاهین به دورتموند برگشت!شاهین به روزهای اوجش برمیگرده؟نظر کلی تو چیه؟
    4-چرا پپ از رائول به عنوان دستیار میخواد استفاده کنه؟یه رئالی با یه بارسایی میتونن یه جا با هم کار کنن؟
    5-به نظر من فوتبال آلمان و فلسفه اون بالاتر از این حرفهاست که با اومدن پپ هیجان زده بشه یا بخواد ادعا کنه قراره چیزی بهش اضافه بشه!این حرف درسته؟

مرسی علی رضا جان.

2. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به سری نمیدونم چندمMohammadT15 (محمد عزیز)

علیرضا جان باز هم سلام

بازم علیک سلام

نه نه به خدا سوالام زیاد نیست
    توی اون مورد سوالهای قبلیه چند تا مشکل داشتم و یه جا باز هم یه اتفاق نادر افتاد . خدایی بگم نمیخندی بهم؟

نه چرا بخندم
    سعی میکنیم با کمک هم مشکلاتت رو حل کنیم

آقا سوال 94 منظورم این بود که تا حالا دستت به نامحرم خورده؟حالا شباهت نامحرم و محرک رو خودم نمیدونم
    احتمالا اون موقع یکی اس داده

اینم از اون سوالا بود ها
    بله بارها به شکل اتفاقی دستم به نامحرم خورده

سوال 18 هم منظورم بود که بین اون 2 تا بخوای انتخاب کنی کدوم شکلکو انتخاب میکنی .

این شکلک خیلی قشنگتر احساس رو منتقل میکنه

یه سوال هم راجع به پست حاشیه ساز کردم گفتی برام پیش اومده چشام اینجوری شداینجا که موردی نداره میشه پستتو شرح بدی کامل که راجع به چی بود ؟

آخریش رو یادم میاد
    فولاد که استقلال رو برد
    رفتم توی تاپیک لیگ ایران یه پست دادم بعد آخرش این جمله رو زدم

اهواز عروسیه تهران اینا

دقیقا همین جمله و همین شکلک
    بعد دیدم امیر ویرایشش کرده و حذف کرده اون تیکه رو
    ولی برای توضیح دادم که صرفا یه شوخی بود
    در هر صورت امیر بیچاره کارش خیلی سخته

یه سوال هم راجع به نجات طوطی و گربه پرسیدم دوباره سرمونو کلاه گذاشتی
    تست روانشناسیه شما بین این 2 تا انتخاب کن من جوابشو بهت بگم

شاید چون طوطی از گربه ضعیف تره اول به اون کمک کنم

اتفاقا مورد لطف و عنایت کاربرا هم بابت این پست ها قرار گرفتم
    یه 4 5 نفری پیغام خصوصی دادن یه فحش خودمونی دادن و گفتن عقلت کمه؟
    گفتم نه والا از بیکاریه و چون علیرضا هم پرسپولیسیه یکم به چالش بیشتری بکشونیمش
    حالا اینایی که از دور میخندن نوبت خودتون بشه مخصوصاااا اون سبزاش مخصوصصصصصصصا اون سبزاش همچینننننن سوال دارم براتوننن که از مدیریت استعفا بدید

من اون پیاما رو محکوم میکنم
    ولی خداییش این تعداد سوال رو تایپ کردن خیلی سخته
    حتی اگه کپی پیسشونم کرده باشی بازم خیلی وقت میگیره
    در هر صورت من از انرژیت و کل کل و چالشهات لذت بردم
    Last edited by گرافيكار; 17-01-2013 at 22:34.

4. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به yuseph (یوسف) دوست عزیزم

سلام مجدد.

سلام بر طرفدار سرسخت استقموند(استقلال و دورتموند)
    کم پیدا شدی یه هو

توضیحات:

در مورد سوال73از سری سوالات محمد و جواب علی رضای عزیز باید بگم که منظور من فقط شخص علی پروین بود اون هم در صورت درستی ادعای پست قبلی اون تاپیک مذکور!
    در هرصورت خودم هم قبول دارم که تند و ناجوانمردانه قضاوت کردم.از دوستانگلپرسپولیسی همین جا دلجویی میکنم.

پس منم بابت برداشت اشتباهم یه عذرخواهی بهت بدهکارم یوسف جان
    و البته یه عذرخواهی دیگه هم بابت پاسخی که به یکی از سوالای محمد دادم بهت بدهکارم

محمد پرسیده بود توی تاپیک استقلال با کدوم کاربر رفاقت بیشتری داری
    من هم گفتم با وحید
    بعد هر چه سعی با موبایل ویرایشش کنم اجازه نمیداد شاید به خاطر طولانی بودنش
    نمیدونم چرا فراموش کردم اما یوسف حتی بیشتر از وحید به من نزدیکه
    و شاید برای دوستان هم جالب باشه که یوسف از بین کاربرای انجمن ورزش تنها کسی بود که برای تولد دخترم هدیه هم فرستاد و منو شرمنده مهربانیش کرد
    و امیدوارم روزی بتونم جبران کنم

سری چهارم/

در خدمتم

1- پپ بالاخره اومد به بایرن!نظرت رو درمورد اینکه ممکنه موفق بشه یا نه؟

چه سوال خوبی و البته به روزی
    من فکر میکنم رفتن پپ به بایرن دقیقا در مسیر تزریق و ترکیب فوتبال ذاتی اسپانیا با فوتبال آلمانه
    سران بایرن قطعا با فکر زیاد دست به چنین انتخابی زدن و پپ هم قطعا این انتخابش براش حتی از پولهای سیتی و چلسی هم مهمتر بوده
    در واقع در ادامه حرکت دورتموند و الگو برداری هدفمندش از فوتبال اسپانیا حالا بایرن هم عملا یک قدم آشکارتر و مستقیم به سمت ترکیب فوتبالش با یک ذهنیت اسپانیایی برداشته
    موفقیت رو اگر گرفتن نتیجه تعریف کنیم ناچاریم برای دونستنش منتظر آینده بمونیم
    اما اگر بپرسی که آیا فوتبال بایرن با اومدن پپ تغییر میکنه پاسخ من مثبته

2-بایرن تیم پرحاشیه و جنجالیه(اف سی هالیوود)پپ با این مسئله که یه بازیکنی بزنه زیر گوش یه بازیکن دیگه کنار میاد؟

پپ اونقدرها هم ساکت و صبور نیست
    پپ گوش بازیکنای نافرمانی مثل توره و ایبرا رو پیچونده
    و برای رسیدن به اهدافش حتی به بازیکن مهربانی مثل اتوئو هم رحم نکرده
    من فکر نمیکنم پپ با بی نظمی کنار بیاد
    سران بایرن میدونن که پپ بازیکن یا به قول ایبرا بچه های حرف گوش کن میخواد پس حتما این آزادی عمل رو به پپ خواهند داد

3-نوری شاهین به دورتموند برگشت!شاهین به روزهای اوجش برمیگرده؟نظر کلی تو چیه؟

بازگشتش به دورتموند یه پیام خوب و ویژه بود برای سایر بازیکنای جوون که بدون تفکر وارد تیمهای بزرگ نشن
    بلایی که احساس میکنم کم کم داره سر سانچز در بارسا میاد
    نوری شاهین اگر در دورتموند میموند با توجه به اقتدار دورتموند در اروپا شاید الان یکی از سه بازیکن برتر اروپا بود
    اما من فکر میکنم با توجه با آشناییش با فضای دورتموند بتونه خودش رو و فوتبالش رو نجات بده

4-چرا پپ از رائول به عنوان دستیار میخواد استفاده کنه؟یه رئالی با یه بارسایی میتونن یه جا با هم کار کنن؟

پپ بارها نشون داده فراتر از برخوردهای الکلاسیکویی عمل میکنه
    مطمئنم اگر در زمان پپ شخصی مهربانتر از مورینیو روی نیمکت رئال بود رابطه این دو باشگاه به بهترین سطح خودش در تاریخ این دو تیم میرسید
    پپ فراتر از همه تعصبات، فقط به رسیدن به هدفش فکر میکنه و با این انتخابش نشون داد آشنایی رائول با فوتبال آلمان خیلی بیشتر از رئالی بودنش اهمیت داره

5-به نظر من فوتبال آلمان و فلسفه اون بالاتر از این حرفهاست که با اومدن پپ هیجان زده بشه یا بخواد ادعا کنه قراره چیزی بهش اضافه بشه!این حرف درسته؟

نه به نظر من درست نیست
    اگر قرار نیست پپ چیزی به فوتبال آلمان اضافه کنه و اگر سران بایرن چنین بستری رو براش فراهم نکردن اصولا بزرگترین اشتباه رو تفکر حاکم بر بایرن یعنی سرانش مرتکب شدن
    هر مربی ذهنیت و روش خودش رو داره و پپ هم همینطور

اتفاقا فوتبال آلمان تنها فوتبالیه که در حال حاضر فهمیده که باید در فلسفه فوتبالش تجدید نظر کنه
    فوتبال آلمان با این انتخاب و البته روشی که پیش از این دورتموند به کار برده نشون داده که برای رسیدن به سطح بهتر بدون تعارف حاضره از کشوری مثل اسپانیا هم درسهای مورد نیازش رو یاد بگیره
    وگرنه سایر کشورها که دائم در حال گرفتن ایرادهای بنی اسرائیلی از تیکی تاکا و فوتبال حوصله سر بر بارسا و اسپانیا هستن

پپ قطعا میدونه که در بایرن نمیتونه فوتبالی کاملا شبیه به بارسا پیاده کنه و البته قرار هم نیست این کار رو بکنه
    پپ اومده که هم خودش تجربه تازه ای داشته باشه هم بایرن

باید منتظر موند و سرانجام پپ رو در فوتبال آلمان دید

مرسی علی رضا جان.

خواهش میکنم یوسف جان

6. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

علیرضا جان دیگه سلام نمیکنم چون امروز دومین پستمه توی طول روز یه بار سلام کردن واجبه

آقا یه سوالم رو باز تصحیح میکنم . به طور غیر عمد که خوب دست همه به نامحرم میخورهمنظورم به طور عمده . یا اینکه برات مهم نباشه این مسئله دست بدی رو بوسی کنی و از اینکارا . راجع به این مسئله بگو غیر عمدو که همه یه جور دست زدن

نه به جان خودم کپی پیست کجا بود کلی فکر کردم همشو نوشتم

درباره ی اون سوال طوطی و گربه هم دروغ گفتم تست نبود میخواستم جواب بدی
    منم از جواب های شما لذت بردم
    Last edited by MohammadT15; 17-01-2013 at 23:42.

8. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام، خب طبق قولی که بهت داده بودم اومدم

چرا این هم خونه ای من مدام زیر لب این شعر رو میخونه: پرسپولیس قهرمان میشه، خدا میدونه که حقشه، اگر که جدول برعکس بشه، پرسپولیس قهرمان میشه، پرسپولیس قهرمان میشه؟ مثلاً داره آشپزی میکنه، اینو زیر لب میخونه، تخته بازی میکنیم، اینو میخونه...

بریم که جدی شیم! سوالات من غیر فوتبالی هست.

1. قبول داری هرچیزی یه بهایی داره؟ حق انسان ها، خونشون و حتی عشقشون؟ (احتمالاً میگی نه! چرا؟ )

2. اگر بهت یک میلیون دلار بدن، چی کار میکنی؟ اگر 10 سال قبل میدادن چی کار میکردی؟

3. آرزوهای کودکیت چی بود؟ آرزوهای نوجوانیت و جوانیت چی؟ و آرزوی های الانت (نه اینکه پیر شده باشیا فقط خواستم 7 سال 7 سال بیای بالا!). آیا بهشون رسیدی؟ یا هنوز هم میخوای که برسی؟ اگر برای رسیدن به بعضی هاش، مجبور بشی از یه چیزایی مثل خانوادت بگذری، این کار رو میکنی یا اینکه بخاطر اونا آرزوت رو قربانی میکنی؟ به نظرت این روند تا کجا میتونه پیش بره که ما به دلیل وضعیت حالمون، آرزوهای گذشتمون رو کور کنیم، ما بهتر هستیم، یا اون کسی که مثلاً آرزوش این بوده که کل دنیا رو بچرخه و یهو همه چیز رو رها میکنه میره دنبال آرزوهای کودکیش؟

4. این جمله دکتر House رو قبول داری که میگه "Everybody lies" ؟ به نظرت میشه همیشه 100% صادق بود؟ آیا صداقت رو با اینکه هرچی تو ذهنت هست رو به زبون بیاری یکی میدونی؟ اگر نه، اگر چیزی خلاف اونی که تو ذهنت هست رو بیان کنی دروغ نیست؟ اگه نیست پس تعریف دروغ چیه؟ اگه هست، و اگه بگیم همه اون چیزی که تو ذهنشون هست رو به زبون بیارن، به نظرت روابط انسان ها بهم نمی ریزه؟ اگر بگیم گاهی باید دروغ گفت و گاهی حقیقت رو، پس دروغگو صفت کی هست؟

10. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیرضا جان
    بعد از دوری چندین و چند روزه از صندلی داغ دوباره با قدرت برگشتم

1_چیزی به دربی نمونده,نظرت در مورد حساسیتهایی که شاید بی خودی ایجاد میشه چیه?حتی این کل کل ها قبل از دربی به مدیرعاملهای دو باشگاه هم کشیده شده.....فکر نمیکنم شکی توی این موضوع باشه که شعار بر علیه رویانیان و فتح الله زاده خودجوش نیست.....و یا صحبتهای شیرینی در مورد قلعه نویی.....این حساسیتها روی هوادارا تاثیر منفی نمیذاره?

2_پرسپولیس چرا با اینکه افتخاراتی که اخیرا به دست اورده همشون با مربیه ایرانی بوده باز هم میره دنبال مربیهای خارجی?

3_گل محمدی مثل قلعه نویی موفق میشه و یا به سرنوشت استیلی دچار میشه?نظرت در مورد عملکرد یحیی چیه?از لحاظ فنی در سطح خیلی بالایی قرار داره که تیمو تا اینجای کار اینگونه متحول کرده و یا فکر میکنی این تحولی که ایجاد شده صرفا فقط برای شوکیه که وارد شده و کم کم اثرش از بین میره?

4_پرویز مظلومی یک فصلی میشه که خونه نشینه, کارنامه بدی هم نداشته , 4 برد پیاپی در دربی , دو فصل قهرمانیو با اختلاف یک امتیاز از دست داد , قهرمان جام حذفی شد , مسو اسیایی کرد و با ابومسلم بهترین تیم شهرستانی شد , به نظرت چی باعث میشه همچین مربی بیکار و خونه,نشین بمونه?

5_چرا در ایران اصلا روی تیمهای پایه سرمایه گزاری نمیشه؟استقلال و پرسپولیس باید خیلی بیشتر روی بازیکنای پایه حساب باز کنند ولی اصلا اینطور نیست...مثلا ارش افشین و یعقوب کریمی در تیمهای پایه استقلال رشد کردند ولی حتی یه فرصت کوچک هم بهشون در این تیم داده نشد,به نظرت چرا نه تنها روی تیمهای پایه کار نمیشه,بلکه حتی به توانایی های بازیکنایی که در تیمهای پایه هستنو خوب کار میکنند توجه هم نمیشه?

6_به احتمال زیاد صحبتهای نویدکیارو در برنامه نود شنیدی,نظرت در مورد حرفاش چیه?ایا سپاهان از ابروی ایران دفاع میکرد?

7_به نظرت دلیل اصلی اتفاقاتی که در اصفهان برای پرسپولیس افتاد چی بود?

8_بعد از اون جرایانات ابهای اصفهان یه حرفی زدی که تا همین الان روی مخم داره راه میره و حتی خداوکیلی خوابشم دیدم که یکی داره همین جملرو بهم میگه همون جمله ای که گفتی نصف بیشتر زمینو سیاهی گرفته)یه همچین چیزایی بود(میشه در موردش بیشتر توضیح بدی?

9_چقدر به جن و روح و سحر و جادو و ...... اعتقاد داری?تا حالا شده از طرف جنیان مورد ازارو اذیت قرار بگیری?

10_ترسناکترین ماجرایی که برات اتفاق افتادرو واسمون تعریف کن

11_تا حالا شده روایتی از عالم ارواح بشنوی که موهای تنت سیخ بشه ?اگه بوده میشه برامون تعریف کنی?

12_چقدر اهل هییت هستی?به کدوم مداح علاقه بیشتری داری?نظرتو در مورد مداحان زیر بگو

حاج عبدالرضا هلالی
    جواد مقدم
    حسین سیب سرخی
    محمود کریمی

ادامه داستان را در برنامه بعد خواهید دید
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 18-01-2013 at 20:48.

12. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه formol1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    دورود

پيش فرض

سلام آقای گرافیکار عزیز (علیرضا)
    یه چندتا سوال ورزشی وغیر ورزشی که اگه قابل بدونی یه دنگی بزاری روشون (دنگ = صدا دراین جا به معنی جواب = واژه لریه)
    بسم الله
    1-نظرت درمورد فرمول 1 چیه.
    2- نظرت درمورد گهر دورود.
    3- اختراع یا اکتشاف؟ چرا؟ (کدوم رو بیشتر می پسندی )
    4- عمو یا دایی ؟ خاله یا عمه؟چرا؟
    5- من الان به شما که طرفدار پرسپولیس هستی مثل خودم باید چی بگم (هم طرفداری یا هم ...)
    6-بهترین فوتبالیست تاریخ ایران وجهان؟
    7-مارپله یا شطرنج؟
    8- اگه یه زمانی چند نفر خانواده اول( پدرومادرو...) و خانواده دومت ( همسر ودخترو...) رو گروگان بگیرن وبهت بگن که باید بین اونا یکی رو انتخاب کنی کدوم رو انتخاب می کنی ؟
    9-حالا اگه به سوال بالا گزینه (کلیه ی آشنایان وفامیل های دور ونزدیک )رو اضافه کنن چی؟
    10- اگه کل مردم جهان روهم اضافه کنن چی ؟
    با تشکر ببخشید اگه زیادی فضولی کردم.

14. 6 کاربر از formol1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به MohammadT15 (محمد عزیز)
    علیرضا جان دیگه سلام نمیکنم چون امروز دومین پستمه توی طول روز یه بار سلام کردن واجبه

چه اشکالی داره
    من که سلام میکنم

آقا یه سوالم رو باز تصحیح میکنم . به طور غیر عمد که خوب دست همه به نامحرم میخوره
    منظورم به طور عمده . یا اینکه برات مهم نباشه این مسئله دست بدی رو بوسی کنی و از اینکارا . راجع به این مسئله بگو غیر عمدو که همه یه جور دست زدن

مثلا چجوری باید به طور عمدی دستم به نامحرم بخوره
    خوب که فکر میکنم به جاهای بدی میرسم
    بعد اصلا نامحرم ممکنه برای تو یه تعریف داشته باشه برای من یه تعریف دیگه

نه به جان خودم کپی پیست کجا بود کلی فکر کردم همشو نوشتم

نگفتم کپی پیس کردی گفتم اگر اون کارم میکردی خیلی وقت میبرد

درباره ی اون سوال طوطی و گربه هم دروغ گفتم تست نبود میخواستم جواب بدی

دروغ کار بدیه
    مصلحتی و غیر مصلحتیشم کلاه شرعیه
    منم از جواب های شما لذت بردم

خواهش میکنم
    Last edited by گرافيكار; 19-01-2013 at 01:37.

16. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به kasra_khan2003 (کسرا) جان خان طایفه پی سی ورلد

سلام، خب طبق قولی که بهت داده بودم اومدم

خوش اومدی

چرا این هم خونه ای من مدام زیر لب این شعر رو میخونه: پرسپولیس قهرمان میشه، خدا میدونه که حقشه، اگر که جدول برعکس بشه، پرسپولیس قهرمان میشه، پرسپولیس قهرمان میشه؟
    مثلاً داره آشپزی میکنه، اینو زیر لب میخونه، تخته بازی میکنیم، اینو میخونه...

خب حتما یه مشکلی داره
    وظیفه تو به عنوان هم اتاقی اینه که دستش رو بگیری ببریش پیش دکتر بگی این بچه بدون اینکه تب داشته باشه هذیون میگه
    البته در تاریخ اومده که بعد از واقعه دردناک 6تاییا عده ای از هم وطنای ما به چنین مشکلاتی دچار شدن

بریم که جدی شیم! سوالات من غیر فوتبالی هست.

مگه قبلی شوخی بود

1. قبول داری هرچیزی یه بهایی داره؟ حق انسان ها، خونشون و حتی عشقشون؟ (احتمالاً میگی نه! چرا؟)

همونطور که کسرا آداموس پیشبینی کرد جواب من به این سوال اینه
    نه قبول ندارم
    اصولا وقتی چیزی مختصاتش مشخص نباشه نمیشه روش بهای مشخصی گذاشت
    مثلا یه نفر عاشق یکی دیگس ممکنه تو با پول زیادی بتونی اون رو از عشقش منصرف کنی اما آیا اون عشق رو واقعا خریدی؟ چه تضمینی هست که اون عاشق دیگه به عشقش فکر نکنه؟
    ماهیت عشق یعنی به یاد عاشق بودن پس در چنین صورتی به نظر من اون عاشق هم سر تو کلاه گذاشته هم سر خودش
    سر تو کلاه گذاشته چون فقط در ظاهر از عشقش گذشته سر خودش هم کلا گذاشته چون در ظاهر از عشقش گذشته
    خیلی از مسائل دیگه هم شامل چنین فرمولی میشن

2. اگر بهت یک میلیون دلار بدن، چی کار میکنی؟ اگر 10 سال قبل میدادن چی کار میکردی؟

کلا چه ده سال پیش چه الان چه با دلار 1000 تومنی حساب کنیم چه با 3000 تومنی پول زیادیه

من بعد از اینکه برای خودم و خانوادم وسایل راحتی و رفاه رو فراهم میکردم
    چنتا پروژه تحقیقاتی بزرگ دارم که بودجه اونا رو تامین میکردم
    مثلا یه کتاب حدودا 4 جلدی در مورد شعر کوتاه دنیا دارم که واقعا هزینش زیاده چیزی حدود 300 میلیون تومن
    مشکلات فامیلای درجه یکم رو برطرف میکردم مثل خرید خونه راه انداختن کار مناسب
    مقداری هم به بیمارای کلیوی کمک میکردم کلا هر ساله یه مقدار پول برای کارای خیریه کنار میزارم
    و البته تا جای ممکن به کسایی که قصد فروش کلیه خودشون رو دارن اجازه این کارو نمیدادم

3. آرزوهای کودکیت چی بود؟

زودتر بزرگ شدن و خلبان شدن
    و گاهی داشتن یک دوچرخه که البته در سن 14 15 سالگی تحقق یافت

آرزوهای نوجوانیت و جوانیت چی؟

در نجوانی آرزوی قویتر شدن از نظر بدنی رو داشتم و در جوانی رسیدن به عشقم و موفق شدن در دنیای شعر

و آرزوی های الانت (نه اینکه پیر شده باشیافقط خواستم 7 سال 7 سال بیای بالا!).

سلامتی خودمو خانوادم
    موفق شدن دخترم در آینده
    چاپ بعضی کتابام که واقعا نمیدونم چرا نباید مجوز بگیرن
    دوست دارم تردیدهام در مورد ماهین این جهان تبدیل به یقیین بشن
    و البته داشتن عمری برای تموم کردن اون چنتا کار تحقیقاتی

آیا بهشون رسیدی؟یا هنوز هم میخوای که برسی؟

از زندگیم در حال حاضر راضیم واقعا خدا رو شکر میکنم

اگر برای رسیدن به بعضی هاش، مجبور بشی از یه چیزایی مثل خانوادت بگذری، این کار رو میکنی یا اینکه بخاطر اونا آرزوت رو قربانی میکنی؟

نمیتونم انکار کنم که خانواده بعضی جاها جلوی بعضی کارام رو گرفته و میگیره
    اما من دلم میخواد فلسفه زندگی رو در کنار خانواده درک کنم
    در مورد اینده واقعا نمیتونم پیشبینی کنم اما در حال حاضر با قاطعیت پاسخ میدم نه حاضر نیستم خانواده رو قربانی رسیدن به آرزوهام کنم

به نظرت این روند تا کجا میتونه پیش بره که ما به دلیل وضعیت حالمون، آرزوهای گذشتمون رو کور کنیم، ما بهتر هستیم، یا اون کسی که مثلاً آرزوش این بوده که کل دنیا رو بچرخه و یهو همه چیز رو رها میکنه میره دنبال آرزوهای کودکیش؟

کسرا جان کودکی چندان هم همراه با معصومیت نیست
    رویاهای کودکی خیلی جاها صرفا یک فریبه اینکه من دوست داشته باشم خلبان بشم در واقع یک خواستس که اطرافش رو دیوارهای بلند جهالت گرفتن
    و دنیای کودکی به من اجازه نمیده اون جهل رو ببینم
    در واقع یک انسان موفق و بالغ زمانی به چنین مرحله ای میرسه که تشخیص بده رویاهاش منطقی هستن یا سراب
    در واقع اون شخصیتی که آرزو داره دنیا رو بچرخونه کوره
    و تفاوت آدما دقیقا از اینجا شروع میشه:
    وقتی دنیا پلکهای این انسانهای کور رو باز میکنه بعضیها در مواجهه با حقیقت زندگی وحشت میکنن بعضیها انکارش میکنن بعضیا سعی میکنن اون رو نبینن و به گذشته خودشون و دنیای خیالی خودشون برگردن
    و بعضیها هم شجاعانه دنیای جدید رو میپذیرن

4. این جمله دکتر House رو قبول داری که میگه "Everybody lies" ؟ به نظرت میشه همیشه 100% صادق بود؟

دنیا نه صرفا دروغه نه صرفا صداقت
    همه ما بدون تعارف در لحظات خاصی دچار هر دوی اینها هستیم
    چرا میگم دچار؟
    چون نه صداقت به خودی خود امتیاز مثبتیه نه دروغ
    بعضی صداقتها ذاتا شبیه خنجری هستن در دست یک انسان ظاهرا صادق

دنیا اگر صرفا دروغ یا صداقت بود که من به جای تردید به یقین میرسیدم
    دنیا کولاژی از همه چیزه و در عین حال هیچ چیزی نیست

آیا صداقت رو با اینکه هرچی تو ذهنت هست رو به زبون بیاری یکی میدونی؟

دقیقا این نوعه صداقته که در برخی مواقع تبدیل به خنجر میشه

اگر نه، اگر چیزی خلاف اونی که تو ذهنت هست رو بیان کنی دروغ نیست؟

سکوت خیلی جاها بهترین راه حله
    در کل انسان در چرخه همین یافتن صداقت و دروغ حقیقه که به بلوغ ذهنی و روحی میرسه
    و اصلا هم آسون نیست که اگر بود دنیا اینقدر چالش نداشت

اگه نیست پس تعریف دروغ چیه؟

جمله ای یا عملی واقعا خالی از هر گونه حقیقتی یا خیری

اگه هست، و اگه بگیم همه اون چیزی که تو ذهنشون هست رو به زبون بیارن، به نظرت روابط انسان ها بهم نمی ریزه؟ اگر بگیم گاهی باید دروغ گفت و گاهی حقیقت رو، پس دروغگو صفت کی هست؟

انسانها باید به شکل کاملا طبیعی به این نقطه برسن که دوستدار حقیقت باشن
    اینکه من بیام بدون فکر کردن به عواقب بیان کردن یک جمله اون رو به زبان بیارم حماقت محضه
    به نظر من جامعه ای که گاهی دروغ بگه گاهی صادق باشه هم جامعه ای نیست که به تکامل برسه
    بهترین کار اینه که گاهی حقیقت رو بگیم و گاهی سکوت کنیم
    این روش بهترین تمرین برای یک جامعس که در مسیر رسیدن به رویای جامعه ای سراسر صداقته

Last edited by گرافيكار; 19-01-2013 at 01:34.

18. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیرضا جان
    با تاخیر میرسم خدمتت
    یه بخشی از سوالا و جوابا رو خوندم ولی خب نه همشو پس ببخش اگه بعضیاش تکراریه،بیشتر هم کوتاه میپرسم که زیاد اذیت نشی

1-ماشین مورد علاقت چیه؟

2-بوفون یا کان؟

3-تافارل یا دیدا؟

4-داویدز یا سیدورف؟

5-فکر میکنی اگه مورینیو سرمربی بارسلونا هم شده بود همین کارا و جنجالا رو علیه رئال مادرید راه مینداخت یا نه؟

6-تلخ ترین لحظه فوتبالیت کی بوده؟

7-بازی پرسپولیس سپاهان دقیقه 96،اون لحظه کجا بودی؟

8-آلمان دهه 70،فرانسه اواخر قرن 20،یا اسپانیای قرن 21،کدوم رو بیشتر میپسندی؟

9-چرا اسپانیا ده ها سال تو رده ملی یه ناکام مطلق بود و یوهو تبدیل شد به قدرت برتر فوتبال؟

10-اسم مربیایی که با 2تیم پیاپی قهرمان اروپا شدن رو بگو

11-تنها بازیکن تو تاریخ فوتبال که هم به عنوان کاپیتان و هم به عنوان سرمربی قهرمان جام جهانی شده رو هم بگو

یاد مسابقه هفتگی انجمن ورزشی هم بخیر

20. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •