آخه دقیقا همونو رو یه سیستم تازه نصب کردم ولی اجرا شد. نسخه نصبی هم امتحان کردم :(
آخه دقیقا همونو رو یه سیستم تازه نصب کردم ولی اجرا شد. نسخه نصبی هم امتحان کردم :(
خودم مشکلمو حل کردم
استیم نصب نبود
سلام. اگه مشکلتون حل شده به منم بگین چیکار کنم. دقیقا همین مشکلو دارم.همه کار هم کردم حل شه، نشد که نشد.
سلام. شرایط من دقیقا مثل شرایط شماست. منم مشکل شما رو دارم. هر کاری هم کردم نشده. اگه مشکلتون حل شد حتما به منم بگید چطور حل شد. ایمیل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. منم دقیقا مشکل شما رو چندین روزه که دارم. هر کار کردم هم حل نشد. اگه مشکلتون تا الان حل شده به منم بگید چیکار کردید. ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم اجرا کردم ولی یک مشکل هست اونم این که تصویر هی سیاه میشه ...
لپتاب هم asus k45vd هست و 2 تا کارت گرافیک داره. امکان داره که بازی از کارت گرافیک اصلی استفاده نمیکنه؟
ممنون میشم کمکم کنید
پ.ن: مشکلم رو حل کردم. باید روی فایل اجراییش کلیک راست میکردم و بهش میگفتم که با کارت گرافیک انویدیا اجرا کن . در حالت دیفالت میره با اون گرافیک ضعیفه اجرا میکنه.
Last edited by sam_sami_2000; 23-01-2013 at 14:44.
سلام دوست عزیز من بازی نصب کردم اونجایی که می خوای بگی ایزی یا نرمال میزنم می پره بیرون ارور استاپ ورکینگ می ده بازی من بلک باکس و کرک اسکید رو استیم هم نصب کردم آبدیت هم کردم
یکی لطفا" کمک کنه...اول که نصب کردم یه پیغام داد که directx11 خرابه و بعد پرسیدم و گفتن باید ویندوزتو آپدیت کنی...حالا که ویندوز رو آپ کردم دیگه اون error رو نمیده ولی دیگه هیچ اتفاقی نمیافته!!!!
یعنی وقتی اجرا میکنی هیچی نمیشه!!!
استیم رو نصب کردی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)