تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 47 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

.
    به خدا اعتقاد داری ؟ رابطت با دین و مذهب چجوریاس ؟

وضع مالی چطوره ؟ (خودت؟ / خانواده ؟)
    آخرین مدرک تحصیلی‌ ؟

قیافت چه شکلیه ؟

برنامت برای بعد سربازی چیه ؟ می‌خوای چی‌ کارا کنی ؟

تا حالا به خاطر گذشته ات خودتو سرزنش کردی ؟

چندتا از اخلاقهای بدت رو بگو !
    آدمها رو مسخره می‌کنی ؟ ( از این کار بدت میاد یا بعضی اوقات این کارو می‌کنی ؟ )

چرا دوست داری همیشه روی صندلی‌ داغ باشی‌ ؟ (نمیدونم چرا اینجوری برداشت می‌کنم)

در مورد اینها عقایدت رو بگو :

بهشت و جهنم

کافکا

سیگار

حجاب

هیتلر

خودکشی‌

کرفس

تابستان

میبینمتون حالا ...

2. 4 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر تو دوست گرامی

1- توی جمع خانواده و دوستان، تاثیرگذار هستی یا تاثیر پذیر؟
    تاثیرپذیر که زیاد نیستم
    حالا تعریف از خودم نباشه بیشتر تاثیرگذارم مخصوصا توی جمع دوستان

2- اسم آخرین کتابی که خوندی، آخرین فیلمی که دیدی و آخرین گیمی که تموم کردی.
    آخرین کتابی رو که کامل خونده باشم رو که یادم نمیاد ولی فکر کنم تاملات مارکوس اورلیوس آخرین کتابی بود که باز کردم
    آخرین فیلمی هم که درستو حسابی دیدم K-PAX بود
    آخرین بازی هم که تموم کردم بازی The Walking Dead Episode 5 بود

3- مشخصات دقیق PC + اسم کنسول های فعلیت
    کنسول رو که ندارم
    اما مشخصات پی سیم اینه که فکر کنم باید به زودی عوضش کنم :

CPU: Intel Core i5 3.1 GHz
    Ram : 4 GB
    VGA: Geforce 9800 GT
    Hard Drive : 1 TB

4- چه فضا و اتمسفری رو بیشتر از همه توی گیم ها میپسندی؟ منظورم از نظر تاریخی و مکانی و ... هست، که با قدم زدن توی بازی هم از محیط و جوِ موجود لذت ببری.
    سوال سختیه
    نمی تونم بگم فقط یه فضا و اتمسفر خاص رو دوس دارم چون واقعا همه جور فضا و اتمسفری رو دوس دارم از فضای بازی هایی مثل مس افکت گرفته تا اساسین همه مدل رو دوس دارم
    ولی اگه یه مدل رو بگم که نسبت به بقیه بیشتر دوس دارم فضای های فانتزی مثل شماره یک Fable رو دوس دارم که این بازی ها بیشتر حالت افسانه ای هم دارن و اکثرا هم سبک اینجوری بازی ها نقش آفرینیه و بعضی وقتا هم شاید اکشن ماجرایی...

5- VGA، بهترین گرافیک سالِ بعد رو به چه گیمی میده؟ خودت فکر میکنی حق کدوم گیم باشه، اگه بخوای پیش بینی کنی با اطلاعات فعلی؟
    این VGA هم مگه اعتبار داره؟
    من که به طور کلی با انتخاب نامزدها و برنده ها اون مشکل دارم
    برای سال دیگه VGA شاید Star Wars 1313 رو انتخاب کنه
    ولی خودم فکر می کنم حق Crysis 3 و Watch Dogs هم باشه که نسخه پی سی اونا دیگه گرافیکشون برای دو نسل بعد کنسوله

6- چه سبک و شاخه ای از متال گوش میدی بیشتر؟
    بیشتر پراگرسیو متال و هوی متال گوش میدم
    شاخه های دیگه رو نسبت به اینا خیلی کمتر گوش میدم

7- 3 تا از بهترین گروه های متال + از هر کدوم، 3 تا از بهترین آهنگ هاشون رو از نظرت بگو.
    Metallica :
    Nothing Else Matter - One - Fade to Black

Black Sabbath :
    Solitude - Paranoid - Jack the Stripper/Fairies Wear Boots

Dream Theater :
    Octavarium - The Best Of Times - In The Presence Of Enemies

البته در این بین همه آهنگ ها متال نیستن مثل Solitude و من آهنگای برتر این گروه ها به طور کلی رو گفتم

8- قوی ترین Female Vocal توی گروه های متال به نظرت کی هست از چه گروهی؟
    من خودم خواننده گروه Within Temptation یعنی خانم شارون رو بیشتر ازش خوشم میاد و نسبت به بقیه گروه های متال که دیدم خیلی بهتره

همین دیگه، پیروز و سلامت باشی.
    با تشکر
    Last edited by vahidgame; 20-12-2012 at 11:49.

4. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

به خدا اعتقاد داری ؟ رابطت با دین و مذهب چجوریاس ؟
    خب اعتقاد که دارم
    ولی در مورد دین و مذهب یه سری چیزایی که ساخته ذهن یه سری افراد بیماره رو اصلا قبول دارم و بهتره وارد جزئیاتش نشم...

وضع مالی چطوره ؟ (خودت؟ / خانواده ؟)
    در حد متوسطه

آخرین مدرک تحصیلی‌ ؟
    فوق دیپلم که سال 88 گرفتم

قیافت چه شکلیه ؟
    خوبه

برنامت برای بعد سربازی چیه ؟ می‌خوای چی‌ کارا کنی ؟
    دنبال یه کار خوب و ثابتم که با این شرایط سخت گیر میاد
    بعد اینکه پیدا کردم شاید به فکر ادامه تحصیل هم باشم ولی هنوز به طور جدی بهش فکر نکردم

تا حالا به خاطر گذشته ات خودتو سرزنش کردی ؟
    آره پیش اومده
    ولی بعدش تو دلم گفتم که این کار فایده ای نداره و چیزی رو عوض نمی کنه

چندتا از اخلاقهای بدت رو بگو !
    آدمها رو مسخره می‌کنی ؟ ( از این کار بدت میاد یا بعضی اوقات این کارو می‌کنی ؟ )
    نه با مسخره کردن که کلا مشکل دارم
    اخلاق های بدم مثلا یه دونش اینکه توی دنیای واقعی بعضی وقتا خیلی بد عصبانی میشم و طرف مقابل رو ممکنه کلا با حرفای تندم شستو بدم
    البته بعضی جاها این خوبه مثلا توی سربازی وقتی که مقابلت یه کادری باشه

چرا دوست داری همیشه روی صندلی‌ داغ باشی‌ ؟ (نمیدونم چرا اینجوری برداشت می‌کنم)
    والا اینجوری نیست که خودم داوطلب بشم و دوستان دعوت می کنن و منم قبول می کنم

در مورد اینها عقایدت رو بگو :
    باشه

بهشت و جهنم
    خود رفتار و افکار ما میشه بهشت و جهنم
    یعنی فردی که به اصطلاح بدکاره ست توی همین دنیا برای خودش جهنم ساخته
    من فکر می کنم خود فردی که گناهی انجام میده از نظر روانی مشکل پیدا می کنه و مطمئنا آسوده خاطر نیست و برعکس اون کسی که پاک زندگی می کنه از نظر روانی و ذهنی آرامش خاصی داره
    یعنی به این صورت نیست که یه دفعه تغییر خاصی ایجاد بشه و اون کسی که مثلا قراره بعدا به جایی به نام جهنم بره قبلا توی دنیا هم همون جا بوده و اونو کاملا در درونش حس کرده و دقیقا به سمتی که قابلیتشو داره و از جنسه یعنی همون جهنم میره!

کافکا
    نظر و عقیده خاصی ندارم...

سیگار
    بلای جون جوونا ست
    توی سربازی که مخصوصا کسی که سیگار نمی کشه فکر می کنه چیزی ازش کم میشه و خیلی ها از طریق همین افکار سیگاری میشن
    کلا خیلی ها به خاطر مسائل پوچ سیگاری میشن و بعد هم با بهونه اوردن اونو کنار نمی ذارن و واقعا اشتباه بزرگی می کنن که چندین سال بعد اینو کامل می فهمن...

حجاب
    چیز خوبیه ولی نه اینکه اجباری باشه...

هیتلر
    یه دیکتاتور واقعی بودش و بعضی دیکتاتورهای فعلی دنیا اونو سرمشق خودشون قرار میدن

خودکشی‌
    در هیچ صورتی و با هیچ دلیل و منطقی کار درستی نیست
    با وجود بزرگترین مشکلات زندگی هم انسان باید مقاومت کنه و همیشه راهی وجود داره برای رهایی

کرفس
    هم خامش خوبه هم پختش
    ولی خام باشه من بیشتر می خورم

تابستان
    فصل خوبیه
    ولی من کلا به شدت گرماییم و گرمای اون اذیتم می کنه و به خاطر همین فصل سرما رو بیشتر از اون دوس دارم
    میبینمتون حالا ...
    در خدمتیم

6. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وحید جان سلام داداش

حرارت صندلیت خوبه؟ راضی هستی؟

قشنگترین و پرمعناترین جمله ای که خوندی رو بگو و البته لطفا توضیح بده که چی ازش برداشت کردی

اگه روزی توی جام باشگاه های جهان استقلال بخوره به چلسی دوست داری کدومشون ببره؟ چرا؟
    اگه تیمی که دوست داری با اشتباهات داوری ببازه ناراحت میشی؟ ناراحتیتو ابراز میکنی؟ مثلا چلسی استقلال رو با یه پنالتی اشتباه و یه گل آفساید برده

به نظرت فوتبال ایران ارزش داره که هنوز دنبالش کنیم؟ و پیگیر فراز و نشیبهاش باشیم؟

فکر میکنی معتادین واقعا بیمارن؟ یا میشه اونها رو به نوعی مجرم هم حساب کرد؟

گفتی به خدا اعتقاد داری
    خدات چه نوع خداییه؟ الان حضور داره یا مثل خدای بعضیها قبلا وجود داشته قوانیت هستی رو ساخته و حالا نیست؟
    خدای تو میتونه بیمارا رو شفا بده و مشکلات رو حل کنه یا صرفا یه تماشاگر صبوره؟

جنگ شده و تو هم کاملا با جنگ مخالفی اگر محل فعلی زندگیت نا امن باشه برای امنیت خودت به کدوم نقطه از ایران میری؟ چرا؟

با تشکر

8. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تکرار شد حذف شد

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ببخشید ظاهرا اینجا فقط باید سوال پرسید من نمیدوستم
    Last edited by moh72; 21-12-2012 at 12:57.

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

سلام آقا وحید ,خسته نباشی .

Batman: Arkham City یا Batman: Arkham Asylum ؟ چرا؟
    نظرت درباره بازی Limbo چیه؟
    کدوم یکی از سری های GTA رو بیشتر دوست داری؟
    GTA یا Red Dead Redemption ؟!
    الطایر یا اتزیو؟
    به نظرت اسکایریم واقعاََ بازیِ بزرگیه یا زیادی بزرگش کردن؟
    ps یا xbox یا pc ؟! چرا؟
    چندتا از بهترین بازی هایی که روی سگا بازی کردی رو اسم ببر.
    Tiny Toon ـش رو هم بازی کردی؟!
    شماره آخر Deus EX رو بازی کردی ؟نظرت دربارش چیه؟
    توی بازیا واست گیم پلی مهمه یا گرافیک یا داستان یا چیزای دیگه؟
    ریمن جدیده رو بازی کردی؟ به نظرت چطور بود؟
    به نظرت GTA V واسه پی سی پورت میشه؟
    بدترین پورتی که تا حالا انجام شده مربوط به کدوم بازیه به نظرت؟
    کدوم استودیوی بازیسازی رو بیشتر دوست داری؟
    نطرت درباره استودیوی Valve چیه؟
    بهترین بازی ای که تا حالا روی پی سی انجام دادی؟ و بدترین؟
    واقعاََ حق The Walking Dead: The Game بود که بهترین بازی سال بشه؟
    من Dishonored رو بازی نکردم. به نظرت بگیرمش یا نه ؟ چرا؟

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!
    ممنون که جواب میدی.

12. 3 کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

سلام دوباره.

۵ شخص بزرگ در طول تاریخ ؟ (جهان)
    ۵ شخص بزرگ در طول تاریخ ؟ (ایرانی‌)
    ۵ دانشمند بزرگ ؟
    ۵ اختراع مهم بشریت ؟
    ۵ اتفاق تاثیر گذار در تاریخ که باعث تغییر دنیا شده ؟
    ۵ فوتبالیست بزرگ دنیا ؟
    ۵ فوتبالیست بزرگ ایرانی‌ ؟
    ۵ هنرمند بزرگ ؟
    ۵ شهر زیبا ؟
    ۵ کشور ایده ال ؟ (از نظر زندگی‌ کردن ، فرهنگ مردم ، پیشرفته بودن و ... )
    خودت هم اگه دوست داشتی می‌تونی موارد دیگه‌ای رو اضافه کنی و ۵ تاشونو بگی

14. 4 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان سلام داداش
    سلام بر علیرضای عزیز

حرارت صندلیت خوبه؟ راضی هستی؟
    داره کم کم سردم میشه

قشنگترین و پرمعناترین جمله ای که خوندی رو بگو و البته لطفا توضیح بده که چی ازش برداشت کردی
    من ترجیح میدم که اون شعر باشه :

ز روز گذر کردن اندیشه کن
    پرستیدن دادگر پیشه کن
    به نیکی گرای و میازار کس
    ره رستگاری همین است و بس

همون طور که مشخصه این شعر از فردوسی هستش و اونو انتخاب کردم چون می تونم بگم خلاصه هم شعرها و همه حرفای زیباست و همه در اصل همینو می خوان بگن!
    در این دو بیت شعر مسائل خیلی مهمی مثل تفکر ، پرستش ، نیکی ، بدی ، رستگاری قرار دارن که فردوسی به بهترین شکل اینا رو کنار هم قرار داده و رستگاری و کمال انسان رو در چند کلمه خلاصه می کنه یعنی اول تفکر کردن انسان و پیروی از فطرت یعنی چیزی که درون انسانه و همیشه می خواد که انسان به راهی که درسته بره. بعد نیکی کردن و بدی نکردن جزو اصل ها ست که جالبه خود همین به مورد اول یعنی تفکر بستگی داره و انسانی که همیشه تفکر می کنه و از فطرتش پیروی می کنه کمتر دچار اشتباه و لغزش میشه. در نهایت پرستش رو آخر میگم اونو به خاطر اینکه فکر می کنم انسانی که اون مورد های قبلی که گفتم رو در نظر بگیره و رعایت کنه در اصل از خدای خودش و زیبایی هم پیروی کرده و پرستش به معنای مثلا نماز خوندن و دلا و راست شدن نیست...
    در نهایت با همین دو بیت ساده در مورد اصلترین هدف انسان صحبت میشه

اگه روزی توی جام باشگاه های جهان استقلال بخوره به چلسی دوست داری کدومشون ببره؟ چرا؟
    جواب این سوال خیلی سخته
    چیزی که مشخصه مدت زمانی که طرفدار استقلالم بیشتر از چلسیه و از موقعی که چشم باز کردم طرفدار استقلال بودم و کلا همه خانوادم هم استقلالین. به خاطر همین شاید موقعی که فرضا همچین بازیی برگزار بشه یکمی کفه ترازو به سمت استقلال سنگین بشه ولی خب چلسی رو هم خیلی دوس دارم و حذف شدن اون حتی مقابل استقلال هم برام راحت نیست...

اگه تیمی که دوست داری با اشتباهات داوری ببازه ناراحت میشی؟ ناراحتیتو ابراز میکنی؟ مثلا چلسی استقلال رو با یه پنالتی اشتباه و یه گل آفساید برده
    چلسی و استقلال خیلی دم دستنا
    خب قاعدتا ناراحت که میشم مخصوصا اگه اشتباهات داور خیلی به ضرر تیمم باشه
    با این حال اگه تیمم کلا بد بازی کرده باشه از اشتباهات داوری ناراحت نمیشم ولی اگه خیلی خوب بازی کرده باشه و به خاطر اشتباهات داوری باخته باشه قاعدتا خیلی ناراحت میشم
    یه وقتایی هم هست که دیگه واقعا آدم نمی دونه چی کار کنه مثل نیمه نهایی 2009 لیگ قهرمانان اروپا که بازیکنای بارسا همه جور خطایی توی محوطه جریمه خودشون انجام دادن ولی داور فقط نظاره گر بود و اوج ناداوری رو در اون بازی دیدم و فکر کنم از اون بازی به بعد بود که این قضیه پلاتینی توی دهن همه افتاد

به نظرت فوتبال ایران ارزش داره که هنوز دنبالش کنیم؟ و پیگیر فراز و نشیبهاش باشیم؟
    واقعیتش اینه که در این چند سال اخیر و به خصوص امسال شاهد ناکامی های زیادی توی فوتبالمون چه در رده ملی چه در رده باشگاهی بودیم و طرفدارا و کلا تماشگرا امیدشون نسبت به این فوتبال کم شده. خود منم به شخصه خیلی موقع ها از فوتبال ایران لذت نمی برم و فقط چیزایی رو می بینم که باعث تاسفه.
    با این حال بالاخره ما ایرانی هستیم و حداقل دنبال کردن تیم باشگاهی مورد علاقمون و همین طور تیم ملی هیجان خاصی داره و نمیشه کلا بی تفاوت شد...

فکر میکنی معتادین واقعا بیمارن؟ یا میشه اونها رو به نوعی مجرم هم حساب کرد؟
    به نظر من اونا فقط بیمارن
    اما اگه بخوان باعث آلوده شدن افراد دیگه بشن خب مشخصه که مجرم هم محسوب میشن

گفتی به خدا اعتقاد داری
    خدات چه نوع خداییه؟ الان حضور داره یا مثل خدای بعضیها قبلا وجود داشته قوانیت هستی رو ساخته و حالا نیست؟
    خدای تو میتونه بیمارا رو شفا بده و مشکلات رو حل کنه یا صرفا یه تماشاگر صبوره؟
    این که الان نباشه رو که اصلا قبول ندارم چون خدا یه جسم خاص نیست که بگیم یه زمانی بوده و حالا نیست. وقتی منبع همه زیبایی ها نباشه پس کلا هیچ دنیای و هیچ چیزی هم نباید وجود داشته باشه. من اصلا کاری به مذهب ندارم و وارد این جور مسائل هم نمی خوام بشم. چیزایی که میگم اصلا ربطی به مذهب نداره و براساس عقیده خودمه و فکر می کنم که وقتی در جای جای زندگی وجود خدا رو حس می کنم دیگه لازم نمی بینم که از طریق جاهای دیگه این برام ثابت بشه.
    در مورد سوال دومی هم به نظرم هر کسی از ته دلش از خدا کمک بخواد بالاخره در جاهایی از زندگی بهش کمک می کنه ولی اینکه ما بشینیم و هیچ کاری نکنیم و همیشه کمک بخوایم مطمئنا نباید منتظر نتیجه خاصی باشیم. خدا کمک می کنه ولی تلاش ما خیلی مهمه و اینکه چه جوری با مشکلات کنار میایم.

جنگ شده و تو هم کاملا با جنگ مخالفی اگر محل فعلی زندگیت نا امن باشه برای امنیت خودت به کدوم نقطه از ایران میری؟ چرا؟
    هیچ جایی به نظرم نمی رسه چون جای خاصی از ایران رو نیست که خیلی بهش تعلق خاطر داشته باشم
    همین تهران می موندم و تا آخرین نفس می جنگیدم

با تشکر
    ممنوم ازت

16. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا وحید ,خسته نباشی .
    درود و دو صد بدرود
    سلامت باشی

Batman: Arkham City یا Batman: Arkham Asylum ؟ چرا؟
    Batman: Arkham City
    هر جفت این بازی ها فوق العاده بودن و کلا این سری خیلی راحت جزو بهترین های عمرم قرار می گیره
    ولی خب شماره دوم نسبت به شماره اول پیشرفت داشت و یه جورایی دیگه کامل شده بود و به قول یه نفر از همه نظر بیست بودش

نظرت درباره بازی Limbo چیه؟
    این بازی بی نظیره!
    یه بازی دو بعدی در سبک پازل که فوق العاده خلافانه طراحی شده با اتمسفری بی نظیر
    این بازی نشون میده که با ایده های ساده هم میشه به موفقیت زیادی دست پیدا کرد
    من واقعا هر وقت اونو بازی کنم لذت می برم و توصیه می کنم کسانی که حتی به بازی های ویدئویی علاقه زیای ندارن این بازی که حجم نسبتا کمی داره رو دانلود کنن و لذت ببرن

کدوم یکی از سری های GTA رو بیشتر دوست داری؟
    با سن آندریاس بیشتر زندگی کردم و کلا دوره ای خاصی بود که اونو بازی کردم به خاطر همین اونو بیشتر دوس دارم

GTA یا Red Dead Redemption ؟!
    خب از نظر کلی GTA بهتره
    ولی RDR هم بازی فوق العاده بزرگیه و فکر کنم همین براش کافی باشه که جزو بهترین بازی های نسل فعلی قرار می گیره و بهترین بازی وسترن تاریخ هم هست

الطایر یا اتزیو؟
    شخصیت اتزیو برام جالبتر و جذابتر بودش و خیلی بااحساس تره
    همیشه هم اتزیو جزو شخصیت های مورد علاقم بوده

به نظرت اسکایریم واقعاََ بازیِ بزرگیه یا زیادی بزرگش کردن؟
    صد در صد بازی بزرگیه و نمیشه الکی یه بازی بزرگ بشه و با این همه جایزه و واکنش مثبت داشته باشه
    من خودم در حد زیادی اونو نرفتم چون واقعا بازی طولانیه ولی توی همین مدت 60-70 ساعت () هم بازی بهم چسبید و سطح اون فوق العاده بالاست و کلا Bethesda از اون شرکت ها ست که همیشه عطش برای این داره که بازیش بهترین بازی سال بشه!
    برای خود من شماره قبلی یعنی Oblivion خاطره انگیز تر بود ولی Skyrim هم بازی فوق العاده بزرگیه و ساختن همچین دنیای عظیمی واقعا جای تحسین داره
    سوای اینا اصلا نمیشه یه بازی با میانگین امتیاز خیر کننده 96 همین جوری الکی بزرگ شده باشه!

ps یا xbox یا pc ؟! چرا؟
    بستگی داره از چه لحاظ در نظر بگیریم و چه نیازهایی داشته باشیم
    من خودم به شخصه در حال حاضر پی سی هم نیازهامو در زمینه بازی برطرف می کنه و از اون راضیم
    یه موقع هم اگه کنسول بگیرم فقط به خاطر یه سری بازی های انحصاری خاصه که تعداد اونا هم خیلی بالا نیست

چندتا از بهترین بازی هایی که روی سگا بازی کردی رو اسم ببر.
    سوال خیلی خوبیه
    چند تا از خاطره انگیز ترین هاش و خوباشو که الان یادم میاد رو میگم :

شینوبی
    شورش در شهر
    کنترا
    کمبات
    هویج خور یا همون تینی تون
    سونیک
    کمیکس
    ایکس من
    تبر طلایی

و کلی بازی دیگه که شاید الان حضور ذهن نداشته باشم که اینا همگی خاطرات کودکی ما هستن...

Tiny Toon ـش رو هم بازی کردی؟!
    آره جزو بهترین و خاطره انگیزترین بازی های سگا بودش
    اون قدر اونو بازی کردم که دیگه حتی مراحل اونو هنوز خاطرم هست و حتی موزیک های خاص اونم از یادم نمیره
    یه جورایی نوستالوژی هستش دیگه

شماره آخر Deus EX رو بازی کردی ؟نظرت دربارش چیه؟
    راستش بازی کردم ولی زیاد نه که به خاطر این بود دقیقا موقع سربازی من منتشر شد و وقت نشد که اونو زیاد برم
    اگه وقت پیدا کنم حتما دوباره اونو میرم و الان قاعدتا نمی تونم در موردش نظر خاصی بدم...

توی بازیا واست گیم پلی مهمه یا گرافیک یا داستان یا چیزای دیگه؟
    توی سوالات قبلی هم تقریبا در مورد همین پرسیده شد و اشاره کردم که گیم پلی و داستان از همه برام مهترن
    ولی خب از بخش های گرافیک و صدا و موزیک هم نمیشه گذشت و به اونا هم توجه می کنم
    ولی نکته ای که وجود داره اینه که یه بازی هر چه قدر از نظر گرافیک و صدا و موزیک قوی باشه ولی گیم پلی و داستانش زیاد جالب نباشن خیلی دلنشین نیست ولی برعکس اگه گیم پلی و داستان فوق العاده ای داشته باشه و بقیه چیزای اون خیلی خوب نباشن بازی دلنشین میشه و ارزش تکرار بالا هم می تونه داشته باشه

ریمن جدیده رو بازی کردی؟ به نظرت چطور بود؟
    آره به نظرم خیلی عالی بود و یکی از سرگرم کننده ترین و جالبترین بازی های این چند سال اخیر بودش که برای همه پلتفرم ها هم اومد

به نظرت GTA V واسه پی سی پورت میشه؟
    آره پورت میشه
    احتمال این هست که تاریخ انتشار اون برای پی سی با تاخیر زیاد نسبت به نسخه کنسول باشه ولی اینکه کلا برای پی سی نیاد رو من زیاد احتمال نمیدم

بدترین پورتی که تا حالا انجام شده مربوط به کدوم بازیه به نظرت؟
    GTA IV پورتش خیلی بد بود
    فکر کنم از 99 درصد افراد بپرسی هم همین جواب رو بدن

کدوم استودیوی بازیسازی رو بیشتر دوست داری؟
    Valve و Bioware و Blizzard رو نسبت به بقیه بیشتر دوس دارم که در این بین Bioware جدیدا یه کارایی کرد خوشمون نیومد . از بین اون دو تا هم سخته انتخاب ولی گزینه اولم Valve هستش اونم به خاطر اینکه کلا همیشه بازی بیست ارائه میده و به بازی های انقلابی هم معروفه
    به اضافه اینکه از استودیو های دیگه مثل Bethesda و Ubisoft هم خیلی خوشم میاد

نطرت درباره استودیوی Valve چیه؟
    توی سوال قبلی یکمی در موردش گفتم
    اینو هم اضافه کنم که کلا Valve سیاستش جوریه که مثل بعضی شرکت ها اینجوری نیست که با عجله و سالیانه بازی ها رو منتشر کنه و همیشه سعی می کنه بازی هاش جزو بهترین های زمان خودش باشن
    یه امتیاز ویژه ای هم که این استودیو داره اینه که با وجود سری Half Life همیشه می تونه یه سری از رکوردها و جایزه ها رو به خودش اختصاص بده و همیشه در حال مشاهده این هستیم که شماره دوم اون از جاهای مختلف جایزه هایی مثل بهترین بازی دهه و بهترین بازی تاریخ و ... ازان خودش می کنه
    امیدوارم شماره سوم این بازی بزرگ که خیلی ها منتظرشن بالاخره رونمایی باشه و بازم شاید یه بازی انقلابی باشیم از Valve

بهترین بازی ای که تا حالا روی پی سی انجام دادی؟ و بدترین؟
    این سوال سخته
    دلم با بازیی به نام Dragon Age : Origins هستش ولی خب عقلم میگه Half Life 2
    بدترین بازی هم که یادم میاد Rogue Warrior بودش

واقعاََ حق The Walking Dead: The Game بود که بهترین بازی سال بشه؟
    واقعا بازی بزرگیه و حقش بود که حداقل نامزد بهترین بازی سال بشه
    برای خود منم شاید عجیب بود که بهترین بازی سال بشه ولی خب امسال خیلی بازی ها در جا زدن و به خاطر همین انتخاب این بازی چیز خیلی عجیب و به دور از واقعیت نیست
    من به شخصه با این بازی خیلی ارتباط برقرار کردم و مطمئنا سورپرایز امسال همین بازی بودش

من Dishonored رو بازی نکردم. به نظرت بگیرمش یا نه ؟ چرا؟
    به نظرم حتما بگیرش که حداقل جزو سه تا بازی برتر امسال بودش
    چیزی که توی این بازی مهمه اینه که خلاقیت بالایی داره و گیم پلی اون هم فوق العاده معتاد کننده ست و تا آخر بازی هیچ وقت گیم پلی خسته کننده نمیشه

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!
    ممنونم به خاطر سوالات

18. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •