Last edited by Meysam Raz; 27-11-2012 at 10:41.
بچه ها دم همتون گرم! بازی اجرا شد و دیشب دو تا مرحله رفتم. ولی صدا نداره مرتیکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم؟![]()
آقاااااااااااااا . . . من بازی رو با گرافیک پایین تموم کردم . . .
کسی فکری به حال مشکل این گرافیک وحشتناک کرده؟!
تا این بازی از چشم بیشتر از این نیوفتاده میخوام یه بار دیگه با گرافیک بالا تمومش کنم . . .
بدبختی اینجاست که پشت صحنه هاشم گرافیک پایینی دارن!
دوستان من استیم این بازیو میخوام ممنون
Last edited by Abdolreza2012; 27-11-2012 at 19:08.
دانلود استیم :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 220
سلام من بازیو که نصب کردم وقتی کلیک میکردم هیچی نمییومد استیم رو نصب و اپدیت کردم بازم هیچ اتفاقی نیفتاد تاریخ رو روی 14/11 گذاشتم هیچ روی 13/11 گذاشتم بازم هیچ روی+8 بازم هیچ تا وقتی این کرکو دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و توی پوشه اصلی بازی کپی کردم زامبی ومولتی پلیر نمیاد و اون یکی راحت اومد و باید بگم بازی منوی خیلی بی ریختی داره اصلا خوشم نیومد
نتیجه اخلاقی:دوستانی که وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنن و هیچ اتفاقی نمیفته انقد خودشونو اذیت نکنن اول این کرکو امتحان کنن اگه نشد برن سراغ راه حل های بعدی مثل تنظیم تاریخو ساعتو اپدیت استیم وغیره...
یعنی فقط من یه بار بازی بلک اپس یک رو اورجینال خریدم بدون هیچ مشکلی بازی کردم
کالاف دیوتی 4,5,6,8,9 هرکدوم یه جور سرویسم کرد![]()
Last edited by karvas; 27-11-2012 at 23:45.
رو همه سیستم ها باید ساعت رو تغییر داد؟
Last edited by mehran2190; 27-11-2012 at 23:35.
من بدون تغییر ساعت و تاریخ دارم بازی میکنم .....
مشکل جدید :تو مرحله افغانستان وقتی از پله میرم بالای اون خرابه با ارپی جی اون نفربرو بزنم صفحه سیاه میشه سیو هم به .... میره دوتامرحله هم برمیگرده عقب
ویرایش شد:ما که سیو کاملشو دانلود کردیم برای این مسغره بازیایی که درمیاره میزاریم کسی خواست امتحان کنه حجمشم کمه 141کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by karvas; 28-11-2012 at 12:49.
سلام دوستان
کرکی چیزی نیومده که بهش بخش زامبی رو هم بازی کرد؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)