سلام
آقایون دوستانی که میاید اینجا و با پستای یه خطی و دو خطی هی میگین جمعش کنید حق مسی نبود ، مسی اخلاق نداره ، مسی چنین و چنانه ، گواردیولا بی اخلاقه که دست نداد به رونالدو....
بفرمایید اینم دلیل دست ندادن پپ ( یادتونه؟! )
![]()
سلام
آقایون دوستانی که میاید اینجا و با پستای یه خطی و دو خطی هی میگین جمعش کنید حق مسی نبود ، مسی اخلاق نداره ، مسی چنین و چنانه ، گواردیولا بی اخلاقه که دست نداد به رونالدو....
بفرمایید اینم دلیل دست ندادن پپ ( یادتونه؟! )
![]()
دست کریس پشت سر اون بنده خدایی که سمت چپ پپ نشسته بود، معلوم نبود... ولی تو ویدئو به نظر می رسید (نظر شخصیمه) که کریس دستش رو برای دست دادن نیاورد جلو و فکر می کنم شونه پپ رو گرفت (پپ نگاش کرد) و چند بار به کتفش نواخت!مربی ای مثل گوآردیولا تو یه مراسم جلو اون همه دوربین و آدم که فشاری عصبی ای هم روش نیست که نمیاد خودش رو تابلو کنه (حتی اگه فرضا از رونالدو هم خوشش نیاد)
البته باز میگم چون دست کریس معلوم نبود و قطعی بر صحبت من هم نیست./
شما كه لطف كردي عكسي از اين صحنه گذاشتيد ، مي تونستيد لينكي از ويدئوي اين صحنه بزاريد تا همه صحنه ي قبلش رو هم ببينند و بعد از روي منطق قضاوت كنند ، شما دروغ نميگيد ، داريد نصف واقعيت رو مي پوشونيد ...
چند لحظه قبل از اين ، گوارديولا؛اسطوره ي اخلاق و صد البته مرد هزار چهره ، توپ رو از رو زمين برداشت تا بده به كسي كه ميخواد اوت رو پرتاب كنه ، اما وقتي ديد رونالدو ميخواد توپ رو پرت كنه ، توپ رو پرت كرد چند متر اونورتر !!!!![]()
رونالدو هم جلو خودش رو گرفت و حداقل كاري رو كه ميتونست كرد ...
حالا بي اخلاقي از جانب كي بود؟ كي شروع كرد؟
درسته اين ها بزرگان فوتبالند و مثلا انتظارمون ازينا اندازه ي بزرگان علم و فرهنگ و هنر نيست ، ولي وجود منطق در هر كسي لازمه...
كار اون شب گوارديولا هم قابل پيش بيني نبود چون براي وجهه كه براي خودش ساخته تهديد بزرگي به حساب مياد![]()
چهره رونالدو + سرعت رو برگردونی گواردیولا = ؟
اینجور مواقع، من اگه باشم، حتی اگه دست ندم، یه تبسم یا Noding میکنم!
این کلیپ رو حتی دوستان بارسایی من هم دیدن، برداشت خبرگزاری های مختلف رو داشتن و از پپ انتقاد کردن.
ببین کیا دارند از اخلاق حرف میزنن
فوتبال شرمنده ایم
دست موری نی اوتو چشم تیتو را عکسشو بزارم؟ نه بزارم؟
فیفا که قشنگ اومد منتخب جهان رو کرد منتخب لالیگا ( دقیقا چه کسانی تیم منتخب رو انتخاب کردن؟ اگه کسی میدونه بگه لطفا؛ چون مربوط به رای گیری برای توپ طلا که نمیشه)
حالا اگه قراره دوستان اینجا رو تبدیل بکنن به محل کل کل رئال و بارسا -که واقعا نمیدونم اخلاق داشتن یا نداشتن امثال مورینیو و گواردیولا چه دخلی به ماها داره- در تاپیک رو تخته کنید
توپ طلا رو دادن ته دیگشم خوردن ...
آقا ببخشید شما که عکس گذاشتی میشه عکس های قبلی و کارهای پپ رو هم بگذاری؟
بحث به چه چیزایی کشیده شده!! الآن یکی میاد عکس دوست دختراشونم میذاره و میگه این خانومی که کنار این بازیکن نشسته چیکارس؟ بگم بگم؟؟
در این که رونالدو بازیکن فوق العده ایه که شکی نیست ولی باید قبول کرد امسال مسی بهتر از رونالدو بوده
من خودم خیلی وقتا قبول ندارم جوایز رو ولی امسال واقعا حق مسی بود
بعضی دوستان دلیلشون برای اینکه امسال حق رونالدو بوده که توپ طلا رو ببره چیه؟؟
از نظر باشگاهی رونالدو با رئال قهرمان لیگ شد سال پیش ولی امسال خیلی عقب تر از بارسا هستن پس برتری ای نیست
مسی با بارسا قهرمان ام حذفی شد و رونالدو با رئال قهرمان سوپرجام
تو لیگ قهرمانان هم که جفتشون ناکام موندن
از لحاظ فردی هم که مسی با 91 گلی که زد بهتر از رونالدو بود. تازه فراز و نشیبش هم خیلی کمتر بوده
فقط انتخاب تیم منتخب خیلی مضخرف بود! احتمالا منظورشون از تیم منتخب جهان، تیم منتخب لالیگا بوده!!
من نمیدونم این پیرلو باید چیکار میکرد دیگه؟!
با یووه سال پیش بدون باخت قهرمان ایتالیا شد. امسال هم که اولن. تو لیگ قهرمانان هم امسال تیم اول از گروه صعود کردن. تو تیم ملی هم که ایتالیا رو تا فینال آورد
شما که یازیو دیدی بگو پپ چی کار کرد تا ما براوتون فیلمشو بذاریم!
چند لحظه قبل از اين ، گوارديولا؛اسطوره ي اخلاق و صد البته مرد هزار چهره ، توپ رو از رو زمين برداشت تا بده به كسي كه ميخواد اوت رو پرتاب كنه ، اما وقتي ديد رونالدو ميخواد توپ رو پرت كنه ، توپ رو پرت كرد چند متر اونورتر
دوست عزیز موقع اوت انداختن بازیکن نزدیک به اوت رونالدو بود!!
پس شما نمیتونی بگی چون دید رونالدو میاد برا اوت انداختن این حرکت رو کرده رونالدو که از اون سر زمین ندویید بیاد برا اوت که گواردیولا بگه اوه اوه رونالدو داره میاد من توپو بندازم اونورتر!ا
این حرکت برای عصبی کردن بازیکن بوده حالا هر کی بوده گواردیولا هم وجهش با این کارا خراب نمیشه چون اصلا کاری نکرد که بخواد وجهش خراب شه ولی این حرکت بد جوری وجهه رونالدورو خراب کرد!!
از این حرکتا مورینو خیلی بیشتر انجام داده !!!!
دیگه دوستان دارن همه ی موضوع هارو میکشن وسط ولی چیزی که مشخص هست گرفتن توپ طلای 4 روم توسط مسی هست پس دیگه بحثای الکی رو انجام ندید ما اگه بخوایم همچین صحنه هایی از رئال نشون بدیم به این نتیجه میرسیم که مورینیو برا چی اصلا کاندیدای بهترین مربی شده با اون اخلاق و رفتار هاش تو زمین!!
Last edited by runner; 10-01-2013 at 21:58.
بسه بابا دیگه کجا گواردیولا اسطوره اخلاص هست.دیگه دارید اجحاف میکنید .رونالدو عجله داشت اومد سریع توپ رو بگیره گواردیولا دید رونالو داره می یاد توپ رو انداخت چن متر اون ور تر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)