تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود, با حضور بانوان در ورزشگاه ها:

راي دهنده
195. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موافقم

121 62.05%
  • مخالفم

74 37.95%
صفحه 26 از 28 اولاول ... 1622232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 280

نام تاپيک: ممنوعیت حضور بانوان در استاديوم‌های ورزشی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به شرطی که انتخابش به دیگران آسیب نزنه. وگرنه میشه ظلم. جرم جنایت ...
    خیلی انسان های عادل و با شخصیت و با شرافتی هستیم که حق هر انتخاب و هرکاری هم داشته باشیم. اگه حق هر انتخابی داریم پس اونی که شغل شریف زورگیری رو
    انتخاب میکنه هم نباید باهاش مخالفت کرد.
    دوست من
    صحبت من راجع به تبعیض جنسیتی بود نه تعبیر متفاوت از آزادی و میزانش، و حضور بانوان در ورزشگاه تناسبی نداره با مثال زورگیر و زورگیری،
    شما توضیح بدید حضور بانوان در ورزشگاه ها میتونه به چه کسی (انسانی) آسیب بزنه؟

2. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pc-lazio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

فقط چقدر زشته فحش رکیک تو استادیومی داده بشه که خانم در آن حضور داشته باشه...خیلی باید فرهنگ سازی بشه در ابتدا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تو خیابون زشت نیست فحش رکیک داده میشه؟ تو تلگرام چی؟ اینستاگرام؟ راننده هایی که با هم درگیر میشن چی؟
    لطفا بیخودی گودرزو به شقایق ربط ندین.موضوع اینه که حضور داشتن یا نداشتن خانمها توی محیط عمومی مثل ورزشگاه به خودشون ربط داره و هیچکس حق نداره از حضورشون داخل ورزشگاه جلوگیری کنه.دلیل این کار هم کاملا روشنه.دلیلش اینه که یه مشت موجود خشک مغز بیمار زن ستیز تصمیم گیرنده شدن کلا حال نمیکنن به خانم ها فضا بدن خلاص.همین تصمیم گیرنده ها یه روز به شلوار لی و تی شرت آقایون هم گیر میدادن چی شد؟ مدل لباس پوشیدن ما تغییر کرد؟ همین الان برای نسل جدید تعریف کنید ماهارو به خاطر شلوار جین از مدرسه اخراج میکردن بهتون میخندن.چندین سال دیگه هم باورمون نمیشه یه روز جلوی ورود خانمهارو به ورزشگاها میگرفتن.فقط هدف از بین بردن نسل ما بود که حاصل شد.

5. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

بستگی داره ..
    استادیوم های فوتبال مخالفم اما سایر ورزش ها موافقم

استادیوم های فوتبال فوتبال نه تنها برای خانوم ها بلکه باید برای کودکان و نوجوانان زیر 15 سال هم ممنوع باشه به دلیل جو استادیوم مگر اینکه از الان برنامه ریزی بشه برای یک دهه بعد و از همین حالا فرهنگ ازیش انجام بشه سال ها پیش تماشاگران استقلال به داور ها فحاشی میکردند باشگاه اومد طی فرایند به لیدرها گفت در صورت اشتباه داوری شعار داور دقت کن و بدند نتیجه این شد یک فصل کامل تماشاگران استقلال شعار داور دقت کن رو میدادند . کار فرهنگی که باشگاه انجام داد و جواب گرفت یا تو همین فصل حرکت قشنگ سرمربی ملوان تو بازی دسته یک که تو اواسط بازی به خاطر فحاشی تماشاگران ملوان رفت تو رختکن که متاسفانه حرکتش دیده نشد و یا مانوری روش داده نشد اگر هم دیده شد به خاطر رفتارهای خود مایلی کهن یا باندبازی هایی که توی روزنامه های ورزشی هست مانوری روش داده نشد
    برای این موضوع باید فرهنگ سازی بشه باید فدراسیون بودجه تخصیص بده به این کار و بخش فرهنگی باشگاهها معنی واقعی بخش فرهنگی رو داشته باشند و لیدر های باشگاه لیدرهای مطمینی باشند نه لیدر های متنسب به فلان سرمربی سابق و یا مدیرعامل و..... بلکه منتسب به مجموعه باشگاه و حرکت هایی مث حرکت مایلی کهن حمایت بشه ازش و از همه مهمتر روزنامه های ورزشی و تلویزیون که از این حرکت حمایت کنند و روش مانور بدند با این شرایط میشه امیدوار بود که روزی زنان هم پابه پای مردان فوتبال و از استادیوم زنده ببنند ولی با توجه به جداسازی جنسیتی که از همون کودکی تو جامعه ما تیوریزه شده و مهدکودک رو به خاطر بردن بچه ها به استخر مختلط تعطیل میکنند نمیشه امید داشت این بچه ها وقتی بزرگ میشند تو سالم ترین جو هم یک رفتار سالم داشته باشند
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من واقعا درک نمیکنم بعضی از دوستان چه انتظاراتی دارنا.از صدا و سیما و سیستم این مملکت انتظار فرهنگ سازی دارین؟
    اینا خودشون همون فرهنگی که چهل سال پیش زن و مرد با حجاب و بی حجاب کنار هم تو استادیوم و مدرسه و دانشگاه و جامعه زندگی میکردن از بین بردن.
    واقعا انتظار دارین شرایط با وجود این مسئولین درست بشه؟
    به نظر من در مورد این موضوع اول از همه باید بین خودمون به تفاهم برسیم.دوست عزیزی که مخالف حضور خانمها داخل استادیوم ورزشی هستی اینو بدون که این موضوع فقط شامل حال خانمها نمیشه و اگر اینا دستشون باز بود شمارو هم که احتمالا مرد هستی همینجوری محدود میکردن.یه نگاه به کنسل شدن کنسرت های موسیقی بندازین و بترسین ازون روزی که این بگیر و ببندها شامل حال خودتون هم بشه.موضوع کاملا روشنه حق انتخاب چیزیه که نباید از انسان گرفته بشه.محیط استادیوم آلوده هست؟جامعه هم همونقدر آلوده هست.انسان چه مرد چه زن حق داره انتخاب کنه تو همون محیط آلوده حضور پیدا بکنه یا نه.اینو یاد بگیریم به این حق ابتدایی همدیگه احترام بزاریم.

8. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

گرامی چه اهمیتی داره زن بودن یا مرد بودن من وقتی دارم بحث منطقی میکنم اگر مرد هستم مرد منطقی هستم اصلا اهمیتی نداره مرد یا زن بودن . شما از همینجا دارید تفکیک حنسیتی میکنید من یک یوزرم همین !
    اشاره کردم که باید فرهنگ سازی بشه اشاره ای مبنی بر فرهنگ سازی شدن یا تلاش برای فرهنگ سازی نداشتم انتظاری هم ندارم ادعایی هم ندارم چون عملا سیاست های کلان و دولت تعیین میکنه و نه من نوعی
    میشه راهکار تعیین کرد که خانوم های بالای 25 که به بلوغ کامل فکری و روحی رسیدن بتونن برن ورزشگاه با همین جو ولی باید دولت تمعیداتی ایجاد کنه که امنیت زنان کاملا تضمین بشه
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

هر وقت تونستیم فحش دادن توی ورزشگاه هارو کم کنیم اونموقع میتونیم امید به مجاز شدن خانوما داشته باشیم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر وقت تونستیم فحش دادن توی ورزشگاه هارو کم کنیم اونموقع میتونیم امید به مجاز شدن خانوما داشته باشیم
    همچین اتفاقی فقط تو مدینه فاضله (utopia) میفته. همه جای دنیا فحش های جنسی هست، شعارهای نژادپرستانه هست، نشانه ها و بنرها، حرکات فیزیکی که گاهی واقعا از کنترل خارج میشن و باعث محرومیت تیم ها از سوی فدراسیون ها میشن هست.

با این حال، میبینیم کوچیک و بزرگ، زن و مرد به ورزشگاه ها میرن.

با ایزوله کردن و منع کردن ورود جنس مونث به بهانه هایی مثل فحش، مساله ای حل نمیشه، صورت مساله پاک میشه. اتفاقا حضور زنان و کودکان میتونه عاملی باشه برای اینکه جلوی این فعالیت های ناهنجار رو بگیره.

تماشاگران، به هرحال انسان هستند، حضور نوجوانان ممکنه باعث بشه بعضی ها از پرتاب صندلی، سنگ، فندک و ... رو سر و کله ی هم خودداری کنن و حتی جلوی کسانی که دست به این اقدام میزنن بایستند، چون نمیتونن آسیب زدن به یک کودک یا یک خانم رو تحمل کنن.

افراد ممکنه مقداری به صحبت هایی که از دهانشان بیرون میاد بیشتر فکر کنن چون همه ی ما دوست داریم، حداقل اکثریت ما، که در مقابل جنس موئنث از خودمون یک انسان خوب به نمایش بذاریم، و الگوی بدی برای یک نوجوان نباشیم.

اصلی ترین و مهمترین دلیل فدراسیون و سیاست مدارانن ما برای منع ورود بانوان به استادیوم ها، همون مساله آسانسور هست و بس.

12. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه عزیز ناسزا گفتن جزو کوچکترین بهونه هاست

10 سال پیش که در استادیوم ها کمتر ناسزا بود چی؟
    5 سال پیش که در سالن والیبال ناسزا تقریبا صفر بود چی؟
    سالن های بسکتبال و ... که همین الان اثری از ناسزا درونشون نیست چی؟

اصلا بریم سمت دیگری از داستان؛ دخترهای ورزشکار ما در مسابقات آسیایی و جهانی حضور پیدا میکنن و در محل برگزاری مسابقه جلوی چشم هزاران مرد و در پشت صفحه تلویزیون جلوی چشم میلیون ها مرد مسابقه میدن
    حالا شما میتونی به من بگی چرا وقتی مسابقات دومیدانی قهرمانی دختران ما برگزار میشه منِ مرد حق حضور در سالن مسابقه رو ندارم؟ چرا دخترهای والیبالیست ما میرن و بهترین نتیجه بعد انقلاب رو میگیرن ولی سهمشون از تلویزیون فقط چند ثانیه تصویر در بخش خبرهای کوتاه اخبار ورزشی هست؟ به فرض تیم حریف پوشش نامناسب داشته باشن، چرا مسابقات داخلی هیچ وقت پخش نمیشه؟
    بگذریم از اخبار خنده دار بانوان که تصویر رو تار و یا در ابعاد کوچک در پسِ زمینه نشون میده!
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از نظر من تفکری که در پشت پرده حاکم بر جامعه هست پدیده آسانسور و افرادی مثل ناقلِ "دراز کردن پا برای خانم ها مناسب نیست" رو جلو انداخته تا در نهایت شور و شادی مردم و پیشرفت خانم ها رو بگیره
    چرا که همه اینها منتج به اتفاقی میشه که همه میدونیم چیه و گفتنش به صلاح نیست

14. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آفرین دوتا دوست آخر خیلی خوب توضیح دادن.
    دقیقا وقتی محیط خونوادگی بشه خیلی از ناهنجاریها خود به خود از بین میره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •