والا تا اونجا که من دقت کردم اون اعداد که گفتم نشون دهنده تاریخ هست که دقیقا تاریخ ارائه نسخه rtm به شرکتها بود که روی نت هم اومد.
اگه همچین چیزی درست باشه پس واقعا انگار هیچ فرقی بین نسخه rtm و retail نیست انگار
والا تا اونجا که من دقت کردم اون اعداد که گفتم نشون دهنده تاریخ هست که دقیقا تاریخ ارائه نسخه rtm به شرکتها بود که روی نت هم اومد.
اگه همچین چیزی درست باشه پس واقعا انگار هیچ فرقی بین نسخه rtm و retail نیست انگار
دوستان این لینکهای که دلفین عزیز زحمت مستقیم کشیدنش رو کشیده با خیال راحت میتونیم دانلود کنیم؟
نسخه نهایی هست ؟
کسی اگه دانلود و نصب کرد یه اسکرین شات از رجیستریش بزاره ببینیم دقیقا چه ورژنی هست.
فقط این ویندوز رو حتما باید تو حالت بوت نصب بشه یا میشه ریختش روی فلش و فایل نصب رو از داخل ویندوزی که از قبل روی لپتابم هست نصب کنم ؟
چون به لپتابم دی وی دی یا سی دی و... نیمخوره ! و فقط جای یو اس بی داره ! و کلا هم یک درایو داره !
اصلا Rtm نیست![]()
گام اول
بعد از اینکه حافظه فلش و فایل ISO را آماده کردید، ابزار Windows 7 USB/DVD Download Tool را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب نماييد.
گام دوم
حافظه فلش را به رایانه متصل کرده و برنامه Windows 7 USB download tool را اجرا کنید.
گام سوم
فایل ISO خود را برای نصب روی حافظه فلش انتخاب کنید.گام چهارم
در این مرحله میتوانید انتخاب کنید که نرمافزار فایل ISO را روی حافظه فلش USB یا DVD بریزد. گزینه USB Devise را انتخاب کنید.گام پنجم
حافظه فلش که میخواهید برای این کار استفاده کنید را از منوی کشویی انتخاب کرده و روی Begin Copying کلیک کنید. پيغام هشداری به شما نمایش داده میشود که درایور USB باید فرمت شود. روی Erase USB Device کلیک کنید. وقتی پرسید که مطمئن هستید Yes را بزنید. بعد از این مرحله حافظه فلش قابل بوت ویندوز 7 شما ایجاد میشود.
روی ویندوز 8 هم جواب میده مشکلی نداره خودم تست زدم
دوستان تا حالا کسی تست کرده ببینه کدومش نسخه نهایی ؟
عجب داستانی شده این ویندوز 8 .... آخرش کدومو با خیال راحت بزنیم دانلود ؟
با سلام
مشخصات ویندوزی که لینکش رو برای دانلود خدمتتون گزاشتم:
Windows 8 RTM Build 9200
سلام
مثل اینکه این نسخه اصلی هست، اسکرین شات گذاشته ،لطفا شما هم چک کنید اگه درسته دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)