با سلام
خیلی مهم
نیاز به مدار ریموت کنترل (کنترل از راه دور) پنج کاناله دارم.
با تشکر
با سلام
خیلی مهم
نیاز به مدار ریموت کنترل (کنترل از راه دور) پنج کاناله دارم.
با تشکر
سلام.
نمیدونم رسیدگی میشه اینجا یا نه !
یکی از من یک چیزی خواسته نمیدونم جاش اینجاست مطرح کنم یا نه .
اطلاعاتی در مورد مدارهای نوع Rl Rc
Rlc میخواستم.
هرچی بیشتر بهتر .
نوع انگلیسی و فارسی تفاوتی نداره .
روشی برای درست کردن مدار چابی به روشهای گوناگون
سلام دوستان
آقا من یه مدار فرستنده مادون قرمز می خوام که بردش زیاد باشه.
ببینید من یه مدار گیرنده دارم که با ماژول مادون قرمز pic2319 کار می کنه. این گیرنده با کنترل تلوزیون تا 20 متر را هم جواب میده ولی با فرستنده هائی که با 555 طراحی شده تا نیم متر فقط می تونم ازش حواب بگیرم.
کسی هست که یه مدار فرستنده مادون قرمز داشته باشه که حد اکثر 1 متر را راحت جواب بده. من از این مدار برای کنترل عبور از بین در می خوام استفاده کنم. برای همین آیسی های ریموت به کارم نمی یاد
.salam agha sina lotfan on naghshe sakhte ferestande girandato ba borde 50 kiloometr vasam be emailam befrest
Last edited by merty; 07-02-2007 at 12:24.
بازم سلام اقا سینا.لتف کن یک نگاه به زیر پات بنداز و به سوال من کوچولو جواب بده.![]()
Last edited by merty; 07-02-2007 at 12:35.
بازم من .خدا نکنه ادم گیر من بیاد.میبینی چه ادم گیریم.(اخه دوستت دارم).همونتور که گفتم من و داییم کوه نوردیم.واسه همین من به اون تاکی واکی نیاز دارم.اگه نقششو واسم به emailam بفرستی یک دونیا ممنون میشم.در ضمن من مبتدی هستم ولی به الکترونیک خیلی الاقه دارم.![]()
Last edited by merty; 07-02-2007 at 13:02.
راستی این بی سیم شمارو میشه رو امواجش کد گذاری کرد تا گیر polic نیفتی.اگه میشه که میدونم میشه و از دست شما هر کاری بر میاد لطف کنید و نقشه ساخت اون هم واسم بفرستید.لطفا سری جواب بدید چون من خیلی اجله دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)