کسی نیست بدونه چرا صبانت برای مخابرات مالک اشتر پورت خالی نداره ؟
چقدر باید صبر کنم تا پورت بهم بدهند؟
غیر از صبانت کدوم شرکت برای مالک اشتر سرویس می ده؟
کسی نیست بدونه چرا صبانت برای مخابرات مالک اشتر پورت خالی نداره ؟
چقدر باید صبر کنم تا پورت بهم بدهند؟
غیر از صبانت کدوم شرکت برای مالک اشتر سرویس می ده؟
منظورتون شرکت شاتله دیگه؟ 70 کیلو بایت در ثانیه؟!!!
این خدمات رایگان شبانه چجوریه؟
شاتل سرویس 256 داره که شبها دانلود رایگان بده؟ قیمتش چنده؟ (من دانشجو هستم، تا اونجا که فهمیدم به دانشجوها میدن)
شرکتهای دیگه چطور؟ مخصوصا صبانت؟
از شرکت صبانت هرسرعتی که بگیرید باز هم 512 هست
با سلام خدمت همه بچه های خوب قم
نمی دونم این تاپیک رو کی زده ولی کار هرکی بوده دستش درد نکنه انصافا لازم بود
بچه ها من می خوام یه خط adsl از صبا نت بخرم و دو تا سوال دارم هر کی می تونه کمکم کنه (مخصوصا آفا محمد که صبا نت استفاده می کنه):
1-اگه فقط یه مودم و یه خط adsl از صبا نت بخرم کار تمومه یا باید مخابرات منطقه چیزی برای حونه ما نصب کنه و با چه هزینه ای؟
2-من می خوام مودم d-link بخرم آیا نوع مودم فرقی می کنه؟ ( منظورم اینه که صبا نت چه مودمی رو ساپورت می کنه)؟
با تشکر
نه دیگه اینجوری نیست انقدر مشتری گرفتند دیگه سرعت پایین امده
علیک سلام
برای خط adsl فقط کافیه برید درخواست خط بدید خود شرکت از مخابرات درخواست میکنه که خط تلفن شما به اصطلاح رانژ بشه که خودشون انجام میدند و یه مودم باید تهیه کنید
d-link رو ساپورت میکنه من دارم استفاده میکنم
دوست من من قبلا 64 داشتم واقعا سرعت خوب بود اما تا چندوقت پیش دیگه سرعت دانلودم تقریبا دایل آپ شده بود که دلمون به شبانه خوش بود که اونم چند وقته امده پایین می تونی بری تو تاپیک صبانت تو فاروم بیبنی اعتراضارو بیبنی
الانم که 128 دارم سرعت بعضی وقتهاخوبه و بعضی وقتها افتضاح
راستی این روزا نمیدونم به خاطر ماه رمضان چیه سرعت شبانه هم پایینه
ممنونم از جوابتون
می دونم که باید اون شرکتی که ازش خط می خرم از مخابرات درخواست بده ولی می خوام بدونم که آیا از مخابرات باید بیا خونه ی ما و چیزی روی خط تلفن وصل کنن یا نه و اگه آره چند تومان هزینه داره
ممنونم
سلام عزیز جان
من تو فکرشم که از صبا نت خط بخرم
اگه واقعا اینقدر بده راهنمایی کنید که نخرم من بیشتر برای دانلود کردن می خوام خط بگیرم
اگه صبا نت سرعت کم شده لطفا بگید از کجا خط بخرم
ممنونم
راستی بچه ها من واقعا گیج شدم
می خوام امروز فردا یه خط بخرم واقعا نمی دونم از کجا بگیرم
موندم بین صبا نت و پارس آنلاین و شاتل
حالا بگین کدوم خط برای دانلود کردن با سرعت بالا که شبانه هم داشته باشه بهتره
ممنونم
دوست من من خط های دیگه رو امتحان نکردم اما خوبی که صبا داره اکانت شبانه هست که میتونی دانلود کنی اما روزها اگه بخوای دانلود کنی محدودیت حجمی داره یعنی بستگی به سرویسی که شما ازشون بگیره داره مثلا ماهی 2 گیگ به شما میدهند که در این ماه فقط تا 2 گیگ اطلاعات می توانید ترانسفر کنید دانلود کنید که برای شما که اگه بخوای دانلود کنی نمیصرفه پس یا باید همیشه سرویس با محدودیت بالا بگیری یا از یه جایی بگیری که محدودیت حجمی نداشته باشه
از نظر سرعت والا من چی بگم قبلا صبا بهترین بود توی قم و ایران و به خاطر اینکه سرویس 64 و 512 از نظر سرعت فرقی نمیکرد همه امدند صبا گرفتند
بعد یه مدتی سرعت به شدت افت کرد که ما اعتراض کردیم شرکت جواب داد مشکل ما نیست ما نمیخوای دیگه سرعتی مثل سرویس بالا را به 64 ها بدیم اگه میخواید 128 بگیرید که از اینم که گذشت من که میپرسیدم بعضی ها میگفتند 128 بهتره از نظر سرعت اما در همون زمان بعضی های دیگه از کمی سرعت شکایت داشتند.
در کل من اینجوری متوجه شدم شعاری که توی صبانت نوشتند :همیشه حق با مشتری است الکیه الان که من 128 هم دارم بعضی وقتها 7 کیلوبایت و بعضیوقتها 20 25-دانلود دارم شبانه بعضی وقتها خوبه
من فکر میکنم چون صبانت مشتریهای زیاده و پهنای باند کافی نداره سهمیه بندی کرده نوبتی حالگیری میکنه
بازم توی فاروم تاپیک صبانت هست میتونی اونجا هم مطرح کنی. موفق باشی
گلدن عزیز
ممنونم از جواب کامل و دقیقتون
من که از سوال کردن کم نمی یارم ، شما لطف داری و جواب میدی( البته چاکر همه بچه های قم هستیم)
من می دونم که شاتل از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود رایگان داره ( ولی سرعتش رو نمی دونم ) و صبانت از ساعت 3 تا 7 صبح با سرعت نسبتا خوب.
حال این سوال پیش میاد که :
اگر من از صبا نت خط بگیرم و مخابرات تلفن منو رانژ کنه و بعدش پشیمون بشم و بخوام برم سراغ شرکت شاتل ، باید دوباره مخابرات تلفن منو رانژ کنه یا اینکه همون یه دفعه کافیه؟ منظورم اینه که اگه پشیمون بشم باز روز از نو روزی از نو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)