تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 76 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 754

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من که با برنامه
    x360ce تنظیم کردم همین حالت میشه یعنی توپ زیاد فاصله میگیره درست نمیدونم چجوری میشه با توپ تکنیک زد

منم مشکلم شبیه شماست
    راستی حالا چطوری میشه سانتر دقیق کرد یا کوتاه انجام داد
    من مثلا میخوام به بازیکنی که جلوی محوطه هست سانتر کنم ولی میره بازیکنی که روی تیر 2 هست میرسه چطوری میشه تمایز قائل شد برای سانتر دقیق تر؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب محض اطلاع دوستان باید بگم که طبق تحقیقات و تستهایی که خود من روی بازی انجام دادم به این نتیجه رسیدم که:
    این بازی برای اجرا گرافیک قدرتمندی رو نمیخواد یعنی شما حتی با یه 9600gt هم میتونید بازی رو به راحتی توی تنظیمات HIGH توی یه رزولوشن خوب اجرا کنید...
    ولی از لحاظ CPU برای اجرای بازی بدون لگ حتما به یه چهارهسته ای احتیاج هست یعنی حتی اگه یه AMD X3 هم داشته باشید ممکنه توی بازی در حرکات سریع دوربین لگ داشته باشید دیگه دو هسته ای که یه نیمچه لگ دائمی روی سیستم ایجاد میکنه...البته این نکته رو بگم که شما ممکنه توی بازی به یه دو هسته ای قدرتمند به طور دائم 60 فریم هم داشته باشید ولی همینطور که گفتم این لگهای میکرو ثانیه ای هم توی بازی دارید که بیشتر به خاظر بهینه نشدن بازی با دو هسته ای ها هست!!
    البته برای رفع این مشکل میتونید از نرم افزارهای تنظیم فریم نظیر FPS LIMITER یا MOD_هایی که باعث کاهش برخی فشارهای اضافی CPU(نظیر انیمیشنهای تماشاگرها که تقریبا به طور خاص باید توسط هسته چهارم پردازش بشه)استفاده کنید که تا حد زیادی میتونه این مشکل رو برای شما رفع کنه!
    خلاصه اینکه بیشتر مشکلاتی که بچه ها توی بازی دارند به خاطر ضعف سیستمی هست و خود بازی به شرطی که از یه ناشر مطمئن و سالم بازی رو گرفته باشید تقریبا مشکل خاصی نداره!!!

3. 6 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

من با گرافیک مجتمع 3570k یا همون hd4000 این بازی و pes روی high و با رزولیشن 1280*1024 تقریبا بدون تیک بازی کردم
    اون تقریبا هم که میگم چون توی شادی بعد از گل کمی افت فریم داشت
    برام خیلی جالب بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام
    من سی دی کی بازی رو خریدم.و میخواستم که انلاین بازی کنم.برای نصب فیفا توی اریجین هم فایل های نصبی فیفا رو(از دی وی دی بازی که خریدم)توی پوشه اریجین ریختم بعد اریجین حدود 70% از فایل ها رو برای نصب شناخت که گذاشتم بقیش رو خودش دانلود کنه.ولی مشکلم اینجاست که وقتی وارد بازی میشم بعد از چک کردن کانکشن گیر میکنه و جلوتر نمیره.کسی از دوستان هست که بدونه مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من نسخه شرکت newtech رو دیشب خربدم بازی نصب شد و به خوبی اجرا شد ولی بعد از یک بازی دوستانه از بازی پرید بیرون
    ممنون میشم کمک کنید که اگه مشکل داره بازی رو پس بدم

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من با گرافیک مجتمع 3570k یا همون hd4000 این بازی و pes روی high و با رزولیشن 1280*1024 تقریبا بدون تیک بازی کردم
    اون تقریبا هم که میگم چون توی شادی بعد از گل کمی افت فریم داشت
    برام خیلی جالب بود
    دقیقا منم همین جوری گذاشتم ولی برای من افت فریم نداره
    گرافیکم هم hd5450 هست و با همین رزولیشن بازی میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

آقا من بازی رو از پی سی ورلد خودمون دانلود کردم
    حالا وقتی می خوام نصب کنم ، یه open with ویندوز میاد و پسوندی با نام origin رو نشون میده حالا چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم مشکلم شبیه شماست
    راستی حالا چطوری میشه سانتر دقیق کرد یا کوتاه انجام داد
    من مثلا میخوام به بازیکنی که جلوی محوطه هست سانتر کنم ولی میره بازیکنی که روی تیر 2 هست میرسه چطوری میشه تمایز قائل شد برای سانتر دقیق تر؟
    دوست عزیز من اون قدرا حرفه ای نیستم ولی برای تنظیم سانتم L1 رو نگه میدارم و سانتر رو به مقدار جایی که می خوام توپ رو سانتر کنم پر می کنم، شما بری قسم آموزشش خودش به صورت کامل یاد داده و هدف گذاشته

در آغاز فعالیت BAHRAM GOOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز من اون قدرا حرفه ای نیستم ولی برای تنظیم سانتم L1 رو نگه میدارم و سانتر رو به مقدار جایی که می خوام توپ رو سانتر کنم پر می کنم، شما بری قسم آموزشش خودش به صورت کامل یاد داده و هدف گذاشته
    شما برنامه شبیه ساز رو طبق این عکس تنظیم و سیو کن دقت کن دسته انالوگ دار باشه و چراغ انالوگ دسته حتما روشن باشه برای دریپل زدن این عکس
    برای سانتر کوتاه هم شما دو دایره رو بزنید برای متوسط یک دایره بلند L1 دایره جهت یاد گرفتن بیشتر, شما به بخش تمرینی برید و با امتیاز بیشتر گرفتن گلد میگیرید و به مرحله بعد میرید.
    این هم عکس اگر چراغ انالوگ خاموش باشه دریپل کار نمیکنه و توپ از پا فاصله میگیره. L1 را گرفته و انالوگ سمت چپ رو بچرخانید
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

11. این کاربر از BAHRAM GOOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pay_man_utd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    شما همه تون میگین با برنامه x360ce دسته رو تنظیم کنید ولی این برنامه اصلا دسته منو نمیشناسه و فقط آمار ارور های زیرش بالا میره
    چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •