منم مشکلم شبیه شماست
راستی حالا چطوری میشه سانتر دقیق کرد یا کوتاه انجام داد
من مثلا میخوام به بازیکنی که جلوی محوطه هست سانتر کنم ولی میره بازیکنی که روی تیر 2 هست میرسه چطوری میشه تمایز قائل شد برای سانتر دقیق تر؟
منم مشکلم شبیه شماست
راستی حالا چطوری میشه سانتر دقیق کرد یا کوتاه انجام داد
من مثلا میخوام به بازیکنی که جلوی محوطه هست سانتر کنم ولی میره بازیکنی که روی تیر 2 هست میرسه چطوری میشه تمایز قائل شد برای سانتر دقیق تر؟
خوب محض اطلاع دوستان باید بگم که طبق تحقیقات و تستهایی که خود من روی بازی انجام دادم به این نتیجه رسیدم که:
این بازی برای اجرا گرافیک قدرتمندی رو نمیخواد یعنی شما حتی با یه 9600gt هم میتونید بازی رو به راحتی توی تنظیمات HIGH توی یه رزولوشن خوب اجرا کنید...
ولی از لحاظ CPU برای اجرای بازی بدون لگ حتما به یه چهارهسته ای احتیاج هست یعنی حتی اگه یه AMD X3 هم داشته باشید ممکنه توی بازی در حرکات سریع دوربین لگ داشته باشید دیگه دو هسته ای که یه نیمچه لگ دائمی روی سیستم ایجاد میکنه...البته این نکته رو بگم که شما ممکنه توی بازی به یه دو هسته ای قدرتمند به طور دائم 60 فریم هم داشته باشید ولی همینطور که گفتم این لگهای میکرو ثانیه ای هم توی بازی دارید که بیشتر به خاظر بهینه نشدن بازی با دو هسته ای ها هست!!
البته برای رفع این مشکل میتونید از نرم افزارهای تنظیم فریم نظیر FPS LIMITER یا MOD_هایی که باعث کاهش برخی فشارهای اضافی CPU(نظیر انیمیشنهای تماشاگرها که تقریبا به طور خاص باید توسط هسته چهارم پردازش بشه)استفاده کنید که تا حد زیادی میتونه این مشکل رو برای شما رفع کنه!
خلاصه اینکه بیشتر مشکلاتی که بچه ها توی بازی دارند به خاطر ضعف سیستمی هست و خود بازی به شرطی که از یه ناشر مطمئن و سالم بازی رو گرفته باشید تقریبا مشکل خاصی نداره!!!
من با گرافیک مجتمع 3570k یا همون hd4000 این بازی و pes روی high و با رزولیشن 1280*1024 تقریبا بدون تیک بازی کردم
اون تقریبا هم که میگم چون توی شادی بعد از گل کمی افت فریم داشت
برام خیلی جالب بود
با سلام
من سی دی کی بازی رو خریدم.و میخواستم که انلاین بازی کنم.برای نصب فیفا توی اریجین هم فایل های نصبی فیفا رو(از دی وی دی بازی که خریدم)توی پوشه اریجین ریختم بعد اریجین حدود 70% از فایل ها رو برای نصب شناخت که گذاشتم بقیش رو خودش دانلود کنه.ولی مشکلم اینجاست که وقتی وارد بازی میشم بعد از چک کردن کانکشن گیر میکنه و جلوتر نمیره.کسی از دوستان هست که بدونه مشکل از کجاست؟
سلام من نسخه شرکت newtech رو دیشب خربدم بازی نصب شد و به خوبی اجرا شد ولی بعد از یک بازی دوستانه از بازی پرید بیرون
ممنون میشم کمک کنید که اگه مشکل داره بازی رو پس بدم
دقیقا منم همین جوری گذاشتم ولی برای من افت فریم نداره
گرافیکم هم hd5450 هست و با همین رزولیشن بازی میکنم![]()
آقا من بازی رو از پی سی ورلد خودمون دانلود کردم
حالا وقتی می خوام نصب کنم ، یه open with ویندوز میاد و پسوندی با نام origin رو نشون میده حالا چیکار کنم؟
دوست عزیز من اون قدرا حرفه ای نیستم ولی برای تنظیم سانتم L1 رو نگه میدارم و سانتر رو به مقدار جایی که می خوام توپ رو سانتر کنم پر می کنم، شما بری قسم آموزشش خودش به صورت کامل یاد داده و هدف گذاشته
شما برنامه شبیه ساز رو طبق این عکس تنظیم و سیو کن دقت کن دسته انالوگ دار باشه و چراغ انالوگ دسته حتما روشن باشه برای دریپل زدن این عکس
برای سانتر کوتاه هم شما دو دایره رو بزنید برای متوسط یک دایره بلند L1 دایره جهت یاد گرفتن بیشتر, شما به بخش تمرینی برید و با امتیاز بیشتر گرفتن گلد میگیرید و به مرحله بعد میرید.
این هم عکس اگر چراغ انالوگ خاموش باشه دریپل کار نمیکنه و توپ از پا فاصله میگیره. L1 را گرفته و انالوگ سمت چپ رو بچرخانید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان
شما همه تون میگین با برنامه x360ce دسته رو تنظیم کنید ولی این برنامه اصلا دسته منو نمیشناسه و فقط آمار ارور های زیرش بالا میره
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)