پچ جدید 1.2 رو که روی نسخه reloaded نصب مبکنم ، موقع ورود به بازی توی مستر لیگ ارور میده و از بازی میاد بیرون. فقط هم مشکل توی مستر لیگ هست. ولی بدون نصب پچ مستر لیگ مشکلی نداره!
مشکلم چطور رفع میشه ؟
پچ جدید 1.2 رو که روی نسخه reloaded نصب مبکنم ، موقع ورود به بازی توی مستر لیگ ارور میده و از بازی میاد بیرون. فقط هم مشکل توی مستر لیگ هست. ولی بدون نصب پچ مستر لیگ مشکلی نداره!
مشکلم چطور رفع میشه ؟
انریکو جان تمام مراحلی که گفتید را مو به مو اجرا کردم ولی وقتی داخل بازی میرم تیم مورد نظر رو انتخاب میکنم و مرحله بعدی که میخوای تعویض بازیکن تیم انتخاب شده و تعویض زمین چمن بازی از بازی میاد بیرون!
ایا راهی هست از بازی نیاد بیرون؟...............
راستی اگه ورژن پک عوض بشه اول بازی میزنه تغییر پک رو ؟؟چون اول بازی هنوز میزنه ورژن 1............
اگه مراحل رو درست رفته باشی باید اجرا بشه نمیدونم مشکل کجاست
این عکس از پوشه های بازی خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس رو باید زوم کنی
ببین فایل های pes2013.exe و rld.dll که کرک بازی هستن دقیقا حجمش با مال من یکی هستند یا خیر
و برای اجرا بازی هم حتما فایل pes2013.exe که در عکس دورش خط کشیدم اجرا کن نه شورتکاتش در دسکتاپ یا جایه دیگه
اگه باز جواب نگرفتی می تونی یک فایل فیکس که حجمشم زیاده 800 مگ حدودا بود و سایت ها گذاشتن تست کنید ولی خوده من بدون اون فایل مشکل رو رفع کردم
انریکو جان دمت گرم اقا مثل شیر پچ جواب داد اشتباه من اونجا بود که شورتکات بازی رو تو دسکتاپ اجرا میکردم .
سپاس
اساتید پچ یک سوال فنی! میخواستم ببینم راهی هست پچ pesedit نسخه 1.1 و به 1.2 آبدیت کنیم یعنی آبدیتی به صورت جداگانه وجود داره؟ چون من از pes 2008 تا الان بازی نکردم اون زمانم یه سایتی بود به نام گیمینگ اکسس که پچاش فوق العاده بود ولی الان سایتو پیدا نکردم.
با سلام
یه سوال دارم
وقتی تمام مراحل رو انجام دادیم و بعد کرک Reloaded رو کپی کنیم
باعث میشه آپدیت کونامی از بین بره یا نه ربطی نداره ؟
نه ربطی نداره آپدیت ها از بین نمیره
اما بعد از اینکه کپی کردی این مرحله رو باز انجام بده :(بعد به پوشه kitserver13 برو فایلی با نام Manager رو اجرا کن و بعد گزینه Attach رو بزن و بعد ok کن(اگه قبلا Attach شده بود یک بار Detach کن بعد 2 بازه attach کن
حالا فایل pes2013.exe رو اجرا کن)
آقا نشد. حالا میگه سی دی اشتباه رو گذاشتی دیسک صحیح رو وارد کنید
من بازی رو ریختم میره تو بازی ولی همون لود اول گیر میکنه اینی که ریختم کرک نداشت حالا چیکار کنم
درست شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)