گوشيم w800 داشتم اپ ديت ميكر دم يهدفه ارور داد.و ديگه روشن نميشه.تورو خدا كمك كنيد.دارم ديوانه ميشم![]()
گوشيم w800 داشتم اپ ديت ميكر دم يهدفه ارور داد.و ديگه روشن نميشه.تورو خدا كمك كنيد.دارم ديوانه ميشم![]()
درایوری که من گذاشتم میشه گفت تقریبا بهترهنوشته شده توسط hesabdarrasmi
در مورد فارسی کردن گوشی باید توضیحات کامل بدم . چون به این راحتی نیست البته روش راحت هست ولی روی همه گوشی ها جواب نمیده
در مورد مدیا پلیر باید بگم که اون اسکین فقط برای زمان playback هست
مرسی ممنون از لطف شما
برای تعویض قاب بهتره که اینکار رو نکنید (به گوشی - سخت افزار- صدمه خواهید زد)
خواهش می کنم
باید از آخرین ورژن پلاگین استفاده کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط fenchool
قبل از رجیستر کردن تو اکونت یاهو تون لاگین کنید و پنجرش باز باشه بعد رجیستر رو بزنین
خواهش می کنم
log گوشی رو با داوینچی بگیر تا بگم مشکل چیه برای آپدیتنوشته شده توسط afzal7
نظر من اینه که تا وقتی کاملا آشنا نشدین با نرم افزار ها از فلشر استفاده نکنین
بله امکانش هست
در این باره قبلا هم گفتم بهتره که این کار رو خودتون نکنیدنوشته شده توسط ahmadreza_rabiei123
قیمت قاب (تقلبی) حدود 25 تا 30 هست
peyman_master
در مورد شما نمیدونم چی بگم هر چیزی که مشکل شما رو میتونست حل کنه گفتم
نگران نباشنوشته شده توسط hesamkowsar
دوباره بذار آپدیت بشه
مشکلی نیست
سلام به همه... خسته نباشی آقا سیاوش.
اینو اینجا مطرح میکنم چون
اولا یه جای دیگه گفتم همه گفتن آپدیت کن که کلی ماجرا پیش اومد و ... (که پایین گفتم چی شد ...!)
ثانیا باخوندن 25 صفحه ی قبلی و انجام بعضی از کارا دیدم کارت درسته.
خب...کیفیت دوربین گوشیم( k750 ) نسبت به بقیه ی k750 ها با همین firmware خیلی پایینه. مثلا نویز زیادی داره و سرعت شاترش هم خیلی پایینه که باعث میشه لرزش ناچیز دست عکسو خراب کنه.
از فایلی که برای کیفیت دوربین گذاشته بودی استفاده کردم ولی فرقی نکرد. (البته ظرفیت نسبت به کیفیت پایین اومد ولی...)
از اینا گذشته فکر کنم مشکل چیز دیگه ای باشه.
ضمنا firmware الان R1AA008 .
Last edited by tbooti; 21-08-2006 at 20:39.
نوشته شده توسط hesamkowsar
اتفاقا واسه منم 2 هفته پیش همین مشکل پیش اومده بود...
مشکل اینجا بود که بعد از مردن گوشی ( اون موقعی ارور داد که گفت به گوشی دست نزنید بعدش کلا گوشی مرد)
دیگه هر کار میکردم کامپیوترم نمیشناختش یا اگر هم گهگاه شناخته میشد به عنوان unknown device میشناخت...!! و فرصت نمیداد درایور هارو نصب کنم. (راستی در این مورد چکار باید کنم؟)
آخرش دادم فلشش کردن ( 10 تومن پیاده شدم) که firmware از R1N035 به R1AA008 تبدیل شد حالا هم که میخوام آپدیت کنم میترسم.
اگه حالا بخوام آپدیت کنم و چیزی پیش بیاد میتونم با روشی که گفته بودین خودم فلشش کنم؟ اکه اصلا سیستمم گوشی رو نشناسه چی؟
راستی اگه یه گوشی مرد و مدت زیادی گذشت تا باتریش کاملا خالی شد با توجه به اینکه دیگه با شارژر و یو اس بی شارژ نمیشه واسه فلش کردن ( به روشی که گفتین) یا آپدیت چکار باید کرد؟
شرمنده اگه اینقد قاطی پاطی موضوع رو مطرح کردم.
Last edited by tbooti; 22-08-2006 at 15:32.
چه طوری میشه از اول فلش w800 را انجام داد؟يني از اول برنامشو بريزم.
لتفن هر چي لازمه بذاريد.ممنون ميشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)