تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 62 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست من شما گفتی شرکتی اعتراف نکرده برای این من گفتم...مگه الان چند تا سایت روی مشکلات اپل مانور دادن؟ چند تا کلیپ برای این مشکلش ساختن؟؟؟

مشکل ترک توی سری گوشی های آرک سونی هم بود که کلی از سایتها روش مانور دادنو کلی ازش عکس پخش کردن یا همین وای وای one x یا مشکل داغ شدنش که براش اسم اجاق گازو ساختن!!!

چون اپل خودش سرو صدا راه میندازه مثل جریان دادگاه و شکایتش از سامسونگ که داد گاه های انگلیس آلمان هلند این ادعاشو رد کردنو قبول نکردن.
    به ضرب المثل هست که واسه حفظ ادب انجمن ترجمه انگلیسیشو مینویسم: If you haven't peed yet, the night is long ...
    قضیه داغ کردن آیپد هم اولش پست و تحلیل بود. بعدش رسید به کلیپهای تصویری نیمرو درست کردن...
    در مثال هم مناقشه نیست. من اگه هرچی دیگه بگم شما یه نمونه دیگه واسش میارید. منظور اصلی کلام رو فراموش نکنید:
    مشکلات این چنینی توی گوشیهای دیگه هـــیچ وقت به اندازه این مشکلاتی که واسه آیفون میتراشن سر و صدا نمیکنه و این نشون میده که آیفون با وجود داشتن مخالفهای سینه چاک !!! چقدر مهم هست.
    جمله آخرتون رو هم اصلاً متوجه نشدم. چه سر و صدایی؟ کی اپل واسه مشکلاتش سر و صدا به پا کرده؟ کی واسه دادگاه هاش حرفی جایی زده؟ اصلاً رد شدن ادعای اپل توی انگلیس و آلمان چه ربطی به سر و صدا داره؟
    Last edited by *Ali*; 23-09-2012 at 23:50.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

قیمت تکنولوژی های نو مخصوصا محصولات اپل همیشه تو ایران کاذب هست. مخصوصا محصولاتی که تازه معرفی میشن تا ۳-۴ ماه قیمتشون نجومی هست بعد متعادل تر میشه

اینقدر که حتی خرید از دبی رو هم به صرفه نمی کنه

البته این بار با توجه به قیمت دلار چیزی نمیشه گفت.

فعلا ایفون ۵، 16gig تو بازار بین ۳.۵ تا ۴ تومن قیمت داره!!!
    Last edited by arash59b; 23-09-2012 at 23:55.

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

به ضرب المثل هست که واسه حفظ ادب انجمن ترجمه انگلیسیشو مینویسم: If you haven't peed yet, the night is long ...
    قضیه داغ کردن آیپد هم اولش پست و تحلیل بود. بعدش رسید به کلیپهای تصویری نیمرو درست کردن...
    در مثال هم مناقشه نیست. من اگه هرچی دیگه بگم شما یه نمونه دیگه واسش میارید. منظور اصلی کلام رو فراموش نکنید:

جمله آخرتون رو هم اصلاً متوجه نشدم. چه سر و صدایی؟ کی اپل واسه مشکلاتش سر و صدا به پا کرده؟ کی واسه دادگاه هاش حرفی جایی زده؟ اصلاً رد شدن ادعای اپل توی انگلیس و آلمان چه ربطی به سر و صدا داره؟
    دوست من شما گفتی فقط واس اپل مانور میدن منم اون مثال ها رو زدم براتون منظورم این بود فقط واس اپل این قدر خورده نمیگیرن...

اونم در جواب اون حرفتون گفتم که گفتین فقط مشکلات اپلو براش اینقد سرو صدا راه میندازن همین...

5. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sm.khalili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تا 10 روز دیگه به احتمال خیلی زیاد آیفون گیرشون نمیاد... فعلا تحویل سفارش ها 3 تا 4 هفته طول می کشه. خریدن با قرارداد هم نیازمند حساب و تعهد بانکی به پرداخت های ماهیانه است و هیچ راهی برای پیچوندن وجود نداره.

من انگلیس هستم ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باز هم 3-4 هفته طول می کشه.

کاش میدونستم و سفارش میدادم چند روز پیش!! فکر کنم اون اولاش تحویلاش زودتر بوده....
    قیمت 699 دلاره آخر یا 649؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

649 تکس هم میخوره میشه نزد۶۷۰۰یک

داره خودمونی میشه sm.khalili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

استراليا هم انلاك ميده

فكر كنم واستون به ايران هم پست كنند
    گمرکی نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این قیمت ۴ میلیون که میگید اصلا خیلی مسخرست.مسلم میشه یه جور ارزونتر گیر بیارید.
    محض اطلاع قیمت آیفون ۵ مدل ۱۶ گیگ الان خود فروشگاه اپل میفروشه ۵۲۹ پوند انگلیس..که اینم بزودی میشه ۵۰۰ پوند مثل ایفون ۴ اس.
    قیمت ۴ اس هم با اومدن ۵ رسید به ۴۵۰ پوند.
    برای مقایسه گلکسی اس ۳ هم الان بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ پوند هست قیمتش.
    اینا قیمت کامل و نقدی گوشی هست بدون کنتراکت و قرار داد که البته کمتر کسی اینجوری میخره اکثرا قراردادی میگیرن که هم یه جا اینقدر پول ندن هم مجبور نشن جدا پول سرویس سیم کارت بدن.
    قراردادی هم قیمتها متغیره اما ۵ رو میشه گرفته ماهی ۴۱ پوند (قراد داد ۲ ساله) با sms و data و مکالمه هم نامحدود و گوشی مجانی.
    ۴ اس و گلسکسی اس ۳ کمابیش یه نرخ شدن الان قراردادی.یعنی حدود ماهی ۳۰ پوند (۲ ساله) همه چیز نامحدود و گوشی مجانی.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دقیقا نمدونم

۲ حالت داره یا میرین گمرک و ثابت می کنید که واسه کار شخصیه که چیزی نمیگیرن

یا اگه گمرک بگیرن یه مقدار خیلی کم تر نسبت یه همین کالاست که بصورت تجاری و برای فروش وارد بشه

11. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض آیفون ۵ هم جیلبریک شد!

ایتنا- ماجرا این است: آیفون 5 تنها یک روز پس از عرضه، -- شد!

آخرین دستگاه اپل با سرعتی باورنکردنی که رکوردی برای هکرهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این کمپانی محسوب می‌شود، توسط فردی به نام گرانت پاور جیلبریک شد.

خوب، خیلی هم طول نکشید. یعنی تقریبا کمتر از یک روز پس از عرضه عمومی آیفون ۵ نگذشت که یک نفر موفق شد جدیدترین دستگاه اپل را هم جیلبریک کند.

گرانت پاول، معروف به chpwn، عکسی از برنامه جیلبریک کننده Cydia را روی توئیتر خود گذاشت که در حال اجرا شدن بر روی آیفون ۵ بود.

او در پستش نوشت که این عکس کمتر از ۱۲ ساعت پس از آغاز عرضه رسمی آیفون ۵، گرفته شده است.

اپل روی آخرین آیفونش تغییرات بسیار رادیکالی اعمال کرده، اما به نظر می‌رسد که هنوز هیچ تمهیدی برای جلوگیری از جیلبریک کردن iOS6 در نظر گرفته نشده است.

اینکه یک نفر بفهمد چگونه می‌توان یک دستگاه اپل را جیلبریک کرد خیلی تعجب آور نیست، اما وقتی فردی بتواند به این سرعت چنین کاری را انجام دهد، واقعا باور نکردنی است!

در واقع برای هکرهای اپلی که سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای این کمپانی را جیلبریک می‌کنند، جیلبریک کردن iOS6 آن هم در اولین روزی که اپل نسخه بتای مخصوص توسعه دهندگان را بست، یک رکورد قلمداد می‌شود.

البته همانطور که Gizmodo هم اشاره کرده، جیلبریک شدن آیفون ۵ توسط یک هکر حرفه‌ای مسلما به این معنا نخواهد بود که بقیه کاربران هم می‌توانند این کار را انجام دهند.

اما مثل این همه شما می‌توانید آیفون ۵ را خیلی خیلی زودتر از آنچه تصور می‌کردید کرک کنید!

itna.ir

13. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

15. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •