منظور من این بود که صرف اینکه با کسی دوست باشی دلیل بر این نیست که باهاش رابطه جنسی داری یا به چشم معشوقه بهش نگاه میکنییه موضوعی که تو پستهای بعضی دوستان دیدم و به نظرم خیلیهارو به اشتباه میندازه اینه که میگن فلانی دوست پسر داره یا دوست دختر داره پس ادم خوبی نیست یا بدرد زندگی نمیخوره
کسی که یک یا چند بار جدا شده ، خیلی راحت می تونه اینکارو تکرار کنه ، در صورت کوچکترین مشکل جداییو در دسترس ترین راه می بینه به جای حل مساله ، به قول رفتارگراها : رفتار - پاداش - تثبیت !
دوستی ابعاد دیگه ای هم داره البته برای کسانی که فقط به سکس فکر نمیکنن
شما دوستی رو به اشتباه ازدواج تعبیر کردی
من گفتم اگر یک دختر یا پسر با جنس مخالفش دوست نباشه چطور میتونه ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ حرف زدن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ و در نهایت چطور میتونه درکی در مورد جنس مخالف خودش داشته باشه ؟با توجه به اینکه این ذهنیت یکی از بزرگترین دلایل عدم اعتماد به جنس مخالف هست و باعث مشکلات زیادی حتی بعد از ازدواج میشه فکر میکنم صحبت کردن درموردش خیلی میتونه مفید باشه
با این پیش فرض که دوست بودن با جنس مخالف به داشتن رابطه چنسی کشیده نمیشه(اون بحثش جداس)
به نظرتون اگر یک دختر یا پسر با جنس مخالفش دوست نباشه چطور میتونه ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ حرف زدن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ و در نهایت چطور میتونه درکی در مورد جنس مخالف خودش داشته باشه ؟
عجب ، توی دانشگاه باید با همه ی همکلاسیای جنس مخالف دوست بود تا بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد ؟ یه فروشنده با همه مشتریاش باید رفیق بشه ؟
شما میگی عجب ، توی دانشگاه باید با همه ی همکلاسیای جنس مخالف دوست بود تا بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد ؟
این دوتا حرف چه ربطی به هم دارن؟
حرف من اینه که برای داشتن درک بهتر ازجنس مخالف باید باهاش رابطه کلامی داشته باشی باید باهاش تبادل عقیده داشته باشی
کجا من گفتم باید تو دانشگاه باید با همه دوست باشی؟ یا این جمله که شما گفتیو از کدوم قسمت حرف من چنین برداشتی کردی؟ (یه فروشنده با همه مشتریاش باید رفیق بشه ؟)
زیاده روی توی هیچ کاری درست نیست
شما طبق چه اماری این جمله رو گفتین؟ این بماند که بشر حدود 4 میلیون سال رو کره زمین زندگی کرده مشکلات ازدواجش به اندازه 200 سال گذشته نبوده !!شما به عنوان یک مرد یا زن زمانی میتونین ازدواج موفق داشته باشین که نیازهای طرف مقابلتون رو بشناسید و بتونید رفتارش رو درک کنید این درک از تجربه بدست میاد شما با درک بدنیا نمیاید
قدیما این درک و شناخت متقابل در مدت زمان طولانی و طی زندگی بدست میومد و مثل الان جداشدن اسون نبود طلاق برای پدر مادرای ما تابوی بزرگی بوده که به سختی بهش تن میدادن
ولی الان شما دیگه یه عمر وقت ندارین که طرف مقابلتون رو بشناسید و باید این امادگی هارو از قبل و در اجتماع بدست اورده باشید
این بماند که بشر حدود 4 میلیون سال رو کره زمین زندگی کرده مشکلات ازدواجش به اندازه 200 سال گذشته نبوده !! عملا هم چیزی به نام عشق در ازدواج وجود نداشت تا اینکه مادی گراها به دلیل ترس از مرگ اینو مهمتر جلوه دادن تا از فکر مرگ بیان بیرون !طلاق باید همیشه یه تابو بمونه ، من موندم اگه خانواده که مهمترین بنیاد نظام اجتماعی هست بخواد راحت از هم بپاشه ، ازون جامعه چه انتظاری میشه داشت
منبع لطفا هم برای 4 میلیون سالی که بشر روی زمین داره زندگی میکنه هم برای اینکه تو 3.8 میلیون سال گزشته مشکلات ازدواجش کمتر از الان بوده
بعد اینکه مادی گرایان چه فکری میکنن به اون 3 خطی که من گفتم چه ارتباطی داشت؟
هیچ راهی وجود نداره که شما 100% مطمئن باشید که بهتون خیانت نمیشهپس به خودیه خود دوست بودن یک پسر با دختر چیز بدی نیست اتفاقا باعث میشه که بمرور دونفر همدیگه رو بهتر بشناسن و در صورتی که نقاط مشترک زیادی باهم داشتن ازدواج میکنن
حتی بعد از ازدواج شما حق ندارین شریک زندگیتون رو از داشتن دوست محروم کنین در صورتی که اون شخص شمارو برای ازدواج انتخاب کرده باشه به هیچ عنوان بهتون خیانت نمیکنه
این استدلال شما اصلا توجیهی برای خیانت نکردن نیست !
همینطور هیچ تئوری و نظریه ای 100% درست نیست و همیشه درصدی از خطا وچود داره
البته طبق اون شرایطی که توضیح دادم احتمال خیانت خیلی کم میشه
به نظر من اینکه قبل از ازدواج هر ادمی چه روابطی داشته کاملا به خودش مربوطه و بعد از اینکه به طرف مقابلش تعهد میده (ازدواج) روابط بعد از ازدواج به ایشون هم مربوطهبعضی ها به محض اینکه ازدواج میکنن فکر میکنن صاحب طرف شدن و حق دارن همه روابطش رو محدود کنن چه با خانواده چه با دوستانش
معمولا اقا روابط خانوم رو با دوستانش قطع میکنه خانوم هم روابط اقا رو با خانوادش و دوستاش
یا بعضی ها قبل ازدواج یا بعد ازدواج کلید میکنن که بدونن شریکشون قبلا با کیا روابط داشته اصلا اقا یا خانوم محترم این موضوع به شما ارتباطی نداره
اگه بعد چند سال بفهمید همسر شما با چند نفر رابطه داشته بدتره یا همون اوایل بفهمید ؟
در ضمن لغط رابطه خیلی کلیه اگه منظور خاصی از گفتن این لغط دارین واضح بیان کنین
این جاهای باریک کجاس؟ خیلی از مواقع هم به اون جاهای باریک مدنظر شما نمیکشه اونوقت چی؟به هر حال این یه واقعیته که ادما باهم دوست میشن و دوست بودن به خودیه خود چیزه بدی نیست
مشکلش اینه این دوست بودنه خیلی از مواقع به جاهای باریک کشیده میشه !
نمیشه این همه فایده ای که دوست بودن ادما با هم داره به خاطر جاهای باریک بیخیال بشن که
پی نوشت : امیدوارم بحث هایی که اینجا میکنیم برای درک بهتر هممون نسبت به وضعیتی که داریم مفید باشه
در اصل این حرفها باید خیلی زودتر از اینکه روابط دختر و پسرای جامعمون به این وضعیت بکشه زده میشد
جای این حرفها تو رسانه ای مثل تلویزیون که مخاطب زیادی داره به شدت خالیه
اون کسانی که باید برای نیازهای امروز ما فکر میکردن نکردن و رفع مشکلاتمون رو به خودمون واگزار کردن
پیشنهاد : پیشنهادم به مدیر تایپیک اینه که ابتدای تایپیک مخصوص بزرگسالان قرار بدید و اجازه بدید اینجا بحث رو باز کنیم
البته نه انقدر باز که فیلتر شیم انقدری که این دوستمون بتونه منظورشو از جاهای باریک واضح بیان کنه و همینطور بقیه