تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 26 از 328 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه موضوعی که تو پستهای بعضی دوستان دیدم و به نظرم خیلیهارو به اشتباه میندازه اینه که میگن فلانی دوست پسر داره یا دوست دختر داره پس ادم خوبی نیست یا بدرد زندگی نمیخوره

کسی که یک یا چند بار جدا شده ، خیلی راحت می تونه اینکارو تکرار کنه ، در صورت کوچکترین مشکل جداییو در دسترس ترین راه می بینه به جای حل مساله ، به قول رفتارگراها : رفتار - پاداش - تثبیت !
    منظور من این بود که صرف اینکه با کسی دوست باشی دلیل بر این نیست که باهاش رابطه جنسی داری یا به چشم معشوقه بهش نگاه میکنی
    دوستی ابعاد دیگه ای هم داره البته برای کسانی که فقط به سکس فکر نمیکنن
    شما دوستی رو به اشتباه ازدواج تعبیر کردی

با توجه به اینکه این ذهنیت یکی از بزرگترین دلایل عدم اعتماد به جنس مخالف هست و باعث مشکلات زیادی حتی بعد از ازدواج میشه فکر میکنم صحبت کردن درموردش خیلی میتونه مفید باشه
    با این پیش فرض که دوست بودن با جنس مخالف به داشتن رابطه چنسی کشیده نمیشه(اون بحثش جداس)
    به نظرتون اگر یک دختر یا پسر با جنس مخالفش دوست نباشه چطور میتونه ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ حرف زدن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ و در نهایت چطور میتونه درکی در مورد جنس مخالف خودش داشته باشه ؟

عجب ، توی دانشگاه باید با همه ی همکلاسیای جنس مخالف دوست بود تا بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد ؟ یه فروشنده با همه مشتریاش باید رفیق بشه ؟
    من گفتم اگر یک دختر یا پسر با جنس مخالفش دوست نباشه چطور میتونه ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ حرف زدن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ و در نهایت چطور میتونه درکی در مورد جنس مخالف خودش داشته باشه ؟
    شما میگی عجب ، توی دانشگاه باید با همه ی همکلاسیای جنس مخالف دوست بود تا بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد ؟
    این دوتا حرف چه ربطی به هم دارن؟
    حرف من اینه که برای داشتن درک بهتر ازجنس مخالف باید باهاش رابطه کلامی داشته باشی باید باهاش تبادل عقیده داشته باشی
    کجا من گفتم باید تو دانشگاه باید با همه دوست باشی؟ یا این جمله که شما گفتیو از کدوم قسمت حرف من چنین برداشتی کردی؟ (یه فروشنده با همه مشتریاش باید رفیق بشه ؟)
    زیاده روی توی هیچ کاری درست نیست

شما به عنوان یک مرد یا زن زمانی میتونین ازدواج موفق داشته باشین که نیازهای طرف مقابلتون رو بشناسید و بتونید رفتارش رو درک کنید این درک از تجربه بدست میاد شما با درک بدنیا نمیاید
    قدیما این درک و شناخت متقابل در مدت زمان طولانی و طی زندگی بدست میومد و مثل الان جداشدن اسون نبود طلاق برای پدر مادرای ما تابوی بزرگی بوده که به سختی بهش تن میدادن
    ولی الان شما دیگه یه عمر وقت ندارین که طرف مقابلتون رو بشناسید و باید این امادگی هارو از قبل و در اجتماع بدست اورده باشید

این بماند که بشر حدود 4 میلیون سال رو کره زمین زندگی کرده مشکلات ازدواجش به اندازه 200 سال گذشته نبوده !! عملا هم چیزی به نام عشق در ازدواج وجود نداشت تا اینکه مادی گراها به دلیل ترس از مرگ اینو مهمتر جلوه دادن تا از فکر مرگ بیان بیرون !طلاق باید همیشه یه تابو بمونه ، من موندم اگه خانواده که مهمترین بنیاد نظام اجتماعی هست بخواد راحت از هم بپاشه ، ازون جامعه چه انتظاری میشه داشت
    شما طبق چه اماری این جمله رو گفتین؟ این بماند که بشر حدود 4 میلیون سال رو کره زمین زندگی کرده مشکلات ازدواجش به اندازه 200 سال گذشته نبوده !!
    منبع لطفا هم برای 4 میلیون سالی که بشر روی زمین داره زندگی میکنه هم برای اینکه تو 3.8 میلیون سال گزشته مشکلات ازدواجش کمتر از الان بوده
    بعد اینکه مادی گرایان چه فکری میکنن به اون 3 خطی که من گفتم چه ارتباطی داشت؟

پس به خودیه خود دوست بودن یک پسر با دختر چیز بدی نیست اتفاقا باعث میشه که بمرور دونفر همدیگه رو بهتر بشناسن و در صورتی که نقاط مشترک زیادی باهم داشتن ازدواج میکنن
    حتی بعد از ازدواج شما حق ندارین شریک زندگیتون رو از داشتن دوست محروم کنین در صورتی که اون شخص شمارو برای ازدواج انتخاب کرده باشه به هیچ عنوان بهتون خیانت نمیکنه

این استدلال شما اصلا توجیهی برای خیانت نکردن نیست !
    هیچ راهی وجود نداره که شما 100% مطمئن باشید که بهتون خیانت نمیشه
    همینطور هیچ تئوری و نظریه ای 100% درست نیست و همیشه درصدی از خطا وچود داره
    البته طبق اون شرایطی که توضیح دادم احتمال خیانت خیلی کم میشه

بعضی ها به محض اینکه ازدواج میکنن فکر میکنن صاحب طرف شدن و حق دارن همه روابطش رو محدود کنن چه با خانواده چه با دوستانش
    معمولا اقا روابط خانوم رو با دوستانش قطع میکنه خانوم هم روابط اقا رو با خانوادش و دوستاش
    یا بعضی ها قبل ازدواج یا بعد ازدواج کلید میکنن که بدونن شریکشون قبلا با کیا روابط داشته اصلا اقا یا خانوم محترم این موضوع به شما ارتباطی نداره

اگه بعد چند سال بفهمید همسر شما با چند نفر رابطه داشته بدتره یا همون اوایل بفهمید ؟
    به نظر من اینکه قبل از ازدواج هر ادمی چه روابطی داشته کاملا به خودش مربوطه و بعد از اینکه به طرف مقابلش تعهد میده (ازدواج) روابط بعد از ازدواج به ایشون هم مربوطه
    در ضمن لغط رابطه خیلی کلیه اگه منظور خاصی از گفتن این لغط دارین واضح بیان کنین

به هر حال این یه واقعیته که ادما باهم دوست میشن و دوست بودن به خودیه خود چیزه بدی نیست

مشکلش اینه این دوست بودنه خیلی از مواقع به جاهای باریک کشیده میشه !
    این جاهای باریک کجاس؟ خیلی از مواقع هم به اون جاهای باریک مدنظر شما نمیکشه اونوقت چی؟
    نمیشه این همه فایده ای که دوست بودن ادما با هم داره به خاطر جاهای باریک بیخیال بشن که

پی نوشت : امیدوارم بحث هایی که اینجا میکنیم برای درک بهتر هممون نسبت به وضعیتی که داریم مفید باشه
    در اصل این حرفها باید خیلی زودتر از اینکه روابط دختر و پسرای جامعمون به این وضعیت بکشه زده میشد
    جای این حرفها تو رسانه ای مثل تلویزیون که مخاطب زیادی داره به شدت خالیه
    اون کسانی که باید برای نیازهای امروز ما فکر میکردن نکردن و رفع مشکلاتمون رو به خودمون واگزار کردن

پیشنهاد : پیشنهادم به مدیر تایپیک اینه که ابتدای تایپیک مخصوص بزرگسالان قرار بدید و اجازه بدید اینجا بحث رو باز کنیم
    البته نه انقدر باز که فیلتر شیم انقدری که این دوستمون بتونه منظورشو از جاهای باریک واضح بیان کنه و همینطور بقیه

2. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منم به نظرم بهتره فعلا مشکل اول را که مشکلات مالی است بررسی کنیم بعدش بریم سراغ مابقی.
    ببینید من الان اگر بک دختر خوب پیدا کنم و همه چی خوب پیش بره و این حرف، با وضعی که من و فکر میکنم اکثرا مثل من دارند، راضی نیستم عروسی پر خرج که کم کم 10 میلیون هزینه میزاره رو دستم بگیرم.
    دوست دارم یه مراسم ساده توی منزل گرفته بشه و اقوام نزدیک بیان و شادی باشه و اینها، نه یه عده که من سالی هم ممکنه یکبار نبینمش
    البته عروسی بر عهده پسر است و اگر خانواده عروس موافقت نکنند پسر باید بگیره.
    یک سنگ بزرگی که همین اول راهی است همین عروسیه، تا مخالفت کنی خانواده عروس میگه دختر مارو میخواد مفت ببره، خود دختر هم که از بچگی خواب لباس عروس رو میدیده.
    آخه مفت یعنی چی؟ الان یک نگاه به این شرایط بندازیم، یک پسر که رفته درس خوانده، بعد رفته خدمت، تازه میتواند یک کاره تمام وقت سالم بگیره، این همه پول را از کجا بیاره؟؟؟
    البته بدیهی است که تمام حرف ها بالا واسه زمان دلار 1900 تومانی بود و الان سندیتی نداره...
    ممنون
    اون خانواده ای که میگه میخوای دختره منو مفت ببری ذهنیتش معامله کردن هست
    اتفاقا همین ذهنیت معامله هست که باعث خیلی از مشکلات میشه و همینطور حس مالکیتی که پدر مادرا به بچه هاشون دارن
    یعنی بچه رو یک انسان فرض نمیکنن فرض میکنن بچه یکی از اموالشون هست که نباید به اسونی از دستش بدن
    برای همین هم از قدیم مادرا به عروسشون به چشم کسی که پسرشون رو ازشون دزدیده نگاه میکردن و الی اخر که همه میدونن
    تعارف نداریم این ذهنیتا نسل مارو سوزوند چه اونایی که ازدواج کردن چه اونایی که ازدواج نکردن درگیر این حرف و حدیثای بیخوده خانواده ها بودن
    من رودررو با همه کسایی که تو فامیلمون این ذهنیتارو داشتن بحث کردم جوابی که میدن اینه که شما جوونا یاغی شدین گفتم حالا کجاشو دیدین
    میشه لطف کنی یه امار از مخارجی که برای ازدواج تخمین زدی برامون بزاری امار بیاد دستمون

4. 4 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

به نظر من مسایل مالی در درجه دومه.اول ادم باید یه دختر خوب پیدا کنه که تو این دوره زمونه خیلی نا یابهو و به این راحتیها نمیشه به کسی اعتماد کرد.ادم با خانوادهاسش چند سال زندگی میکنه اما با زنش تا دم مرگ

6. 3 کاربر از ehsan-a-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

11

بعضی دوستان چه حوصله ای دارند که طومار در جواب هم مینویسند! شک دارم خودشون هم حال داشته باشند خط بخطش رو بخونند! منکه فقط پستهای کوتاه و مختصر-مفید رو حال دارم بخونم. دیگه شما رو نمیدونم.
    ...
    ...
    ...
    دوستان مهمترین دلیل ازدواج نکردن مشخص شد مسائل مالی و آینده ی مبهمبا 85% ارا
    به نظر من بیایم در این مورد صحبت کنیم
    یکجورایی میتونم بگم نباید به نتایج این نظرسنجی اعتماد کنی.
    چون خیلیها فقط پیش خودشون خیال میکنند که مسائل مالی مهمترین مشکله.
    بعبارتی هنوز برای پله ی اول گیر کردند. طبعاً کسی که برای پله ی اول گیره از پله های بعد که بمراتب خیلی مهمترند بی خبره.
    پله ی اول رو که رد کرد بعدش بجاییکه بگه آخیش! تازه میگه اووووووووَوه!
    بقول شاعر: به دریا رفته میداند مصیبتهای طوفان را.
    Last edited by Legacy's; 19-10-2012 at 05:12.

8. 6 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منظور من این بود که صرف اینکه با کسی دوست باشی دلیل بر این نیست که باهاش رابطه جنسی داری یا به چشم معشوقه بهش نگاه میکنی
    دوستی ابعاد دیگه ای هم داره البته برای کسانی که فقط به سکس فکر نمیکنن
    شما دوستی رو به اشتباه ازدواج تعبیر کردی

من گفتم اگر یک دختر یا پسر با جنس مخالفش دوست نباشه چطور میتونه ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ حرف زدن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ و در نهایت چطور میتونه درکی در مورد جنس مخالف خودش داشته باشه ؟
    شما میگی عجب ، توی دانشگاه باید با همه ی همکلاسیای جنس مخالف دوست بود تا بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد ؟
    این دوتا حرف چه ربطی به هم دارن؟

نمی فهمم کجاش سخت بود که متوجه نشدید ؟

حرف من اینه که برای داشتن درک بهتر ازجنس مخالف باید باهاش رابطه کلامی داشته باشی باید باهاش تبادل عقیده داشته باشی
    کجا من گفتم باید تو دانشگاه باید با همه دوست باشی؟ یا این جمله که شما گفتیو از کدوم قسمت حرف من چنین برداشتی کردی؟ (یه فروشنده با همه مشتریاش باید رفیق بشه ؟)
    زیاده روی توی هیچ کاری درست نیست

مثال ردم که اگه بخواییم طبق دید شما نگاه کنیم همچین چیزی هم میشه گفت ! این یکی دیگه سخت نبود انصافا !

شما طبق چه اماری این جمله رو گفتین؟ این بماند که بشر حدود 4 میلیون سال رو کره زمین زندگی کرده مشکلات ازدواجش به اندازه 200 سال گذشته نبوده !!
    منبع لطفا هم برای 4 میلیون سالی که بشر روی زمین داره زندگی میکنه هم برای اینکه تو 3.8 میلیون سال گزشته مشکلات ازدواجش کمتر از الان بوده
    بعد اینکه مادی گرایان چه فکری میکنن به اون 3 خطی که من گفتم چه ارتباطی داشت؟

طبق چع آماری گفتم 4 میلیون سال بشر زندگی کرده ؟ مشکلات ازدواج منظورم فقط قبل از ازدواج نیست ! بعدشم هست ! عزیز من چرا با خودت اینجوری می کنی ؟ تفکر مادی گراها باعث شد نوع نگاه تغییر کنه و مشکلات ازدواج در 200 سال اخیر به شدت تشدید بشه ! الان من منبع بگم تو میری بخونی ؟ کتابای با مضامین سیر جامعه شناختی طلاق در طول تاریخ و همچین اسمایی !!

هیچ راهی وجود نداره که شما 100% مطمئن باشید که بهتون خیانت نمیشه
    همینطور هیچ تئوری و نظریه ای 100% درست نیست و همیشه درصدی از خطا وچود داره
    البته طبق اون شرایطی که توضیح دادم احتمال خیانت خیلی کم میشه

باز هم من سر حرفم هستم !

به نظر من اینکه قبل از ازدواج هر ادمی چه روابطی داشته کاملا به خودش مربوطه و بعد از اینکه به طرف مقابلش تعهد میده (ازدواج) روابط بعد از ازدواج به ایشون هم مربوطه
    در ضمن لغط رابطه خیلی کلیه اگه منظور خاصی از گفتن این لغط دارین واضح بیان کنین

این جاهای باریک کجاس؟ خیلی از مواقع هم به اون جاهای باریک مدنظر شما نمیکشه اونوقت چی؟
    نمیشه این همه فایده ای که دوست بودن ادما با هم داره به خاطر جاهای باریک بیخیال بشن که

جاهای باریک یعنی رابطه ی جنسی یا اتفاقی که منجر بشه که یکی از طرفین به شدت دچار ضربه روحی باشه !

پی نوشت : امیدوارم بحث هایی که اینجا میکنیم برای درک بهتر هممون نسبت به وضعیتی که داریم مفید باشه
    در اصل این حرفها باید خیلی زودتر از اینکه روابط دختر و پسرای جامعمون به این وضعیت بکشه زده میشد
    جای این حرفها تو رسانه ای مثل تلویزیون که مخاطب زیادی داره به شدت خالیه
    اون کسانی که باید برای نیازهای امروز ما فکر میکردن نکردن و رفع مشکلاتمون رو به خودمون واگزار کردن

پیشنهاد : پیشنهادم به مدیر تایپیک اینه که ابتدای تایپیک مخصوص بزرگسالان قرار بدید و اجازه بدید اینجا بحث رو باز کنیم
    البته نه انقدر باز که فیلتر شیم انقدری که این دوستمون بتونه منظورشو از جاهای باریک واضح بیان کنه و همینطور بقیه
    متن ارسالی باید حداقل 10 حرف داشته باشد

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

rozbeh85 جان موافقم باهات .واقعا برای یک شب مراسم 10 میلیون دادن واقعا سوختن داره

با این جملت که فقط آشنایان نزدیک بیان کمی مخالفم.درسته اینطوری هزینه ها به شدت پائین میاد اما فکر کنم حداقل همون یک سال یک بار ه باید آشنایان و دوستانی رو که هیچ وقت ندیدیم رو ببینیم.همین باعث میشه بعد از مدتها ازشون با خبر بشیم و شاید اگه مشکلی داشتیم باهاشون در میون بزاریم.پسرعمم درست سال پیش بود که بوسیله یکی از اقوامون که بعد از مدتها تو مراسم عروسی یکی از دوستان دیده بودش کار براش پیدا شد......

Legacy's شما حرف خیلی خیلی قشنگی زدی

واقعا همینطوره.تا دلت بخواد دور و اطرافم هستند کسانی که امادگی مالی برای ازدواج دارن اما دغدغه اونها چیزهایی دیگه ای هست که ما چون پله اول رو نرفتیم نمیتونیم بهش فکر کنیم.

11. 8 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من یک سوالی دارم
    در شهر ما یک جایی دیدم نمیدونم مغازه بود شرکت بود چی چی بود نوشته بود کانون ازدواج اسان فاطمیون!
    بنظر شما چجور ادمایی مراجعه کنندش هستند؟و کلا قضیش چیه؟
    از روی کنجکاوی برام سوال شده اما راهی برای دونستنش ندارم دیگه اینجا پرسیدم
    کسی چیزی میدونه؟

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

یه مساله دیگه هم هست اینه که چه جوری با جنس مخالف ارتباط برقرار کنیم مشکلاتی مانند خجالت و اعتماد به نفس کم اینا همیشه مشکل سازه بوده .

کسی راه حلی داره ؟

ممنون .

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

من یک سوالی دارم
    در شهر ما یک جایی دیدم نمیدونم مغازه بود شرکت بود چی چی بود نوشته بود کانون ازدواج اسان فاطمیون!
    والا من به شخصه با این مراکز آشنایی ندارم .اما اون چیزی که تو برخی ساتها خوندم متوجه شدم که اکثرا به دوستی های بی پایه و اساس میرسه.
    عوامل این مراکز هم توجهی به دوره آشنایی و شناخت شما ندارن و فق معرف جنس مخالف به شما میشن.البته بهتره خودتون به شخصه تحقیق کنید دربارش

یکی از آشناهای ما اگه اشتنباه نکنم پارسال به یکی از همین مراکز مراجعه کرده بود.گفت نزدیک 50 هزار تومان ازم گرفتن و کلی مشخصات شخصی و عمومی هم ازم خواستم تا بتونن از اونا برای معرفی ایشون به دختر خانمها استفاده کنند.بعدش چند تا تست روانشناسی هم ازشون گرفتن تا یه شناخت کلی از شخصیت ایشون داشته باشند.....

بعدشم من دیگه پیگیر کارشون نشدم و نمیدونم چی شد

یه مساله دیگه هم هست اینه که چه جوری با جنس مخالف ارتباط برقرار کنیم مشکلاتی مانند خجالت و اعتماد به نفس کم اینا همیشه مشکل سازه بوده .

کسی راه حلی داره ؟
    حتما و حتما به یک روانشناس بریا بالا بردن اعتماد به نفس و از بین رفتن حس خجالت مراجعه کنید.نه تنها برای این مسئله بلکه برای درمان این موضوع که مطمئنا تو بقیه زمینه ها شما رو به دردسر میندازه
    در ضمن اگه جنسیتون رو مشخص کنید راحت تر میشه کمک کرد

15. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

والا من به شخصه با این مراکز آشنایی ندارم .اما اون چیزی که تو برخی ساتها خوندم متوجه شدم که اکثرا به دوستی های بی پایه و اساس میرسه.
    عوامل این مراکز هم توجهی به دوره آشنایی و شناخت شما ندارن و فق معرف جنس مخالف به شما میشن.البته بهتره خودتون به شخصه تحقیق کنید دربارش

یکی از آشناهای ما اگه اشتنباه نکنم پارسال به یکی از همین مراکز مراجعه کرده بود.گفت نزدیک 50 هزار تومان ازم گرفتن و کلی مشخصات شخصی و عمومی هم ازم خواستم تا بتونن از اونا برای معرفی ایشون به دختر خانمها استفاده کنند.بعدش چند تا تست روانشناسی هم ازشون گرفتن تا یه شناخت کلی از شخصیت ایشون داشته باشند.....

بعدشم من دیگه پیگیر کارشون نشدم و نمیدونم چی شد

حتما و حتما به یک روانشناس بریا بالا بردن اعتماد به نفس و از بین رفتن حس خجالت مراجعه کنید.نه تنها برای این مسئله بلکه برای درمان این موضوع که مطمئنا تو بقیه زمینه ها شما رو به دردسر میندازه
    در ضمن اگه جنسیتون رو مشخص کنید راحت تر میشه کمک کرد
    ارزش تحقیق کردن نداره بنظرم!با این اوصاف مشخصه چه خبره!
    همینجوری برام جالب بود چه تیپ ادمایی اینجا مراجعه میکنن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •