تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 52 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستان من دارم با پی سی بازی میکنم
    مرحله ای که باید کیلر رو نجات بدیم.
    چندتا سوال دارم
    1. توی گراند زیرو وقتی یه سرباز رو از پشت با اسلحه تهدید میکردی طرف اسلحه رو میزاشت زمین . اینجا چرا اینجوری نیست ؟؟
    2. سیگار رو چه جوری باید فعال کنم که چرخه شب و روز اجرا بشه ؟؟
    3.چرا بعضی وقتا صدا خفه کن یهو از بین میره ؟؟ چکار کنم برگرده ؟؟
    4.الان همش میگه که نمیتونی حرفهای دشمنا رو بفهمی چون دارن روسی حرف میزنن ...خب چکار کنم ؟؟
    5.اسب رو چه جوری صدا کنم که بیاد ؟؟ در واقع سوت زدن !!

- - - Updated - - -

چندتا سوال دارم
    1. توی گراند زیرو وقتی یه سرباز رو از پشت با اسلحه تهدید میکردی طرف اسلحه رو میزاشت زمین . اینجا چرا اینجوری نیست ؟؟
    4.الان همش میگه که نمیتونی حرفهای دشمنا رو بفهمی چون دارن روسی حرف میزنن ...خب چکار کنم ؟؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

چندتا سوال دارم

- - - Updated - - -

چندتا سوال دارم
    1.باید بری پشت سر سرباز میگه فلا دکمه رو بزن (چون من پلی ۴ دارم شما پیسی نمیدونم چی هست) شما نگهش میداری چندتا اپشن میاد مثل کشتن بیهوش کردن و حرف کشی
    ۲.پد چپ بعدش پد بالا (نمیدونم روی pc چی میشه ولی با همونی که اسلحه انتخاب میکنی)
    ۳.صدا خفه کن محدودیت استفاده داره و در صورت لزوم باید استفاده بشه نواری زیر اسحله هست که نشون میده چقدر دیگه ازش مونده
    ۴.زیر نویس رو فعال کن ترجمه میکنه برات
    ۵.اینو روی pc نمیدونم ولی کلا مرحلع اولش راهنماییت میکنه به راهنمایی ها توجه کن

- - - Updated - - -

3. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

1.باید بری پشت سر سرباز میگه فلا دکمه رو بزن (چون من پلی ۴ دارم شما پیسی نمیدونم چی هست) شما نگهش میداری چندتا اپشن میاد مثل کشتن بیهوش کردن و حرف کشی
    ۲.پد چپ بعدش پد بالا (نمیدونم روی pc چی میشه ولی با همونی که اسلحه انتخاب میکنی)
    ۳.صدا خفه کن محدودیت استفاده داره و در صورت لزوم باید استفاده بشه نواری زیر اسحله هست که نشون میده چقدر دیگه ازش مونده
    ۴.زیر نویس رو فعال کن ترجمه میکنه برات
    ۵.اینو روی pc نمیدونم ولی کلا مرحلع اولش راهنماییت میکنه به راهنمایی ها توجه کن

- - - Updated - - -
    من با صغحه کلید بازی میکنم و تمام توضیحات بر اساس دسته هست
    میشه بگید کدوم دکمه ها روی دسته برای اسب هست ؟؟ و در ضمن کارایی دکمه رو هم بگیذ که توی صفحه کلید مشابه اش رو پیدا کنم
    توی مادربیس کجا میتونم اسلات و سگه رو پیدا کنم ؟؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

امروز تو گوگل پلی اپ رسمی بازی رو دیدم گویا کنسول متصل میشه و کارهای مربوط به نقشه و پایگاه و ... رو میشه از طریقش انجام داد. کسی نصب کرده؟ میدونه با چه کنسولهایی سازگاره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

امروز تو گوگل پلی اپ رسمی بازی رو دیدم گویا کنسول متصل میشه و کارهای مربوط به نقشه و پایگاه و ... رو میشه از طریقش انجام داد. کسی نصب کرده؟ میدونه با چه کنسولهایی سازگاره؟
    ps4-xboxone-ps3
    فقط نقشه هست
    در ضمن بايد بازي اورحينال باشه (پلي٣)
    اينم از عكسي كه گرفتم روي ايپد
    [SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]
    [/SPOILER]
    Last edited by HOJ-JAT; 11-09-2015 at 18:38.

7. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من با صغحه کلید بازی میکنم و تمام توضیحات بر اساس دسته هست
    میشه بگید کدوم دکمه ها روی دسته برای اسب هست ؟؟ و در ضمن کارایی دکمه رو هم بگیذ که توی صفحه کلید مشابه اش رو پیدا کنم
    توی مادربیس کجا میتونم اسلات و سگه رو پیدا کنم ؟؟
    نمیدونم روی کیبورد کدوم کلیده
    مادر بیس رو باید اول بازی گسترش بدید تا بتویند اینا رو پیدا کنید

9. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من رو pc بازی میکنم.من تا مرجله ای که یکی رو نجات میدیم (همونی که دست و پاشو قطع کردن)بعدش میره مادر بیس و یه مرحله ی دیگه بعد مادر بیس برام سیو شد.ولی متاسفانه کرکمو فایروالم دیلت کرد و وقتیم که دوباره کپی کردم و بازیو اجرا کردم دیدم از اول شروع شد.فک کنم تا episode 3 رفته بودم.محل سیو بازی دقیقا کجاست؟کسی سیو بازی رو تا اینجا داره بهم بده؟

یه مشکل دیگه هم دارم دوستان.من بازی رو با نهایت کیفیت اجرا میکنم ولی 10 ثانیه یه بار علامت نشانگر ماوس رو صفحه ی بازی ظاهر میشه و باید کلیک کنم تا کنترل بازی رو دوباره داشته باشم.علامت نشانگر ماوس به صورت دایره میاد رو صفحه بازی.ممنون میشم جواب بدید.آپدیت اول و کرک دوم رو ریختم.

دوستان یه سوال دیگه هم دارم.اونم اینه که بازی من از بیمارستان شروع نمیشه.واسه من از یه صحرا شروع میشه که اسنیک با اسب به همراه یکی دیگه به طرف یه دره میرن و می ایستن و ادامه ماچرا.جریان چیه؟
    Last edited by Hitman67; 12-09-2015 at 21:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یکی به داد ما برسه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بچه ها من رو pc بازی میکنم.من تا مرجله ای که یکی رو نجات میدیم (همونی که دست و پاشو قطع کردن)بعدش میره مادر بیس و یه مرحله ی دیگه بعد مادر بیس برام سیو شد.ولی متاسفانه کرکمو فایروالم دیلت کرد و وقتیم که دوباره کپی کردم و بازیو اجرا کردم دیدم از اول شروع شد.فک کنم تا episode 3 رفته بودم.محل سیو بازی دقیقا کجاست؟کسی سیو بازی رو تا اینجا داره بهم بده؟

یه مشکل دیگه هم دارم دوستان.من بازی رو با نهایت کیفیت اجرا میکنم ولی 10 ثانیه یه بار علامت نشانگر ماوس رو صفحه ی بازی ظاهر میشه و باید کلیک کنم تا کنترل بازی رو دوباره داشته باشم.علامت نشانگر ماوس به صورت دایره میاد رو صفحه بازی.ممنون میشم جواب بدید.آپدیت اول و کرک دوم رو ریختم.

دوستان یه سوال دیگه هم دارم.اونم اینه که بازی من از بیمارستان شروع نمیشه.واسه من از یه صحرا شروع میشه که اسنیک با اسب به همراه یکی دیگه به طرف یه دره میرن و می ایستن و ادامه ماچرا.جریان چیه؟
    محل سیو رو نمیدونم.
    در مورد موس منم اینجوری میشم .البته من از کرک استفاده نمیکنم !!
    ولی اینکه از بیمارستان شروع نمیشه شاید سیو شده چون داری از مرحله اول اصلی شروع میکنی دیگه ... برای نجات کاز.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

محل سیو رو نمیدونم.
    در مورد موس منم اینجوری میشم .البته من از کرک استفاده نمیکنم !!
    ولی اینکه از بیمارستان شروع نمیشه شاید سیو شده چون داری از مرحله اول اصلی شروع میکنی دیگه ... برای نجات کاز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •