دوستان چطور میشه که تو مینت تم نصب کرد ؟
دوستان چطور میشه که تو مینت تم نصب کرد ؟
سلام
الان تو مینت نیستم. ولی باید با کلیک راست روی صفحه و انتخاب change desktop background در پنجره بازشده تب theme هم باشه که آیکون اینستال هم داره.
(اینها در Manjaro هست)
اصلا همچین چیزهایی وجود نداره که ؟
من یه تم دانلود کردم تو پوشش اینها هست
cinnamon
gnome-shell
gtk-۲.0
gtk-3.0
metacity-1
unity
و
index.theme
میشه به صورت دستی نصب کرد مثل بخش لوگین که هم دستی میشه انجام داد و هم همین جوری که شما می گی
من اینستال ندیدم
این برای مینت:
Cinnamon setting>Themes>Get New themes
که به شکل یک لینک در پایین پنجره است.
اون لینک که میره تو یه سایت و قالب ها رو دانلود می کنیم ! نمی شه با اون قالب رو نصب کرد !
سلام من دوباره اومدم با اون سوالاماومدم خستتون کنم
من مینت14 رو نصب کردم حلا توی سیستم اینفرمیشن فرکانس سی پی یو رو ۱۶۰۰ میزنه ولی الان سی پی یو من روی ۴۲۰۰ اورکلاک شده قضیه چیه چرا کم نشون میده و کارت گرافیکم رو هم دوباره نمیشناسه
نرم افزار مثل cpu-zویندوز نداره لینوکس اگه داره لطفا معرفی کنید
من مدتی است که کمتار از مینت استفاده میکنم.
الآن با مینت اومدم و یک قالب دانلود کردم. فایل زیپ بود که با Archive mzanger بازش کردم. extract
بعد در قسمت Cinnamon setting>themes رفتم و دیدم که نصب شده. همین!
حالا اگر نشد دیگه کار اجنه است.
چون برای من هم با کلیک راست روی صفحه و انتخاب change desktop background ؛ system setting را باز میکنه!
واین کار کسی نیست بجز جنی که به لینوکس وارد باشه.
خوب حالا من چی کار کنم ؟
اساتید کسی بلد نیست که چجوری میشه قالب نصب کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خان شما که فایل فشرده رو اکسترکت کردی چه فایل هایی توش بود ؟ فقط یه پوشه به اسم Cinnamon ؟
خوب؛ بار اول گمون کنم تمی را دانلود کردم که خودش رو سیستم بود. (وقتی چیزی را نمیخوام پیگیرش نمیشم)
ولی شما بعد از آنزیپ کردن فولدر هر تم را (نه فولدری که دو یا چند تم را دربرمیگیره)
در این مسیر کپی کنید. /usr/share/themes
1- show hidden files را فعال کنید. از منوی view
2-فولدر مقصد را در حالت روت باز کنید. کلیک راست روی نام فولدر در پنل سمت چپ و انتخاب open as root
با این کار تم تازه باید در منوی تمها پیدا بشه.
خودم دوتا تم را همنیجوری نصب کردم. (که البته نیازی نداشتم)
ارتقاء مینت 14 نادیا به مینت15 اولیویا بدون نصب دوباره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)