چرا از پایتخت نمیخری میشه بگی دلیلشو ...
چرا از پایتخت نمیخری میشه بگی دلیلشو ...
پایتخت گرون تره حداقل 70 - 60 ...
فروشنده هاش بندازن ( دیگه برام کاملا مشخصه البته نه همشون ) ..
شما درسته خودت از پاتخت خریدی اما این که دلیل بر بهترین جا برای خرید بودن نمی شه ...
پارسیان - ایران - رضا خیلی بهتره ...
خبری نشد ؟
یه سوال شما چند خریدی با چه کانفیگی؟ اگه میشه دقیق بگین ..ممنون
نه من نخریدم 7000 رو ...
به دوستمون گفتم از پایتخت نخر ...
من نوت بوک های دیگه اچ پی واسه دوستام خریدم ...
تا عید از سری 6000 داشتم الان مک دارم ...
همین الان زنگ زدم فروشنده گفت ایرادشو پیدا کردن. فردا درست میکنن. مطمئن نبود ولی میگفت به احتمال قوی ایراد از مانیتور بوده.
وقتی رسید دستم بهتون خبر میدم.![]()
خوشحالم .
دقیق بپرس چی بوده و چرا اینطوری شده ...
بگو ممکن بر اثر فشار بوده باشه یا شی magnetic نزدیک دستگاه ؟
دوستان عزیز من امروز بردم پیش فروشنده...گفت عادیه همینطوری میشه..یه وایو و دل و لنوو نشونم داد که اونا هم اچ دی بودن...راست میگفت همشون همینطوری پیکسل ها رو بزرگتر نشون میدادن...ولی بنده خدا اوایل اونقدر از ایسوس بد تعریف کرده بود که من با آوردن لپ تاپ خودم شرمنده شد و گفت آره صفجه این بهتره تره(n55)..حالا میشه یکی از شماها عکسی با حجم واقعی از دسکتاپتون بگیرین و بذارین اینجا من مقایسه ای بکنم؟
خوب خوشحالم چیز مهمی نبوده ...
نمی دونم شما دقیقا از این اسوس چی دیدین چون منم باهاش کار کردم واقعا برتری نداره به نظر خودم در مقایسه با dv6 6000 واقعا همشون مثل همن تو این سطح ...
منم زمانی که از سری 6000 داشتم واقعا نتونستم پیکسل ها رو به وضوح ببینم چون اصلا معلوم نبود حالا چجوری ممکن تو 7000 این طوری باشه در حالی که باید بهتر باشه ؟ نمی دونم خودمم ..
شاید حساسیت زیادی داری وگرنه به نظر من خیلی عالیه ...
آره فروشندهه گفت خیلی حساسی...گفت دیگه فوق hd همین میشه...میشه شما یه عکسی از دسکتاپتون بذارین؟بدونه اینکه سایزشو تغییر بدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)