تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 79 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر بی فکر ( خواستم کلمه دیگه ای بگم خودتون حدس بزنید ) هستند اخه محمدپور چطور باید میگفت که لطفا ساکت باشید باید تمرکز بگیریم

محمد پور میگفت یا علی ، یارو از اون طرف سالن میگه هوررررراااااا و سوت بلبلی میزنه و . . . . باور کن تا حالا اینطور فریاد نکرده بود

واقعا شرم اور هست

چطور تمرکز کسی رو که مدت ها زحمت کشیده رو با حرکت ها . . . . خودشون نابود کردند

بعد مجری اومده میگه برای مسابقات کشتی و کاراته و وزن برداری تعداد زیادی از ایرانی ها صندلی ها رو رزرو کرده اند

تو رو به خدا نرید سالن مگه اونهایی که بدون تماشاگر مسابقه دادند چه مشکلی براشون پیش اومد

2. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

مصاحبه محمدپور بعد از مسابقه ش رو دیدید داشت نشون میداد ؟ گریه ش گرفته بود ، کاویانی میخواست دلداریش بده همون جمله های کلیشه ای مسخره همیشگی رو میخواست بگه ....میگفت همین که تلاشتو کردی خیلی ارزش داره ایشالا المپیکای بعدی .... خیلی جدی برگشت گفت معلوم نیست فردا کی زنده باشه کی مرده ! من الان باید مدال میگرفتم !!
    کاویانی هی میگفت بابا بیخیال حالا کوتاه بیا 20 سالته خیلی وقت داری ..... باز گفت آره 20 سالمه ولی تو ورزش هیچی معلوم نیست ! مصدومیت داره ، افت داره ورزشکار .... من الان که میتونستم باید میگرفتم !

خیــــــــــــــلی حال کردم با مرام و مسلکش ! دمش گرم خدایی !

بر عکسش طلوتی که مصاحبه ش رو قبل از این داشت نشون میداد خیلی ریلکس میخندید میگفت آره دیگــــــهههه .... خیلی قدر بود حریفم دیگه .... هر هر هر ....نشد دیگه !
    حالا اونم مسلما تلاششو کرده دمش گرم ...ولی ناراحتی و برخوردن به آدم بعد از باختن خیلی میتونه تاثیرگذار باشه ....
    به نظر من خنده و گریه بر میگرده به توقعی که ورزشکار از خودش داره .

محمد پور طبق گفته های خودش ( مصاحبه ) میگفت بعد 10 روز استراحت از بازی های جهانی تمریناتش رو شروع کرده و خودش رو اماده کرده بود ( جسمی و روحی ) که بتونه یه مدال بگیره و وقتی چنین آدمی به انتظاری که از خودش داشته نمیرسه ، مطمئنا خیلی تاسف میخوره ، و به صورت گریه بروز داد .

ولی طلوتی ( من بازی رو دیدم واقعا غیرتی بازی کرد ولی راند 3 اصلا بازوش زور نداشت مشت بزنه ) طبق مسابقات تدارکاتی و تمریناتی که پشت سر گذاشته بود ، نه تنها خودش بلکه هیچ کس دیگه ای ازش توقع مدال رو نداشت . ( بماند که با این برنامه ریزی بدی که داریم همون یه بازی ی که برد خودش کلی ارزش داشت ) پس رو همین باور ، ایمان داشت که مردم ایران ازش راضی هستن ، و متعادل برخورد کرد .

از این حرف هام میخواستم به این نتیجه برسم که مقایسه ی ورزشکاران با هم درست نیست . هر ایرانی میدونه که همه ی بچه ها با غیرت بازی میکنن و مطمئنا از جون و دل مایه میذارن .

موفق باشید.

4. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    بهداد سلیمی کی بازی داره دقیقا؟؟؟فکر کنم تنها امید طلا گرفتنمون تو کاروان رو سلیمی داره!!!جای ساعی خالی که حداقل دلخوش به یه طلا میشدیم!!!

به نظرم اون پسره قزاقستانیه راحت میتونست یه 10 کیلو بیشتر هم بزنه از بس لامصب راحت بلند میکرد وزنه هارو!!!!

ولی سعید هم واقعا زحمت کشید امشب!!! حقش حداقل یه برنز بود!!!به نظرم خداییش از اون وزنه بردار دیشبی خیلی بیشتر زور زد!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

خب خداروشکر روزبهانی بازیشو برد ، قشنگ هم بازی کرد ، ولی به نظرم ( کوچیک همه ی شما بوکسور ها هم هستیم ) یه مقدار گاردش باز بود و امتیاز هایی که از دست میداد از همین نقطه ضعفش بود ، ولی انصافا جنگنده بود و اگه همین جوری با انرژی و انگیزه بازی کنه ، مطمئنم یه مدال میگیره .
    دمش گرم .

فقط یه چیزی بد فرم تو مخیه من شده ، این مربی بوکسور ها اصلا باهاشون حرف نمیزنه ، حرکتی هم نمیکنه که روحیه بده ( مثل کوروش باقری ) ، فکر کنم ارتباط اشراقی داره با شاگرد هاش

موفق باشید.

دوستان
    بهداد سلیمی کی بازی داره دقیقا؟؟؟فکر کنم تنها امید طلا گرفتنمون تو کاروان رو سلیمی داره!!!جای ساعی خالی که حداقل دلخوش به یه طلا میشدیم!!!

تو روزنامه که زده ، 17 مرداد بازی داره .

در ضمن یوسف کرمی به جای ساعی هست ، و میتونه طلا بگیره .
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 05-08-2012 at 03:00.

7. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

به نظرتون حمید سوریان شانس طلا داره ؟

برای سوریان دیگه نمیشه گفت کم تجربه بود !

- روزبهانی راند آخر عالی بازی کرد ، راند اخر همیشه ورزشکار یا زیاد امتیاز می گیره یا از دست میده برای همین راند آخر خیلی استرس داره آدم ( البته برای تماشا منظورمه)

حریف بعدیش قزاقستان باید خطرناک باشه ، نيازيمبتوف سومه از نظر رتبه بندی

شکست دادن قهرمان اروپا روحیش خیلی افزایش میده ، با انرژی بالایی میره برای بازی بعدی .

یاحق

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

المپيك هميشه نشان داده كه با تمام رقابتهاي حهاني وقاره اي فرق داره بارها قهرمان هاي جهان تو المپيك حذف شدن

به نظرم حميد سوريان بايد با يك ديدگاه ديگه به اين رقابتها نگاه كنه ساده ترين رقيبش تو المپيك ميتونه سخت ترين حريفش باشه
    سوريان امسال هم مثل المپيك قبل آمادس فقط بايد از نظر روحي كم نياره، من كه اميد وارم بتونه مدال بگيره
    كشتي ما امسال با حصور رسول خادم و محمد بنا اميدوار كننده تر از قبل در اين مسابقات حضور داره

10. 2 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

به نظرتون حمید سوریان شانس طلا داره ؟

خداروشکر که فعلا شانس با حمید یار بوده ، و دور اول رو استراحت داره و بعدش گویا یه بازی ساده به قول فردوسی پور رو کاغذ داره .

به نظر من میتونه به راحتی طلا بگیره و بزرگترین آفت جلوی حمید ، زنده کردن یاد و خاطره ی المپیک قبلی هست که واقعا روحیشو داغون میکنه .

اگه طلا بگیره ، مطمئن باشید این المپیک کشتی گیرامون میتروکنن و رکورد بی سابقه ای به جا میذارن .

موفق باشید.

12. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان

به نظرم اون پسره قزاقستانیه راحت میتونست یه 10 کیلو بیشتر هم بزنه از بس لامصب راحت بلند میکرد وزنه هارو!!!!

ولی سعید هم واقعا زحمت کشید امشب!!! حقش حداقل یه برنز بود!!!به نظرم خداییش از اون وزنه بردار دیشبی خیلی بیشتر زور زد!!!
    آره خداییش 10 -20 کیلو بیشتر هم جا داشت ، یارو 200 کیلو رو مثل آب خوردن بلند می کرد کاش ایرانی ها هم یه همچین وزنه برداری میداشتن ، انصافا هم هیکلش مناسب بود هم زورش و کلا از همه نظر اوکی بود بر خلاف وزنه بردارهای ایرانی که میرن می گردن اونی که بدن تو پری داره حالا چربی باشه یا ... مهم نیست رو انتخاب می کنن میذارن تو اردو آخرش همین میشه دیگه
    البته به غیر از کیانوش رستمی که از این قائله مستثاست

والا من الان تنها امیدم 1 مدال از سوریان هست دیگه بقیه رو بیخیال شدم

قدیم دلمون قرص بود یه طلا رضا زاده می گیره یه طلا ساعی یعنی هیچ شک و شبهه ای توش نبود الان وزنه برداره میره رو سکو وزنه بزنه آدم 10% اطمینان داره شاید،شاید، شاید،شاید شاید،شاید،شاید بتونه بلند کنه
    Last edited by mehran_pqqp; 05-08-2012 at 04:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مطمئن باشید ایران امسال 5 تا طلا رو شاخشه

1 وزنه برداری
    1 تکواندو
    3 کشتی فرنگی و آزاد

یه دو سه تا هم نقره کنار بزارید

15. این کاربر از ma-bah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

كسي كه انتظار مدال ازش نميره بيخودي ميفرستنش ميره المپيك بمونه خونه بهتره تا بره اونجا آبرو ببره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •