تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 120 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=M A M M U T;7181606]کدوم مدل سونی؟شاید مولتی مدیاش بهتر باشه اما قدرتش به این نمیرسه.....

سری SVS سونی FHD هستن البته اینم بگم تو این رنج قیمت کاراییشون پایینتره و من خودم هم خیلی Y580 رو دوس دارم ولی با SSD
    حالا نمیدونم چیکار کنم؟

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه یه مقایسه از کنتراست و غلظت رنگ های صفحه نمایش این مدل با لپ تاپ های دیگه رقیب یذارین؟ مثل HP7000. چون من لپ تاپ رو بیشتر واسه فیلم و بازی می خوام. بازی که هیچی ادم زیاد متوجه نمیشه ولی واسه فیلم دیدن به نظرتون خیلی اوضاع رنگ های صفحه نمایش خرابه؟ من تمام صفحات رو خوندم مثل اینکه بعضیا از صفحه نمایش اصلا خوششون نیومده بود. هم از نظر رنگ ها و هم از نظر زاویه دید عمودی

سوال دومم اینکه کسی که لپ تاپ رو با ssd گرفته و کسی که بدون ssd گرفته هردو اعلام لطف کنن اعلام کنن که چقدر طول میکشه که win7 بوت بشه؟ (بدون هرگونه برنامه های نصبی مثل انتی ویروس و...)
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان مال من گاهی اوقات یهو خاموش میشه کسی چنین مشکلی داره؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه یه مقایسه از کنتراست و غلظت رنگ های صفحه نمایش این مدل با لپ تاپ های دیگه رقیب یذارین؟ مثل HP7000. چون من لپ تاپ رو بیشتر واسه فیلم و بازی می خوام. بازی که هیچی ادم زیاد متوجه نمیشه ولی واسه فیلم دیدن به نظرتون خیلی اوضاع رنگ های صفحه نمایش خرابه؟ من تمام صفحات رو خوندم مثل اینکه بعضیا از صفحه نمایش اصلا خوششون نیومده بود. هم از نظر رنگ ها و هم از نظر زاویه دید عمودی

سوال دومم اینکه کسی که لپ تاپ رو با ssd گرفته و کسی که بدون ssd گرفته هردو اعلام لطف کنن اعلام کنن که چقدر طول میکشه که win7 بوت بشه؟ (بدون هرگونه برنامه های نصبی مثل انتی ویروس و...)
    مرسی
    سلام. بنده Y580 ندارم ولی فکر میکنم جواب شما رو بتونم بدم. دوستی که زده بودن کیفیت صفحه نمایش خوب نیست فکر کنم این رو نسبت به مانیتورهای CRT گفتن که خب بله همینطوره.

سرعت Read اطلاعات در SSD ها بالاست خب این مقدار هم معمولا چندین برابر هارد های معمولی که سرعت زیر 60 مگابایت در ثانیه دارند هست. حالا اگر تایم دقیقش را بخواین دوستان باید تست کنن.

5. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها میخوام y580 بخرم .خرابیش چطوره؟ کیفیتش خوبه؟ بخرم؟
    من که سه روزه دارمش واقعا باهاش حال میکنم یعنی قدرت گرافیکیش خیلی بالاست رو اجرای بازیها میترکونه وافعا
    قبل از این acer 5750 i7 - hp 6180 se- asus n55 sf داشتم همیشه دنبال یه لپ تاپ بودم که برای بازی خوب باشه ولی بزک نباشه و قیافه بچگونه و چراغ مراغ و این حرفها ( msi اینجورین) یا خیلی سنگین مثل سری گیم ایسوس چون حرفه ایی گیمر نیستم
    اما تو گیم همیشه توقعم بالاست و هیشه تنظیمات high منو ارضا میکنه که n55 هم لپ تاپ مردی بود ولی این یه چیز دیگست

کیبرد هم عالیه واقعا مخصوصا بک لایتش که معرکست
    پرفورمنس بالا
    کولینگ هم متوسط برای 1-2 ساعت بازی که عالیه
    کیفیت ساخت هم خوبه خب لنوو دیگه برای خودش تو کیفیت جایی داره تو دنیا
    ظاهر دستگاه هم مردونست و از بزک دوزک بازی خبری نیست
    من +n55 hd داشتم و اینکه معمولی هیچ فرقی احساس نیکنم ولی مسلما FHD ایسوس خب یه چیز دیگست ولی برای 15 اینچ بسه دیگه من که موقع گیم به 42 اینچ وصل میکنم و FHD
    اگه سوالی بود در خدمتم

7. 2 کاربر از sasha_2695 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

مرسی
    ماینتورش بد نیست فقط یکم زیادی رفلکس داره توی یه کم نور میتونی قیافتو توش ببینی.... وضعیت فیلم دیدنش خیلی حاد نیست و عالی هم نیست...به نظرم یکیش رو گیر بیار توش نگاه کن... ولی برا بازی خیلی سیستم توپیه من nfs run رو با تمام تنظیمات ultra با حدود 45 دقیقه بازی دمای سیستم 55 درجه و اصلا انگار نه انگار...خیلی مشتیه...
    دوستان مال من گاهی اوقات یهو خاموش میشه کسی چنین مشکلی داره؟
    شاید نرمافزاری باشه...ویندوز عوض کن اگه حوصله داری ببین چی میشه....

9. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام

مرسی
    اینم یک مقایسه ی دقیق مربوط به روشنایی و کیفیت نمایشگر ایندو :

میانگین روشنایی نمایشگر لنوو : 231.4 cd/m² - عمق مشکی : 46 cd/m² - کنتراست : 535:1 .
    میانگین روشنایی اچ پی : 216.8 cd/m² - عمق مشکی : 1.15 cd/m² - کنتراست : 192:1 .

نتیجه گیری : نمایشگر لنوو روشنایی بیشتری و کنتراست بسیار قابل توجهی داره اما در عمق مشکی، hp برتری محسوسی داره .

Lenovo :

hp :

11. 5 کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

میشه لینک این دو تا review رو بدین...

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سایت NOTEBOOKCHECK.COM مراجعه کنید و نام لبتابها رو سرچ کنید

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. بنده Y580 ندارم ولی فکر میکنم جواب شما رو بتونم بدم. دوستی که زده بودن کیفیت صفحه نمایش خوب نیست فکر کنم این رو نسبت به مانیتورهای CRT گفتن که خب بله همینطوره.

سرعت Read اطلاعات در SSD ها بالاست خب این مقدار هم معمولا چندین برابر هارد های معمولی که سرعت زیر 60 مگابایت در ثانیه دارند هست. حالا اگر تایم دقیقش را بخواین دوستان باید تست کنن.
    گفته بودن مانیتور های دسکتاپ. فکر نکنم crt بوده باشه.من خیلی وقته دیگه مانیتور crt ندیدم. همه ال سی دی دارن تقریبا

در مورد سرعت هم خب راستش من واسم مهمه که لپ تاپ زود بیاد بالا. وقتی ویندوز رو تازه نصب می کنی همچین مشکلی نداره ولی بعد یه مدت و نصب انواع برنامه ها خیلی طول میکشه که ویندوز بوت شه. واسه همین خواستم زمان دقیقشو تو این دو هارد بدونم

ماینتورش بد نیست فقط یکم زیادی رفلکس داره توی یه کم نور میتونی قیافتو توش ببینی.... وضعیت فیلم دیدنش خیلی حاد نیست و عالی هم نیست...به نظرم یکیش رو گیر بیار توش نگاه کن... ولی برا بازی خیلی سیستم توپیه من nfs run رو با تمام تنظیمات ultra با حدود 45 دقیقه بازی دمای سیستم 55 درجه و اصلا انگار نه انگار...خیلی مشتیه...

شاید نرمافزاری باشه...ویندوز عوض کن اگه حوصله داری ببین چی میشه....
    رفلکس نور تو صحنه های تاریک فیلم ها خیلی ازار دهندس. البته میشه یه جورایی تحملش کرد
    حالا رفلکسی که شما میگین تو همه مواقع هست یا فقط وقتی که یه تصویر سیاه به صروت پس زمینه در میاد؟
    راستی کسی می دونه عملکرد ال سی دی همراه با نور افتاب چه طوری هست؟ مثلا توی یه اتاق پرنور و پنجره دار که خورشید مستقیم به داخل اتاق می تابه

در مورد فریم ریت هم پیشنهاد می کنم بازی witcher2 و Deus Ex رو حتما نصب کنید بعدم تنظیمات رو بالا ببرید و بعد تست فریم ریت بگیرین. مخصوصا Witcher2 که پدر سیستم رو رسما در میاره. چون خدایی این جور بازی ها مثل nfs run یا COD MW3 همچین سیستم بالایی رو احتیاج ندارن

15. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •