تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 118 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بنيتس: ممکن است لمپارد و کول در چلسي بمانند

رافا بنيتس، سرمربي موقت چلسي، اعلام کرد مطمئن نيست که فرانک لمپارد و اشلي کول، دو ستاره باتجربه اين تيم، بعد از پايان قراردادشان فعلي شان در تابستان 2013 هم در استمفوردبريج بمانند.

سرمربي اسپانيايي آبي ها پيش از اين اعلام کرده بود که پيشنهاد جديدي به اين دو ملي پوش انگليسي چلسي ارائه نخواهد شد اما اين بار با رد ادعاي قبلي اش، تاکيد کرد چيزي در مورد آينده اين دو بازيکن هنوز قطعي نيست.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وقتي بار قبلي از من در مورد کول و لمپارد سوال شد، فکر کنم چون انگليسي من به اندازه کافي خوب نيست، از صحبت هاي من بد برداشت شد اما مي دانم که آنها تا پايان قراردادشان در چلسي خواهند ماند اما بعد از آن را نمي دانم.

مي دانم که فرانک از بودن در اينجا خوشحال است. او يکي از بزرگان تيم است و يکي از مهمترين بازيکنان ما. اما در مورد آينده اش چيزي نمي دانم.

نمي توانم بگويم بله يا نه؛ مي ماند يا مي رود؛ در ژانويه يا در پايان فصل. در حال حاضر چيزي نمي دانم."

2. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنيتس: ممکن است لمپارد و کول در چلسي بمانند
    فکر کنم خود بنیتس هم می دونه که قبل از پایان قرارداد اون بازیکنا از تیم اخراج شده!

واقعا نفهمیدم آبراموویچ چرا بنیتس رو به چلسی اورد!
    اگه با دی متئو به این نتایج بدمون ادامه می دادیم بهتر از این بود که بنیتس بیاد و همون نتایج رو بگیره
    هر چند که من فکر می کنم این نتایج ادامه پیدا نمی کرد و دی متئو می تونست تیم رو از بحران خارج کنه
    کلا انگار این رسم شده که چلسی اول فصل خوب نتیجه بگیره و بعدش با یکی دو تا نتیجه بعد تیم به بحران بره و در نهایت مربی اخراج بشه و فرقی هم نداره چه کسی و با چه کارنامه ای بوده!

این فصل توی نقل و انقالات با اینکه خیلی خوب مهره گرفتیم ولی اصلا توجه به پست های مختلف نشد و تعادل در اون رعایت نشد
    دو تا پستی هم که این در اون رعایت نشد مهاجم نوک و هافبک وسط بودن که اگه از اولی بشه گذشت کرد ولی از دومی اصلا نمیشه
    برای من جای سواله که وقتی هیچ هافبک وسطی رو جذب نکردیم چرا بازیکنانی در این پست مثل میرلس و اسین رو از دست دادیم؟!

4. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خبر خوش براي هواداران چلسي
    لمپارد و تري در آستانه بازگشت به ترکيب

بازيکنان کهنه کار چلسي پس از پايان دوران آسيب ديدگي در آستانه بازگشت به اين تيم هستند.

به نقل از ساکرنت، جان تري و فرانک لمپارد که به دليل آسيب ديدگي‌هاي زانو و ماهيچه مدتي از ترکيب آبي‌هاي لندن دور بودند، در آستانه بازگشت به ترکيب تيم قرار دارند.

رافائل بنيتس در اين مورد گفت: تري در جلسه تمريني امروز حضور داشت. اميدواريم خيلي زود به آمادگي کامل برسد تا بتواند در ترکيب تيم به ميدان برود. فرانک نيز در تمرين حضور داشت و تمرين خوبي را پشت سر گذاشت. دوست دارم آنها به ديدار با ساندرلند برسند. البته با پزشک تيم در اين مورد مشورت خواهم کرد.

وي افزود: بدون شک اگر مشکل آنها برطرف نشود، در ترکيب قرارشان نخواهم داد زيرا اين کار ممکن است به افزايش دوران آسيب ديدگي آنها بينجامد.

چلسي بازگشت آورام گرانت را رد کرد

باشگاه چلسي هرگونه ارتباط با سرمربي پيشين اين تيم براي بازگرداندن وي به استمفوردبريج را رد کرد.

به نقل از ساکرنت، آورام گرانت از ابتداي فصل 08-2007 به عنوان مدير باشگاه چلسي مشغول به فعاليت شد و پس از آنکه ژوزه مورينيو از اين تيم اخراج شد به عنوان مربي موقت انتخاب و در پايان فصل آبي‌ها را به نخستين فينال اروپايي رساند.

آنها در ديدار پاياني در ضربه‌هاي پنالتي مغلوب منچستريونايتد شدند ولي نتيجه‌هاي خوب وي پشتوانه‌اي براي ماندن او در استمفوردبريج نشد و بلافاصله پس از پايان فصل مجبور به ترک چلسي شد.

گرانت پس از آن به پورتسموث و وستهام يونايتد در ليگ برتر انگليس رفت ولي هر 2 تيم به دسته پايين‌تر سقوط کردند. پارتيزان بلگراد تيم بعدي او بود. گرانت با اين تيم به قهرماني در ليگ رسيد و سپس از شغل خود استعفا کرد.

اکنون که اوضاع چلسي خوب نيست و رافا بنيتس نيز نتيجه‌هاي خوبي در اين تيم نمي‌گيرد، بار ديگر صحبت‌هاي بازگشت گرانت به چلسي شنيده مي‌شود. باشگاه چلسي براي جلوگيري از ادامه يافتن گمانه‌زني‌ها در اين خصوص بيانيه‌اي را توسط سخنگوي خود منتشر کرده که در آن آمده:«در خصوص بازگشت گرانت به چلسي هيچ يک از خبرها صحت ندارند.»

ورزش3

6. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رافا بنيتس، سرمربي موقت چلسي، اعلام کرد مطمئن نيست که فرانک لمپارد و اشلي کول، دو ستاره باتجربه اين تيم، بعد از پايان قراردادشان فعلي شان در تابستان 2013 هم در استمفوردبريج بمانند
    یکی نیست بگه تو سر پیازی یا ته پیاز؟!

هنوز دو روز از اومدنش نگذشته بود داره میگه اینایی که چندین و چندساله دارن برای تیم بازی میکنن ممکنه برن
    دو روز بعد میگه ممکنه نرن
    حالا خوبه قرارداد خودشم تا آخر فصل بیشتر نیست!!

8. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

یه چیزی؟؟ تا حالا به این فکر کردید که اگه فردا شب نوردشلند رو نتونیم ببریم چه فاجعه بزرگی رخ داده.... این بازی هایی که توی 2 3 هفته اخیر دیدیم امکان داره اتفاق بیوفته!!!! اون وقت دیگه باید بنیتز رو با تی پا بندازن بیرون...

10. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه به مرحله حذفی بریم می تونیم امیدوار باشیم که نتایج بهتری بگیریم
    چون از طرفی نقل و انتقالات ژانویه رو پیشرو داریم که چلسی می تونه خودشو یکمی تقویت کنه
    از طرفی هم کلا تجربه بنیتس توی لیگ قهرمانان اروپا خوبه. هر چند که اون سال که با لیورپول قهرمان شد با گلی که در اصل به چلسی نزد تونست به فینال بره

در مورد بازی فردا شب هم هر چه قدر هم توی بحران باشیم دیگه همچین تیمی نمی تونه برامون دردسر ساز باشه
    هر چند که با توجه به قانون بازی رو در رو که وجود داره یکمی شانس ما برای صعود کمتر میشه
    چون صعودمون به برد شاختار مقابل یوونتوس بستگی داره که در اون بازی یوونتوس هر کاری می کنه که حداقل بازی رو نبازه و با یه مساوی هم صد در صد صعود می کنه

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

توو اینکه شاختار تیم خیلی خوبیه هیچ شکی نیست... اونا خیلی تیم چقری هستن و مخصوصا جلو بزرگا خیلی خوب فوتبال بازی میکنن.. مطمئنم اگه شاختار 3 امتیاز لازم داشت حتما یووه رو میبرد... اما حالا وقتی با یه امتیاز هم صدرنشین میشه میاد این زحمت رو به خودش بده که با تمام وجود فوتبال بازی کنه و یووه رو ببره؟؟؟؟ همه چیز فردا شب معلوم میشه... یعنی اونا میتونن اینقد مرد باشن که با تمام وجود واسه برد بیان؟؟؟؟ آخه ما چرا باید سرنوشتمون رو بدیم دست تیم های دیگه؟؟؟ همه چی فردا شب مشخص میشه... اتفاقا بازی شاختار یووه هم مستقیم پخش میشه... فقط امیدوارم شاختار با تمام وجود بازی کنه....

14. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آقا مثل اینکه همه بکس نا امید هستن و حس پست دادن ندارن.... 2 ساعت دیگه تا بازی مونده....

16. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه بازی حساسیتی نداره خوب
    پست بدیم چی بگیم!

ولی در کل اگه حذف بشیم ناعادلانه نبود و حرفی نیست درش
    وقتی نتونیم در زمین شاختار و یووه امتیاز بگیریم و در خونه هم 6 امتیاز نگیریم از این دو تیم بحثی باقی نمی مونه ...

بر عکس دوست دارم ببینم تیم تو یورولیگ چی داره برای گفتن
    چون UCL یه بدی داره و اونم اینه که تیم شما یا قهرمان میشه یا هیچی!! (حالا بحث های جانبی و امتیازاتی که برای لیگ کشورش داره به جای خود) در واقع بعد بازی ها تفاوتی بین من سیتی که در مرحله گروهی چهارم شده با نایب قهرمان وجود نداره (البته یورولیگ هم همینه ولی خوب باز یه تجربه جدیده تو این چندین سال) و این، چیزی بود که تو این 6-7 سال بدجور رو مخ من رژه میرفت تیم عالی کار میکرد به 4 تیم که میرسید به مشکل برمیخوردیم فینال مسکو هم که نور علی نور
    ولی قهرمانی پارسال یه شیرینی داشت که هنوز مزش زیر زبونمه

منظورم اینه که تیم ما بره دور بعد چقدر احتمال میدیم برسه به فینال؟!
    البته همین حضور در لیگ قهرمانان خودش مهمه ولی اگه بخوایم نتیجه گرا باشیم ( اتفاقی که یکی دو ساله برای من رخ داده از سمت بازی خوب و چشم نواز رفتم رو بعد نتیجه گرایی!) حذف از UCL چندان بد یا چیزی در حد فاجعه نیست!!

18. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب 6-1 بردیم ولی از اون طرف داور و کمکش بازی رو واسه یووه درآوردن و بازی ای که باید شاختار 1-0 میبرد با پنالتی رو نتیجشو عوض کردن ...

کلآ همیشه باید از این داوری بکشیم :|

سلام به لیگ اروپا :|

20. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •