عجب کلکی این یوبی !
ماجرای این RAM ها مارو حسابی خندوند
من خدایش تعجب می کنم این همون بازی هست، گرافیک افتضاحه !
تصاویر رو با جزئیات تماشا کنید
عجب کلکی این یوبی !
ماجرای این RAM ها مارو حسابی خندوند
من خدایش تعجب می کنم این همون بازی هست، گرافیک افتضاحه !
تصاویر رو با جزئیات تماشا کنید
Last edited by Akbar"22"; 23-05-2014 at 18:06.
این عکسهارو خودتون گرفتین؟ از رو کدوم نسخه؟
در تصویر اولی که مردم دارن حرکت میکنن اون خانم ها حتا در صورتی که نزدیک هم بشن باز همون جزییات رو دارن؟ یا چون دور هستن این شکلی شدن؟
این نسخه PC هستش و عکس هارو من نگرفتم از یک سایت عکس ها رو دوباره آپلود کردم
تا دوستان نظرات شون رو بگن
مطمئنید عکسها fake نیست؟!!
این گرافیک که زیادی تعطیله!!!![]()
بستگی داره اون فردی که عکسای pc رو گذاشته بخودش با چه تنظیماتی بازی رو اجرا کرده! چون حتی نسخه کنسولی در حد high نسخه pc هست و کامپیوتر ultra داره و تازه روی 4k اجرا میشه
نه بررسی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتبر هستند!!
ضمنا جزئیات هم در بالاترین حد ممکن هست!!
اصلا به نظرتون کسی که تونسته بازی رو در حالت 4K اجرا کنه(پول مانیتورش به تنهایی فکر کنم بالای 3-2 میلیون بشه)امکان داره سیستمش قوی نباشه![]()
گرافیکِ نسخه PC بود این؟!
یوبی باز زیادی قوپــــــــی اومده
پس اون سیستم های قوی و ماجرای رمِ بالا ۶ گیگ چی بود دیگه؟
(ترجیح میدم برم الآن یه دست Gta V با Xb بازی کنم تا منتظرِ این باشم)
آخه تو آخرین تریلری که اومد ،همون که با ماشین ول میچرخه، گرافیک از این بیشتر بودا....فک کنم طرف رزولیشنو برده بالا گرافیکو آورده پایین....
+
این قضیه ی رم هم مسخره بازی شد....الان نوشته با 2 هم اجرا میشه...
(احتمالا" ه.کر ها که اومدن بازی رو بیرون دادن بازی میکنن با سیستمای مختلف بعد میان به این طرف میگن آقا بازیتون با فلان هم اجرا میشه...بعد این میاد سرخ میشه جلو جماعت...)+
Update:
آهان اون طرفی که گذاشته کاملا" معلوم شد که عکسا با گرافیک حد اکثری نبودن....
حالا یکی دیگه اومده با سیستم GTX 780ti, i7 3770k @ 4.8ghz, 16gb 2000mhz ram, 500gb Samsung SSD بازی رو رو الترا اجرا کرده که راضی بوده و گفته کلا" فریم ریت از 70 پایین نیومده و بعضی جاها 120 رو هم نشون داده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده سرعت شیلتر فکن من خیلی کمه اگه کسی دست رسی سریع داره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بره و عکسا رو آپ کنه تا همه ببینن...(عکسا با تظیمات الترا و 4K هستن)
Last edited by Altairezio; 24-05-2014 at 11:34.
اقا بالاخره منم بازی روی پی سی اونم با امداد های غیبی اجرا کردم ! نوع بازی و گیم پلیش به شدت به دلم نشست و یه جورایی موضوعش جدیده برام ! من که دیگه به علت بالا رفتن سن اون اشتیاق قدیمی برای بازی کردن رو از دست دادم به نظرم این بازی میتونه دوباره منو به میادین بر گردونه
در مورد گرافیک بازی هم من روی تنظیمات های و حداکثر رزولوشن گذاشتم و کیفیتش خوبه و تقریبا در حد این عکس های بالایی هستش شایدم کمی کمتر ! فعلا از بازی اومدم بیرون ولی میترسم دوباره اجرا کنم اجرا نشه![]()
شخصیت اصلی بازی هم به نظر داستانی داره برای خودش تو اولین جایی که رفت تو خونه بخوابه رویاهایی از بچگیش دید و .... دیگه تعریف نکنم خودتون بازیش کنید بهتره !
اما به نظرم کسانی که نمیتونند بازی رو اجرا کنند منتظر کرک ریلود باشند بهتره !
سعی میکنم چند تا اسکرین شات از بازی بگیرم و بذارم اینجا
آکت 1 بازی رو تموم کردم و داستان به نظر خوب میاد . گیم پلی هم خوب هستش . رانندگی با ماشین به خوبی جی تی ای نیست و فرمون خیلی تیز هستش تو این بازی !
نکته خیلی مهم : برای اینکه با جزئیات و کیفیت خوب بازی کنید یناز به سی پی یو و کارت گرافیک قوی دارین !!!!! من با این سیستم
cpu : amd - apu - a8 - 3850 ---- ram : 8 gb ddr3 ----- vga : ati 6770 - 1gb - gddr5 --- روزلوشن : 1920 ××1080 و 1440 ×× 900
روی سطح کیفی متوسط 30 فریم دارم میگیرم !!!!!!!!!!!! یه گزینه تو تنظیمات داره که خودش بهترین تنظیمات رو برات انتخاب کنه که با انتخاب اون تنظیمان روی میبره حد وسط بین لاو و مدیوم !!!!!!!! که با این وجود فریم ریت از 40 بالاتر نمیره !
فکر کنم باید روزلوشن رو کمتر کنم تا بتونم فریم مناسب بگیرم از بازی !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)