گزارش روز: اولین تجربه پنالتی زنی پیکه!
ستاره اسپانیایی برای اولین بار در طول عمر ورزشی اش مقابل پرتغال یک ضربه پنالتی زد
سایت گل – جرارد پیکه برای آنکه اولین بار پشت یک ضربه پنالتی قرار بگیرد، 277 بازی انجام داد تا در نهایت 4شنبه شب و در بازی تیم ملی کشورش مقابل پرتغال درمرحله نیمه نهایی ویور2012، پشت یک ضربه پنالتی قرار گرفت و برای اولین بار پنالتی زدن در یک بازی رسمی را تجربه کند.
پیکه تا به حال ، به تنهایی از فاصله 11 متری دروازه حریف را ندیده بود و اولین پنالتی او هم مبدل به گل شد. او در کارنامه فوتبالی اش 22 گل به ثمر رسانده که تقریبا همه گلهایش نز با پای راست زده شده و برخی دیگر از گلها هم با ضربه سر بوده
.اما او هیچ وقت تابه حال از روی نقطه پنالتی به گل نرسیده بود. خود پیکه در صحبتهایی به برنامه 12 کانال رادیویی کوپه گفت:« این اولین باری بود که پنالتی می زدم. با اعتماد به نفس تمام پشت توپ قرار گرفتم وقبل از آن هم تمرین کرده بودم. حس خیلی زیبایی است.»
پیکه که از موفقیت های اخیر تیم ملی کشورش به شدت خوشحال بود ادامه داد:« یورو تنها جامی است که هنوز در ویترین خانه ام ندارم. ما برای دست یابی به جام قهرمانی بازی می کنیم و اسپانیا شایستگی این قهرمانی را دارد.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/6/29
راموس: نمی خواهیم بازی با ایتالیا به پنالتی کشیده شود
شاگردان دل بوسکه در دیدار نیمه نهایی مقابل پرتغال در ضربات پنالتی به پیروزی رسیدنداما راموس تاکید کرد که نمی خواهد این اتفاق در دیدار فینال تکرار شود.
سایت گل- سرخیو راموس، مدافع تیم ملی اسپانیا، اظهار امیدواری کرد که سرنوشت دیدار فینال یورو 2012 در ضربات پنالتی مشخص نشود.
شاگردان دل بوسکه در دیدار نیمه نهایی مقابل پرتغال در ضربات پنالتی به پیروزی رسیدنداما راموس تاکید کرد که نمی خواهد این اتفاق در دیدار فینال تکرار شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صادقانه بگویم، دوست ندارم فینال هم به پنالتی کشیده شود. ما می خواهیم هر طور شده به پیروزی برسیم و باید فروتن باشیم و تلاش کنیم تا اوضاع خوب پیش برود؛ در عین حال که به ایتالیا احترام می گذاریم.
این روزها، خاطرات قهرمانی های گذشته در ذهن ماست. این باعث می شود تا برای فینال انگیزه زیادی داشته باشیم و از اینکه مردم اسپانیا چنین لحظاتی را تجربه می کنند، احساس خوبی داریم."
راموس که در دیدار با پرتغال، پنالتی اش را با یک ضربه چیپ به گل تبدیل کرد، اعلام کرد زدن ضربه پنالتی به این شکل پاسخی به منتقدانش که او را بعد از از دست دادن پنالتی مقابل بایرن به شدت مورد انتقاد قرار دادند، نبود.
حرف های زیادی زده شد و این مسئله غرور من را جریحه دار کرد. اما من آن پنالتی را به دلیل خاصی چیپ نزدم. تنها به این دلیل بود که به خودم اطمینان داشتم.
آدم هایی زیادی منتظر بودند تا من آن پنالتی را از دست بدهم اما این مسئله تاثیری روی من نداشت."
او همچنین در مورد آندره آ پیرلو، ستاره ایتالیا گفت:" او بازیکن یگانه ای است؛ یکی از بازیکنان ایتالیا اما او تنها تهدید ایتالیا نیست.آنچه باعث شد آنها به فینال برسند، بازی تیمی آنها بود. ایتالیا تنها به یک بازیکن متکی نیست."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Behnam Jafarzadeh
2012/6/29