تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 33 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 324

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی اسپانیا [مدافع عنوان قهرمانی] | ماتادور ها

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب حریف بعدی هم مشخص شد اضطراب به اوجش خواهد رسید بازی یکشنبه خیلی نفس گیر خواهد بود با بازی امشب ایتالیا و دیشب اسپانیا واقعا باید نگران فینال باشیم... ولی چیزی که خیالم رو راحت کرد نیومدن آلمان به فینال هست خوبیش اینه توی فینال ببازیم اونقدرا هم کفری نمی شم دی:

2. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

با این بازی که از ایتالیا دیدم اگه اسپانیا بخواد با همون ترکیب بیخود و بازی بدش در مقابل پرتغال جلوی ایتالیا بازی کنه مثل آلمان

کاری از پیش نمیبره .

امیدوارم دلبوسکه به عقلش برسه .

4. 5 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11

Last edited by Ezel; 29-06-2012 at 10:15. دليل: ادغام

6. 8 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان با حذف آلمان خداییش نظرتون درباره هدایت کلی دلبوسکه عوض نشده؟

8. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من که اگه تو بازی فینال همون دقیقه اول ببینم دلبوسکه تیم رو بدون مهاجم نوک تو زمین فرستاده و سیلوا هم تو ترکیبه راحت تلویزیون رو خاموش میکنم و میگیرم میخوابم اقلا" کمتر حرص میخوریم از بازی اسپانیا. ولی خداییش از شوخی گذشته حتما" باید یا تورس یا یورنته تو بازی با ایتالیا تو ترکیب باشن که اقلا" هیچ کاری هم نکردن مدافعین ایتالیا رو به خودشون مشغول کنن و الا ایتالیا بازی رو میبنده و چون مهاجمین بهتری نسبت به اسپانیا داره یه ضد حمله ویه گل و تمام.

10. 4 کاربر از metallover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

الان با حذف آلمان خداییش نظرتون درباره هدایت کلی دلبوسکه عوض نشده؟
    تا حدودی نه...چون کیفیت مدافعان و هافبک های دفاعی ما زمین تا آسمون با تیم آلمان فرق میکنه.

12. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا بازیکنی مثل یورنته نباید در این جام بازی بهش برسه بعد اون وقت سیلوا و.... و.... و..... از همون اول داخل زمین باشن

اگر اینجوری که مقابل پرتغال بازی کردیم جولی ایتالیای اماده بازی کنیم در نیمه اول راحت 3 تا رو میخوریم نیمه دوم هم دیگه کی میخواهد از دفاع ایتالیا رد بشه

به قول دوستمون امیدوارم دلبوسکه به عقلش برسه .

14. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت danez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد خبر : 974609 زمان ارسال : جمعه 1391/04/09 11:33

يورو 2012
    دلبوسکه درآستانه ثبت رکوردي تاريخي بنام خود

اگر تيم ملي فوتبال اسپانيا بتواند براي دومين بار پياپي قهرمان جام ملتهاي اروپا شود ، سرمربي اين تيم يک رکورد تاريخي به نام خود ثبت خواهد کرد.

تيم اسپانيا در يورو 2008 با مربيگري لوئيس آراگونس قهرمان شد اما قهرماني دوباره اين تيم مي تواند نام ويسنته دل بوسکه را در تاريخ فوتبال جهان به يک رکورد مهم مفتخر سازد.

در اينصورت دل بوسکه 61 ساله با توجه به قهرماني تيم اسپانيا در جام جهاني 2010 ، تنها مربي خواهد بود که توانسته قهرماني جام ملتهاي اروپا ، جام جهاني و ليگ قهرمانان اروپا را فتح کند.

البته اسپانيا نيز اولين تيمي در تاريخ خواهد بود که در فتح رقابتهاي مهم بين المللي متوالي هت تريک کرده است. دل بوسکه 4 سال قبل پس از يورو 2008 هدايت تيم اسپانيا را بر عهده گرفت و رکورد ديگر او مي تواند کسب عنوان قهرماني توام جام جهاني و جام ملتهاي اروپا باشد.افتخاري که تنها هلموت شوئن آلماني با قهرماني در يورو 72 و جام جهاني 1974 کسب کرده است.

دل بوسکه قبلا موفق شده بود رئال مادريد را در سالهاي 2000 و 2002 قهرمان اروپا کند و اين تيم را در سال 2003 قهرمان ليگا کرد اما سپس برکنار شد تا کارلوس کي روش پرتغالي جايش را بگيرد.

دل بوسکه گفت :« هر کسي داستان زندگي خود را دارد و من نمي خواهم آنچه در گذشته اتفاق افتاده را به ياد بياورم. اما برکناري من از مربيگري رئال براي من بسيار دردناک بود. زيرا اگر من مربي نالايقي بودم و به اندازه کافي خوب کار نکرده بودم ، آنوقت حرفي نداشتم.»

منبع ورزش سه

16. 5 کاربر از danez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دل بوسكه انقدرام چيز نيست!ضمنا اصلا هم قرار نيست تورس اسپانيا رو قهرمان كنه!به نظر من فابرگاس بهترتر از تورس هست!بازي پدرو رو ديدين!ناواس هم بازيكن خوبيه چه عرض كنم ميگين تورس مياد و دفاع ها رو مشغول ميكنه!مگر طرز بازي اسپانيا اينطور نيست كه حريف رو تو زمين خودش ميخكوب كنه و با پاسها متوالي و فرارهاي زهر دار اينيستا و سيلوا و فابرگاس پدر تيم مقابل رو دربيارن!مگر دفاع ميكنه كه مهاج نوك ميخوايناسپانيا در حفظ توپ كه استثنا هست ( به گفته يكي از كارشناسان فوتبال شبكه سه تا سال 2014 اين سبك رو ترك خواهد كرد!اين كارشناس سرمربي رئال مادريد بوده و منچستريا دربدر دنبالشن جاي فرگوسن بهش بدن!)توپ رو ميدوونه بهمراهش بازيكناي حريف رو!نوعي تحقير به نظر مياد در نزد هوادارن تيم مقابل كه با صوت هاي ممتد همراه ميشه به نشانه اعتراض!بازيكن حريف بياد و زله نشه!مثل بچه هاي بايد هي بدوه دنبال توپ بلكه توپ خورد پاش!در كل تير خلاص رو مهم نيست كي ميزنه مهم چالاكي و تيزهوشي هست و امثال اينيستا و فابرگاس و سيلوا و پدرو !البته اين نظر من هست!ارجح تر از نظر دلبوسكه

18. 3 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: اولین تجربه پنالتی زنی پیکه!

ستاره اسپانیایی برای اولین بار در طول عمر ورزشی اش مقابل پرتغال یک ضربه پنالتی زد

سایت گل – جرارد پیکه برای آنکه اولین بار پشت یک ضربه پنالتی قرار بگیرد، 277 بازی انجام داد تا در نهایت 4شنبه شب و در بازی تیم ملی کشورش مقابل پرتغال درمرحله نیمه نهایی ویور2012، پشت یک ضربه پنالتی قرار گرفت و برای اولین بار پنالتی زدن در یک بازی رسمی را تجربه کند.

محتوای مخفی: ادامه 
    پیکه تا به حال ، به تنهایی از فاصله 11 متری دروازه حریف را ندیده بود و اولین پنالتی او هم مبدل به گل شد. او در کارنامه فوتبالی اش 22 گل به ثمر رسانده که تقریبا همه گلهایش نز با پای راست زده شده و برخی دیگر از گلها هم با ضربه سر بوده

.اما او هیچ وقت تابه حال از روی نقطه پنالتی به گل نرسیده بود. خود پیکه در صحبتهایی به برنامه 12 کانال رادیویی کوپه گفت:« این اولین باری بود که پنالتی می زدم. با اعتماد به نفس تمام پشت توپ قرار گرفتم وقبل از آن هم تمرین کرده بودم. حس خیلی زیبایی است.»

پیکه که از موفقیت های اخیر تیم ملی کشورش به شدت خوشحال بود ادامه داد:« یورو تنها جامی است که هنوز در ویترین خانه ام ندارم. ما برای دست یابی به جام قهرمانی بازی می کنیم و اسپانیا شایستگی این قهرمانی را دارد.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/6/29

راموس: نمی خواهیم بازی با ایتالیا به پنالتی کشیده شود

شاگردان دل بوسکه در دیدار نیمه نهایی مقابل پرتغال در ضربات پنالتی به پیروزی رسیدنداما راموس تاکید کرد که نمی خواهد این اتفاق در دیدار فینال تکرار شود.

سایت گل- سرخیو راموس، مدافع تیم ملی اسپانیا، اظهار امیدواری کرد که سرنوشت دیدار فینال یورو 2012 در ضربات پنالتی مشخص نشود.

محتوای مخفی: ادامه 
    شاگردان دل بوسکه در دیدار نیمه نهایی مقابل پرتغال در ضربات پنالتی به پیروزی رسیدنداما راموس تاکید کرد که نمی خواهد این اتفاق در دیدار فینال تکرار شود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صادقانه بگویم، دوست ندارم فینال هم به پنالتی کشیده شود. ما می خواهیم هر طور شده به پیروزی برسیم و باید فروتن باشیم و تلاش کنیم تا اوضاع خوب پیش برود؛ در عین حال که به ایتالیا احترام می گذاریم.

این روزها، خاطرات قهرمانی های گذشته در ذهن ماست. این باعث می شود تا برای فینال انگیزه زیادی داشته باشیم و از اینکه مردم اسپانیا چنین لحظاتی را تجربه می کنند، احساس خوبی داریم."

راموس که در دیدار با پرتغال، پنالتی اش را با یک ضربه چیپ به گل تبدیل کرد، اعلام کرد زدن ضربه پنالتی به این شکل پاسخی به منتقدانش که او را بعد از از دست دادن پنالتی مقابل بایرن به شدت مورد انتقاد قرار دادند، نبود.

حرف های زیادی زده شد و این مسئله غرور من را جریحه دار کرد. اما من آن پنالتی را به دلیل خاصی چیپ نزدم. تنها به این دلیل بود که به خودم اطمینان داشتم.

آدم هایی زیادی منتظر بودند تا من آن پنالتی را از دست بدهم اما این مسئله تاثیری روی من نداشت."

او همچنین در مورد آندره آ پیرلو، ستاره ایتالیا گفت:" او بازیکن یگانه ای است؛ یکی از بازیکنان ایتالیا اما او تنها تهدید ایتالیا نیست.آنچه باعث شد آنها به فینال برسند، بازی تیمی آنها بود. ایتالیا تنها به یک بازیکن متکی نیست."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/6/29

20. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •