ممنون
فقط سرعت نت شما هم از دیروزه پایینه یا فقط از منه؟
اخه از وقتی این عددا رو گزاشتم سرعتم خیلی پایین اومده:|
ممنون
فقط سرعت نت شما هم از دیروزه پایینه یا فقط از منه؟
اخه از وقتی این عددا رو گزاشتم سرعتم خیلی پایین اومده:|
خواهش میکنم
نه ربطی به این اعداد نداره
سرعت منم مدتی که پایین اومده
سلام. دوستان بعد از مطالعه همه پستها یه سئوالی داشتم: از بین طرحهای محدود (با ترافیک حدود 4 تا 5 گیگ در ماه) کدوم شرکت بهتره:
الف) مخابرات 2 مگ. ب) های وب 1مگ. ج)پارس آنلاین 512 یا 1 مگ.
توجه اینکه های وب طرح 1 مگش را بخری سرعت دانلود حدود 400-500 کیلو میده و پارس آنلاین هم تقریبا همین سرعتو. مخابرات کسی 2مگ داره؟
ضمنا پارس آنلاین طرح نامحدود 128 داره که تا 10 گیگ مصرف در ماه سرعت دانلودی حدود 200 بهت میده و از 10 گیگ بیشتر سرعت دانلودش 50 میشه. اگه دوستان سئوالی داشتند بگید. خیلی در مورد سرویس دهنده های اینترنت در گرگان تحقیق کردم (جز مخابرات)
مال کجاست؟
فکر کنم این برای مشترکین جدید باشه
احتمالا برای مشترکین قبلی مثل روال قبلی نامحدود میدن .
دوستان یه سئوال داشتم. من از مخابرات گرگان طرح 2مگا دارم. در سایت Speedtest.net سرعت دانلود را 1.26Mbps زده و آپلود را 0.42 و پینگ 80. بنظرتون خوبه؟ نباید سرعت دانلود را همون 2M بزنه؟؟
البته با دانلود منجر حدود 200 کیلو دانلود میکنم (بین 180 تا 230). مشکلی نداره؟؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنیدو سرعت شبانه رو بگین
شاهین جان اون فایلهایی را که گفتی را تست کردم و سرعت میانگین دانلودم حدود 180 تا 225 بوده. ضمنا با استفاده از سایت speedtest.net طی 3 نوبت سرعت را سنجیدم:
1- ساعت 9 صبح: سرعت دانلود 1.8mb- آپلود 0.42- پینگ 60
2- ساعت 3 ظهر: سرعت دانلود 1.25mb- آپلود 0.4- پینگ 75
3- ساعت 11 شب: سرعت دانلود 1.1 mb- آپلود 0.33- پینگ 80
کلا برای طرح 2 مگا چطوره وضعیتم؟ نظرتون در مورد طرح 8 مگای های وب چطوره؟ میگن حداقل سرعت 500کیلو را برای دانلود داره ولی چون ساعات رایگان نداره، بنظرم اصلا مناسب نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)