تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 82 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 819

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Emsisoft ( راهنمای تاپیک در پست اول و دوم )

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام محمد عزیز و تشکر دوباره از بابت سریال امسی :
    محمد جان اولا که توی سایتش نوشته بود اینترنت سکوریتی و من فکر کردم الان یه سوییت کامل شده اما مثل زون آلارم فایروال و انتی مالور هنوز هم که جدا نصب میشن...کی میخوان اینو یه سوییت کامل کنند؟
    دوما : خبری از ترجمه آنلاین آرمور به فارسی هست ؟؟؟
    سوما : اگه درست متوجه شده باشم هم سرعت آپدیت بیشتر و هم حجم اون کمتره نسبت به امرژنسی کیت؟؟؟؟میتونه مال اینکه اون محصول رایگانه باشه که سرعت سرورش مثل خیلی از کمپانیهای دیگه برای محصولات رایگان کمتره؟؟؟
    چهار : دیدم که آنلاین آرمور برخلاف خیلی از فایروالهای دیگه آپدیت خیلی کم حجمی داره.این بخاطر اپلیکیشن کنترلشه؟؟؟
    پنج : این پست رو ببینین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من این فایل ایکار رو روی خیلی از انتی ویروسها تست کردم اما از امسی سافت توقع داشتم جلوی دانلود این فایل رو بگیره.شما هم تست کن و اگه ایراد از تنظیمات من بود خوشحال میشم راهنماییم کنی...
    شش : اگه یه تنظیمات کلی برای انتی مالور و آنلاین آرمور که قدرتمند باشه برامون بذاری ممنون میشم...
    هفت : توی لیک تست کومودو که گرفتم امتیاز کامل رو میگیره اما سولهاش حدود دو برابر بیشتر از فایروال کومودو هست.یه فیلم هم گرفتم از تست که اگه لازم شد لینکشو براتون بذارم...
    ببخش محمد جان خیلی سوال کردم...

2. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام محمد عزیز و تشکر دوباره از بابت سریال امسی :
    محمد جان اولا که توی سایتش نوشته بود اینترنت سکوریتی و من فکر کردم الان یه سوییت کامل شده اما مثل زون آلارم فایروال و انتی مالور هنوز هم که جدا نصب میشن...کی میخوان اینو یه سوییت کامل کنند؟
    دوما : خبری از ترجمه آنلاین آرمور به فارسی هست ؟؟؟
    سوما : اگه درست متوجه شده باشم هم سرعت آپدیت بیشتر و هم حجم اون کمتره نسبت به امرژنسی کیت؟؟؟؟میتونه مال اینکه اون محصول رایگانه باشه که سرعت سرورش مثل خیلی از کمپانیهای دیگه برای محصولات رایگان کمتره؟؟؟
    چهار : دیدم که آنلاین آرمور برخلاف خیلی از فایروالهای دیگه آپدیت خیلی کم حجمی داره.این بخاطر اپلیکیشن کنترلشه؟؟؟
    پنج : این پست رو ببینین :

من این فایل ایکار رو روی خیلی از انتی ویروسها تست کردم اما از امسی سافت توقع داشتم جلوی دانلود این فایل رو بگیره.شما هم تست کن و اگه ایراد از تنظیمات من بود خوشحال میشم راهنماییم کنی...
    شش : اگه یه تنظیمات کلی برای انتی مالور و آنلاین آرمور که قدرتمند باشه برامون بذاری ممنون میشم...
    هفت : توی لیک تست کومودو که گرفتم امتیاز کامل رو میگیره اما سولهاش حدود دو برابر بیشتر از فایروال کومودو هست.یه فیلم هم گرفتم از تست که اگه لازم شد لینکشو براتون بذارم...
    ببخش محمد جان خیلی سوال کردم...
    سلام
    خسته نباشید
    1- ان شا الله در برنامه های 2013 امسی سافت هست

2- به محض اجرا بسته Internet Security زبان فارسی ارائه خواهد شد با همین کیفیت عالی زبان فارسی آنتی ویروس

3- بعید میدونم دلیلی برای تغییر سرعت سرور ها وجود داشته باشه. نسخه ضد مخرب امسی سافت نسبت به نسخه Cleaner افزونه های خیلی بیشتری دارد به همین خاطر آپدیت های بیشتری می برد بدون شکت دیتابیس یکی هست و آپدیت ها هم طبیعتا باید یکسان باشد

4- دراین باره اطلاعاتی ندارم شرمنده دوست عزیز

5- چرا ؟؟؟ مگه امسی چیکار کرده ؟؟؟ من دانلودش کردم به محض بازکردنش بلاک شد ، تهدید رفع شد دیگه نوع و رفتار برنامه مهم نیست ؛ مهم اینه که تهدید رفع شده است

6- ضد مخرب روی حداکثر امنیت هست و امکان کاهش یا افزایش نداره . فایروال هم همینطور البته شما میتونید حالت پیشرفته را هم فعال کنید ولی در کل تنظیمات خاصی ندارند

7- ساختار HIPS امسی سافت فوق العاده حساس هست و شدت سوالات بالا
    ما این مورد را گزارش داده ایم و البته خود شرکت هم به این مسئله آگاهی دارد که با ارائه نسخه آینده ساختار HIPS بهینه و بهتر خواهد شد

در کل اگر شرکت ادغام خوبی را انجام بده بطور حتم بدونید یکی از عالی Internet Security های دنیا متعلق به امسی سافت خواهد شد

چندی پیش ما پیشنهاداتی را برای نسخه آینده امسی سافت مطرح کردیم

در کمال ناباوری مدیر عامل شرکت با تشکر از پیشنهادات ما با دفاع از کیفیت نرم افزار پایه این شرکت اعلام کرد که برای نسخه های آتی پیشنهادات را مد نظر قرار خواهد داد

بسیار خوشحالیم که در وضعیتی که بسیاری از شرکت ها فقط به فکر دلار های خودشون هست و برای کاربران ایرانی ارزشی قائل نیستند شرکتی با ما همکاری دارد که برای ما ارزش و قرب قائل هست

امیدواریم امسی سافت جای واقعی خودش را در بین کاربران ایرانی پیدا کند و ایرانیان این موقعیت مناسب را از دست ندهند

فعلا بای

4. 6 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام محمد عزیز :
    ممنون از جوابهای خوبت...
    فروم و پستها رو دیدم و خیلی خوشحال شدم زمانیکه توی خیلی از فرومها حتی ادمینهای تاپیک و فرومها جواب کاربرای ایران یا مبتدی رو نمیدن این آقای محترم وقت میذاره و به نظر کاربراش اهمیت میده و مهمتر اینکه جواب میده و کاملا استقبال میکنه....لذت بردم
    واقعا هم امسی سافت با امسی سافتی که پارتنر ایکاروس بود و احتمالا تستهای ای وی تست هم مال همون موقع هست زمین تا آسمون فرق کرده..
    حتی توی همین یکسال اخیر که من یکی دو بار نصب کردم خیلی خیلی بهتر شده...و بهتر هم خواهد شد...

6. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

یک لایسنس 180 روز برای سه یوزر هدیه از طرف بنده برای دوستان علاقه مند

لطفا پیغام خصوصی کنید

8. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

خب لایسنس قبلی برای سه نفر از دوستان ارسال شد

با درخواست یکی دیگر از دوستان یه لایسنس 180 روز دیگه برای سه کاربر میگذاریم

دو نفر دیگه خالی داره که دوستان پیغام خصوصی کنند لطفا

با تشکر

10. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12. 5 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

14. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

ممنونم از محمد عزیز
    من یکم جستجو کردم اما خب چیزی پیدا نکردم
    امکان آپدین آفلاین وجود داره ؟ یعنی از خود سایتش کل دیتابیس رو دانلود کنم ؟

16. این کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا دست شما درد نکنه! امروز رفتم واسه نصب! فقط این آپدیت اولیه اش چقدر زیاد بود! (200مگ) فک کنم چون مال من ورژن 7.0.0.0 بود که به ورژن 7.0.0.18 آپدیت شد، حجمش زیاد شده نمیدونم!
    راستی 1 پیشنهاد که میخوام براشون بفرستین:
    اگه میشه این قابلیت که خیلی آنتی ویروسا دارن رو اضافه کنن که وقتی فلش به سیستم وصل میشه همون اول بپرسه که اسکن کنه یا نکنه!
    (اگه مث کسپر خودشو اوتوران رو هم غیر فعال کنه هم خوبه! البته من خودم از رجیستری رفتم غیر فعالش کردم ولی در کل میگم)
    1 سوال هم دارم:
    گویا آپدیت آفلاین نداره! چطوری میشه از آپدیت هایی که الان داریم مثلا بکاپی چیزی بگیریم که بعدا ری استور کنیم؟ اصلا امکانش وجود داره؟
    (راستی تو فروم امسی دیدم در مورد exclude کردن آنتی مالور برای آرومور و برعکس توضیحاتی داده بود! نمیدونم آیا این لازم هست یا نه!)
    ------------------
    اینم اگه میشه اینجا جواب بدین و اگه خلاف قوانینه (مخصوصا سوال شماره 2) تو PM جواب بدین:
    2- هزینه لایسنس 1 ساله (آنتی مالور، آنلاین آرمور، پک امنیتی) چقدر شده الان؟
    3- اگه لایسنس رو بخریم برای آپدیت جدید (که سوئیت امنیتی یکی میشه) دیگه لایسنس ها کاربرد نداره؟ (چون دو تا لایسنسه الان، اون موقع تک لایسنس میشه)

ممنون و سپاسگذار

18. 2 کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام عزیز دل
    امسی ساقت دیتابیس قوی و حجم بالایی را داره و آپدیت هاش به مراتب از بقیه سوییت ها بالاتر هست

ضمن اینکه برای عملکرد قوی و سریع نرم افزار نیاز به بهینه سازی و مرتب کردن دیتابیس هست

مثلا چندی پیش دیتابیس فعالش نزدیک به 13 میلیون بود که برای بهینه سازی و مرتب سازی آن مرتب نیاز به ارائه آپدیت های متفاوت هست
    ولی در مورد آپدیت آفلاین

این شرکت ماژولی برای این منظور ندارد و کلا توصیه آنلاین میکند همواره ولی شما میتونید آموزش آپدیت آفلاین اون را از اینجا دانلود کنید

هر روزی که از فایل ستاپ شما بگذره به میزان حدود 3 تا 4 مگابابت عقب هستید ولی همواره میتونید فایل نصبی جدید را از سایتش دانلود کنید

توجه داشته باشید در فایل ستاپ هم نرم افزار و هم دیتابیس بصورت لحظه ای آپدیت و تزریق می شود

امسی سافت بخاطر محافظ فایل قوی و همچنین فایروال و محافظ برنامه قویش نیازی با ارائه ماژولی برای اسکن فلاش و درایو های خارجی نمیبینه
    در واقع اگر مخرب بخواهد وارد سیستم شما شود محافظ فایل اون را بلاک میکنه

صحبت آقای Christian Mairoll
    Real-time protection also detects newly inserted drives such as USB sticks or external hard drives. As soon as infected data are copied, the file guard will warn you. Manual scanning is therefore not really necessary
    در مورد exclude به هیچ وجه نیاز نیست و این دو محصول هیچ گونه تداخلی با هم ندارند و اونجا برای ارائه راه حل برای مشکلات خاص کاربران توصیه شده است

امسی سافت لایسنس هاش به شما مجوز استفاده 365 روز را از آخرین نسخه برنامه ارائه میدهد و مشکلی نیست در این باره
    قیمت ها ارسال شد

در خدمت هستم
    موفق و پیروز باشید

20. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •