سلام.
این عکس برای عید امسال هست. مسیر گناباد به سبزوار. (شوره زار)
کیفیت بالا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت متوسط:
سلام.
این عکس برای عید امسال هست. مسیر گناباد به سبزوار. (شوره زار)
کیفیت بالا :
کیفیت متوسط:
And Now :
New Wallpaper From Kal Mash Hossein :
Azerbaijan International Cycling Tour -----> Tabriz ---------> Gostaresh Hotel
Taken Date : 1391 summer
Last edited by fanoostalaei; 30-06-2014 at 22:34. دليل: اشتباه تاریخ
A/|\IR,Abdolreza2012,Altairezio,and-roid2,Armin.Computer,befermatooo,Demon King,E.N.A.Y.A.T,hamid_diablo,Hatek,Iman-Emperatour,lionf3,Lord-Voldemort,M A S T 3 R,mahmoodsoft,masooyan,Masoud King,Mohammad King,OMiD.1080p,peaceful1,raana,raha bash,Reza R"ch,Saeed Dz,sansi,shayan0o21,Soroush HD,Thor God,™ Hadi,V E S T A,بی باک بی بال,مصطفی
مال 2 سال پیش هست ! البته با اندکی تغییر
محتوای مخفی: Pic
Last edited by mahmoodsoft; 05-07-2014 at 14:23.
حیفم اومد که عکس نذارم تو این تاپیک
این عکس و نمی دونم که اصن واسه چه سالی هست و اصن من چند سالمه ، کلا هیچ چیز نمی دونم
سمته راستیه پسر عممه ، وسطی دختر عممه ، سمته چپیه هم خودمم
ببخشید که کیفیت عکس پایینه
چقد شبیه بچگی مسی هستی![]()
کی من ؟؟؟؟؟
به داداشم زیاد می گن ، پریشب هم یکی به بابام گفته بود شبیه مسی هستی !
الانم دارید به من می گید
وقتی 6 ماهه بودم :
اگه خوب دقت کنید نشانه های بر و بچ دهه شصتی توی عکس کاملا مشهوده ، یه بچه آروم و ساکت ، که هیچ از تبلت و موبایل و گیم و وب نداره ، در فکر آینده نامطمئنش به افق خیره شده![]()
محتوای مخفی: بزرگتر
درود
یه قانونی هست که میگه آدم باحالا بد قیافه ــن ... منم که استثنا نیستم ! پس با این طرز فکر میریم سراغ عُکوس !
این عکس حدودا میفته وسط عید امسال که یخورده هوا سرد بود ! البته شایانِ ذکر که الـآن یخورده تپل و ملوس تر شدم !
منُ پسرم .. یدفعی ( :
این عکس هم دقیقا میفته 27 شهریور سال قبل که هم تولد من بود هم تولدِ پسرم !
هیچی دیگه همینا بود تموم شد !البت یسری عکس از نوجوونی و کودکی هست که منتظرِ یه اسکنر خوبم !
پ.ن : فکر بد نزنه به سرتون من کاری نکردم که فرزند داشته باشم !ایشون برادرزاده ــم هستن که بشدت میپرستمشون ( :
و من الله توفیق /
A M ! N,A/|\IR,Abdolreza2012,Altairezio,Amir Hossein,and-roid2,Arash4484,Arrowtic,ask_bl,B.Russell,befermatooo,Demon King,dourtarin,drp30,E.G_band,ELSIN,fanoostalaei,hamid_diablo,Hatek,HDana,hormozan m,Iman-Emperatour,lieee,M A S T 3 R,Malware,masooyan,Masoud King,Masoud-2014,Mohammad Yek110,Morteza4SN,Mr_100_dolari,OMiD.1080p,raana,raha bash,Reza R"ch,Saeed Dz,Seyed Artyom,shayan0o21,Shima.Shahrokhi,SNOW PATROL,soroosh_cz,stealer,Thor God,™ Hadi,urumchi,VAHID,YAHYA-PRO,Zaghan_13
این پسرخالمه. اسمش محمد امینه.
یعنی بهش وعده ی 1 سال اشتراک رایگان انواع محصولاتی مثله چیپس و بستنی و پفک رو دادم که اینجوری ساکت نشسته
( البته الان بر گشتن تهران نتونستم به وعدم عمل کنم )
Last edited by Thor God; 08-09-2014 at 17:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)