تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 232 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

صفحه one X که خیلی خوبه.
    اخه مردم چرا باید Sgs 3 بخرن وقتی گوشیای دیگه مثل همون هست.پول اضافی میگیرن واسه اس 3.
    فقط باتریش خاصه.
    اما به نظر من فقط باطریش خاص نیست!
    یه زمان بود که مشخصات GS2 و Sensation رو باهم مقایسه میکردم و پیش خودم میگفتم عجب گوشی های قدری ساختند این دو تا برند (در رقابت باهم)
    اما وقتی چند تا مقایسه تصویری دیدم که دو گوشی رو ساید بای ساید گذاشتند و بعضی از پارامتر هاشون رو باهم مقایسه میکنند (مثل سرعت بوت شدن، سرعت اتصال به ماهواره GPS ، حساسیت تاچ و کیفیت صفحه نمایش و ...) ، متوجه شدم سنسیشن به هیچ وجه قابل مقایسه با GS2 نیست
    در این مورد هم حتی اگه One x روی کاغذ از GS3 قوی تر باشه ، امیدی بهش نیست که بتونه با محصول سامسونگ برابری کنه.

2. 2 کاربر از behnam129 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اما به نظر من فقط باطریش خاص نیست!
    یه زمان بود که مشخصات GS2 و Sensation رو باهم مقایسه میکردم و پیش خودم میگفتم عجب گوشی های قدری ساختند این دو تا برند (در رقابت باهم)
    اما وقتی چند تا مقایسه تصویری دیدم که دو گوشی رو ساید بای ساید گذاشتند و بعضی از پارامتر هاشون رو باهم مقایسه میکنند (مثل سرعت بوت شدن، سرعت اتصال به ماهواره GPS ، حساسیت تاچ و کیفیت صفحه نمایش و ...) ، متوجه شدم سنسیشن به هیچ وجه قابل مقایسه با GS2 نیست
    در این مورد هم حتی اگه One x روی کاغذ از GS3 قوی تر باشه ، امیدی بهش نیست که بتونه با محصول سامسونگ برابری کنه.
    دوست عزیز اختلاف سرعت بوت شدن- حساسیت تاچ- سرعت اتصال به ماهواره خیلی تو این گوشیا محسوس نیست سنسیشن هم اوایل یه سری مشکلات داشت که با آپدیت حل شد
    من تازه فهمیدم که اصلا نباید به بنچمارکها توجه کنم چون گوشی ها در شرایط یکسان نیستند
    همین sense UI خیلی سنگینه و توی بنچمارک ها تاثیر منفی میذاره
    از لحاظ کیفیت صفحه امسال سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نداره و همین طور کیفیت بدنه
    امسال سامسونگ فقط از لحاظ نرم افزاری خودش رو تقویت کرده

4. 3 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز اختلاف سرعت بوت شدن- حساسیت تاچ- سرعت اتصال به ماهواره خیلی تو این گوشیا محسوس نیست سنسیشن هم اوایل یه سری مشکلات داشت که با آپدیت حل شد
    من تازه فهمیدم که اصلا نباید به بنچمارکها توجه کنم چون گوشی ها در شرایط یکسان نیستند
    همین sense UI خیلی سنگینه و توی بنچمارک ها تاثیر منفی میذاره
    از لحاظ کیفیت صفحه امسال سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نداره و همین طور کیفیت بدنه
    امسال سامسونگ فقط از لحاظ نرم افزاری خودش رو تقویت کرده

هرچند که اینجا جای مقایسه ی این دو تا گوشی نیست اما :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سامسونگ امسال در کنار ارتقای نرم افزاری در سخت افزار هم نسبت به رقبا برتری داشته و در این مقایسه میبینیم که S3 تقریبا از هر لحاظ از اصلی ترین رقیب خودش یعنی One X جلوتره...تنها برتری HTC جنس بدنه بهتر و صفحه نمایش روشنتر با ساب پیکسلهای بیشتر هست :
    Brighter IPS LCD2 screen with a full set of subpixels
    وگرنه تو بنچمارک , کنتراست صفحه نمایش , دوربین , کیفیت صدا , امکانات نرم افزاری , عمر باتری و ... گلکسی 3 کاملا برتر نشون داده...

در مورد صفحه نمایش هم زیاد به این super AMOLED و super AMOLED PLUS توجه نکنید این چیزا بیشتر یه جور بازی با کلماته و در عمل تفاوت شاید به 10 در صد هم نرسه....

شاید تنها مساله ای که یه کم طرفدارها رو ناامید کرده طراحی نه چندان چشم گیر S3 باشه که احتمال داره رو فروشش تاثیر بذاره....همونطور که تو این تاپیک تو پست اولم هم گفتم فشارهای اپل باعث شد تا سامسونگ به سمت یه دیزاین متفاوت بره که متاسفانه نتیجه ش چندان رضایت بخش نبوده..
    Last edited by velvet revoulver; 12-05-2012 at 14:10.

6. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بیخودی جو نده عزیزم . این سنسی که میگی چه ویژگی خاصی داره که انقدر جذابه ؟ خوبه آدم وقتی حرفی میزنه حداقل چند ثانیه در موردش فکر کنه . اگه سنس انقدر که شما میگی جذاب بود همه میرفتن گوشیای htc رو میخریدن !
    در صورتی که واقعیت چیز دیگه ای رو نشون میده . ضمنا من خودم تجربهء استفاده از سنس رو داشتم و تاچ ویز رو کاملا بهش ترجیح میدم .
    اونم که دارن سنسو پورت میکنن هیچ ربطی به بهتر بودنش نداره . اگه نکسوس یک میلیون فروش کرده باشه مطمینم دو هزار نفر هم نرفتن سنس روی گوشیشون نصب کنن . این پورت کردن فقط برای تنوعه . همونطور که تم آیفون و وینفون و ... هم میشه روی گوشی نصب کرد .
    البته شما که جوتو میدی و مطمینم قانع نمیشی اما از قدیم گفتن شنونده باید عاقل باشه و متاسفانه ما ایرانیا زود با یه جمله جوگیر و جوزده میشیم .
    طراحی هم تا خودشو ندیدی دور از عقله که با این قاطعیت در موردش نظر بدی .
    ضمنا توی فیلم تا حد زیادی حسش با عکس ها فرق میکنه. من که نه تو عکس و نه تو فیلم مشکلی با طراحیش نداشتم.
    در مورد انتخاب سنس یا تاچ ویز مساله تا حد زیادی بر میگرده به سلیقه و عادت ..خیلی ها هر گوشی ایی رو که مدتی دستشون میگیرن به رابط کاربری و فضاش عادت میکنن و گرنه شاید نشه با قاطعیت گفت که کدومشون برترن..در مورد اینکه اگه سنس خوب بود همه HTC میخریدن اینم به نظرم درست نیست چون فروش سامسونگ نه بخاطر تاچ ویز بلکه بخاطر قدرت سخت افزاری بالا ومنحصر بفرد و البته تبلیغات خوبش بوده. رابط کاربری در مرحله بعد قرار داره.

در مورد طراحی هم بگم که این جمله ی: " تا خودش رو از نزدیک نبینی نمیشه قصاوت کرد " استدلال درستی نیست ..اولین برخورد و ارتباط مشتری با محصول از طریق عکس وفیلم های تبلیغاتی بوجود میاد ..وقتی طراحی یه محصول تو عکس هم (که اولین و مهمترین دلیل جذب مشتریه ) چندان جذاب به نظر نمیاد چرا باید مشتری رو ارجاع داد به دیدار حضوری از محصول ؟ به گواهی اکثر سایتها و فرومهای خارجی و نظرات کاربرها این گوشی طراحی چندان جالبی نداره ..این مساله که پسندیدن هر چیزی به سلیقه برمیگرده درسته اما وقتی میبینیم که اکثر مردم طراحی رو نپسندیدن پس باید بدونیم که حتما یه جای کار ایراد داره ....این که به مشتری بگیم عکسش چندان خوب نیست ولی از نزدیک بهتره چندان دلیل محکمی واسه دفاع از دیزاین این گوشی نیست...طراحی باید اینقدر جذابیت داشته باشه که حتی توی عکس هم بتونه مشتری رو ترغیب به خرید بکنه...

فهمیدن اینکه سخت افزار قوی چقدر کارآیی داره چیز پیچیده ای نیست . دو نفرو پیدا کن که یکیشون گلکسی اس2 داشته باشه و یکی سنسیشن یا حتی سنسیشن xe . بعد کارکرد گوشیاشونو توی وبگردی و نگهداری شارژ و ... با هم مقایسه کن . اونوقت میفهمی سخت افزار قوی و کارهای نرم افزاری سمسانگ اونقدرم که فکر میکنی بیخود نیست .
    الان عملکرد سخت افزاری اکثر گوشی ها در عمل با هم برابر شده یعنی این اختلاف ها روی کاغذ وجود داره اما عملا و در دنیای واقعی همه ی این گوشیها میتونن اکثر نیازهای کاربرها رو جوابگو باشن و هنوز برنامه و بازی خیلی خاصی نیومده که این گوشی ها نتونن اجرا کنن پس این تفاوتها بیشتر جنبه ی رقابتی و پوز زنی و کل انداختن بین کمپانی ها و جذب مشتری رو داره تا اینکه واقعا کاربردی باشه....

اگه بخوای اون فیلمو با hdmi یا dlna روی تلویزیون فول اچ دی ببینی چی ؟ دلیلی نداره ؟
    اگه کسی بخواد از طریق گوشیش تو تی وی فول اچ دی فیلم ببینه خوب میتونه با هر گوشی ایی که خروجی hdmi داره فیلم رو به تی وی منتقل کنه دیگه احتیاجی به S3 یا one x نیست...!!! منظور این دوستمون تماشای فیلم فول اچ دی تو خود گوشیه...
    Last edited by velvet revoulver; 12-05-2012 at 15:32.

8. 3 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

10. 7 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

تویه بنچمارک گرفته شده Mali 400 از SGX 543 MP4 شکست خورده ... فعلا غول جی پی یو ها ست این آیپد جدید !

xx
    جی پی یوی آیپد جدید قویه توشم شکی نیست اما کاربرا از داغ کردنش توی بازیای با گرافیک سنگین شاکی بودن . به احتمال زیاد همین جی پی یو در آیفون 5 هم استفاده میشه اما مطمینا آندرکلاک میشه تا هم مصرف باتریش کم بشه هم داغ کردنش .
    بنابراین فکر کنم آیفون 5 از نظر بنچمارک اختلاف زیادی با گلکسی 3 نداشته باشه .
    از بحث آیپد که بگذریم دو تا سوال واسه من پیش اومده . راهبرد سمسانگ برای قوی کردن mali 400 چی بوده . کلاکش رو افزایش داده یا طبق چیزی که گفته میشه درایورهاشو بهینه کرده ؟
    راهبردش هر چی که بوده الان مقدار داغ کردن گوشی وقتی جی پی یو فول لود میشه چقدره ؟ امیدوارم زیاد داغ نکنه .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

با این صفحه باتریش اینجوریه عالیه
    دومین گوشی تو مدت زمان پخش ویدیو
    اگه خریدم اندرکلاکش میکنم به 500 کل ریزر مکسو میخابونم

13. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با این صفحه باتریش اینجوریه عالیه
    دومین گوشی تو مدت زمان پخش ویدیو
    اگه خریدم اندرکلاکش میکنم به 500 کل ریزر مکسو میخابونم
    باو کلا این فرکانسای اینطوری زیاده خیلی. من کواد بگیرم تا 400 هم میارم پایین . : ))
    نکسسو من بردم 800 ، هیچ مشکلی هم احساس نمیکنم. این که کواده ، رو 400 هم فکر نکنم هیچ مشکلی داشته باشه.

15. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

از بحث آیپد که بگذریم دو تا سوال واسه من پیش اومده . راهبرد سمسانگ برای قوی کردن mali 400 چی بوده . کلاکش رو افزایش داده یا طبق چیزی که گفته میشه درایورهاشو بهینه کرده ؟.
    کلاک رو افزایش نداده، هر دو روی 400MHz ست شدن!

البته اینقدرا هم که میگن، افزایش قدرت نداشته!

در گرافیک 2D حدود 2 برابر قویتر شده، ولی در 3D حداکثر 10% قویتر شده!

گوشی من که GALAXY NOTE هست تا 2100 در گرافیک 3 بعدی می گیره و S3 حدود 2200 تا 2400!
    ولی در گرافیک 2D گوشی من حدود 500 امتیاز ، ولی S3 حدود 1000 امتیاز میگیره!

17. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

کلاک رو افزایش نداده، هر دو روی 400MHz ست شدن!

البته اینقدرا هم که میگن، افزایش قدرت نداشته!

در گرافیک 2D حدود 2 برابر قویتر شده، ولی در 3D حداکثر 10% قویتر شده!

گوشی من که GALAXY NOTE هست تا 2100 در گرافیک 3 بعدی می گیره و S3 حدود 2200 تا 2400!
    ولی در گرافیک 2D گوشی من حدود 500 امتیاز ، ولی S3 حدود 1000 امتیاز میگیره!
    تستای glbenchmark برای gpu بهتر هستن تا quadrant :

66% نسبت به اس2 قویتر شده اینم در نظر بگیر که رزولوشن 2.4 برابر شده

19. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •