عجب فوتبالی شده..شوتاش فوق العاده شده..
اینم هیلتر کردن
آفرین به برادران هیلتر کن...
فعلا دارم میگردم یه لینک مستقیم بدون هیلتر پیدا کنم...
الان رو 40٪ گیر کردم...
Last edited by M E S S I; 26-07-2012 at 13:23.
لینک دانلود دمو از یکی از سایتای ایرانی (نقطه بین Sib و Download رو حذف کنید):
ممنون ولی حجمش بیشتر از لینک اصلی هستش و نمیتونیم از همونجایی که قطع شده ادامه بدیم...
سلام 4 دست بازی کردم با هر 4 تا تیم ملی اروپایی...
دوستان قبل از اینکه دمو رو بازی کنن بهتره ساعت ها بشینن 2012 رو بازی کنن اونوقت متوجه می شن که تغییرات گیم پلی چقدر رو به جلو هست ذهنیت بدی پیدا کرده بودم ولی خوب بازی فوق العاده روان و منطقی شده دیگه گیج بازی های AI وجود نداره مدافعین فقط تحت فشار تن به کرنر و اوت می دن اگه 2012 رو زیاد بازی کرده باشید می بینید که مدافعین در هر شرایطی ماشینی عمل می کردن الان دیگه از این چیزا نیست انیمیشن های حمل توپ جالبی به بازی اضافه شده و شاهد پرسنالتی بیشتری نزد بازیکنان هستیم نحوه دویدن ها متعدد شده قبلا همه اش 4-5 نوع استایل دویدن داشتیم که بین تمام بازیکنان تقسیم شده الان از نحوه حمل توپ یا حرکت بدون توپ میشه بازیکن رو تشخیص داد پاس ها جالب شدیک سری انیمشن ها اضافه شده که بازیکنان تحت فشار از خودشون بروز می دن کاملا واضح هست که واسه دروازبان ها انیمیشن عکس العمل جدید اختصاص داده شده که جالب هست... وقتی دروازبان توپ رو می گیره و سریع جلو می دوه تا توپ رو پرتاب کنه استایل جالبی داره و خیلی واقع گرایانه شده توی نسخه ها قبلی دورازبان ها طوری نشون می دادن که انگار دارن واسه زدن سرویس والیبال خودشون رو آماده می کنن. من توی نسخه ها قبلی دریبل 2 طرفه با این انیمیشن جدید ندیده بودم در کل تغییرات گیم پلی چیزی نیست که انکارشون کرد فقط قضیه اینجاست که گرافیک بازی هیچ وقت اینقدر یکسان نبود در دو نسخه متوالی PES یعنی برای اولین بار شاهد کوچکترین تغییر در گرافیک بازی نیستیم یعنی اگه اون لوگوهای PES 21013 رو بردارن و شما وسط بازی پاز کنید هیچ کسی نمی تونه تشخیص بده که این 2013 هست یا 2012 مو نمی زنه با چهره 2012 همین حس کاذبی دست میده به کسانی که مدتیه که نسخه 2012 رو بازی نکردن مبنی بر اینکه تغییر زیادی نداشته...
یه چند تایی هم حرکت اولتیمیت نینجوتسو اضافه کردن که با حال بود با ولبک یکیش رو زدم یاد حرکت آکروباتیک کارتون فوتبالیست ها افتادم دی:
البته خوب ممکنه این کدهای ناقصی از بازی باشه احتمالا شاهد تغییرات توی گیم پلی خواهیم بود چون مسلما نواقصی داره این نواقص با داوری در ارتباط هست خیلیا می گن داوری مشکل داره چون حرکتی خطا اعلام میشه نه اینطور نیست مشکل از کیفیت برخورد ها هست در واقع مشکل در اینه که وقتی شما با تایمینگ خوب هم حتی تکل می زنید متاسفانه یه حرکت خیلی خشن و غیر ورزشی پیش میاد که این باید اصلاح بشه توی هیچ نسخه ای این طور نبود شما مثلا یه تکل نرم روی توپ می زنید یه دفعه توی کسری از ثانیه می بینید جای توپ پای بازیکن رو می زنه که مسلما باگ محسوب میشه واسه همین بیشتر توپگیری ها منجر به اعلام خطا میشه
چند تا ویژگی دیگه اضافه شده مثل شروع مجدد سریع بازیکنان پس از اعلام خطا های نه چندان شدید یا تو سر توپ بهتر شده تاثیرش دریبل مارسی رولت بهبود پیدا کرده و بیشتر به درد می خوره بازیکنان مهاجم خیلی کمتر از گذشته توی آفساید قرار می گیرن
ولی در نهایت باید بگیم این تغییرات گرچه مثبته و با ارزشه ولی حقیقت اینه که با ایده آل شبیه ساز فاصله داره و مسلما این نسخه اگه همینطوری باشه باز هم فوتبال گیمرها وقت کمی رو به PES اختصاص خواهند داد و فیفا رو ترجیح خواهند داد...
من به شخص بدم نیومد یعنی اون ذهنیت بدی که داشتم قبل از دیدنش بهتر شد امیدوارم نسخه نهایی خیلی بهتر باشه یا حداقل مثله همین نه مثل پارسال که نسخه نهایی خیلی بدتر از دموی اول بود
مقایسه چهره بازیکنان در PES 2012 و PES 2013
جالبه دقیقا منم نظرم همین هستش . اومده بودم شروع بع تایپ کردن کنم که نظر شما رو دیدم و از نوشتن دوباره منصرف شدم . واقعا بی انصافیه که بگن پیشرفت نداشته !!!!!!!!!! پیشرفت داشته که هیچ خیلی بیشتر از اون چیزی که باید هم پیشرفت داشته
حالا اینکه دمو اول هستش حالا بعد این کونامی بعد گرفتن بازخورد ها میاد دمو دوم رو میده بیرون و دوباره بازخورد ها رو میگیره و بعد اصلاح نهایی بازی اصلی رو میده
من که امیدوار شدم این دمو دوباره منو امیدوار کرد به بازی .
شما کنترل نرم بازیکن ها رو ببین . نوع تکل ها رو ببین . نوع شوت زدن ها . نوع دفاع و... که همگی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن .
فقط یه چیزی که برای من عجیب میاد سرعت پایین پاس کوتاه و پاس بلند هستش که اومده پایین !!!! که اگه کمی شتاب پاس ها رو ببرن بالا دیگه عالی میشه . اگه نسخه نهایی بازی حدود 20 تا 30 درصد بیشتر از این دمو بهتر بشه و پیشرفت داشته باشه میشه یکی از بهترین عناوین این بازی که بیرون داده تا حالا![]()
در مورد داوری هم من بعد 6-7 دست بازی اونم رو حالت سوپر استار تا حالا که مشکلی ندیدم !!!! خوب شاید ما حرفه ای بازی میکنیم دیگه![]()
در مورد اون قضیه دمو اول 2012 که انصافا عالی بود ولی تو نسخه نهایی گند زده شد بهش هم بگم که دیگه کونامی اون اشتباه رو تکرار نمیکنه مطمئن باشید خودشون هم فهمیده بودن چه گندی زدند پس نگران این موضوع نباشید
در مورد فیفا هم بگم که باو این دوتا اصلا دو تا دنیای مجزا از هم هستند هر کی هر کدوم رو دوست داره بازی میکنه دیگه حالا چه اصراریه که طرفدارای فیفا بیان اینجا و پس رو بکوبند که فلان شده و ...
من به شخصه ( نظر شخصی ) از فیفا متنفرم و البته بگم که هم روی کنسول هم روی پی سی بازیش کردم اما خوشم نیومده چه کنیم دیگهیعنی اون حس و حالی که تو بازی با پس به ادم دست میده نیم درصدش تو فیفا بازی کردن بوجود نمیاد
البته این به معنی اینکه بازی بدیه هستش نیست بلکه هر کی واسه خودش معیاری داره که طبق اون بعضی ها پس دوست دارند بعضی ها فیفا .
در اخر اینکه همین فیفا از رو دست پس کپی کرده و به اینجا رسیده پس بی خود جو نده داداش( شوخی )
اول از همه این همون لینک دیروز کونامی هست (1 گیگ) برای کسانی که وسط دانلودشون موندن به هر دلیلی > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مثل اینکه از دیروز یه تغییری توی فایل داده، چون من خواستم resume کنم، اعلام کرد فایل عوض شده، برای همین از این استفاده کنید)
من هم دمو رو چند دستی بازی کردم:
*اصل بازی همونه، فقط توش تغییرات داده شده
*کامپیوتر خیلی تمایل به دریبل نداره مثل گذشته که خیلی خوبه . چون واقعا رو اعصاب بود وقتی الکی از بین 2-3 تا از بازیکن هات رد میشد
*Gameplan دقیقا همون شکله، هیچی اضافه نشده
*سرعت دویدن بازیکن ها کم شده
*سرعت پاس ها هم خیلی کم شده و پاس تو عمق ها متاسفانه ناکارآمدتر شده اند. خصوصا پاس تو عمق هوایی
*یه مدل شوت دستی داره (با گرفتن L2 و جهت) که به هر جهت که خواستی میتونی بشوتی حتی سمت پرچم کرنر(!) نمیدونم به چه درد میخوره چون جهت گیری باهاش خیـــلی سخته، شاید چون گیم پد من خیلی حرفه ای نیست
*یک دو داینامیک هم هست که موقع 1-2، لزوما بازیکن به سمت جلو نمیره، بلکه هر سمتی که با آنالوگ راست بگیری به اون سمت میره
*یه دریبل یه پا دوپا (یا دریبل کشویی؟ نمیدونم، همون که علی کریمی میزنه) هم اضافه شده. آنالوگ راست به سمت پایین (یا بالا) و سپس آنالوگ چپ (یعنی همون جهت) به سمت حریف
*خلاصه توی Command List اش برید، قسمت New چیزایی که تو این شماره اضافه شده رو توضیح داده. من بعضی هاش رو نتونستم اجرا کنم
Last edited by shahab_f; 26-07-2012 at 15:46.
اولین پچ گیم پلی برای بهبود مشکلات گیم پلی در بازی :
قابلیتها :
بهتر شدن فیزیک توپ...
بهتر شدن همکاری یا همان سوییچ کردن بازیکنان در زمین...
باز شدن همه قسمتهای تنظیمات بازی...
حذف شدن تصاویر آهسته در بازی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده فایل yairpatch را در مسیر نصب بازی کپی میکنید و با همین فایل بازی را اجرا کنید.
فایل blur removal برای شفاف شدن کیفیت تصاویر و همینطور چمن های استادیوم در بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از خارج کردن از حالت فشرده فایل dt04.img را در فولدر img واقع در محل نصب بازی کپی کنید.
Last edited by hackboter; 26-07-2012 at 17:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)