با توجه به ترکیب هیرو ها ، فکر کنم تیم مقابل برنده شدن درسته؟
راستی اون گوسفند ها courier هستن؟ 6 تا courier؟
///
آقا اگه راهش رو یاد گرفتی بگو حتما![]()
با توجه به ترکیب هیرو ها ، فکر کنم تیم مقابل برنده شدن درسته؟
راستی اون گوسفند ها courier هستن؟ 6 تا courier؟
///
آقا اگه راهش رو یاد گرفتی بگو حتما![]()
من داشتم بازی رو الآن 2.9 گیگ آپدیت می خواد هر بارم که دانلودش می کنم تا یه جایی میره دفعه بعدی دوباره میاد از اول .
برای من مقدور نیست که 3 گیگ رو یجا دانلود کنم
اینا هیرو های اعصاب خرد کنن .
بعضی از هیرو ها واقعا روی اعصابتن
مثلا :
Techies
Rikimaru
Spirit
اینا که توی تیم مقابلن منو عصبی می کنن.
جالبه که توی مسابقات جهانی خیلی کم دیدم که با اینا بازی کنن، بیشتر این بچه های زیر 20 سال توی گارنا که عشق بزن بکشن اینا رو بر میدارن (البته آقا توهین به شما نشهکلا منظورم بازی های مزخرف گارناست، همیشه من که تو تیمم مجبورم ساپورت پیک کنم چون اون 4 تای دیگه احتمالا یه Sf بر میدارن یه Spirit یه Slark و یه riki و انگار که دیگه هیروی دیگه ای توی این بازی موجود نیست )
گبلین که اصلا توی جریان بازی نمیبینیش، فقط جرات نمی کنی قدم از قدم برداری چون قبلا از هر جا رد شده یه مین هم کاشته.
ریکیمارو که همش غیبه استراتژی بازیشم که شده اینکه از عالم غیب میاد یه Smoke میندازه میپره وسط شروع می کنه به زدن.
اسپیریت هم که یهو از آسمون نازل میشه سرت، از زیر Stun ش هم که کلا در نمیای ...
چه قشنگ طراحی شده ...
خدا کنه این دوتا 2 هم زودتر مثل دوتا 1 کامل شه ما هم بازی کنیم اینا رو ببینیم.
آهان، این Legion Commander به نظرم جالب ترین هیرو دوتاست، من که هر بار باهاش بازی می کنم لذت میبرم.
خواهش
داداش گلم بهترین راهش گرفتن بک اپ هست یا اینکه صبر کنید از استیم دانلود کنید
سرورهای مختلف رو امتحان کنید من خودم رو سوئد و یا سوییس دارم با 200 دانلود میکنم
ببین دوست من کلا دوتا بازی لبالانسی هست یعنی مثلا همین ریکی که شما مثا زدی چند تا انتی داره مثل بانتی هانتر اسلاردر و لی من خود بریستل بک ور میدارم چون ریکی باید از پشت دمیج بده و بریستل هم اگه از پشت بهش اتک بدی پوستت رو میکنه پس همینجوریم نیست که یکی قوی بشه یکی ضعیف
در مورد اسپریت هم بگم هروی خوبیه ولی خوب اگه جلوش درست بازی کنی اونم چیزی نیست معمولا با اسپریت لایف استیلر میرن که با 6 لایف و........جلو این سیستم معمولا مس استان میرن (من خودم مس سایلنس میرم) تا بخواد ازز سایلنس یا استان در بیاد غزل خداحافظی رو خونده
واسه sf هم که عشق منه یا تو تیم مقابل sf بره انقدر میکشم تا لفت کنه معمولا جلوش تاینی یا نایت میرم چون هرو کم خونیه از اول بازی روش فوکوس بشه هیچی ازش نمیمونه وقتیم نتونه پا بگیره که بازی باهاش اعصاب خوردکن میشه
کلا استراتژی دوتا روی همکاری تیمی برنامه ریزی شده واسه همینه که پلیرهای ایرانی با خارجی کلا سیستمشون فرق داره اونجا با جینا طرف فقط وارد میخره و بازیو جلو میندازه اینجا یار ما میاد باهاش اقانیم میره این تفاوت بازی هست که ادم رو مجبور میکرد تو رومای اروپا بازی کنه تو گارنا
البته تو دوتا 2 خوبیش اینه که راحت وامیستی بازی برات پیدا میشه
دیشب وارد یه سرور شدم و یه بازی رو دیدم
رسمن, کف کردم, این بازی که من دیدم, خارج از سطح تصور افراد یک تیم حرفه ای بودن, فوق العاده بودن
ولی بازی بعدی رو که دیدم, معمولی بود
بازی اول, فوق العاده لذت بخش بود, انگار یک تیم, از کد تقلب درامد زایی استفاده کنه ! و این همه kill بگیره و همینطور یونیت از بین ببره!
دیروز دانلود تا 20 درصد رفت ، الان دوباره اومدم ادامه ش رو دانلود کنه رفت از 0 شروع کرد انگار هیچ کاری نکرده بوده تا الان
چرا اینجوری شد؟ دیشب pause کردم و استیم رو exit زدم! اشتباهه؟:|
آره موافقم، توی گارنا اصلا کار تیمی معنا پیدا نمی کنه، همه فکر خودشونن. مثلا همون بریستل بک که گفتی تا حالا ندیدم کسی برداره یا مثلا هیرو های فوق العاده ای مثل ویسپ و پیت لرد و ... اصلا پیک نمیشن چون بیشتر ساپورت هستن و کمتر میشه باهاشون کشت ...
ایشالا یه بار قسمت بشه با هم بازی کنیم ما هم از بازی تیمی لذت ببریم![]()
تو گارنا که دوتا 1 بازی میکردیم تا جایی که من یادم میاد همه بلا استثنا map ha.ck داشتن اصلا چیزی به نام گنک و ss معنا نداشت![]()
برای منم سرعت خیلی خوب نبود, یه سرعت معمولی
وقتی سیستم استیم رو باز می کنین, پایین یک گزینه داره به اسم Downlod ( حالا شاید چیزی این ور اون ورش نوشته شده باشه )
وارد اینجا بشین, و بخش دانلودی رو ببینید
من هم استیم رو می بستم, هم گاهی کلن بدون pause نمودن بیخیال دانلود استیم میشدم
فکر کنم برین و از یه دوست, کل سیستم بازی رو بگیرین ( به همراه استیم ) و بیاین, خیلی بهتر باشه
ببین دوست من تا یه سطحی از بازیکنا با یه سری هرو ها بای میکنن و اون روش رو کپی میکنن و همچین ایتمارو مثلا همه میان برا Sf ویند واک و باتل فلای و...
والا هیکدوم توبازی از خودشون نمیتونن تصمیم بگیرن الان چی نیازه
ببین یه موقعی میبینی تو بازی یه ایتم میتونه سرنوشت بازیو میتونه عوض کنه مثلا میگم شیوا واسه بریستل بک خوب به هرکی بگی تعجب میکنه ولی خوب یه جاهایی جواب میده
در مورد هرو ها هم خیلی هرو ها هستن که اصلا پیک نمیشن مثل ژئو مانستر ( عشق خودمه )
یا خیلی هروهایی که تو پیکا نیستن چون واقعا بازی باهاشون سخته
یکی از خوبیای دوتا 2 بن شدن لیورهاست خیلی حال میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)