پست های بعضی از عزیزان رئالی به نظرم فقط ملتهب کردن جو تاپیک هست و بس ...
جواب این دوستان رو نمی دم ، چون می دونم پست هاشون فقط و فقط برای ناراحت کردن بایرنی هاست و بس و البته دوستان بایرنی به اندازه کافی جواب این عزیزان رو دادند ...
این تاپیک هم احتمالا ناظران قفل خواهند کرد چون تکلیف نیمه نهایی مشخص شده و حالا باید برای فینال اماده بشیم .
فقط خواهشی که که از دوستان دارم اینه که تاپیک بعدی رو جوش رو ملتهب نکنند ..
این همه رئال قهرمان شد حالا هم بزارید طرفداران تیم کوچک و مظلوم و بی نوایای بایرن حداقل تا فینال کمی خوش باشیم!
ولی این قسمت :
قطعا یوسف جواب شما رو خواهد داد ولی به عنوان یک هوادار فوتبال المان :فکر کنم تو کل ایران یک نفر طرفداره دورتمند هست به خودت افتخار کن
می دونم که کاملا احساسی و از روی عصبانیت نوشتید ...
توی ایران هم مثل بقیه جاهای دنیا هوادارای دورتموند کم نیستند ( کافی سری به وب سایت های هواداری المانها بزنید . ) همین جوری که الان بارسلونا تونسته کلی هوادار جذب کنه .. دورتموند هم زمانی غول اروپا بود و در ضمن اون قدیما ! به جای هر شب نشون دادن بازی های رئال و بارسلونا، لیگ المان رو زیاد پخش می کردند ..
همین چند وقت پیش فینال 97 رو بین دورتموند و یووه دیدم که دورتموند بزرگان یووه رو از پای در اورد . امسال هم که برای دومین سال متمالی قهرمان بوندسلیگا شدند . پیشنهاد می کنم کمی از شبکه 3 فاصله بگیرید و به جز بازی های رئال و بارسلونا بازی های دیگه ای رو هم ببینید .