تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 29 اولاول ... 162223242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

پست های بعضی از عزیزان رئالی به نظرم فقط ملتهب کردن جو تاپیک هست و بس ...
    جواب این دوستان رو نمی دم ، چون می دونم پست هاشون فقط و فقط برای ناراحت کردن بایرنی هاست و بس و البته دوستان بایرنی به اندازه کافی جواب این عزیزان رو دادند ...
    این تاپیک هم احتمالا ناظران قفل خواهند کرد چون تکلیف نیمه نهایی مشخص شده و حالا باید برای فینال اماده بشیم .
    فقط خواهشی که که از دوستان دارم اینه که تاپیک بعدی رو جوش رو ملتهب نکنند ..
    این همه رئال قهرمان شد حالا هم بزارید طرفداران تیم کوچک و مظلوم و بی نوایای بایرن حداقل تا فینال کمی خوش باشیم !

ولی این قسمت :
    فکر کنم تو کل ایران یک نفر طرفداره دورتمند هست به خودت افتخار کن
    قطعا یوسف جواب شما رو خواهد داد ولی به عنوان یک هوادار فوتبال المان :
    می دونم که کاملا احساسی و از روی عصبانیت نوشتید ...
    توی ایران هم مثل بقیه جاهای دنیا هوادارای دورتموند کم نیستند ( کافی سری به وب سایت های هواداری المانها بزنید . ) همین جوری که الان بارسلونا تونسته کلی هوادار جذب کنه .. دورتموند هم زمانی غول اروپا بود و در ضمن اون قدیما ! به جای هر شب نشون دادن بازی های رئال و بارسلونا، لیگ المان رو زیاد پخش می کردند ..

همین چند وقت پیش فینال 97 رو بین دورتموند و یووه دیدم که دورتموند بزرگان یووه رو از پای در اورد . امسال هم که برای دومین سال متمالی قهرمان بوندسلیگا شدند . پیشنهاد می کنم کمی از شبکه 3 فاصله بگیرید و به جز بازی های رئال و بارسلونا بازی های دیگه ای رو هم ببینید .

2. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست عزیز hojjat جان اتفاقا اصلا از روی عصبانیت نبود از 1000 نفر یکی هم تو ایران طرفدار دورتموند نیست منم به این دوست عزیزمون بی احترامی نکردم منظور بد نگیرن خیلی خوبه طرفدار تیمی باشی که خیلی هوادار نداره و یک چیز دیگه من اصلا شبکه 3 نگاه نمیکنم با اجازتون از sky sport , nova , jsc نگاه میکنم بازی های دورتمند و بایرن هم دنبال کردم نمیگم همشون اما خوب دیدم Eurosport بیشتر لیگ المان میزاره بیشتر اون جا مینیم به جز بایرن و دورتمند بازی های شالکه هم دنبال میکنم اینا رو گفتم فکر نکنی فوتبال المان ندیدم یا شبکه 3 فوتبال دنبال می کنم من بدون تعصب گفتم 2 تیم رئال و بارسا سطحشون از بقیه تیم ها بالا تره کافی بازی این دو تیم رو ببنید بازی تیم های دیگه هم ببنید .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من جهت رفع یک سو تفاهم وارد حرفتون بشم:
    اگر بگیم رئال بین لالیگا و چمپیونز لیگ انتخاب کرد، بطرز وحشتناکی غلطه. رئال نخواست جفتشون رو از دست بده ، اما خستگی اولی مانع رسیدن به دومی شد.
    اگر بگیم انتخاب خوب کامل مسلمه هوادار بایرن ناراحت میشه چون یعنی رئال از پیش بی خیال بازی شده!
    در ضمن اگر قرار به انتخاب باشه مطمئنن هر مربی و تیمی جام بزرگتر رو انتخاب میکنه.
    +من در چند پست قبلترم هم گفتم : پس این تیم های که سالی چند جام میگیرند(از اسپانیا-انگلیس-آلمان-ایتالیا-هرجا و با هر سطح لیگی شاهدش بودیم) که از بازیکنهاشون دوپینگی نبودند، اونها هم خسته میشدند.رئال امسال چنین نبود: خودشون میگن خسته شدیم: چه کار اضافه ای داشتند؟ زمانی که همین رئال دوران شکوه (با زیدان و فیگو و...) سه جام میگرفت خسته نمیشد؟
    +اگر به یک تیمی میگیم کهکشانی و میلیارد یورو پاش خرج میشه باید از لحاظ توان بدنی و مهره های جایگزین فرقی با تیم های دیگه داشته باشه...باز هم میگم مورینیو بعد بازی کمی فرافکنی کرد. همیشه نمک کارش این بوده ولی تبدیلش به یک استدلال منطقی شدنی نیست.

5. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوست عزیز Yuseph در اینکه لیگ المان از اسپانیا صطحش پایین تره هیچ شکی نیست رنک بندی لیگا هست یک نگاهی به رنک لیگ کن ببین المان چندومه بعد فکر کنم تو کل ایران یک نفر طرفداره دورتمند هست به خودت افتخار کن صحبت های D3vil_A رو یکم دقت کن بایرن میاد به بازیکناش استراحت میده چون به صورت تحقیر امیزی لیگ رو از دست داده و امیدی نداشت اما رئال اگر به بارسا میباخت اصلا معلوم نبود لالیگا رو هم میبرد پس امسال بدن جام میشد و در اخر احتمالا شما خستگی بازیکنا رو نمیبینید یا کلا فوتبال بازی نکردین که بفهمین. برای همه تیم ها احترام قائل هستیم اما منطق میگه رئال و بارسا از همه تیم ها سطحشون بالا تره یکم تعصب بزار کنار بازی های رئال و بارسا هم دنبال کن بعد با تیم های دیگه مقایسه کن .
    مرسی رفیق اما:

آبی: بحث شده!برگرد چند صفحه قبل خودت میبینی.
    قرمز:خب این که خیلی خوبهحداقل من طرفدار تیمی هستم که پرطرفدارترینه توی قاره خودش!در مورد ایران هم بگم قبل از نوشت یه سرچ کن توی نت ببین چه خبره بعد بیا ببینم چی میگی...
    صورتی:منطق؟بی تعصب؟
    خودت که بریدی ودوخت دادا؟
    خدارو شکر نمردیم ومعنی بالا بودن سطح رو هم فهمیدیم.
    بهرحال بازم جواب رو دادیم قبلش..برو بخون بدردت میخوره!
    بقیه بحث ها و نوشته های شما هم فرافکنی و بر هم ریختن جو تاپیک هست..
    شاید خسته شدن بازیکنان شما قابل مطرح باشه اما دلیل نمیشه!؟چرا تیمی مثل رئال با اون نیمکت باید از نظر بدنی کم بیارن و نیروشون تحلیل بره؟
    بهرحال من قصد توهین نداشتم.اما جواب معمای رئال درون افکار واعمال مربیان رئاله وبس!نه بازی با بارسا...یه سوال اگر شما بایرن رو میبردین چی؟اون وقت بحث خستگی و....مطرح میشد؟یا از فوق کهکشانی بودن خودتون شعرها می سرودین؟
    ....

7. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست عزیز نیاز به سرچ نست اما به خاطر شما سرچ هم کردم گفتم که از 1000 نفر 1 نفر شاید طرفدار دورتموند باشه که اونم بعیده البته تو ایران منظورمه بهتر دیگه بحث ادامه پیدا نکنه چون با تعصب نمیشه بحث کرد و یک چیز دیگه شما اصلا خستگی رو در نظر نمیگیرین بایرن میاد به بازیکناش استراحت میده چون اصلا امیدی نداره توی لیگ اما رئال بازی رفت با بایرن بازی بعدش با بارسا که اگه میباخت به بازیکناش استراحت میداد احتمال که لالیگا از دست بده هم کم نبود بعد با همون بازیکنا میاد تو زمین حالا نیمکت زخیره رئال اسمو رسم دارن دلیل نمیشه خوب باشه کدوشون اماده بودن نمیخوام برد بایرن رو کم ارزش کنم مبارکتون باشه من فقط گفتم یک دلیلش این بود که رئال باخت همین و در اخر نیاز نیست برم بحث های صفحه قبل ببینم شما لطف کن برو سایت یوفا رنک بندی لیگ ها رو ببین کافیه تو نت هم سرچ کن طرفداران دورتموند رو بشمار ببین به 20 نفر میرسن موفق باشید دیگه ادامه پیدا نکنه بهتره

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اینقدر بدم میاد از کسایی که حتی یک بازی از تیمی مثل دورتمند ندیدند ولی با تیم های دیگه مقایسش میکنند ! دورتمند جزو بهترین ها بوده و هست ! تیم با ارزش و با شخصیتیه که ----- ------- ----. فقط یه فوتبالی میفهمه که دورتمند چه تیمیه !

همینطور کسیایی که از چلسی بدشون میاد ! چون فکر میکنند فقط چند ساله اومده ! از تاریخچه ی تیم هیچ اطلاعی ندارند متاسفانه !
    Last edited by nw_nk; 28-04-2012 at 18:42. دليل: ----- ------- ---- لطفا احترام دیگران رو داشته باشید. مرسی

10. 8 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان من جهت رفع یک سو تفاهم وارد حرفتون بشم:
    اگر بگیم رئال بین لالیگا و چمپیونز لیگ انتخاب کرد، بطرز وحشتناکی غلطه. رئال نخواست جفتشون رو از دست بده ، اما خستگی اولی مانع رسیدن به دومی شد.
    اگر بگیم انتخاب خوب کامل مسلمه هوادار بایرن ناراحت میشه چون یعنی رئال از پیش بی خیال بازی شده!
    در ضمن اگر قرار به انتخاب باشه مطمئنن هر مربی و تیمی جام بزرگتر رو انتخاب میکنه.
    +من در چند پست قبلترم هم گفتم : پس این تیم های که سالی چند جام میگیرند(از اسپانیا-انگلیس-آلمان-ایتالیا-هرجا و با هر سطح لیگی شاهدش بودیم) که از بازیکنهاشون دوپینگی نبودند، اونها هم خسته میشدند.رئال امسال چنین نبود: خودشون میگن خسته شدیم: چه کار اضافه ای داشتند؟ زمانی که همین رئال دوران شکوه (با زیدان و فیگو و...) سه جام میگرفت خسته نمیشد؟
    +اگر به یک تیمی میگیم کهکشانی و میلیارد یورو پاش خرج میشه باید از لحاظ توان بدنی و مهره های جایگزین فرقی با تیم های دیگه داشته باشه...باز هم میگم مورینیو بعد بازی کمی فرافکنی کرد. همیشه نمک کارش این بوده ولی تبدیلش به یک استدلال منطقی شدنی نیست.
    اینجا یک مشکلی به وجود میاد...
    درسته که هر مربی جام بزرگتر رو انتخاب میکنه ولی میخواد حداقل ریسک رو انجام بده.
    اگر رئال تو لالیگا جولی بارسا یک مساوی هم میگرفت فهرمان بود ، ولی اگر میباخت به خاطر استراحت دادن به بازیکن ها ، شاید بایرن رو شکست میداد به فینال هم میرسید ولی ازکجا معلوم فینال رو هم فتح میکرد و میبرد؟
    پس مورنیو نزدیک ترین و بهترین راه رو انتخاب کرده ! 1-گرفتن کاپ آسان تر که به یک مساوی یا برد احتیاج داشت ، جامی که 38 تا بازی براش زحمت کشیده و اون رکورد فوق العاده رو به جای گذاشته + انجام یک بازی ریسکی مقابل بایرن ....!
    صحبت از نیمکت شد باید بگم که انتظار نداشته باشید که مورنیو از بازیکنان تراز اولش بگذره و بیاد بازیکنان پایین تر از اونها رو بازی بده ، چر چقدر هم خسته باشند بلاخره ستاره های تیم تاثیر خودشون را تا حدودی میذارند.
    مثلا به جای اوزیل ار کاکا استفاده میکرد؟ یا راموس پپه رو بیرون مذاشت و از واران و آلبیول استفاده میکرد؟ یا جای ژابی از نوری شاهین و جای خدیرا از لاس یا گرانرو؟ خوب قطعا شدنی نیست و یک تیم در هر قسمت باید دارای تعادل باشه...!

اینکه چرا زمان زیدان سه جام میگرفت و خسته نمیشد بر میگرده به خوده بازیکنان اون دوره + سطح بقیه تیم ها حاضر در لالیگا - اروپا....! و همچنین زمان برگزرای مسابقات که هیچوقت بین سمی فینال اورپا ، یک الکلاسیکوی تعیین کننده لالیگا اتفاق نمی افتاد

12. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

آقا اینم لینک مستقیم اون صحنه های پنالتی ضیط شده از هوادار رئال که دوستان گذاشته بودند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیشنهاد میکنم حتما حتما دانلودش کنید و ببینید ؛ واقعا فوق العاده هست.

2 تا نکته هم در موردش بگم :
    - به نظرم سانتیگو اصلا جهنم نشده بود موقع پنالتی ها (البته تا حدودی به جز موقع پنالتی لام)
    - اینکه بلافاصله بعد از بردن بایرنی ها، شروع کردند به دست زدند ؛ برای من واقعا تعجب برانگیز بود. اینی که ما تو کشورمون میبینیم هم فوتباله و فرهنگ فوتباله !؟ واقعا صحنه ی جالبی بود برای من.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

14. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این ال کلاسیکو اون وسط به ضرر رئال و بارسا شد، به خاطرش در بازیهای رفت به خودشون خیلی فشار نیاوردن و باختن، در ال کلاسیکو به خودشون فشار آوردن به خاطر حساسیت و در نهایت برای بازی برگشت کم آوردن، از اون سمت چلسی و بایرن وسط هفته اکثر بازیکن هاشون رو استراحت دادن. اگه بازی اون بین ال کلاسیکو نبود قطعا رئال و بارسا بازیکن هاشون رو استراحت می دادن و نمی گم قطعا در اون صورت صعود می کردن، ولی بازیهای متفاوتی رو از هر دوشون در CL می دیدیم.

شاید اگه اختلاف رئال و بارسا همون 10 امتیاز باقی مونده بود و هیچ وقت به 4 امتیاز نرسیده بود، ال کلاسیکو برای هر دو تشریفاتی می شد و یه مسابقه بین رزرو هاشون می دیدیم، و در نهایت در CL به نفع هر دوشون بود!

پی نوشت: من قبلا گفتم بایرن و چلسی که به فینال رسیدن کاملا لایقش بودن، سوء برداشت نشه از حرف هام

16. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با تاخیر زیاد تبریک میگم به هوادارای چلسی...

این چند روزه خیلی ها از دفاع بی نقص چلسی گفتن..حتی گواردیولا!
    اینجا هم صحبتهایی شده در مورد بستن تمام روزنه های بارسا و....

دفاع جزئی از فوتباله و خوب دفاع کردن یک هنر بزرگ...کاری که مدافعین چلسی با وجود دوندگی و تلاش ستودنی در انجام اون کاملا موفق نبودن. اونها در طول دو بازی موقعیتها زیادی در اختیار بارسا گذاشتن, میشه گفت بیشتر از اونی که برای صعود نیازه! (مقایسه کنید با عملکرد میلان در بازی رفت دور حذفی)
    در واقع بدشانسی و بی دقتی بارسلون روی ضربات آخر به اندازه سرسختی دفاع چلسی در نتیجه بدست اومده سهم داشت.

این بازی با وجود پایان تلخش , از اون فوتبال های خاص و بیاد موندنی بود...از تک به تکها و تیرکهای بارسا (مخصوصا پنالتی مسی که با اون شدت به تیر خورد!) تا سه موقعیت چلسی که همگی تو گل رفت!! و عملکرد بی نظیر چک مخصوصا در بازی رفت و..

--------------

در مورد دیدار بایرن-رئال...حرفی نمی مونه جز احترام و تحسین برای تیم آلمانی.

امروز چلسی به دفاع موفق جلوی بارسلون می باله...و بایرن به این افتخار میکنه که در مقابل تیمی مثل رئال علاوه بر دفاع در حمله هم برتر بود, موقعیتهای بیشتری بدست آورد و با سزاواری کامل صعود کرد!
    تبریک به بایرنی ها بابت ارائه این بازی شجاعانه و رو به جلو در مقابل یکی از هجومی ترین تیمها...

نمایش بایرن می تونه پاسخ کاملی باشه برای کسانی که ادعا میکنن دفاع مطلق تنها راه مقابله با بارساست و حمله کردن برابر این تیم خودکشیه....بایرنی که رئال رو در زمین خودش وادار به عقب نشینی میکنه با همین بازی جسورانه نمیتونست بارسا رو متوقف کنه؟؟...امیدوارم فصل بعد شاهد این تقابل باشیم.

پ.ن: خدا رو شکر با حذف تیمای اسپانیایی تمام صحبتها در مورد توطئه یوفا و فینال از پیش تعیین شده یک شبه پایان گرفت! ..ایکاش همیشه تاپیک این آرامش رو داشت و بیشتر در مورد فوتبال صحبت میشد تا دستهای پشت پرده و..
    احتمالا با شروع فصل بعد خیلی زود این روزها فراموش میشه و دوباره بعضی دوستان صحبت در مورد این فرضیه ها رو از سر میگیرن.

18. 7 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •