115 PSD Logo Templates | 6.2 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
115 PSD Logo Templates | 6.2 MB
Textures PSD
4000*2560 |PSD|
17 Psd Weddings Templates | RS | 328 Mb | UnPack Size : 700 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
26 Hair Strands in 1 PSD File | Zipped to 3 MB | RS & FF
BY HERO BaGeRa | Digital Dream Utopia 8 | 1 rarpidshare link | 40 mb
1 PSD | 12,8 mb
----------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این بسته هم همین مشکل رو دارم!!!نوشته شده توسط AK1
Business Card
PSD|LAYERS
12 مگ
باید چیکار کنم؟ دانلودش کلی وقتمو گرفته، اگه نتونم استفاده کنم خیلی سِتَمه!!!
5020 x 3756 pic PSD 19.52 MBIt was designed by Khoailed1 from Al-mwaheb forumsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيز من دانولد كردم مشكلي نداره
تصوير رو اصلا باز نمي كنه
اگه باز مي كنه و تصوير سفيده:
شما چون فونتي كه تو اون كار شده رو نداري اون ارور رو مي گيري بايد روي لايه ها كليك كني تا با فونت ديگه اي نمايش بده
اگه هم چيزي نمي بيني بايد تو قسمت لايه ها بجلوي هر لايه علامت چشمه رو تيك بزاري
از نسخه فوتوشاپ ديگه هم استفاده كن ببن چي ميشه
اميد وارم توجه شده باشي
درسته، اصلاً باز نمی کنه!!!ak1;
تصوير رو اصلا باز نمي كنه
منم اولش فکر کردم بخاطر همینه. اما بعد از کپی فونت ها بازم باز نمی شد. (البته اینم بگم؛ همه فونت ها موجود بود و فقط آپدیت شدن)اگه باز مي كنه و تصوير سفيده:
شما چون فونتي كه تو اون كار شده رو نداري اون ارور رو مي گيري بايد روي لايه ها كليك كني تا با فونت ديگه اي نمايش بده
بابا، دستت درد نکنه دیگــــــــــــــه!!!اگه هم چيزي نمي بيني بايد تو قسمت لايه ها بجلوي هر لايه علامت چشمه رو تيك بزاري
ایـــــــنه!!! گیره کار اینجا بود. مرسی، مرسی،مرسی. به اندازه تمام اون وقتی که واسه دانلودش گذاشتم، مرسی...از نسخه فوتوشاپ ديگه هم استفاده كن ببن چي ميشه
با Cs3 مشکلی نداره، ولی نمیدونم چرا تو Cs باز نمی کنه. منم چون میخواستم فارسی روش کار کنم باید تو Cs بازش می کردم.
با این حال الان مشکلم حل شد. ممنون از راهنمائیت.
کاملاً توجه شدم.اميد وارم توجه شده باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)