سلام دوست عزیز
تو لینوکس امتحان کردم وارد نشد.
توی دیسک منیجمنت نوشته فرمتش RAW هستش ولی وقتی دستور chkdsk رو توی سی ام دی می نویسم میگه فرمتش NTFS هستش و ولوم لیبلش هم ali (اسم هاردم ) هستش
بعدش دستور تغییر فرمت به ntfs می دم میگه خودش NTFS هستش
با برنامه ی مجیک پارتیشن .. نگاه می کنی یه پارتیشن اولی هستش
بعد توی اون پارتیشن یه پارتیشن ali هستش که اطلاعاتم صحیح و سالمه
چی کار کنم؟
تو کامپیوتر 500 گیگ جا ندارم استخراج کنم
با تست دیسک هم قابلیت استخراج هستش
من مجبورم یه هارد دیگه رو از یکی بگیرم بیارم تو اون استخراج کنم
بعد هارد خودم رو فرمت کنم بعد برگردونم اطلاعات رو
می شه؟
قبلا تو تست دیسک پیام موفقت اون آخرش میومد ولی دیگه نمیاد و ارور می ده
توی سی ام دی هم که chkdsk می نوسیم میگه
WARNING! F parameter not specified
بعدش شروع به چک می کنه
می شه بگید این اف پارامتر چیه؟
منتظرم
سلام خسته نباشید دوستان من هاردم به RAW تبدیل شده بود به هر حال تونستم با نرم افزارهای Acronis Disk Director Home/MiniTool Partition Wizard Home Edition
فرمتش کنم و به nTFS تبدیل کنم ولی یک مشکل دارم که هر موقع هارد رو میکشم دوباره بالا نمیاد و دوباره باید فرمتش کنم وقتی هم که فرمتش میکنم تا زمانی که از سیستم نمیکشم وقتی چیزی میخوام توش بریزم سرعتش خیلی خیلی افتضاحه ممنون میشم راهنمایی کنید با خود سیستم که فرمت نمیشه هر کار کردم حتی با ویندوز بوت که میکنم میخوام فرمتش کنم تبدیل میشه دوباره به RAW اگر نمیشه بگین که دیگه خودم عزیت نکنم
راستی راحت به fat 32 تبدیل میشه مشکلی ندارم ولی مشکل باز سرعت انتقالشه که خیلی افتضاحه حتی فایلهای 2 گیگی رو هم قبول نمیکنه ممنون
یک شات از سربرگ Health برنامه ی HD Tune میگذاشتید خوب بود
ولی اگر جای شما بودم هارد رو یکبار Low Level Format (فرمت سطح پایین کارخانه) میکردم چون با توصیفات شما و با توجه به اکسترنال بودنش ظاهرا وضعش از لحاظ بدسکتور خیلی حاد هست. اون فرمتی که شما تابحال انجام دادید 100 بار تکرار بشه هیچ کمکی به بهبود وضع هاردتون نمیکنه
با Maxtor PowerMax و یا HDD Low Level Format Tool بایدLow Level Formatرو بکنید
نمی خواهین جواب منو بدین که چه خاکی تو سرم بریزم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی دیسک منیجمنت نوشته فرمتش RAW هستش ولی وقتی دستور chkdsk رو توی سی ام دی می نویسم میگه فرمتش NTFS هستش و ولوم لیبلش هم ali (اسم هاردم ) هستش
بعدش دستور تغییر فرمت به ntfs می دم میگه خودش NTFS هستش
با برنامه ی مجیک پارتیشن .. نگاه می کنی یه پارتیشن اولی هستش
بعد توی اون پارتیشن یه پارتیشن ali هستش که اطلاعاتم صحیح و سالمه
چی کار کنم؟
تو کامپیوتر 500 گیگ جا ندارم استخراج کنم
با تست دیسک هم قابلیت استخراج هستش
من مجبورم یه هارد دیگه رو از یکی بگیرم بیارم تو اون استخراج کنم
می شه؟
قبلا تو تست دیسک پیام موفقت اون آخرش میومد ولی دیگه نمیاد و ارور می ده
توی سی ام دی هم که chkdsk می نوسیم میگه
WARNING! F parameter not specified
بعدش شروع به چک می کنه
می شه بگید این اف پارامتر چیه؟
سلام .
بهترین راه همین هست . ابتدا دیتاهای مهم و مورد نیاز را روی هارد دیسک دیگری ریکاوری کنید و سپس هارد دیسکی که پارتیشن آن RAW شده را فرمت کنید و دیتاها را برگردانید .من مجبورم یه هارد دیگه رو از یکی بگیرم بیارم تو اون استخراج کنم
می شه؟
درود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من کل این صفحههای اینجا رو مرور کردم ولی مشکل من حل نشد.
من یه هارد اکسترنال WD دارم،که ارور فرمت رو میده .با testdisk امتحان کردم بعد از deep searchهم پارتیشن هارو نمیاره!
بیخیال شدم گفتم ریکاوری کنم.که با همه برنامه هایی که فرمودید امتحان کردم ولی هیچ کدوم ۱ دونه فایل رو هم برنمیگردونن و فقط زمان میگذره ولی چیزی ریکاور نمیشه. میشه لطفا بفرمایید باید چیکار کنم؟
در ضمن تو disk management هارد رو نشون میده ولی با همون فرمت RAW.
سپاس گذارم
سلام... همه صفحات این تاپیک ارزشمند را خوندم ... بانرم افزار EaseUS Data Recovery Wizard 7.5 - با2 سیستم و نرم افزار minitoll امتحان کردم ... هارد راکه اسکن می کنندتا انتهای کار درست عمل می کنند(99 درصد انجام می شود)
و حدود 6 ساعت هم طول می کشه ... اما یک دفعه ارور می ده و میگه نرم افزار نمیتونه کار کنه و باید خارج بشه و تمام ! با هر دو تا سیستم ( سخت افزار ونرم افزار متفاوت ) امتحان کردم همین بود ! مشکل از چی می تونه باشه ؟ ممکنه از بد سکتوری باشه و نرم
افزاری بتونه با رفع بدسکتور درستش کنه ؟
Last edited by mhnoori; 30-05-2014 at 10:29.
سلام مجدد ... بانرم افزار HDD Regenerator هارد را برسی کردم ... هیچ مشکل بد سکتور ندارد ! نمی دونم چی کار باید کرد ؟
سلام .
پیشنهاد میکنم با برنامه ریکاوری دیگری (مثل Ontrack EasyRecovery) تست کنید . دقت کنید که برنامه بطور کامل رجیستر و فعال شده باشد (یعنی Trial نباشد) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)