دوست عزیز مدلهای قدیمی ال جی هم به خوبی این کارو انجام میدادن چه برسه به اینها
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز مدلهای قدیمی ال جی هم به خوبی این کارو انجام میدادن چه برسه به اینها
دوست عزیز شما باید به تاپیک cinema 3d 57000 مراجعه نمایید.در صفحه اول توضیح داده شده اینجا جای پرسیدن این سوال نیست
دوستان . من بعد از یک تحقیق مفصل جهت خرید یک ال ای دی 3 بعدی ال جی 42 اینچ مدل lm62000 رو انتخاب کردم و حالا می خوام اقدام کنم جهت خرید. چون هم قیمتش مناسب و هم شرایط tv بد نبود حالا که مصمم شدم احتیاج به راهنمایی شما دارم که بفرمایید ایا این مدل خوبی است؟ چه ضعف هایی داره؟ و اینکه تو رنج 2 تا 2/300 کدم 3 بهدی 42 اینچ بهتره؟ ممنونم
آقا حالا که انتخاب کردی دیگه دو دل نبش دل به دریا زن
وگرنه هر ورز هر ماه یک مدل میاداگه بخواهی هی صبر کن حالا حالا ها باید صبر کنی
موفق باشی
خریدی ما ها رو هم در جریان بزار
خوبه بگير مباركت باشه اگه اينترنت برت مهم نيست ميتوني lm58000 هم بگيري فرقشون تو اسمارت بودنه ولي اين يكي تو نمايندگي صدو خورده اي ارزونتره
دوستان از بانه بگیرم بهتره یا نمایندگی بحث پولش نیست بحث اینه که می گن نمایندگی ها مونتاژ ایران رو می یارن و نسبت به بانه که مونتاژ کره می یاره از کیفیت پایین تری برخوردارن!؟
من هم در این موندم
اگه خریدی خبرش رو بده
درسته از نظر مونتاژ، بانه ای ها کیفیتشون بهتره ولی اگر به احتمال 1 در صد هم همون مونتاژ کره ای مشکل پیدا کنه گلدیران کاری برات نمی کنه. در کل باید ببینی تفاوت قیمت چطوری مثلا به نظر من توی سایزهای 42 و پایین تر صرف نمی کنه از بانه خرید کردن. ولی مثلا قیمت سایز 47 با گارانتی برابر قیمت سایز 55 بدون گارانتیه که خیلی وسوسه کنندست![]()
چشم حتمآ
ممنون من سایز 42 می خوام که قعلا نمایندگی موجود نداره!!
نترسيد بخريد اولا كه اگه اونجا بخريد تست ميكنيد و ميخريد اگه اينجا بيارن باز تست ميكنن تحويل ميدن من 500 تومان ارزونتر گرفتم با اون پولم تا حالا يه فلش مموري 32 گيگ يه هارد اكسترنال 1 ترا گرفتم شده حدود 200 ، يه ر س ي و ر hd هم ميخوام بگير ميشه 230 باز 70 اضافي ميمونه
تو سايزهاي بالاتر كه اختلاف خيلي بيشتره تو سايز 55 با اضافيه پولتون ميتونين يه پژو آردي 82 بگيرين![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)