تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 72 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

می تونم بپرسم اسمارتش چه مشکلی پیدا کرده؟
    اگر آپدیت برای مدل تلویزیون نباشه خودش قبول نمی کنه تا جایی که اطلاع دارم
    مدل mای که گذاشتید بروزتره 1032 ولی از سایت استرالیاست؟! شما آخرین ورژن m را نصب کردید؟ مشکل هنوز پابرجاست.
    من از ایران یا سنگاپور دانلود کردم ولی از استرالیا نه البته چک کردم برای 7500 (درواقع 7770) ورژناشون یکی هست.
    حدس می زدم از سایت استرالیا لینک بگذارید. باید خدمتتون بگم که فرم ویر های سایت استرالیا برای مدل های اروپایی هست نه آسیایی. اگر موس رو روی دکمه علامت سوال قسمت Description ببیرید می بینید که برای مدل های UE هست.
    در ثانی اگر بر فرض من به اشتباه ورژن قدیمی تر فرم ویر رو دادم و شما فکر می کنید باید فرم ویر استرالیا رو نصب کنید که ورژنش بالاتر هم هست با مسئولیت خودتون این کارو بکنید ولی بدونید نام فایلی که تو سایت مالزی هست T-MST10PDAAC.exe بوده که اگر این نسخه به تلویزیون شما نمی خورد اصلا تلویزیون قبول نمی کرد ولی چیزی که تو سایت استرالیا هست T-MST10PDEUC_1032.0.exe هست که مخصوص مدل هایی هست که با UE شروع میشن نه UA. بازم میگم اگر فکر می کنید ورژن اروپایی مشکلتان را حل می کند از آن استفاده کنید و اگر زبان فارسی تلویزیون از بین رفت من مسئولیتی قبول نمی کنم.
    دوستان عزیز انگار حق با شماست ورژن M رو دانلود کردم اما برای آپ شناسایی نکرد ....

با آپدیت از لینک
    smhsh121 عزیز آپشن فیتنس حذف شد یه آپشن سوشال تی وی اضافه شد در ضمن موقعی که به آپشن کیدز میخوام وارد شم یه پیغام عجیب میده مبنی بر اینکه آپدیت باید بشه و پاور آف کن و روشن کن تا انجام بشه دیروز خود هاب هم ارور میداد اما امروز آپ شد و دیگه ارور نمیده ...
    یه سوال چون مشکل پیکسل سوخته دارم به شرکت زنگ زدم کارشناس شرکت دیشب اومد بررسی کرد و قراره فردا نتیجه بررسی شو بهم اطلاع بدن دوستان میتونم ورژن قبلی که کارخونه روش قرار داده بود رو برگردونم تا اگه تلوزیون بردن شرکت به آپ گیر ندن و گارانتیش باطل نکنن ؟
    یه سوال دیگه چه جوری میشه هاب رو ریست کرد؟
    مرسی از توجهات دوستان ...
    Last edited by hassssan; 24-02-2013 at 20:07.

2. این کاربر از hassssan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان عزیز انگار حق با شماست ورژن M رو دانلود کردم اما برای آپ شناسایی نکرد ....

با آپدیت از لینک
    smhsh121 عزیز آپشن فیتنس حذف شد یه آپشن سوشال تی وی اضافه شد در ضمن موقعی که به آپشن کیدز میخوام وارد شم یه پیغام عجیب میده مبنی بر اینکه آپدیت باید بشه و پاور آف کن و روشن کن تا انجام بشه دیروز خود هاب هم ارور میداد اما امروز آپ شد و دیگه ارور نمیده ...
    یه سوال چون مشکل پیکسل سوخته دارم به شرکت زنگ زدم کارشناس شرکت دیشب اومد بررسی کرد و قراره فردا نتیجه بررسی شو بهم اطلاع بدن دوستان میتونم ورژن قبلی که کارخونه روش قرار داده بود رو برگردونم تا اگه تلوزیون بردن شرکت به آپ گیر ندن و گارانتیش باطل نکنن ؟
    در مورد دانگرید نمی دونم. برای من از 4 تا گزینه بزرگ هاب 3تاش پریده فقط سامسونگ اپس هست همون روز اول که به اینترنت وصل شد خود به خود حذف شد. به آپ گیر نمی دن چون وصل بشه به اینترنت خودش آپ می کنه نصابی که اومد خونمون خودش اولین کار توی هاب آپ می خواست بکنه که من با فلش وصل کردم گفتم با این آپ کن سریعتره

4. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با آپدیت از لینک
    1. آپدیت اسمارت هاب ربطی به آپدیت تی وی نداره. اگر هم فرم ویر رو آپ نمی کردید، دیر یا زود اسمارت هاب خودشو آپدیت می کرد و اون موارد تغییر می کرد. کما اینکه الان یه ماهه اسمارت هاب من آپدیت شده و کی بورد فارسی نمی دونم چرا از توش حذف شده در صورتی که فرم ویر جدید برای مدل من نیومده که نصب کرده باشم.
    2. داون گرید امکان پذیر نیست یا لااقل کار ما نیست.
    3. آپدیت نرم افزاری گارانتی رو باطل نمی کنه.
    4. برای ریست اسمارت هاب در منوی تنظیمات، تنظیم مجدد را انتخاب کرده و رمز 0000 را وارد کنید. اسمارت هاب میشه مثل روز اول.

6. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از دوستان عزیز بابت پاسخگویی سپاس ...

حقیقتش بنده از خریدم به شدت
    پشیمونم اگه میدونستم تا این حد مدلهای جدید بی کیفیت هستن به هیچ وجه تلوزیون قبلیم از دست نمیدادم با این حال که ال سی دی بود ....

قبل از این سه تا پنل اچ دی سونی
    داشتم از S200 تا EX500 و برای تنوع سراغ سامسونگ رفتم متاسفانه با وجود زرق و برق نرم افزاری و قابلیتهای زیاد مدلهای جدید کیفیت سخت افزاریشون خیلی افت کرده و بدتر از اون پاسخگویی شرکت گارانتی به شدت بچه گول زنک شده ....

موقعی خرید کلی تو فروشگاه تعریف و تمجید الکی میکنن و خودشون برند برتر معرفی میکنن اما بعد از خرید رفتارشون عوض میشه کسی که اومد نصب کنه میگفت شرکت گفته خیلی از موارد به مشتری نگیم از قبیل آپگرید نرم افزاری رو ...

وقتی زنگ زدم مشکل پیکسل مطرح کردم تا شب کارشناسشون فرستادن که نشون بدن خیلی مشتری مدارن اما یارو وقتی اومد جوری برخورد کرد که انگار خدای تلوزیونه و طرف مقابل هیچی حالیش نیست حتی اجازه توضیح دادن هم به بنده نمیداد ....

به نظر من دستگاه اکبند مشکلات دیگه ای غیر از پیکسل سوخته از قبیل کم و زیاد شدن نور صفحه به طور غیر طبیعی در بعضی مواقع و کندی عملکرد و پاسخ دهی به ریموت و بعضا فریم فریم پخش شدن تصویر شبکه های داخلی داره که کارشناس محترم همه رو کاملا طبیعی خوند و زیر بار نرفت و اگه میشد میخواست پیکسل سوخته رو هم ماست مالی کنه ...
    حال آدم بد میشه وقتی این برخوردا رو میبینه ....

امروزم زنگ زدم به شرکت میگه تا فردا باید منتظر بمونید تا بررسی کنیم که فکر میکنم جواب فرداشون هم ماست مالی کردنی بیش نباشه

به نظر شما چیکار باید بکنم ممکنه به مرور پیکسلها بیشتر بشه؟
    Last edited by hassssan; 24-02-2013 at 22:45.

8. 3 کاربر از hassssan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پشیمونم اگه میدونستم تا این حد مدلهای جدید بی کیفیت هستن به هیچ وجه تلوزیون قبلیم از دست نمیدادم با این حال که ال سی دی بود ....

داشتم از S200 تا EX500 و برای تنوع سراغ سامسونگ رفتم متاسفانه با وجود زرق و برق نرم افزاری و قابلیتهای زیاد مدلهای جدید کیفیت سخت افزاریشون خیلی افت کرده و بدتر از اون پاسخگویی شرکت گارانتی به شدت بچه گول زنک شده ....

موقعی خرید کلی تو فروشگاه تعریف و تمجید الکی میکنن و خودشون برند برتر معرفی میکنن اما بعد از خرید رفتارشون عوض میشه کسی که اومد نصب کنه میگفت شرکت گفته خیلی از موارد به مشتری نگیم از قبیل آپگرید نرم افزاری رو ...

وقتی زنگ زدم مشکل پیکسل مطرح کردم تا شب کارشناسشون فرستادن که نشون بدن خیلی مشتری مدارن اما یارو وقتی اومد جوری برخورد کرد که انگار خدای تلوزیونه و طرف مقابل هیچی حالیش نیست حتی اجازه توضیح دادن هم به بنده نمیداد ....

به نظر من دستگاه اکبند مشکلات دیگه ای غیر از پیکسل سوخته از قبیل کم و زیاد شدن نور صفحه به طور غیر طبیعی در بعضی مواقع و کندی عملکرد و پاسخ دهی به ریموت و بعضا فریم فریم پخش شدن تصویر شبکه های داخلی داره که کارشناس محترم همه رو کاملا طبیعی خوند و زیر بار نرفت و اگه میشد میخواست پیکسل سوخته رو هم ماست مالی کنه ...

امروزم زنگ زدم به شرکت میگه تا فردا باید منتظر بمونید تا بررسی کنیم که فکر میکنم جواب فرداشون هم ماست مالی کردنی بیش نباشه

و به همین دلالیلی که گفتید من پارسال که می خواستم تلویزیون بگیرم از خیر گارانتی گذشتم و از بانه خریدم تا حالا هم که پشیمون نشدم.

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

من ال ای دی 23 صنام گرفته بودم یدونه پیکسل سوخته داشت. با خدمات تماس گرفتم گفت میتونی بری نمایندگی تا دستگاه واست تعویض کنن ولی دنبالش نکردم. همینکه ارزش واسم قائل شدن بخاطر یدونه پیکسل واسم ارزشمند بود. حالا بعضیها بازم بگن خدمات داخلی از خارجی ضعیفتره

12. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

و به همین دلالیلی که گفتید من پارسال که می خواستم تلویزیون بگیرم از خیر گارانتی گذشتم و از بانه خریدم تا حالا هم که پشیمون نشدم.

شما سامسونگ از بانه خریدین یا سونی ؟
    الان که دلار گرون شده هم می ارزه که ادم بره از اونجا بخره ؟

با این حرف های دوستان من به شک افتادم که چی بخرم ،(میخواستم EH5560بگیرم)
    قبلا LG داشتم، اصلا خوب نبود ,نمی دونم دوباره برم LGبگیرم یا نه
    بودجه ای بیشتر از دو تومن نمیخوام صرف کنم
    Last edited by mishkaa; 25-02-2013 at 00:06.

14. این کاربر از mishkaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من ال ای دی 23 صنام گرفته بودم یدونه پیکسل سوخته داشت. با خدمات تماس گرفتم گفت میتونی بری نمایندگی تا دستگاه واست تعویض کنن ولی دنبالش نکردم. همینکه ارزش واسم قائل شدن بخاطر یدونه پیکسل واسم ارزشمند بود. حالا بعضیها بازم بگن خدمات داخلی از خارجی ضعیفتره
    البته من خودم با سام سرویس کار نکردم ولی معمولا ازشون تعریف نمیشه ولی با گلدیران تجربه گارانتی رو دارم و کارشون درسته.

شما سامسونگ از بانه خریدین یا سونی ؟
    الان که دلار گرون شده هم می ارزه که ادم بره از اونجا بخره ؟

با این حرف های دوستان من به شک افتادم که چی بخرم ،(میخواستم EH5560بگیرم)
    قبلا LG داشتم، اصلا خوب نبود ,نمی دونم دوباره برم LGبگیرم یا نه
    بودجه ای بیشتر از دو تومن نمیخوام صرف کنم
    من سامسونگ گرفتم. والا الان انقدر قیمت ها ساعتی عوض میشه اصلا تو باغ قیمت ها نیستم ولی اون موقعی که خریدم حساب کردم 30 درصد زیر قیمت نمایندگی در اومد (البته با همون هدیه ها و گارانتی یک ساله) ولی الان فکر کنم برای سایز های بالای 46 صرف داشته باشه.
    درضمن اینجا صحبت در مورد بانه غیر قانونیه بهتره تو تاپیک در این مورد صحبت نشه.
    Last edited by smhsh121; 25-02-2013 at 00:35.

16. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

البته من خودم با سام سرویس کار نکردم ولی معمولا ازشون تعریف نمیشه ولی با گلدیران تجربه گارانتی رو دارم و کارشون درسته.

من سامسونگ گرفتم. والا الان انقدر قیمت ها ساعتی عوض میشه اصلا تو باغ قیمت ها نیستم ولی اون موقعی که خریدم حساب کردم 30 درصد زیر قیمت نمایندگی در اومد (البته با همون هدیه ها و گارانتی یک ساله) ولی الان فکر کنم برای سایز های بالای 46 صرف داشته باشه.
    درضمن اینجا صحبت در مورد بانه غیر قانونیه بهتره تو تاپیک در این مورد صحبت نشه.

الان سامسونگ EH5560 نمایندگی حدود 2200000 هست و ES5960 حدود 2550000
    به نظر شما LED SAMSUNGبهتره یا LG ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

الان سامسونگ EH5560 نمایندگی حدود 2200000 هست و ES5960 حدود 2550000
    به نظر شما LED SAMSUNGبهتره یا LG ؟
    تو این مدل ها که سه بعدی نیستند مسلما سامسونگ بهتره.

19. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •