دوستان قصد خرید هدفون فول سایز دارم .
بیشتر متال گوش میکنم ، پاپ و راک و تقریبا هر سبک دیگه ای هم در کنارش هست .
تا 120-130 بودجه دارم .
چی پیشنهاد می کنید ؟!
خیلی ممنون![]()
دوستان قصد خرید هدفون فول سایز دارم .
بیشتر متال گوش میکنم ، پاپ و راک و تقریبا هر سبک دیگه ای هم در کنارش هست .
تا 120-130 بودجه دارم .
چی پیشنهاد می کنید ؟!
خیلی ممنون![]()
سلامبا توجه به انواع سبكهايي كه عنوان كردين و با توجه به بودجه تنها گزينه به نظر من akg k99 هست.احتمالا دوستان پيشنهادهاي بهتري هم داشته باشن.
یک نظر:
به نظرم بهترین برند موجود برای متال AKG هست البته نه همه مدلهاش ولی جنس صدای این برند بسیار بهتر از سایر برندهای موجود با سبک متال هماهنگ هست چون هم بیس مانیتور و هم مید خیلی خوب و کمتر هارشی داره و هم های خوب که تیز نیست هر چند که جزییات مید خیلی بیشتر از های هست اما از لذت شنیدن چیزی کم نمیکنه
البته این نظر شخصی منه و ممکنه شما نظر بهتری داشته باشید
شما هم موفق باشید.
یکی از دوستان AudioTechnica ATH M35 رو پیشنهاد کردن. نظر شما ، با توجه به کاربرد من چیه؟! آیا مناسب هست؟!
خیلی ممنون![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، یه نظر هم اگه ممکنه در رابطه به پست های صفحه قبل بنده بدید![]()
شما چند صفحه قبل گفتید که Sennheiser مدل های مناسبی برای متال داره اما یکی از دوستان گفتند که مدل های زیر 100 ایر فون این برند بیشتر برای ترنس مناسبن... البته خوب برای ترنس مناسب باشه هم عالیه ولی اولویت تا حدودی متال هست و صدای نسبتا سرد و پرجزییات (که خودتون گفتید)
اگه ممکنه چند مدل از برند های مختلف زیر 100 تومان لطف کنید تا امروز برای تست برم بازار!
+ یه میکروفون کوچیک که از اون بشه برای چت در کنار هدفون Creative HQ1400 استفاده کرد چه موردی رو پیشنهاد میکنید... تاجای ممکن کوچیک و جمع و جور و راحت که توی بازی های آنلاین بدون دردسر بشه ازش استفاده کرد.
به نظرم هیچ کدوم رو ارائه ندید بهتره چون از قیمتش معلومه که کیفیتش چجوریه!
آخه چطور ممکنه وقتی قیمت جهانیش 300 دلار هست شما 399هزار تومان برای فروش گذاشتید؟!
من خودم ارادت زیادی به سونی ex500 دارم بنظرم نسبت قیمت به کیفیتش خیلی عالی باشه البته اگه به قیمت عادلانه ای واسه فروش گذاشته بشه و همچنین سونی v6 که اینم قیمت پایین و کیفیت خیلی خوبی داره ولی کاش این ایرفونای vsonic رو تو ایران موجود داشتن واقعا همه ی مدلاش به نسبت قیمتش فوق العادن vsonic gr99 و gr02 و 06 و07 همشون تو قیمت خودشون ترکوندن ...![]()
هدفون بسیار خوبی و با کیفیتی نسبت به قیمت خودش هست
تا کاربرد شما از متال شامل چه زیر سبکهای باشه ولی برای همه زیر سبکهاش مناسب نیست
پیشنهاد میکنم به جای این مدل همون AKG K99 که سالار عزیز پیشنهاد کردند نگاهی مجدد و با دقت بکنید مشکلات این هدفون زیاد نیست مثلآ ممکنه برای استفاده طولانی مدت چندان مناسب نباشه و باعث گرم شدن گوش و در نتیجه تعریق بشه که خوشایند هیچ کاربری نیست ولی این مورد به نوع طبع شما حساسیت پوست شما داره که من ازش بی اطلاع هستم امااگه طبع گرم و پوست حساسی به خصوص کنارهای گوش ندارید این هدفون اشکال بزرگ و غیر قابل چشم پوشی دیگه ای نداره
به هر حال هم بیس خوب و مانیتوری داره و کمی با جزییات که یک متال پرست و حرفه ای رو ممکنه خیلی به وجد نیاره اما مطمئنن باعث نمیشه که هدفون رو با هم قیمتش جایگزین کنه یعنی از تمام هم رده قیمتهای خودش به نظرم بهتره البته اونهایی رو که توی ذهنم هست نه همه موجودی دنیا
و اینکه مید اون که به نظرم عالی هست برای گیتار الکتریک و گیتار بیس خصوصآ Low-mid این هدفون که با جزییاتی هست که رقیب هم قیمت محاله براش پیدا کنید
و همینطور های خوب هر چند که جزییات زیادی نداره و خوشبختانه متال هم چیزی در این محدوده برای ارائه نداره که نگران از دست دادنش بشیم
متاسفانه در توانم نیست که همه مدلهای برندها رو چک کنم و این پیشنهاد صرفآ بهترین پیشنهاد در ارنج قیمت و مناسب سبک و کاربرد شما بوده
شما هم موفق باشید.
دوستان برای متال و راک akg k370 بخرم یا s4 ؟ یه مقایسه کنید ممنون میشم ...
سر به سرم گذاشتین؟ :-)
بعدآ تلافی میکنم :-)
متاسفانه سنهایزر برند ارزان فروشی نیست جزء مدلهای خاص و در یک مدت کوتاه ولی برندی هست که قیمت گذاری اون متناسب با کیفیت کالایی هست که کاربر دریافت میکنه نه بیشتر نه کمترشما چند صفحه قبل گفتید که Sennheiser مدل های مناسبی برای متال داره اما یکی از دوستان گفتند که مدل های زیر 100 ایر فون این برند بیشتر برای ترنس مناسبن... البته خوب برای ترنس مناسب باشه هم عالیه ولی اولویت تا حدودی متال هست و صدای نسبتا سرد و پرجزییات (که خودتون گفتید)
تا حدودی درسته ولی به این شرط که فقط هدفونهای تو گوشی رو در نظر داشته باشیم و این مورد برای سایر مدلهاش صادق نیست یعنی اکثرآ بیسشون مناسب الکترونیک نیست و چندان قوی هم نیستند
یک نکته:
متال صدای سرد نیاز نداره بلکه منظور از صدای سرد نوع سلیقه شنوایی شما بود که تمایل به شنیدن این جنس صدا رو دارین البته طبق توضیحات خودتون نه برداشت ذهنی من
متال به هدفونی نیاز داره که بیس دقیق و حداقل مانیتور داره که توی هدفونهای ارزان قیمت تقریبآ پیدا کردنش سخته و از این مهمتر مید عالی می خاد که دیگه حرفی برای گفتن نیست چون انصافا هدفونی که هم بیس مانیتور و دقیق و هم مید عالی داشته باشه چند برابر بودجه شما رو نیاز داره ولی چندان به کیفیت های نیاز نداره
و اون جزییاتی که گفته شده بود منظور این بود که شما وقتی صدای سرد رو دوست داشته باشید ممکنه این صدا با درجه جزییات متفاوتی باشه که با توجه به اون جمله که گفتین تنظیمات اکولایزر فرکانس بالا رو زیاد میکنم ، برداشتم این بود که شما تمایل دارین جزییات بیشتری از صداها بشنوید یعنی شما آدم نکته سنجی هستین و دوست دارین هنگام شنیدن به همه چیز دقت کنید و وقتی چیزی برای این اشتهای سیری ناپذیر شما نباشه دست به هر کاری می زنید که محیطی رو ایجاد کنید هر چند غیر واقعی برای شنیدن چیزایی که دوست دارید
جزییات در صدای سرد ممکنه برای هر کسی تعریف متفاوتی داشته باشه و از سلیقه شنوایی شما چون دقیقآ اطلاعی ندارم حدسم اینه که سنهایزر برند محبوب شما باشه ولی متال و ترنس سبک مورد علاقه شما کمی مشکل ساز شده چون این برند چندان حرفی برای گفتن در این سبکها نداره البته غیر موارد خاص برای همین فکر می کنم برند AKG که دست کمی از سنهایزر از نظر تجربه و تخصص نداره می تونه برای ما انتخاب خوبی داشته باشه اما بودجه محدود باعث شده که کمی انتخاب سخت بشه و ما رو از دسترسی به مدلهای مرجع دور کنه که خیلی حیف شد ولی نگران نباشید AKG برای کاربرد ما چند مدل بسیار خوب در سطح و کلاس آماتوری تولید داره مدلهایی مثل K44 ,K77 ,K99 که به نظرم از همه با کیفیت تر K99 کاملآ مناسب کاربردتون باشه چون:
1. هم بیس مناسب برای متال داره البته بدون استثناء و با تمام زیر سبکهاش
2. مید پر جزییاتی داره که اون لذتی رو که شما برای شنیدنش لحظه شماری می کنی البته نه در های بلکه در مید که بسیار خوشایندتر برای متال هست به شما ارائه میده
3. های این هدفون تیز نیست و چندان تمایلی هم به تیز شدن نداره حتی در فول لود
و دوباره:
1. بیس خوب برای ترنس سبک دوم مورد علاقه شما ولی خیلی عمیق ممکنه نباشه اما بسیار دلنشین و گیراست
2. مید عالی عالی برای Vocal خصوصآ زن در سبک مورد علاقه شما که ترنس باشه. بی شک از شنیدنش بعدآ پشیمون نخواهید شد چون تازه متوجه می شید که واووو این فضای خیالی و تصویر سازی شده ترنس در این بخش از فرکانسها چقدر تاثیر گذاره بوده که تا به حال از شنیدنش بی بهره بودید
3. بی شک های این هدفون می تونه هر آنچه در الکترونیک هست برای شما باز تولید کنه بدون اینکه احساس تیزی نا خوشایندی داشته باشید
یادمه چند صفحه قبل درباره خرید یک میکروفون برای کاربری یک پست اضافه شده بود اون رو نگاه بکنیداگه ممکنه چند مدل از برند های مختلف زیر 100 تومان لطف کنید تا امروز برای تست برم بازار!
+ یه میکروفون کوچیک که از اون بشه برای چت در کنار هدفون Creative HQ1400 استفاده کرد چه موردی رو پیشنهاد میکنید... تاجای ممکن کوچیک و جمع و جور و راحت که توی بازی های آنلاین بدون دردسر بشه ازش استفاده کرد.
================
از همه کاربرها به خصوص دوست عزیزم عرفان به خاطر لحن این پست معذرت می خام چون خواستم به شکل جدیدی هم پیشنهاد داده باشم و هم چیزی رو که فکرمیکنم درسته به جهت آموزش به دیگران ارائه کنم که همه با هم هر آنچه که تصور میکنیم درسته یاد بگیریم مهم اینه
اگه خوشایند بود به همین شکل ادامه میدم
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)