تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 53 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

هیچ وقت در مکان های عمومی آلودگی صوتی ایجاد نکنید مخوصا در ظهر ها و شب ها.......
    بیهوده در خیابان (شلوغ) سیلیپ نکشید ...

موفق باشید
    Last edited by hossein blak; 01-08-2014 at 15:48. دليل: تصحیح

2. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض ABS های ایرانی کیفیت مطلوبی نداره

این ABS خیلی اوقات ادم رو گول میزنه....

من اوائل که سمند رو اورده بودم، فقط در حد اسم گفته بودم به خونواده که این هم ABS داره و هم EBD ولی یادم نبود بهشون بگم که اینا کارشون چیه!!!!
    لطف کرده بودن ترمز نگرفته بودن تا بیخ گوش ماشین جلویی( با سرعت کم البته فک کنم 60 تا) و بعد تو نیم متری ماشین مربوطه میزنن رو ترمز که ماشین جلویی رو مالیدن!

اتفاقا گاهی اوقات خطای این ماشینا بالاتر هم هست به نظرم! برا ترمز نگرفتن چون بارها شده تو ترافیک زدم رو ترمز ولی اصلا نگرفته و مستقیم رفته تو سپر جلویی!! ملت ما هم که خدا رو شکر به خاطر یه ضربه اروم میان پایین و کل بدنه ماشین و شاسی رو چک میکنن که اسیب ندیده باشه! ))

به هر صورت، نمیدونم ایراد از ABS هایی که ایران خودرو میبنده هست یا چی، ولی شخصا اصلا بهشون اطمینان ندارم!!‌

سلام
    بله , درسته .
    اما مشکل از ABS ماشینهای ساخت ایران هست
    بنده ABS بنز و ی ام و و آ و دی و کرایسلر و فورد رو امتحان کردم
    اصلاً متوجه نمیشین که ماشین ABS داره چون هییییچ لرزش حس نمیکنین و صدائی نمیشنوین موقع ترمز گرفتن اما چند بار تو ایران سوار ماشبنهای ایرانیِ ABS دار شدم و موقع ترمز زبری و لرزش ( مثل ویبره موبایل ) داشت و کمی هم صدا داشت
    به نظرم ABS های ایرانی بیش از حد چرخ رو شل میکنه و ماشین عملاً دیرتر متوقف میشه
    برای بنده که تجربه ای نسبتاً زیاد دارم با ماشین , ترجیح میدم ماشین ایرانی بدون ABS داشته باشم
    اما برای بی تجربه ها و کم تجربه ها و اونهائی که ذاتاً در رانندگی دستپاچه میشن و عادت دارند محکم بزنند روی ترمز , داشتنِ ماشین ABS دار بهتره , اما باید با تمرین در جاهای خلوت سعی کنند مغزشون رو برنامه ریزی کنند که :
    1- از دور همه چیز رو تحت نظر بگیرند تا کمتر مجبور بشند یکدفعه و محکم بزنند روی ترمز
    2- موقع روبرو شدن با خطر وحشت نکنند
    3- همراه با ترمز زدن , از فرمان هم استفاده کنند و مسیر ماشین رو به سمتِ ایمن تغییر بدند تا برخورد پیش نیاد

4. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

یه چیزی هم من بگم در مورد ABS

حواستون باشه که وقتی رو تپه و چاله ها ترمز میزنید ماشین خیلی سریع میره رو ABS و اصلا نمی ایسته . در این مواقع پاتون رو از رو ترمز بر دارید و دوباره ترمز بزنید. و حتما قبل رسیدن به دست اندازا ترمز بگیرید و سرعتتون رو کم کنید. (خیلی مهمه)

به نظرم ABS های ایرانی بیش از حد چرخ رو شل میکنه و ماشین عملاً دیرتر متوقف میشه
    دقیقا درسته . اگر دقت کنید در زدن ترمز شدید یه لحظه به شدت ماشین سرعتش کم میشه ولی بعدش . . . (البته ترمز 405 و سمند خیلی بهتر از پراید هست)

6. 6 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خیلی خطر ناک هستند اینکار ها هر چقدر هم آدم راننده خوبی باشه شاید یک لحظه دستش بلرزه و فرمون رو تکون بده ! خب همون یک لرزش ساده دست کافیه که جون یک آدم از بین بره !
    سلام
    آدم هر چقدر هم که حرفه‌ای باشه نمی‌تونه در مقابل بعضی چیزا مقابله کنه. چون یه سری قوانین فیزیک هستند که این اجازه‌رو به آدم نمی‌ده. ( مثل اینرسی)
    اگه مثلاً جلویی آدم به طور ناگهانی بزنه روی ترمز، بعد ما دیر متوجه بشیم، چکار می‌تونیم بکنیم؟.... هیچی، فکر شاید اینکه یه جوری بشینیم یا فرمونو یه کاریش بکنیم که از خطر مرگ نجات پیدا کنیم، چون از یه جایی به بعد دیگه واقعاً هیچ کاری نمی‌شه کرد

8. 3 کاربر از Sam.seven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه مثلاً جلویی آدم به طور ناگهانی بزنه روی ترمز، بعد ما دیر متوجه بشیم، چکار می‌تونیم بکنیم؟.... هیچی، فکر شاید اینکه یه جوری بشینیم یا فرمونو یه کاریش بکنیم که از خطر مرگ نجات پیدا کنیم، چون از یه جایی به بعد دیگه واقعاً هیچ کاری نمی‌شه کرد
    ببینید، فاصله با ماشین جلویی رو برا همین گذاشتن...
    هر چی نباشه، فرصت تصمیم گیری میده به ادم...

من داشتم با 100 تا به سمت اهواز میرفتم، یه 206 داشت می‌اومد از تو ایینه دیدمش و راه رو براش باز کردم که بره...
    وانتی جلوم بود که فک کردم الان با همون سرعت خودش مسیر رو ادامه میده، طبق سرعت ۲۰۶ انتظار داشتم که بیاد رد بشه و بعد من پشت سرش از وانت رد بشم....
    چیزی که شد این بود که ما پلیس رو از دور دیدیم که وایساده و داره عکاسی میکنه و وانت زد رو ترمز!! شدید سرعتش رو کم کرد.... عمرا ترمزم نمی‌گرفت اونجوری که وانت زد رو ترمز، واسه همین اصلا اذیت نکردم خودمو با ترمز و خواستم از چپش سریع سبقت بگیرم که دیدم ۲۰۶ اومده دقیقا بغل دست من و حرکت هم نمیکنه!!
    سریع ماشین رو انداختم شونه جاده که خوشبختانه اسفالت بود و از راست وانت سبقت گرفتم....
    افسر هم ۲۰۶ و هم وانت رو متوقف کرد من هم وایسادم چون فک میکردم جلوی من رو گرفته... وانت رو داد پارکینگ(ایام عید بود!) ۲۰۶ رو با هزار خواهش و التماس خودش گفت اشکال نداره ماشین رو نمی‌خوابونیم و من رو اصلا کاریم نداشتن و گفتن شانس اوردی....!!!!

این رعایت فاصله، خیلی به کار ادم میاد... همیشه توی هر سرعتی توی هر مسیری، سعی کنید که با ماشین جلویی فاصله‌ی مناسبی لااقل اونقد که بهتون فرصت گرفتن تصمیم درست رو بده داشته باشید!! من فاصلم با وانت مناسب بود، ولی اون وسط اتوبان ترمز کرد و متوقف شد رسما!! ۲۰۶ هم به همین صورت... ولی همون مسئله فاصله باعث شد بتونم سریع تصمیم بگیرم که کلش شاید ۳ ثانیه بود یعنی حتی فرصت دنده دادن برا کم کردن سرعت با دور موتور و ترمز( همزمان ماشین کله میکنه به شدت و ممکنه وایسه!) یا بالا بردن دنده و فرار کردن با سرعت بالاتر هم نبود!! فقط همونقد وقت بود که تصمیم گرفتم ترمز نگیرم و از راست فرار کنم...

فاصله رو لطفا رعایت کنیم!

10. 8 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    موقع رانندگی , اگه خواستین با کسی که کنارتون نشسته حرف بزنین , بهش نگاه نکنین . چشمتون همیشه به جلو باشه .
    اون شخص صداتون رو راحت میشنوه پس لزومی نداره بهش نگاه کنین .
    همون لحظه که بهش نگاه میکنین لحظه ی خطر هست

اگر این عادتِ خطرناک رو دارین , باید سریع از مغزتون پاکش کنین
    به دیگران بگین اگر چنین اشتباهی ازتون دیدند بهتون هی تذکر بدند و بهتون بگن:
    چشم به جلو باشه . به من نگاه نکن . من صدات رو میشنوم , نمیخواد به من نگاه کنی .
    اینطوری کم کم این عادت خطرناک از مغرتون حذف میشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-12-2014 at 16:29. دليل: تصحیح

12. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FJava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به نظرم یکی از دلایل تصادف حرکت کردن تو مسیریه که ازش دید ندارید. این که حالا یکم دنده عقب که دیگه برگشتن و نگاه کردن نمیخواد در صورتی که همون موقع ممکنه یه ماشین پشتتون اومده باشه،

یا اگه گوشه های شیشه را بخار گرفته بازم ممکنه نتونید مرزها را به درستی تشخیص بدید پس باید دقت را بالا برد

///////////

یه نکته دیگم اتوبوس ها هستند به طور کلی همون طور که میدونید وقتی اریب حرکت می کنند شما باید از نصفشون هم عقب تر باشید وگرنه یه جورایی ممکنه قیچیتون بکنند.

احتمالا خیلی هاتون میدونید این مسائل را ولی چون زیاد پیش میاد گفتم مطرحش کنم

14. 4 کاربر از FJava بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    عزیزان من مشکلی دارم .
    تازه رانندگی رو شروع کردم و از ترس در اومم . گر چه دیروز کم مونده بود یکی رو زیر کنم

بازم ترس به دلم افتاد . نمیدونم چی کار کنم .

دوستان مشکل من اینه که دیروز هم به خیر گذشت خدا رو شکر . مشکلم اینه که وقتی عابر پیاده ای رو میبینم که از خیابون رد میشه . دست و پامو گم میکنم . نمیدونم چه عکس العملی رو انجام بدم .

با سرعت رد شم . یا کامل توقف کنم قبل از عابر .

و همچنین دوستان بگین که بهترین لاین برای افراد ناشی منثل من کدوم لاین هست . جاده های 3 لاینه

16. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام
    عزیزان من مشکلی دارم .
    تازه رانندگی رو شروع کردم و از ترس در اومم . گر چه دیروز کم مونده بود یکی رو زیر کنم

دوستان مشکل من اینه که دیروز هم به خیر گذشت خدا رو شکر . مشکلم اینه که وقتی عابر پیاده ای رو میبینم که از خیابون رد میشه . دست و پامو گم میکنم . نمیدونم چه عکس العملی رو انجام بدم .

و همچنین دوستان بگین که بهترین لاین برای افراد ناشی منثل من کدوم لاین هست . جاده های 3 لاینه

در مورد موضوع اول باید بگم فاصله ی ماشین تا عابر مهم:
    1.اگر فاصله کم باشه شما کمی سرعت ماشین کاهش بدید و با بوق یا چراغ به عابر هشدار بدید که یا رد بشه یا همون جا وایسته تا شما رد بشین
    2.اگه فاصله تون هم زیا باشد بزارید عابر رد بشه.

در مورد موضوع دوم هم جاده دو لاینه مناسب هست برای شما.

موفق باشید.

18. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام

عزیزان من مشکلی دارم .

نباید حرکت شما به گونه ای باشه که نیاز به ترمز آنی بوجود بیاد ...

بسته به فاصله با عابر باید پا از روی پدال گاز برداشته بشه و در صورت نیاز از کلاج و ترمز استفاده بشه .... یا اگر لازم بود (پا رو از روی گاز برداشتید و باز هم سرعت زیاد موند) نیش ترمز بگیرید برای کاهش سرعت ...

با توجه به توضیح بالا جمله آخر شما زیاد صحیح نیست (یا توقف کامل کنم قبل عابر) چون توضیح دادم شما مثلا 100 متر قبلتر باید عابر ببینید نه اینکه برید تا برسید به عابر و اونجا بخواید ماشینو نگه دارید .... (مگر وقتی که عابر و واقعا ندیده باشید یا اون یه هو پریده باشه وسط خیابون ...)

جمله قبلش هم توصیه اکید دارم هیچوقت بهش فکر نکنید .... موتوری و پیاده رو نگید با سرعت ردش کنم .... اونها هم همیشه با خودشون همینو میگن : سریعتر رد شیم قبل از ماشین...

+
    لاین وسط چون لاین 3 رو برای سبقت آزاد بگذارید و در صورت وارد شدن ماشین به لاین 1 راه برای اون لاین آزاد باشه ...

20. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •