تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 39 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آغاز مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا

ميلان - بارسا؛ بازي بزرگ

ديدارهاي دور رفت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان فوتبال اروپا در شرايطي برگزار مي‌شود كه مسابقه دو تيم ميلان و بارسلونا در كانون توجهات قرار گرفته است.

امشب آپوئل نيكوزياي قبرس كه با حذف ---- به جمع هشت تيم برتر راه يافته و شگفتي ساز جام لقب گرفته، ميزبان تيم پر ستاره رئال مادريد صدرنشين كنوني ليگ اسپانيا است. رئالي ها با حذف زسكا مسكو به اين مرحله رسيده اند.

در ديگر بازي امشب، بنفيكاي پرتغال در خانه پذيراي چلسي است. بنفيكا با برتري مقابل زنيت روسيه به يك چهارم نهايي رسيده و چلسي هم ناپولي را در دور قبل پشت سر گذاشته است. اما بدون شك مهم‌ترين ديدار مرحله يك چهارم نهايي بين تيم هاي سرشناس ميلان و بارسلونا برگزار خواهد شد.

ميلان كه در بازي رفت ميزبان است، در يك هشتم نهايي آرسنال را حذف كرد. روسونري با هفت عنوان قهرماني پس از رئال كه 9 قهرماني دارد، دومين تيم پرافتخار ليگ قهرمانان است.

بارسا هم با 10 گلي كه در مجموع دو بازي به بايرلوركوزن زد، گام به مرحله يك چهارم نهايي گذاشته است. آبي اناري ها هم چهار قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا دارند.

پيروزي 4 بر صفر ميلان مقابل بارسلونا در فينال سال 1994 از به يادماندني ترين ديدارهاي بين اين دو تيم بوده است. دانيل ماسارو(2 بار)، مارسل دزايي و دژان ساويسويچ در آن بازي براي ميلاني ها گلزني كردند. البته از سال 2006 تا به حال ميلان موفق نشده بارسلونا را در ليگ قهرمانان شكست دهد.

اما مارسي و بايرن مونيخ هم براي صعود به نيمه نهايي با يكديگر مصاف مي‌دهند. مارسي در دور قبل با كنار زدن اينتر دست به كار بزرگي زد و مونيخي ها هم از سد باسل سوئيس گذشتند.

برنامه بازي‌هاي مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا:

دور رفت

سه شنبه 8 فروردين:

بنفيكا – چلسي

آپوئل نيكوزيا – رئال مادريد

چهارشنبه 9 فروردين:

آث ميلان - بارسلونا

مارسي – بايرن مونيخ

دور برگشت

سه شنبه 15 فروردين

بارسلونا – آث ميلان

بايرن مونيخ - مارسي

چهارشنبه 16 فروردين

رئال مادريد – آپوئل نيكوزيا

چلسي - بنفيكا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

به امید برد بایرن مونیخ
    100%
    بایرن فعل بردن رو این روزا خوب صرف میکنه.یقینا باتوجه به این موضوع و مضاف بر اضافه شدن شواینی انتظاری جز برد از این تیم نمیره.
    ..................................
    پ ن:البته فکر نمیکنم از شواینی به طور کامل در طول 90دقیقه مقابل مارسی استفاده بشه.بهرحال تازه از بند مصدومیت جدا شده و کروس هم داره خوب بازی میکنه.
    پ ن2:باید دید هاینکس دست خودش رو برای مورینیو(حریف احتمالی دور بعد)رو میکنه!

4. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الگری:با تاکتیک مورینیو بازی نمی کنیم /به بارسا حمله می کنیم

ما دو مسابقه خيلي سخت در پيش داريم چرا كه آنها بهترين تيم دنيا هستند و شما بايد خودتان را براي مقابله با آنها از هر نظر آماده كنيد

سايت گل – ماسيميليانو آلگري در آستانه يكي از مهمترين مسابقات عمر حرفه‌اي خود قرار دارد اين مربي با انگيزه كه با هدايت ميلان و كسب عنوان قهرماني ايتاليا درخشيده است، تيمي را سازماندهي كرده كه مي‌تواند ادعاي يك مدعي جدي براي كسب عنوان قهرماني اروپا باشد. آنها امشب مقابل بارسلونا قرار خواهند گرفت كه قوي‌ترين تيم اروپا در چند فصل گذشته بوده است، تيمي با ستاره‌هاي هماهنگ و سريع كه بازي مقابل آنها دشوار و كابوس‌برانگيز است. اما آلگري به تيمش اميدوار است او در كنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي بارسلونا گفت:«مقابل بارسا بايد اشتباهاتمان را به حداقل برسانيم ما مي‌خواهيم تهاجمي بازي كنيم چرا كه بايد براي نتيجه گرفتند بايد گل بزنيم.»

محتوای مخفی: ادامه 
    او ادامه داد:« ما نمي‌توانيم كاري را كه ژوزه مورينيو در نيوكمپ انجام داد را تكرار كنيم. آنها تيم فيزيكي‌تري هستند و ما تكنيكي‌تري. اين ميلان تيمي نيست كه براي دفاع ساخته شده باشد و همه در محوطه جريمه دور نقطه پنالتي سنگر بگيرند.»

آلگري ادامه داد:«ما دو مسابقه خيلي سخت در پيش داريم چرا كه آنها بهترين تيم دنيا هستند و شما بايد خودتان را براي مقابله با آنها از هر نظر آماده كنيد.»

او كه در جوي نسبتا مثبت با خبرنگار ايتاليايي و بين‌المللي صحبت مي‌كرد درباره غيبت تياگو سيلوا مدافع برزيلي هم صحبت كرد و گفت:«تياگو يك قهرمان است و ما واقعا در بازي بارسا به او احتياج داشتيم و بدون شك غيبت او ما را آزار خواهد داد اما نستا آماده بازي است و ما بازيكنان ديگر هم داريم كه در اين بازي جاي تياگو را پر كند. من دوست داشتم با بارسا در شرايطي روبه‌رو شوم كه همه نيروهايم را در اختيار داشته باشيم. اما اين بدان معنا نيست كه تيم فعلي من هم مشكل‌دار و ضعيف است. بوآتنگ و ابراهيمويچ در تركيب اصلي خواهند بود و من فقط بايد زوج ايبرا در خط حمله را مشخص كنم. اگر روبينيو شرايط خوبي داشته باشد او در تركيب است و در غير اين صورت الشراوي و لوپز آماده بازي‌اند.»

آخرين جمله آلگري هم ستايش از زلاتان ابراهيمويچ ستاره بزرگ سوئدي بود او گفت:« اين خيلي ساده است كه مربي ايبرا باشيد او استثنايي است و چيزهاي مختلفي را به تيمش و سرمربي مي‌دهد.»

2012/3/27

زلاتان: نمی‌دانم با گواردیولا دست می‌دهم یا نه اما گذشته‌ها گذشته؛ هیچ تیمی کیفیت بارسا را ندارد، حتی رئال مادرید

او همچنین گفته که بارسلونا را بهترین تیم دنیا در پنج سال گذشته می‌داند.

سایت گل – زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم میلان به‌شدت منتظر دیدار رفت روسونری در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا است. اما او نمی‌داند با پپ گواردیولا دست بدهد یا نه.

ملی‌پوش سوئدی در دوران حضور در بارسا در فصل 10-2009 رابطه خوبی با مربی این تیم نداشت و حرف‌های بسیاری درباره دیدار این دو در ورزشگاه سن‌سیرو زده شده است.

ایبرا می‌گوید: «نمی‌دانم با گواردیولا دست بدهم یا نه. اما اتفاقی که افتاده، افتاده دیگر. من و گواردیولا هنوز با هم مشکل داریم. او مشکلات خودش را دارد و من هم مشکلات خودم را. اما گذشته‌ها گذشته.»

خوان لاپورتا، رییس سابق بارسا گفته بود که خرید ایبرا اشتباه بود. زلاتان می‌گوید: «زمانی که با من قرارداد امضا کرد که حرفی در این باره نزد!»

او سپس درباره بازی چهارشنبه گفت میلان باید در بهترین شرایط خود باشد تا بتواند نتیجه خوبی بگیرد: «خودم را می‌شناسم و به کیفیت‌هایم واقف‌ام. همین‌طور به کیفیت‌های هم‌تیمی‌هایم. من نگران نیستم و هم‌تیمی‌هایم هم همین‌گونه. تیم باید بازی بی‌نقصی انجام دهد؛ از جمله خود من.

ما با بهترین تیم بازی می‌کنیم ولی چیزی برای از دست دادن نداریم. ما باید دو بازی بی‌نقص انجام دهیم چون بارسا بهترین تیم دنیاست. آنها این را در پنج سال گذشته نشان داده‌اند.

مسی و بارسا حتی اگر در سری آ هم بازی می‌کردند باز هم عالی بودند. هیچ تیم دیگری در دنیا چنین کیفیتی ندارد. حتی رئال مادرید. مسی بازیکن خوفناکی است. او دارد پیشرفت می‌کند و همه رکوردها را دارد می‌شکند. امیدوارم این‌گونه به کار خود ادامه دهد.»

او درباره تفاوت فوتبال در اسپانیا و ایتالیا هم صحبت کرد و گفت سری آ هنوز یکی از بهترین لیگ‌های دنیاست: «فوتبال در اسپانیا ظرافت و زیبایی و تکنیک بیشتری دارد، اما سری آ یکی همچنان از بهترین لیگ‌های دنیاست. برای یک مهاجم بازی در ایتالیا بسیار دشوارتر از اسپانیا است. من ایتالیایی‌ها و ذهنیت ایتالیایی را دوست دارم. خانواده‌ام از حضور در این‌جا راضی‌اند و می‌خواهند در این شکور بمانند. کودکانم حتی از من هم ایتالیایی‌تر شده‌اند.»

by Hamidreza Keshavarz

2012/3/27

ونگر:میلان هیچ شانسی برابربارسا ندارد

بارسلونا یکی از مدعیان اصلی و شماره یک قهرمانی در اروپاست

سایت گل - آرسن ونگر سرمربی توپچی های لندن بر این باور است که میلان ایتالیا این فصل از ابزار لازم برای بردن در لیگ قهرمانان اروپا برخوردار نمی باشد.

روسونری ها موفق شدند تا در دور قبل با نتیجه پر گل 4-3 از سد آرسنال عبور کنند اما این مرد فرانسوی اصرار دارد که میلان به اندازه کافی سلاح مورد نیاز برای پیروزی را ندارد.

ونگر در مصاحبه با کوریره دلا اسپورت گفت " بارسلونا یکی از مدعیان اصلی و شماره یک قهرمانی در اروپاست. میلان در قالب تیم بسیار خوب عمل میکند و آن ها میتواند بر روی بازیکن بزرگی چون زلاتان نیز حساب باز کنند اما شخصا فکر نمیکنم آن ها از لول و سطح لازم برای پیروزی در این بازی برخوردار باشند.آنها در برخی نقاط دچار ضعف هستند"

روسونری باید فردا شب در ورزشگاه سن سیرو دور رفت مرحله یک چهارم نهایی برابر بارسلونا را برگزار کند.

2012/3/27

6. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

آپوئل نیکوزیا صفر – رئال مادرید 3: مقاومت 74 دقیقه‌ای را کریم درهم‌شکست

Getty Images

سایت گل – سه گل دیرهنگام برد رئال مادرید را در خانه آپوئل نیکوزیا رقم زد تا از همین حالا رئال را در نیمه‌نهایی ببینیم.
    قبرسی‌ها امیدوار بودند بازی را به تساوی بکشانند و نتیجه‌ای تاریخی کسب کنند اما کیفیت رئال مادرید بالاتر از آن بود که مقابل چنین رقیبی تسلیم شوند.
    این بزرگ‌ترین بازی تاریخ آپوئل بود و آنها در همان ابتدای بازی فشار بسیاری روی دروازه مردان ژوزه مورینیو آوردند.
    اما مادرید به‌سرعت اوضاع را به شرایط عادی برگرداند. آنها پشت سر هم حمله می‌کردند و قبرسی‌ها به خوبی با حملات آنها مقابله می‌کردند. با این حال در دقیقه 33 چیزی نمانده بود که مادرید به گل برسد. نوری شاهین توانست دیونیسیوس چیوتیس، دروازه‌بان حریف را فریب دهد و توپ را برای کریم بنزما بفرستد که کسی او را مهار نکرده بود اما او به‌شکلی باورنکردنی توپ را از روی دروازه به بیرون زد.

در ادامه نیمه اول اتفاق خاصی نیفتاد. آیلتون در خط حمله آپوئل تنها و تنهاتر شد و رئال هم نتوانست موقعیت خاصی خلق کند.
    رئال در نیمه دوم فشار حملات را بشیتر کرد. مسعود اوزیل، شاهین و سامی خدیرا در میانه میدان مثلث‌های فوق‌العاده‌ای را تشکیل می‌دادند.
    آمار بازی در دقیقه 64 گویای همه چیز بود: 416 پاس به‌مقصدرسیده برای رئال مادرید، در مقابل تنها 94 پاس کامل برای آپوئل. با این حال تا دقیقه 74 طول کشید تا مادرید به گل برسد. کاکا که در دقیقه 64 جانشین گونسالو ایگواین شده بود توپی خطرناک از سمت چپ فرستاد که با ضربه سر بنزما از فاصله چهارمتری وارد دروازه حریف شد.
    آپوئل دیگر خسته شده بود و هفت دقیقه بعد گل دوم را خورد. مارسلو پس از یک و دو با کریس رونالدو از کنار میدان به پیش تاخت، توپ را به سمت دروازه فرستاد و کاکا با خونسردی با بغل پا گل دوم را زد.
    مادرید در دقیقه 90 کار را تمام کرد. رونالدو با حرکتی انفجاری به پیش رفت، در نزدیکی محوطه جریمه توپ را به اوزیل سپرد و با پاس او بود که بنزما گل دوم را زد.
    Last edited by D3vil_A; 28-03-2012 at 08:03.

8. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با بازی بنفیکا چلسی شروع کنیم ؛

چلسی در بازی ای پیروز شد که بنفیکا بسیار بهتر بود / حالا بهتر میشه درک کرد بنفیکا چگونه یونایتد رو حذف کرد .

میتونیم بگیم چلسی با تجربه ی بالای بازیکنانش در این بازی پیروز شد و اگر تورس اون پاس گل رو هم نمیداد دیگه ...
    +
    فکر میکنم یک پنالتی محرز بنفیکا نادیده گرفته شد در این بازی .

بازی مادرید هم طبق پیش بینی ها یک بازی کاملا یک طرفه بود که البته بی دقتی بازیکنها در تمام کردن ضربات باعث شد دیر گل بزنند .

نکته اینکه آپوئل تیمی نیست که در بازی برگشت بتونه خطری ایجاد کنه برای مادرید ، میشه با احتمال و تقریب بالا از حالا رئال رو یک پای نیمه نهایی دونست .

شاید یک طرف جدول امشب صعودکنندگان به مرحله ی بعدی رو بشناسه ، مگر اینکه مارسی نمایشی ماورای انتظارها داشته باشه .

10. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دی متئو:نتیجه نمی توانست بهتر از این باشد

سایت گل- روبرتو دی متئو مربی موقت چلسی از برد 0-1 تیمش مقابل بنفیکا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به شدت خوشحال بود

تک گل سالمون کالو برد در این بازی را به نام چلسی رقم زد و مربی ایتالیایی در پایان این مسابقه به تمجید از عملکرد خط دفاعی تیمش پرداخت

درپایان این مسابقه دی متئو به اسکای سپورتس گفت:« این فوق العاده است. ما نمی توانستیم انتظار نتیجه بهتری را بکشیم. من قبل از آغاز بازی به شما گفته بودم که ما نیاز به گلزنی داریم و به دنبال آن هستیم تا فرصتهای متعددی را خلق کنیم و درعین حال دروازه مان را هم بسته نگاه داریم. فکر می کنم که ما در بازی 3شنبه شب از نظر تدافعی خیلی خیلی خوب بودیم. تقریبا هیچ خطری روی دروازه ما احساس نشد. البته بازیکنان حریف هم چند بازی خطرناک داشتند؛ چون آنها تیم بزرگ و فیزیکی ای هستند ولی جدای از این صحبتها فکر می کنم که پتر چک تنها چند بار به زحمت افتاد .»

این مربی ایتالیایی قبل از آغاز بازی چند تصمیم بزرگ گرفت ؛ از جمله نیمکت نشین کردن دیدیه دروگبا، فرانک لمپارد و مایکل اسین.حضور پائولو فریه را در ترکیب چلسی هم یکی دیگر از آن نکات بود. البته دی متئو از بازی این بازیکن راضی به نظر می رسید:« از بازی پائولو فریه را واقعا راضی هستم. او بعد از مدتها غیبت به ترکیب تیم بازگشت و بازی فوق العاده ای را به اجرا گذاشت. از نظر من این یک قمار نبود. گاهی وقتها در زندگی باید ریسک کنی.»

دی متئو ادامه داد:« در طول 90 دقیقه ما دویدیم ، مبارزه کردیم و تکلهای متعددی را انجام دادیم و مهم این بود که دانستیم که با ریتم بالایی بازی می کنیم. در کل مهم این است که تیمی را برگزینیم که انرژی لازم برای رقابت را داشته باشد. من با این بازیکنان کار می کنم و آنها شایستگی همه تعریف ها را دارند. این بازیکنان در طول امسال فوق العاده بودند و آنها این کارها را برای خودشان، برای باشگاه و برای هوادارانمان انجام می دهند.»

البته این مربی 41 ساله هشدار داد که کارهای زیادی برای بازی برگشت مقابل بنفیکا دراستمفورد بریج باقی مانده:« شما می دانید که فوتبال چگونه است. هیچ چیزی تما منشده. هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده. ما باید در خانه هم برتری مان را حفظ کنیم و سعی کنیم تا به دور بعد راه یابیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مربی بنفیکا: شایسته شکست مقابل چلسی نبودیم

سایت گل- ژرژ ژسوس مربی بنفیکا از شکست 0-1 تیمش مقابل چلسی در دیدار دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راضی به نظر نمی رسید و درپایان این مسابقه اعلام کرد که چلسی شایستگی برد در این بازی که در استادیو دالوس لیسبون برگزار شد را نداشت

سالمون کالو تک گل این بازی را به ثمر رساند و این گل درحالی از راه رسید که کمتر از 15 دقیقه تا پایان بازی زمان باقی بود.

با این وجود ژسوس معتقد است که چلسی شایسته برد در این بازی نبود و دراین باره گفت:« همان طور که توقع می رفت بازی خوبی بود. چلسی تیم قدرتمندی است که در رقابتهای اروپایی تجربه زیادی دارد. ما در اکثر دقایق بازی ، برمیدان کنترل داشتیم و فرصتهای بیشتری برای گلزنی خلق کردیم ولی درنهایت شانس با تیم ما یار نبود.»

مربی بنفیکا ادامه داد:« ما با بلوغ بازی کردیم و بازی خوبی را به اجرا گذاشتیم و نگذاشتیم که چلسی به فرصتهای گلزنی زیادی برسد.فکرنمی کنم که ما شایستگی شکست دراین دیدار را داشتیم. ولی هنوز یک بازی دیگر مانده و احساس می کنیم که توانایی گل زدن در لندن را داریم.»

بازی برگشت این دو تیم روز 4 آوریل در ورزشگاه استمفورد بریج برگزار خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاپین: بایرن در سطح رئال است و تنها بارسا از این دو تیم بهتر است

ستاره سابق تیم ملی فرانسه معتقد است که تنها تیم کاتالان از بایرن مونیخ بهتر است

سایت گل- ژان پیر پاپین معتقد است که بایرن مونیخ در حد و اندازه های رئال مادرید است و تنها بارسلونا برتر از این دو تیم است

مهاجم سابق بایرن مونیخ در صحبتهایی به تمجید از قدرتهای تهاجمی بایرن مونیخ پرداخت و اعلام کرد که آنها توانایی لازم برای حذف کردن المپیک مارسی در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را دارند.

پاپین در صحبتهایی که در وب سایت رسمی بایرن مونیخ منتشر شد گفت:« در کل فکر می کنم که بایرن مونیخ در سطحی برابر با رئال مادرید است و تنها بارسلونا اندکی از این دو تیم بهتر است. فکر می کنم که خط حمله ، تفاوتها را در بازی با مارسی رقم خواهد زد. بایرن با ماریو گومز، آرین روبن، توماس مولر و فرانک ریبری بهترین خط حمله اروپا را دارد.»

او در پیش بینی نتیجه بازی گفت:« من درانتظار یک تساوی بدون گل در بازی رفت هستم. من دیدیه دشام را خیلی خوب می شناسم و انتظار دارم که او تیمش را کاملا تدافعی به زمین بفرستد. فکر می کنم که این سخت ترین بازی مارسی در طول چندین سال اخیر باشد.»

پاپین در طول سالهای 1986 تا 1992 پیراهن مارسی را برتن می کرد و در طول این مدت بیش از 100 گل برای این تیم به ثمر رساند.

By Ghazal Ziari

2012/3/28

آلبرتینی: میلان-بارسا، یک فینال زودهنگام است؛ بارسا مدعی برد و مدعی قهرمانی است

دمتریو آلبرتینی بازیکن سابق دو تیم میلان و بارسا در صحبتهایی به آنالیز دیدار امشب سن سیرو پرداخته

سایت گل- دمتریو آلبرتینی، بازیکن سابق تیمهای میلان و بارسلونا در آستانه دیدار حساس این دو تیم که امشب در سن سیرو برگزار می شود به تحلیل و آنالیز این بازی زیبا پرداخته

آلبرتینی در صحبتهایی گفته:« هر تیمی رویای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا را دارد ولی میلان- بارسلونا یک فینال زودهنگام است. هرچند که این را می توان در مورد مصاف آتی رئال یا چلسی هم بگوئیم.»

ستاره سابق یم ملی ایتالیا ادامه داد:« میلان صدرنشین سری آ است و اعتماد به نفس زیادی دارد و انگیزه های زیادی هم برای رویارویی با بهترین تیم دنیا که بارسلوناست دارد. ولی یک غایب ممکن است برای تیم ایتالیایی خیلی مهم باشد و آن هم غیبت تیاگو سیلوا است. چون او غیبتی اساسی برای تیمش است.»

دمتریو شک و شبهه ای درمورد بارسا ندارد:« بارسلونا بهترین تیم دنیاست ولی سرنوشت اوضاع در زمین مسابقه رقم می خورد. میلان می تواند بارسلونا را حذف کند.»

اسطوره سابق تیم ملی ایتالیا درمورد زلاتان ایبراهیموویچ گفت:« درحال حاضر ایبرا یکی از قدرتمندترین بازیکنان دنیای فوتبال در کنار مسی و رونالدو است. اگر او در بارسلونابه موفقیت نرسید، به خاطر بی کیفیتی اش نبود، بلکه به این خاطر بود که سبک بازی بارسلونا با سبک فوتبال او تفاوتهای زیادی دارد. فکر می کنم که ایبرا سختی های زیادی را برای پیکه و پویول ایجاد خواهد کرد. میلان شانس خوبی برای حذف کردن بارسا و قهرمانی در لالیگا را دارد.»

آلبرتینی درمورد بارسا هم گفت:« همه می گویند که در بارسلونا، اولین نفر پپ است و بعد از او هم لیونل. سبک کاری گواردیولا می تواند در کالچو پیاده شود، البته او به تیمی نیازدارد که این سیستم را بپذیرد. » آلبرتینی درمورد آینده پپ گفت:« او مربی بزرگی است که ثابت کرده که می تواند درهر جایی که می رود موفق باشد. فکر می کنم که اوضاعش در بارسلونا خیلی خوب است.»

یکی ازدوستان صمیمی آلبرتینی در بارسلونا، پویول است:« فکر می کنم که پویول می تواند چندسال دیگر در بالاترین سطح ممکن فوتبالش را دنبال کند. پویی نشان داده که یک ستاره بزرگ است. فکر می کنم که تیاگوسیلوا هم کیفیت لازم برای بازی کردن در بارسا را دارد ولی میلان به آسانی به او اجازه جدایی نخواهد داد.»

آلبرتینی دوباره برروی بازی امشب تمرکز کرد و گفت:« بارسلونا مقابل میلان مدعی است و مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا نیز هست. بارسا تمام ویژگی های لازم برای بالای سر بردن جام قهرمانی را داراست. »

او درمورد شرایط بارسا در لالیگا هم گفت:« بارسلونا وابسته به رئال مادرید است و این موضوع ممکن است برروی بازی بارسا مقابل میلان تاثیر بگذارد. این طور به نظر می رسد که رئال ممکن است شانس قهرمانی در لالیگا را از دست بدهد.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا،بخش پایانی صحبتهای آلبرتینی درمورد مورینیو بود:« ما مورینیو را می شناسیم. او مربی بزرگی است ولی سبک کاری اش، آن طوری که من دوست دارم نیست. هرکسی سبک کاری خودش را دارد.من با مورینیو خیلی متفاوتم ولی می گویم که او مربی بزرگی است.»

By Ghazal Ziari

2012/3/28

14. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان شبکه rah -e -farda در ترک ست 42 درجه هم یکی از بازی ها رو پخش میکنه (دیشب رئال و اپوئل رو پخش کرد )
    فقط عیبش این هست که شبکه مال افغانستان هست و گزارشش به لهجه افغانی هست (کد biss و اینجور چیز ها رو هم نمیخواد و شبکه باز هست )

16. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من که هر چقدر به این بازی بزرگ نزدیک میشیم قلبم سریعتر میزنه
    هر چند کلیشه ای شده اما واقعا حیفه که یکی از این دو تیم باید در این مرحله حذف بشن

امیدوارم بازی به بزرگی نام دو تیم باشه و قبل از تماشاگرای این بازی این فوتبال باشه که از دیدن این بازی لذت ببره
    و البته امیدوارم اشتباهات داوری، بازی بزرگ رو تحت تاثیر قرار نده

فکر میکنم آلگری درست میگه و میلان برای متوقف کردن قدرت هجومی بارسا سعی میکنه به ساختار دفاعی این تیم که پایه گذار حملات بارسلوناست فشار بیاره
    دفاع در برابر بارسا یعنی فراموش کردن قدرت خط حمله کم نظیری مثل میلان و ایبرا و از اون سمت اجازه دادن به بارسا برای هجوم آوردن به خط دفاعی میلان که کسی مثل سیلوا رو در ترکیبش نمیبینه

میلان شاید یک گل زود هنگام احتیاح داشته باشه تا از نظر روحی در وضعیتی برابر با بارسا قرار بگیره و اگر اینچنین بشه میشه گفت یک بازی کاملا برابر شروع میشه

از طرفی غیبت کامل بازیکنای سمت چپ دفاعی بارسا مثل آدریانو و آبیدال هم میتونه تبدیل به پاشنه آشیل این تیم در دقایق ابتدایی بشه
    نمیدونم پپ چه کسی رو برای سمت چپ در نظر داره اما فکر میکنم با توجه با بازی ایبرا مناسب نباشه که قلب خط دفاعی رو از مدافعین بلند قامت و سرزن مثل پویول و پیکه خالی کرد
    شاید فرستادن ماسکرانو به سمت چپ انتخاب بهتری باشه حداقل روی کاغذ چنین به نظر میرسه

بوسکتس اگر آماده باشه موج دوم حملات میلان واقعا به مشکل بر میخوره و کار سیدروف و بوآتنگ سخت میشه
    بوسکتس امشب قلب بارسلوناست و اگر درست و منظم بتپه بعید میدونم میلان بتونه کاری بکنه اما اگر دچار سکته های مقطعی بشه درواقع این بارسلوناست که برای لحظاتی نفس نخواهد کشید

به امید یک بازی زیبا و کلاسیک و به این امید که در پایان دو دیدار بارسلونا پیروز این میدان باشه
    Last edited by گرافيكار; 28-03-2012 at 17:28.

18. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امشبم به خاطر سریال چرت با تاخیر نشون میدن !
    باز خدارو شکر لیدر tv هست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •