تا جایی که میدونم کلاک و میزان رم ها فرق داره!
تا جایی که میدونم کلاک و میزان رم ها فرق داره!
سلام...
اهان الان فعمیدم...
تراکم پیکسلهارو حساب میکنند.
من فکر کردم خود رزولیشن رو داره در 2.6 ضرب میکنه..
گفتم بابا ما ریاضمون افتضاحه....
با تشکر از شما..
عزیز اینایی که گفتید، فقط کال GPU ها نیست!
مثلا S1 توانایی پردازش 90 میلیون مثلث رو داشت! ولی مجموع CPU و GPU و RAM و ... این توانایی رو داشت!
در S2 این مقدار فکر کنم تا 400 میلیون هم میرسید! در حالی که توان پردازش MALI400 MP4 حدود 120 میلیون مثلث بود!
ببینید درسته Power VR540 در اصل به تنهایی همچین قدرتی نداره و نداشت..
در واقع سامسونگ با استفاده از دستورات افزایشی fast14 و استفاده از چیپ S5PC110 قدرت نهایی محصول رو به اون مقدار افزایش داده....یعنی 90 میلیون مثلث در ثانیه..
گفتم هم این gpu در S1 کلاکش روی 200MHZ تنظیم شده و در گالکسی نکسوس روی 384MHZ ( یا یه چی تو این مایه ها دقیق یادم نیست.) ...
Mali-400 هم که در S2 هست همنیطور که گفتم هر هستش قدرت پردازش 30 میلیون مثلث در ثانیه رو داره.. یعنی 120 میلیون مثلث...
این GPU به اینقدر قدرتش کافی بود که سامسونگ در S3 هم از همین gpu استفاده کرد ولی با بهینه سازی در درایور ها و.. باعث شده توان این GPU رو افزایش بده..
Last edited by Punisher_2008; 15-06-2012 at 22:01.
دوستان خیلی بحث رو پلیسی نکنید
منکه Jelly Defense نصب کردم دارم حالشو میبرم، اصلا هم کاری ندارم GPU و ... چنده و چیکار میکنه،البته سر در میارم که اینهایی که میگید و ای اعداد و ارقام چی هستند ، ولی منظورم اینه که کاری ندارم که اعداد مربوطه چند هستند مهم اینه که کاری که من انتظار دارم رو درست انجام میده ، من Advance رو گرفتم و استفاده میکنم ، دیگه چیکار دارم که S II چیکار میکنه و Note چیکار نمیکنه و از این حرفها
البته دمتون گرم که بار علمی تاپیک رو بالا میبرید ولی منظورم اینه که یکم بحث ها آکادمیک نباشه ، کاربردی باشه
اساتید پوزش میطلبم و لی بحث داره شبیه موضوع صحبتهای دخترخانم ها موقع سبزی پاک کردن میشه ها!!!!! بابا ناسلامتی شماها مردید....!!!
الان توی اینهمه پستی که رفته ، به نظرمن مفیدترین پست ماله Punisher_2008 بود که یه بحث جدید و کاربردی مثل روت کردن رو پیش کشید...
خداوکیلی جبهه نگیرید راست گفتم دیگه...
سلام دوستان..
امروز عصر برای پسر خالم XPERA P میخوام بخرم.. الان ارک اس داره امروز گوشیش رو فروخت و میخواد اینو بگیر.. البته گفتم S رو بگیره ولی خب اون بزرگ بود و مورد پسندش نبود..
همینطور که میدونید P و Advance از نظر سخت افزاری مثل هم هستند.
البته P از نظر رزولیشن و مقدار رم نسبت به advance برتری داره..
به زودی یه مقایسه شون میکنم امارشو بهتون میدم....
خوشم میاد این تاپیک خیلی مفهومی وپر معز بود
آقایون این قاب پشت مختلف داره ؟یعنی بشه عوض کرد؟!
به خاطر اینه که تو انجمن تا الان هرکی خریده آدم حسابی بوده!
میگم از بچه های این تاپیک یکی بود قرار بود فایل نصب mc3 رو بذاره... چی شد؟
رضا اینجا بود؟
نه فکر نکنم .
رئوف برو تو کار ادونس
ادونس!؟؟؟ انگار یادت رفته من اینچوتالاموسم پوکیده...
تازه صفحه اس 3 هم یکم به نظرم کوچیکه... حالا آبیشو پیدا کنم شاید خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)