در مورد زامبیهای کلاسیک! من هم با شما هم عقیده هستم ولی در مورد ایدا...!تا اونجایی که یادمه هیچ وقت قهرمان ( نقش اصلی مثبت یا منفی) اصلی نبوده ونخواهد شد .همیشه واسطه بوده
در مورد زامبیهای کلاسیک! من هم با شما هم عقیده هستم ولی در مورد ایدا...!تا اونجایی که یادمه هیچ وقت قهرمان ( نقش اصلی مثبت یا منفی) اصلی نبوده ونخواهد شد .همیشه واسطه بوده
ویدئو بازی فوق العاده بود...با این ویدئو نتیجه میگیریم که..
مثبت..:
با یک سناریو خیلی قوی روبرو هستیم...
30 ساعت گیم پلی یعنی عالی و عالی....
زامبی ها برگشتن و مثل این که می تونیم با ترس گذشته ارتباط برقرار کنیم...
امکان شلیک هنگام حرکت...
حضور شخصیت شرلی بعد از بازی اویل 2...
سکانس رویایی روبرو شدن کریس با لیون صداگذاری لیون عمق خفنی داره...
کریس عصبانی...
منفی..:
در یکی از سکانس ها که Jake Muller (همون مرد تازه وارد) زیر پای یکی از غول بیابونی ها هستش نشون میده که اون غول بیابونی تحت کنترل هستش و شخصیت ادا با حضورش این رو میرسونه
بخش اکشن باز مثل این که پر رنگ تر خواهد بود
رویارویی لیون و کریس با این که فوق العاده بود اما تن به تن کردن این دو شخص محبوب زیاد به مزاج من ننشست.
جدالی ایجاد کرد و باعث میشه تا دلهره ایجاد بشه اینا نباید به هیچ وجه این طوری با هم برخورد کنن
مثل فکر کنید وقتی که لیون به کریس میگه اسلحتو بنداز اون یک کلید هستش و ما بهش نیازمندیم...اگر کریس قبول نکنه چی میشه..؟ !!1
***اهداف و ایده ها و خبرهایی که در گوشه کنار به صورت شایعه هست..::
در این بازی پسر وسکر هم حضور داره که اسمش..Jake Muller هست
اون شخصیت مثل این که ادا نیستش و فقط کلونی شاخته شده از روی ادا خواهد بود
(خب به نظر من میتون یمنتطقی باشه چون ادا به هیچ وجه ادم کش نبود...و نمیشه..
تازه بیریخت هم هست این شخصیت ادا...
............نظریات خودم..
حتما و 100 درصد با یکی از 10 بازی برتر سال 2012 روبرو هستیم ...و کمی هم روی برخی موارد جزیی کار کنن با بهترین بازی سال و نامزد بهترین بازی سال از دید بسیاری از سایت ها و مجلات روبرو خواهیم شد....
از این ور تاریخ انتشار بازی در اکتبر هستش...تاریخ بسیار هراس اوری هستش..
دو غول صنعت گیم بایوشاک و اساسین کرید 3....نه تنها جدال فروش در جدول خاص خواهد بود بلکه ذائقه برای یک گیمر هم برای تغییرش از یک بازی به بازی دیگر به چالش خواهد رفت.....
شدیدا منتظر بازی هستم و شدیدا ..در انتظار اون صحنه رویارویی و رویایی لیون و کریس هستم...
Last edited by Layken; 14-04-2012 at 20:41.
خوب این که معلومه حامد!اگر کریس قبول نکنه چی میشه..؟ !!
چون لیون از هر لحاظ از کریس بهتره،مجبور میشه کریس رو بکشه و خودش یه تنه کل ماجرا رو رو به راه کنه ............![]()
چنین اتفاقی اصولاً نخواهد افتاد، از اونجا که باری اتفاقات قبل از نسخه 5 رو بارگو میکنه، پس کشته شدن کریس به این شکل عملاً بی معنی میشه
-----------
کلا منم با هر ویدئو RE6 میزان هایپ زدگیم بیشتر میشه! امیدوارم بازی قشنگی از آب در بیاد.
همه طرفدار لئون هستنا !![]()
من خودم به شخصه حتی با اینکه کریس رو لاغر ترش کردن تا با فیزیک بدنی لئون یکی بشه با کریس بیشتر حال میکنم . ( وای اگه کریس اون هیکل خفنش رو تو اویل 5 اینجا هم داشت ! دیگه لئون جرات نمیکرد چپ نگاه کنه ! )
ولی خوب به هر حال لئون نوستالوژیک تره کلا !
صدای پیشگی Roger Craig Smith برای شخصیت کریس ردفیلد باز هم فوق العاده هست .
ولی به نظر من به احتمال بسیار زیاد درگیری جدی بین این دو شخصیت بوجود نیاد و سریع جمعش کنن و این دو اهداف مشترکی رو دنبال و به هم کمک کنن .
Last edited by Abolfazl3007; 14-04-2012 at 23:53.
لیون شخصیت فرعی هستش...همینطور کلیر...
از اون ور کریس و جیل از شخصیت های اصلی این سری محسوب میشن
(البته این که فرعی این که کریس و جیل در متن اصلی سری قرار دارن حتی براد و یک شخصیت دیگه بود نسبت به لیون و کلیر اصلی ترن...)
کلا هر دو شخصیت طرفداران زیادی دارن خودم شخصا بودم به سیستم و مدل دیگه ای این رو رو با هم اشنا میکردم
درسته ممکنه همون لحظه مثلا شرلی یا یکی برسه بگه بیارید پایین خجالت بکشین و این حرفا یا هر دو متفاعد بشن برا یک نتیجه مشترک در کل هیجانیه...ولی به نظر من به احتمال بسیار زیاد درگیری جدی بین این دو شخصیت بوجود نیاد و سریع جمعش کنن و این دو اهداف مشترکی رو دنبال و به هم کمک کنن .
منم همینطور...کلا منم با هر ویدئو RE6 میزان هایپ زدگیم بیشتر میشه!
جفت ویدئوهایی ک داده بیرون خیلی عالیو بی نقص میزنن... آدم شک میکنه
+
کسی فهمید کریس و لیون چرا باهم درگیر شدن ؟
اینگار کریس میخواست آیدا رو بزنه لئون نذاشت بعد دعوا شد![]()
من که حس خوبی ندارم داستانش مال قبل از RE5 هست . نمیدونم چطوری بگم. احساس میکنم خیانت شده بهم.
مث ِ این فیلما که The Beginningش رو میسازن و هیچوقت حال نکردم .
باع
برعکس من خیلی به این امید دارم
از تریلر ها معلومه رو سناریو خیلی کار شده
و هزار نکته مثبت دیگه ولی بازم مراحل اکشن به نظرم کلیدی تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)