تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 65 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 648

نام تاپيک: آموزش كامل آپديت بايوس براي تمام مادربورد ها !

داره خودمونی میشه NΣVΣRHOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ماداکتو

14 سوال مهم از اساتید...

با سلاممن امروز میخواستم بایوس مادربرد سیستممو ( ASUS P4U800-X) از طریق نرم افزار خودش آپدیت کنم، ولی بعد از دانلود فایل زیپ آپدیت 8 مگا بایتی ، و آنزیپ کردن،واجرای اون توسط خود برنامه ، چند تایی ارور داد که از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن.عکسهای ارورهارو آپ کردم و به ترتیب در زیر قرار دادم.[/code]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    [code] آپدیت کردن بایوس خیلی واسم مهمه.میدونین چرا؟؟؟راستش از همون روز اولی که سیستمو خریدم هر وقت ویندوز XP سرویس پک 2 رو روش نصب میکنم مرتب هنگ میکنه ولی با سرویس پک 1 اصلا مشکلی ندارم و خیلی ازش راضیم. تمام قطعات ( غیر از مادربرد ) هم عوض کردم ولی بازم همین مشکل رو داشت. این مشکل رو با خیلیا در میون گذاشتم و نظرشون این بود که مادر برد رو آپدیت کنم.حالا میخوام این کارو کنم که نمیشهشما یه راهی جلوی پام بزارین.ممنون
    Last edited by NΣVΣRHOOD; 01-07-2008 at 21:59.

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلاممن امروز میخواستم بایوس مادربرد سیستممو ( ASUS P4U800-X) از طریق نرم افزار خودش آپدیت کنم، ولی بعد از دانلود فایل زیپ آپدیت 8 مگا بایتی ، و آنزیپ کردن،واجرای اون توسط خود برنامه ، چند تایی ارور داد که از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن.عکسهای ارورهارو آپ کردم و به ترتیب در زیر قرار دادم.[/code]
    کد:
    کد:
    کد:
    [code] آپدیت کردن بایوس خیلی واسم مهمه.میدونین چرا؟؟؟راستش از همون روز اولی که سیستمو خریدم هر وقت ویندوز XP سرویس پک 2 رو روش نصب میکنم مرتب هنگ میکنه ولی با سرویس پک 1 اصلا مشکلی ندارم و خیلی ازش راضیم. تمام قطعات ( غیر از مادربرد ) هم عوض کردم ولی بازم همین مشکل رو داشت. این مشکل رو با خیلیا در میون گذاشتم و نظرشون این بود که مادر برد رو آپدیت کنم.حالا میخوام این کارو کنم که نمیشهشما یه راهی جلوی پام بزارین.ممنون

8 مگا بایت فایل آپدیت بایوس حجم فایل بیشتر از 250 کیلو بایت نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ماداکتو

پيش فرض

والا همون طوریکه گفتم از طریق برنامه آپدیت مادربرد و گزینه download bios from the internet ، برنامه یه فایل زیپ با نام AsusUpdt_V71401.zip و حجم 8 مگابایت توی My Documents سیستمم ذخیره کرد که محتویات اونو در عکس زیر نشون دادم.
    کد:
    منم این فایل رو آنزیپپ کردم و دوباره وارد برنامه آپدیت شدم و روی Update Bios From the file کلیک کردم مسلماً یه پنجره باز شد که باید از طریق اون وارد این پوشه با این همه فایل میشدم.وقتی وارد این پوشه شدم تنها یک فایل رو میتونستم open کنم و اون هم layout.bin بود،و بعد از open کردن اون فایل ،ارورهایی که عکسشو تو پست قبلیم نشون دادم میومد.نظرتون چیه؟کجای کارم اشتباه بوده؟؟؟منتظر جواباتون هستم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ماداکتو

پيش فرض

همچنان منتظر جواب شما عزیزان هستم

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی داشتم خدمت دوستان
    ببخشید اگر من باس مادربوردم رو عوض کنم بعد از تعویض ویندوز و یا دراوردن باطری کیس و یا فرمت و یا جابجای قطعات ایا این اطلاعات از ببین خواهد رفت و باید از دوباره باس رو نصب کنم یا که نه یه بار زدیم برای همیشه باقی می ماند؟

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی داشتم خدمت دوستان
    ببخشید اگر من باس مادربوردم رو عوض کنم بعد از تعویض ویندوز و یا دراوردن باطری کیس و یا فرمت و یا جابجای قطعات ایا این اطلاعات از ببین خواهد رفت و باید از دوباره باس رو نصب کنم یا که نه یه بار زدیم برای همیشه باقی می ماند؟
    سلام
    نه عزیز بایوس با در آوردن باطری و عوض کردن ویندوز وقطعات پاک نمیشه.

داره خودمونی میشه intel_gigabit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من می خام بایاس مادر بورد asus p5b delux رو update کنم
    1 سوالی دارم
    تو قسمت ورژنا حدود 20 تا update هست که آخریش ماله همین هفته پیشه
    حالا سوالی که دارم اینه اگه همین آخریرو بریزم همه مشکلاتی که تو نسخه های قبلیشم هست برطرف میشه
    یا باید یکی یکی از اول همرو که 20 تاست به ترتیب بریزم؟!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من می خام بایاس مادر بورد asus p5b delux رو update کنم
    1 سوالی دارم
    تو قسمت ورژنا حدود 20 تا update هست که آخریش ماله همین هفته پیشه
    حالا سوالی که دارم اینه اگه همین آخریرو بریزم همه مشکلاتی که تو نسخه های قبلیشم هست برطرف میشه
    یا باید یکی یکی از اول همرو که 20 تاست به ترتیب بریزم؟!
    همیشه فقط کافیه به آخرین نسخه آپدیت کنید. (لازم نیست بقیه نسخه ها نصب بشن)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ماداکتو

پيش فرض

ببخشید ها قصد بی ادبی ندارم ولی این سوالاتی که دوستان جواب اونارو میدن، سوالات واقعا پیش پا افتاده ای هستن.من توی دو تا از پستام به صورت جامع و کامل یه سوال پرسیدم الانم یک هفتس که منتظر جوابم ولی دریغ از یه جواب.بی خیال...فردا میرم مادر بردمو عوض میکنم خودمو راحت میکنم.خداییش من موندم واسه مدیر یه انجمن شدن چه چیزهایی ملاکه؟معلومات؟مهارت؟یا سواد؟ یا شایدم پست زیاد؟؟؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ببخشید ها قصد بی ادبی ندارم ولی این سوالاتی که دوستان جواب اونارو میدن، سوالات واقعا پیش پا افتاده ای هستن.من توی دو تا از پستام به صورت جامع و کامل یه سوال پرسیدم الانم یک هفتس که منتظر جوابم ولی دریغ از یه جواب.بی خیال...فردا میرم مادر بردمو عوض میکنم خودمو راحت میکنم.خداییش من موندم واسه مدیر یه انجمن شدن چه چیزهایی ملاکه؟معلومات؟مهارت؟یا سواد؟ یا شایدم پست زیاد؟؟؟
    سلام

در مورد صحبت هاتون:

دلیلی نداره من یا همکاران که به اصطلاح مدیریت (یا بهتر بگم نظارت) اینجا رو به عهده داریم بتونیم به همه سوالها توی انجمن پاسخ بدیم. مسلما در درجه اول اطلاعات و در درجه دوم فرصت همه محدود است و همیشه سعی میشه با منابعی (چه منابع اطلاعاتی و چه زمان) که در دسترس هست بهترین عملکرد در انجمن پیاده بشه و این عملکرد هم هیچ وقت بدون اشکال نیست.

------------------------------------------

در مورد سوال شما: مطمئن هستید این نسخه ASUS Update از مادربورد شما و از اون نسخه بایوس پشتیبانی می کنه؟ از نسخه های قدیمی تر ASUS Update استفاده کنید. (نسخه 6)

در صورتی که مادربوردتون از ASUS EZ Flash پشتیبانی می کنه حتما بایوس رو از اون طریق آپدیت کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •