دوست من شما به رایتل هم حق بدید این همه هزینه کرده شبکه راه انداخته حد اقل حق داره یه یک سالی سود ببره شما شک نکن اگه قرار باشه رقابت نباشه و ایرانسل همه رقیباشو نابود کنه در اخر به ضرر مصرف کننده هست
دوست من شما به رایتل هم حق بدید این همه هزینه کرده شبکه راه انداخته حد اقل حق داره یه یک سالی سود ببره شما شک نکن اگه قرار باشه رقابت نباشه و ایرانسل همه رقیباشو نابود کنه در اخر به ضرر مصرف کننده هست
همه این مسایل در مجوز رایتل پیش بینی شده بود و 2 سال براش دوره حفاظت یا همون انحصار در نظر گرفته شده بود ولی بدلیل بی کفایتی مدیرانش و تغییر پی در پی مدیران نتونست طبق مجوزش به تعهداتش عمل کنه حتی تو مجوزش برای دیرکرد در ارایه خدمات باید خسارت هم می داد حالا خسارت که نداده هیچ با پررویی و زد و بند و . . . 15 ماه هم به دوره انحصارش اضافه کرده! مردم چه گناهی کردن که بخاطر بی لیاقتی رایتل باید از تکنولوژی که چندین ساله کشورای دیگه دارن ازش استفاده میکنن و دیگه داره قدیمی میشه و جاش 4G اومده، محروم بشن!!!!
الان دنیای رقابته نه انحصار، مطمینا" با این 15 ماه هم رایتل راه به جایی نخواهد برد .
همراه اول و ایرانسل کل تجهیزاتشونو آپدیت کردن تا از آخر خرداد سال آینده 3G بدن، ضرر سرمایه گذاری اونا و محرومیت ملت از تکنولوژی رو کی میده؟!!!
ایرانسل مدت هاست که حتی تبلیغ تلویزیونی 3G رو هم آماده کرده (تو یوتوب سرچ کنید هست) به این میگن شرکت کار درست.
از مدیر عامل همراه اول خوشم اومد که گفته ما طبق برنامه از آخر خرداد سال آینده سرویس 3G ارایه میدیم و کاری به این مسخره بازی ها و زد و بندها نداریم.
به نظر من هیچ کس نباید رایتل بخره و تحریمش کنن تا حساب کار بیاد دستش.
اگه 3 سال پیش که داشتن مجوز اپراتور سوم رو میدادن به همون ترکسل ترکیه یا اتصالات امارات داده بودن الان ده کوره ها هم 3G داشتن و ما اینقدر عقب مونده نبودیم. آخه من نمیدنم تامین اجتماعی رو چه به 3G!!!
Last edited by امین1356; 03-01-2013 at 18:51.
دوستان سیم کارت من تازه رسیده
دیتا هستش
این رو چطور تبدیل به میکرو کنم مثل ایرانسل بدم پانچ کنن یا خودم میتونم در بیارم سیم رو ؟
راستی وقتی گذاشتم تو گوشی شناسایی نکرد شبکه رو چطوری فعالش کنم >؟
سلام.
چندروزه رسید دستتون؟چه طرحی رو انتخاب کردی؟کدوم شهری؟
مرسی
دوستان توی مراحل ثبت نام چرا نمیشه سیمکارت اعتباری رو انتخاب کرد؟!!!!!!!
و واسه سیمکارت دیتا,چرا طرح1024مگ,حتما باید با مودمusbانتخاب شه؟؟؟!!
گزینه هاش توی مرحله پنجم ثبت نام خیلی محدودن.
قیمتا که همونه![]()
تو گوگل سرچ کن آموزش تبدیل سیمکارت هست... در ضمن سیمکارت که میاد 48 ساعت اداری صبر کن تا فعال شه![]()
من برای بار n ام امروز رفتم به سایتش سر زدم تعرفه اینترنت رو برای هر سیمکارت در جشنواره برف خوندم.
خیلییییییی تعرفه ها مزخرفه !
حجم 500 مگابایت !؟ 1.6 ؟
دیتا که دیگه مخصوص این کار بد تر ! 3 ماهه 3 گیگ.... اگر فقط بخوام browsing داشته باشم روزی 70-80 مگم پریده.
تازه با این حجم های پایین و حجم اضافه ای که قیمتش سر به فلک کشیده مودم یو اس پی بخرم که چی بشه ؟ مثل وایمکس تو خونه با کامپیوتر شخصی استفاده کنم ؟؟؟ با این حجم پایین که هیچ کاری نمیشه باهاش کرد ؟
امیدوارم این انحصاری بودن مسخره تموم بشه زودتر ایرانسل و همراه اول شروع به ارائه سرویس کنند !
واقعا هرچی هوس می کنم برم بخرم پشیمون می شم.
دوستان بعداز ثبت نام چند روزه به دستمون میرسه؟
دوستان چطور تو مراحل ثبت نام سرعت 1024رو انتخاب کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)