یعنی چی ورژن 20 اومده.الان ورژن 4 روی سایت هست واضح تر صحبت کنید![]()
یعنی چی ورژن 20 اومده.الان ورژن 4 روی سایت هست واضح تر صحبت کنید![]()
منظورم 4.20.11 هست. من گرفتم با خود تی وی . اما فرقی احساس نکردم
گفتم شاید صدا هماهنگ شه که نشد باز
سلام تازه lm67100گرفتم الان وقتی روشن میکنم دو پایه تصویر مارک ال جی میاد و دوباره در حالی که چراغ پاور چشمک میزنه خاموش میشه و دوباره روشن میشه و همینطور ادامه این میکنه
وقتی تماشا میکردم آورد آپديت بشه و تأیید کردم بعد از مدتی در 25 درصد گیر کرده بود همینطور تماشا کردم و اخرای شب خاموش کردم چند دقیقه بعد اخرای شب دوباره روشن کردم اینجوری شد چی کار کنم؟
در ضمن دوست ندارم تعمیرکار بیارم بالا سرش اگر میشه راهنمایی کنین به وجه ساده درست بشه یک روز هم استفاده نکردم ازش
Last edited by Besmeallah; 29-03-2013 at 07:21.
آخرین تغییرات در ورژن 4.20.11 و 4.20.12 :
The latest firmware file for upgrade
[What's new?]
1. Support Web You tube Full screen.
2. To enhance skype performance
پخش فیلم سه بعدی هم بهبود یافته
Last edited by shahpasand1; 07-04-2013 at 23:00.
دوستان من یه مدل 47lm7610 دارم ماله گلدیران نیست
خوب میخوام آپدیتش کنم الان 4.10.09 هست خواستم ماله کشور us را براش بریزم این فایل را دانلود کردم این مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ولی وقتی فلش را میزنم به تلویزیون اصلا آپدیت نمیاد پوشه LG_DTV را هم درست کردم ولی نمیشه
خودم قبلا با این روش ولی ماله au رو زدم آپدیت شده به 4.10.09
خوب بنظرتون مشکل من چیشه فایلم اشتباهه یا برای اپدیت به این ورژن باید کشور عوض کنم یا چی؟
از آمریکا نمیخواد آپدیت کنید اگه هم احیانا بشه زبان فارسی نداره اونوقت جاهایی مثل بخش زیر نویس به مشکل بر میخوری.
با خود تی وی وصل بشو به نت ببین ورژن جدیدتری پیدا میشه یا نه.
سلام مدل 42sl90qr قابلیت دریافت کانال دیجیتال را داره؟
Last edited by ملول; 31-03-2013 at 23:33.
سلام
مدل 47lm8600 آپ دیت 4.20.12 اومده اگه ورژن au نصب کنم فارسی رو ساپورت میکنه .........؟
با سلام مدل پلاسمای lg 42pj350r را دارید با تشکر و چگونگی فعال کردن گیرنده دیجیتال آن را
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)