تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 79 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به نظرتون اگه همون 1 گیگاهرتز باشه ، از رقیباش کم نمیاره؟؟؟
    په نه په بقیه ی برند ها به احترام اپل همشون میان رو 1 گیگاهرتز تا اپل کم نیاره

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

به نظرتون اگه همون 1 گیگاهرتز باشه ، از رقیباش کم نمیاره؟؟؟
    مگه الآن کنده و یا تاخیر و مشکلی داره که کم بیاره
    بخاطر وجود ios 5.1 فعلا سریعترین تبلت جهان هستش
    په نه په بقیه ی برند ها به احترام اپل همشون میان رو 1 گیگاهرتز تا اپل کم نیاره
    دیگه 5 سالی میشه که گرافیک مهمتر از پردازشگر شده با اجازتون البته
    برای همین روی آیپد2 پردازنده 2 برابر کارایی شد ولی گرافیک9 برابر شد قدرتش
    تو ویندوز8 هم اکثر رابط گرافیکی از کارت گرافیک میکشه و نه مثل ویندوزهای قبلی از پردازنده برای همین هم اگر کامپیوتری با پردازنده 1 گیگاهرتزی هم باشه ویندوز8 را اجرا میکند و حدودا در حد ویندوز xp پردازنده میخواهد
    پردازشگر اصلا تو تبلت اپل آنچنان مهم نیست چون به اندازه کافی سریع هست
    دقیقا مثل رم که همه میگفتند تو نسل قبل که کم نمیارهدر حالی که فقط 512 مگابایت بود و الآن تازه شده یک گیگابایت که فکر کنم محصولات دیگه اگر به اندازه آیپد جدید قدرت داشتند میرفتند روی 2 گیگابایت
    اپل هیچ وقت امکانات دهن پر کن که هم مصرف باتری و هم جیب کاربر را خالی میکنه تو محصولش نمیگذاره
    الآن همین دورببن پشت دقیقا کیفیتی به اندازه بهترین دوربین8 مگاپیکسلی موبایل داره

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

قبلا که مینوشتننمیدونم چرا هیچی نگفتنشابد به خاطر اینه که اصلا پردازنده تغییر نکردههمونظور که قبلا پیش بینی کرده بودم چیپA5X فقط گرافیکش تغییر کرده برای همین هم اسمش A6 نشد.

منتظر IOS 6 باش که کلید HOME را نابود میکنه
    تگرا هم یک نسل خودش عفبهیک نسل هم بعضی از سازندگانطول میکشه محصول را عرضه کنند که یعنی دو نسل اختلاف
    NVIDIA هم بهتره روی مصرف انرژی گرافیکش بیشتر کار کنه کل تبلت سازها از مصرفش ناراضیند+مصرف کننده ها
    پردازنده که مهم نیستش .آینده کامل از آن GPU هستش:21 حدود 5 ساله که به این حرف ایمان دارم
    سلام آقا میلاد...

هنوز هم پس از حدود یک سال از عرضه آی پد2 تعداد محدودی از بازی ها هستند که از قدرت واقعی چیپ power sgx 543+ mp2 بهره میبرند! پس هنوز Ipad2 پتانسیل کافی رو برای عرضه بازی های با گرافیک قویتر داره چه برسه به چیپ ست جدید!

در ضمن اینو هم در نظر داشته باشید که 100% بازی هایی با گرافیک مانند نسخه جدید infinity-blade-dungeons در رزولوشن 1536*2048 پردازش نخواهند شد!

فرکانس پردازنده اصلی انتظار میره بین 1.2ghz یا 1.5ghz بسته شده باشه...فعلا خبر قطعی به بیرون درز نکرده.

در پناه حق تعالی باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام آقا میلاد...

هنوز هم پس از حدود یک سال از عرضه آی پد2 تعداد محدودی از بازی ها هستند که از قدرت واقعی چیپ power sgx 543+ mp2 بهره میبرند! پس هنوز Ipad2 پتانسیل کافی رو برای عرضه بازی های با گرافیک قویتر داره چه برسه به چیپ ست جدید!

در ضمن اینو هم در نظر داشته باشید که 100% بازی هایی با گرافیک مانند نسخه جدید infinity-blade-dungeons در رزولوشن 1536*2048 پردازش نخواهند شد!

فرکانس پردازنده اصلی انتظار میره بین 1.2ghz یا 1.5ghz بسته شده باشه...فعلا خبر قطعی به بیرون درز نکرده.

در پناه حق تعالی باشید.
    اینکه تعداد محدودی بازی با گرافیک بالا برای آیپد2 اومده علتش ان هست که اکثر سازندگان سعی میکنند روی پلتفرمی کار کنند که گستردگی بیشتری داره و مثلا روی آیفون و آیپاد تاچ هم جواب بدهد
    تاخیر بیشتر از5 ماهه که برای آیفون نسل پنجم "iphone 4s " انجام شد هم تاثیر زیادی داشت و خواهد داشت
    در ضمن از کجا اینقدر اطمینان داریدبا دلیل بگید شاید من هم قانع بشم که چطور میشود یک بازی که برای نسل سوم آیپد میخواهد بیاید وضوحش کمتر از آیپد نسل سوم باشههمچین چیزی تا به خال اتفاق نیافتاده
    پردازنده فرکانسش ثابت مونده ولی ممکنه از نظر کارایی بالاتر باشد

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

اینکه تعداد محدودی بازی با گرافیک بالا برای آیپد2 اومده علتش ان هست که اکثر سازندگان سعی میکنند روی پلتفرمی کار کنند که گستردگی بیشتری داره و مثلا روی آیفون و آیپاد تاچ هم جواب بدهد
    تاخیر بیشتر از5 ماهه که برای آیفون نسل پنجم "iphone 4s " انجام شد هم تاثیر زیادی داشت و خواهد داشت
    در ضمن از کجا اینقدر اطمینان داریدبا دلیل بگید شاید من هم قانع بشم که چطور میشود یک بازی که برای نسل سوم آیپد میخواهد بیاید وضوحش کمتر از آیپد نسل سوم باشههمچین چیزی تا به خال اتفاق نیافتاده
    پردازنده فرکانسش ثابت مونده ولی ممکنه از نظر کارایی بالاتر باشد
    سلام مجدد....

اگه دقت کرده باشی گفتم بازی های باگرافیک بالا...دقیقا مثل Ps3 که بازی هایی مثل UC3 و KZ3 رو روی رزولوشن 720p به زور اجرا میکنند در حالی که شما نمایشگر Full Hd دارید!!!

شاید بازی هایی مثل Planet Zombie در The New Ipad به حداکثر رزولوشن اجرا بشه ولی انتظار نداشته باشید همه بازی ها با رزولوشن 1536*2048 اجرا بشن!!! چون همونطور که میدونید به شدت دچار افت فریم میشه...

البته اپل همیشه سخت افزار رو با نهایت دقت انتخاب میکنه و همیشه هم سخت افزار-نرم افزارش در بهینه ترین حالت ممکن قرار دارند که بقیه برندها مثل سام سونگ در این مورد دچار ضعف شدید هستند!

باید صبر کرد و آی پد جدید رو از نزدیک زیارت نمود

من که ipad2 رو فروختم و منتظرم در اولین فرصت اینو بخرم
    Last edited by airmaxwisp; 09-03-2012 at 21:28.

6. این کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام مجدد....

اگه دقت کرده باشی گفتم بازی های باگرافیک بالا...دقیقا مثل Ps3 که بازی هایی مثل UC3 و KZ3 رو روی رزولوشن 720p به زور اجرا میکنند در حالی که شما نمایشگر Full Hd دارید!!!

شاید بازی هایی مثل Planet Zombie در The New Ipad به حداکثر رزولوشن اجرا بشه ولی انتظار نداشته باشید همه بازی ها با رزولوشن 1536*2048 اجرا بشن!!! چون همونطور که میدونید به شدت دچار افت فریم میشه...

البته اپل همیشه سخت افزار رو با نهایت دقت انتخاب میکنه و همیشه هم سخت افزار-نرم افزارش در بهینه ترین حالت ممکن قرار دارند که بقیه برندها مثل سام سونگ در این مورد دچار ضعف شدید هستند!

باید صبر کرد و آی پد جدید رو از نزدیک زیارت نمود

من که ipad2 رو فروختم و منتظرم در اولین فرصت اینو بخرم
    خوب اونطوری سخت افزار-نرمافزارش که با هم مچ نمیشن که
    یک مورد عجیب قدرت باتری آیپد جدید هستش که مثل اینکه 2 برابر شده باشه همونطور که پیش بینی میشد یعنی چیزی حدود 14000 میلی آمپر
    البته از نظر گرافیکی شاید بازیها و نرم افزار زیادی برایش نیاید ولی قبلا هم گفته بودم دلیل افزایش گرافیک برای ارتقاء 400 درصدی وضوح صفحه نمایش هستش
    در ضمن الآن تو آیپد جدید مواردی اضافه شده که در آیپد2 نسبت به 1 تغییری نداشتهالبته دوربین استثنا بود و واقعا یک ارتقاء وحشتناک بالا بود
    چرا آیپد2 را فروختی؟قبلا تو یک پست که پاک شد توضیح داده بودم که آیپد2 قیمتش کاذب پایین هستش چون مثلا قیمت مدل wifi-16gb-ipad new ارزونتر از قیمت نوی یک ipad 2 3g 16gb هستش
    حالا اگه من بخواهم مدلهای مشابه آیپد2 و آیپد جدید را هر دو هم دست دوم عوض کنم 200 دلار هم بیشتر میشهاونهم بعد6 ماه از اومدن آیپد تازه
    الان آیپد2 فقط 100 دلار ارزونتر از آیپد جدید هستش مدل نو
    اگر من شخصی را میشناختم تا برام آیپد جدید بیارد ایپد2 خودم را هم اونطرف میفروختم بهتر بود
    و آیپد جدید ارزونترین مدلش بعد از 6ماه که افت قیمت خورد حداقل میشود 1320هزار
    500 دلار دستگاه+50 دلار مالیات خروج از امریکا+110 دلار سود فروشنده+حمل ونقل=660 دلا
    همین مدل پایه را حداقل 1700 هزار را در اردیبهشت سال 1391 میفروشند
    اختلاف قیمت اینجا بسیار بالا هست و اصلا تا 5 ماه از اومدن آیپد جدید خریدش را توصیه نمیکنم مدل نو هم خریدنش دیگه برام صرف نداره
    اصلا شما بخر بعد من دست دوم همون را 300-400 هزار ارزونتر میخرم ازشما
    در حقیقت در آیپد هم مثل آیفون هر نسل کلش عوض نمیشود
    پس آیپد بعدی صفحه نمایشی یکسان و شاید حتی دوربین یکسانی با این مدل داشته باشد و تنها تغییر وزن و قطر مثل آیپد2 و پردازنده و گرافیک و شاید 3d
    موندم آیپد نسل پنجم چی میشه؟ 3d و یا 4d
    باتری یک هفته ای و یا یکماههو قطر کمی بزرگتر و وزنی مثل آیپد جدید
    رم2 گیگابایتی و...
    نسلهای فرد آیپد فعلا قطور هستند و تنها نسل زوج آیپد نازکتر هست

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

مهمترين چيزي كه در مورد iPad 3 ميشه گفت 264 پيكسل در 1 اينج و نسل سوم شبكه هاي وايرلس كه خيلي توجه من رو جذب كرد

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دیگه 5 سالی میشه که گرافیک مهمتر از پردازشگر شده با اجازتون البته
    برای همین روی آیپد2 پردازنده 2 برابر کارایی شد ولی گرافیک9 برابر شد قدرتش
    تو ویندوز8 هم اکثر رابط گرافیکی از کارت گرافیک میکشه و نه مثل ویندوزهای قبلی از پردازنده برای همین هم اگر کامپیوتری با پردازنده 1 گیگاهرتزی هم باشه ویندوز8 را اجرا میکند و حدودا در حد ویندوز xp پردازنده میخواهد
    پردازشگر اصلا تو تبلت اپل آنچنان مهم نیست چون به اندازه کافی سریع هست
    دقیقا مثل رم که همه میگفتند تو نسل قبل که کم نمیارهدر حالی که فقط 512 مگابایت بود و الآن تازه شده یک گیگابایت که فکر کنم محصولات دیگه اگر به اندازه آیپد جدید قدرت داشتند میرفتند روی 2 گیگابایت
    اپل هیچ وقت امکانات دهن پر کن که هم مصرف باتری و هم جیب کاربر را خالی میکنه تو محصولش نمیگذاره
    الآن همین دورببن پشت دقیقا کیفیتی به اندازه بهترین دوربین8 مگاپیکسلی موبایل داره
    عزیزم خودم میدونم که گرافیک مهمتر شده و لازم نبود واسه من این همه توضیح بدی
    من از لحاظ پردازش اطلاعات خام گفتم که در مقابل برندهای دیگه کم میاره
    نه تو بگو کم میاره یا نه؟
    در مورد خالی کردن جیب هم شما برو آیپد 3 رو بخر ببینم جیبت خالی میشه یا نه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض مشخصات کامل آیپد جدید

از روز اول معرفی دراینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتوانستید مشخصات را کامل بخوانید
    منتها 2 نکته برایم عجیبه و قبلا هم گفتم یکی لطف کنه جواب بدهد
    اول=Built-in 42.5-watt-hour در آیپد جدید هست که نسبت 25 وات در ساعت نسل قبل جهش بزرگی هستش آیا به معنی باتری 12000 میلی آمپری هستش
    دوم=Bluetooth 2.1 +EDR technology در مدل آیپد2 تبذیل شده به Bluetooth 4.0 technology پس EDR technology چی شده؟
    در آخر هم بگویم آیپد جدید در خارج خریدنش واقعا بصرفه هستش
    دوربین به اندازه کیفیت بهترین 8 مگاپیکسلی گوشی
    باتری حداقل 35درصد بهتر از نزدیکترین رقیب
    گرافیک4 برابری نسبت به تگرا3
    تایپ با سیری
    بالاترین وضوح صفحه نمایش
    و...
    در ضمن در موردی مثل حساسیت صفحه لمسی-خازنی بدون رقیب بهترین است
    با رتینا شدن انتطار میرود انعکاس نور در صفحه نمایش بشدت کاهش پیدا کند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

عزیزم خودم میدونم که گرافیک مهمتر شده و لازم نبود واسه من این همه توضیح بدی
    من از لحاظ پردازش اطلاعات خام گفتم که در مقابل برندهای دیگه کم میاره
    نه تو بگو کم میاره یا نه؟
    در مورد خالی کردن جیب هم شما برو آیپد 3 رو بخر ببینم جیبت خالی میشه یا نه
    وقتی کم نمیاره من چی بگم آخه
    پردازش اطلاعات خام دقیقا یعنی چیآخه وقتی من دارم با آیپد2 خودم اینقدر سریع کار میکنم که اصلا احساس نمیکنم چیزی در حال پردازشه
    شما یک آیپاد تاچ4 که تک هسته هم باشه رو بگیر دستت باز از اندروید4 با پردازنده2 هسته ای هم سریعتره
    پردازنده سریعتر میشود که شما یک مواردی را سریعتر طی کنی خوب وقتی از این سریعتر نمیشه چرا الکی باید اسما بشه4 هسته در حالی که 2 هسته هم کاملا کافی هست برای ios 5.1 و...
    در ضمن هنوز از 2 هسته اندروید بزور استفاده میشه و آیپد جدید حتی از یک 4 هسته تگرا3 هم سریعتره چون نرم افزارش ios هستش
    برای بازی هم چه تو pc و چه نبلت اصلا پردازنده مهم نیستش
    عزیز شما یک تبلت500 دلاری مثا ترنسفورمر full hd را ببین که همون قیمت آیپد هستش تازه تبلت گالاکسی نوت10.1 که با وضوح 1280×800 و پردازنده2 هسته ای و دوربین بسیار ضعیفتر 3 مگاپیکسلی و گرافیک 4 برابر ضعیفتر هم همون قیمت آیپد هستش
    اگر مشخصات تبلتهاشون بالاتر از آیپد بود مطمعن باشید قیمتش هم بسیار گرانتر میشد
    اگه فردا بر فزض کنسول بازی ps4 بیاد که همین قیمت آیپد میشهتازه فقط هم میشه باهاش بازی کرد جیب من و شما برای یک مورد دیگه خالی شدهلطفا الکی گردن اپل و.. نندازید
    یک xbox360+کینکت =800 هزار قیمتشه (300$)که با یک صفحه نمایشfull hd ips =470$(170$)
    آیپد3 هم میشود 500$

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •