با سلام
دوست عزیز ماهیت بسیاری از این تایپک ها بحث و گفتگو وبررسی مطالب ارائه شده است و اصلا متوجه نمیشم که چرا شما از مشگل صحبت میکنید مگه قرار بود با هم مشگلی داشته باشیم . وشما از کدوم قسمت مطالب برداشت شخصی داشتی ، تا جائی که من یادم به شخص خاصی اشاره نکردم
در مورد بعد دقیقا میخواستم همین مفهوم رو به شما انتقال بدم که مطالب به صورت کلی هستش و برای شخص خاصی نیست .مسلما اصلی ترین شاخصه انجمنها عمومی بودن اونهاست و دلیل نمیشه ما هر مطلبی رو به خودمون بگیریم و در زیر مطلب بنویسیم که توضیح واضحات هستش ویا اینکه از این مطلب مطلع هستم، مگه اینکه بخواهیم دیگران رو از سطح سواد خودمون مطلع کنیم
بله حق با شماست باچند سطر نمیشه در مورد پلاسماها توضیح داد ولی مگه بجز این هست که شما به عنوان ایجاد کننده تایپک شارپ اومدی و یکدفعه وسط تایپک به معرفی پلاسماهای 2012 پاناسونیک پرداختی و در جواب برخی از دوستان که گفتند این تایپک جای دیگری هم هست ، اشاره کردید که به خاطر علاقه شخصی هستش .
البته مطالبی رو که من بیان کردم به گفته خودتون اطلاع داشتید ، البته این مطالب جنبه کلی دارند و برای شخص خاصی نیستند ، منتهی مراطب با اینکه از این مطالب اطلاع داشتید ،نمی دونم چرا نوشتید که پلاسماها در نور زیاد ضعیف عمل میکنند ویا از درخشندگی کمتری برخوردار هستند و یا در مورد UpScalingاز مثال 16.9 و 4.3 استفاده کردید که اصلا ربطی به هم ندارند و در پست قبلی دربارشون توضیح داده شده 16.9 و 4.3 برای تناسب ابعاد تصویر هستند ، پس با این حساب اگه از مطالب ارایه شده اطلاع دارید و در عمل در پستها چیز دیگه ای رو مینویسید ، متاسفانه باید گفت که در ارایه مطالب سهل انگاری کردید ویا . . .
اصلا آیا کسی از شما پرسید که از مطالب عنوان شده مطلعید یا نه ، اگر مطلعید که چه بهتر و اگر هم نیستید ، که کسی از شما حساب پس نخواسته و البته کاملا مشخص که نیت شما خیر ولی اینکه به اسم داشتن نیت درست ، در ارایه مطالب سهل انگاری کنیم امر پسندیدهای نیست و دقیقا این گونه انجمنها به دنبال همین هدف هستند ، بحث و گفتگو و نقد و بررسی مطالب
ودر آخر نقدی که به شخص شما داشتم رو بیان میکنم ، میشه با ارائه مطالب با خط معمولی وعرف در صفحات تایپک صرفه جوئی کرد . اگر مطلب ارائه شده بار علمی کافی داشته باشه در هر جای تایپک به چشم میاد و دیگه نیازی به بزرگ نمائی کل جمله ها نیست .
ودر آخر با کمال میل منتظر شنیدن نصایح و انتقادات شما و سایر عزیزان هستم و خوشحال میشم اگر دوستان اشتباهی رو در مطالب عنوان شده من یافتند ، تذکر بدند ویا تصحیح شده مطلب رو عنوان کنند .