سلام
من تا استیج 8 رفتم ، بدون هیچ مشکلی ! الان وسط یه مسابقه میپره بیرون و پیغام زیر رو میده :
![]()
سلام
من تا استیج 8 رفتم ، بدون هیچ مشکلی ! الان وسط یه مسابقه میپره بیرون و پیغام زیر رو میده :
![]()
سلام
زبان بازیی که من گرفتم ژاپنی هست
چطوری به انگلیسی(مرگ بر ضد ولایت فقیه) تغییر بدم؟
مشکل از کرکه،کرکه زیر رو دانلود کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل رو اجرا کنید و نتیجه رو بگید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان مشکل ست کردن کنترل کیبورد و جوی پد رو چطور حل کنم؟
دوستان
من این ارور رو دارم
FILE CORRUPTED THIS PROGRAM HAS BEEN MAINPULATED AND MAYBE its INFECTED BY AVIRUS OR CRACKED. THIS FILE WONT WORK ANY MORE
محض رضای خدا کمک کنید!!
سیستم:
cor i5
gtx 420
4 gig ram
m.b asuse
اینم حداقل سیستم مورد نیاز بازی هست
مسئله اینه که اینجا نوشته گرافیک 512(که قطعا از DX 11 پشتیبانی نمیکنه و فوقش از DX 10 پشتیبانی کنه) واسه بازی کافیه ولی من با گرافیک 1گیگ هم روی کمترین تنظیمات مشکل دارم و دارم صحنه آهسته بازی میکنمMinimum System Requirements:
Processor: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Equivalent
Memory: 3 GB
Hard Drive: 18 GB
Graphics card (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 or higher performance
Graphics card (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance
پ.ن:این بحث ادامه پیدا نکنه بهتره.چون نه شما حرفای من رو قبول دارین و نه من حرفای شما رو.پس بهتره که ادامه ندیم که باعث کدورت هم نشه
Last edited by alone_boy; 01-12-2011 at 12:22.
9500 GT..........مدل کارت شما چیه ؟
دوست عزیز ناراحت نشی ولی گرافیکت ضعیفه و از رده خارج شده من خودم 4850 ati دارم ولی نمیتونم درست حسابی بازی انجام بدم... شما برای بازی حداقل باید 8800 gtx یا gts داشته باشی... قدرت هر کارت گرافیکی اول با پردازنده مرکزی (gpu) محاسبه میشه و بعد سرعت باس و مموری که باید فرکانس پاسخ دهی پردازنده شما بالا باشه نه میزان رم .البته رم هم خیلی تاثیر گذار هست.... کارت گرافیکی باید از نظر تکنواوژی مناسب با بازیهای زمان خودش باشه![]()
بچه ها من بازی رو راحت اجرا میکنم فقط یه مشکل دارم.
نور آفتاب همش در حال چشمک زدنه! مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)