تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 91 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

14

آمپلی فایرهای هدفون طرفداران زیادی دارند و به شخصه افراد زیادی رو دیدم که از آمپ های هدفونی مثل Fiio استفاده می کنند؛ شاید استفاده از لامپ برای تقویت سیگنال هدفون بسیار هیجان انگیزتر باشه برندهای آماده زیادی در بازار (خارج از ایران) هست که قیمت های متفاوتی دارند، از برندهای ساخت چین 50 دلاری تا اودیونت 300 و خرده ای دلاری این آمپ های هدفون هایبرید بسیار ساده و کم قطعه هستند و این امکان وجود دارد که بوسیله منبع تغذیه DC (باطری) ازشون استفاده بشه (پورتابل) ... اصول کار بسیار ساده ست، از ماسفت بعنوان درایور و از لامپ بعنوان لامپ پاور استفاده میشه و در واقع لامپ وظیفه تقویت سیگنال صدارو بر عهده داره. از اونجاییکه در این مدارها (غالبا/نه همیشه) از فیدبک منفی بهره گرفته نمیشه، آمپ ها در کلاس A کار می کنند. معمولا از لامپ 12AU7 یا همون ECC82 معروف استفاده میشه، به دلیل ساختار تریود دوبل میشه از یک لامپ برای هر کانال (راست و چپ) استفاده کرد و مدار در حالت سینگل اند کار میکنه معمولا از یه ترانزیستور رگولاتور برای تصفیه و خطی کردن جریان ورودی مدار استفاده میشه.

خواستم اینجا عنوان کنم، به دلیل هزینه کمی که برای ساخت داره، و نتیجه خوبی که میده و تجربه ی لامپ به حساب میاد، با خودم فکر کردم شاید دوستان تمایل داشته باشند که همچین آمپلی فایر هایبردی رو برای خودشون بسازند و با استفاده از هدفون خودشون باهاش موسیقی گوش بدهند
    (قصد از درج این پست به هیچ عنوان فروش هیچ کیت، قطعه، یا دستگاه ساخته شده ای نیست... فقط قصدم اینه که موضوع رو مطرح کنم و در صورت تمایل شرایط رو مهیا کنم که دوستان خودشون اقدام به ساخت کنند چون مدار بسیار ساده ست و حتی کسی که اولین بار قطعات الکترونیکی رو لمس میکنه، میتونه براحتی در کمتر از 1-2 ساعت یه آمپ بسازه)

من برآورد کردم هزینه ها اینطوری باشه:
    دو عدد ماسفت: 1000 تومان!
    دو عدد IC رگولاتور: 1000 تومان!
    حدود 5 عدد خازن: 1500 تومان
    حدود 5 عدد مقاومت: 2000 تومان
    یک عدد پتانسیومتر: 1000 تومان
    دو عدد ورودی جک استریو: 1000 تومان
    یک عدد جعبه آماده: بین 1000 تا 5000 تومان
    یک عدد سوکت 9 پین لامپ: 5000 تومان (میشه از سوکت استفاده نکرد و برد رو سوراخ کرد و لامپ رو مستقیم روش لحیم کاری کرد)
    یک عدد لامپ 12AU7: بین 10 تا 20 هزار تومن (بستگی به سال ساخت و برند و کشور سازندش داره)
    یک متر سیم بدون اکسیژن 18AWG: 700 تومان
    منبع تغذیه 12 ولت یا باطری: 4000 تومان
    سویچ خاموش رو روشن: 1000 تومان
    یک قطعه کوچک برد خام: 1000 تومان
    مقداری سیم لحیم: 1000 تومان
    اسید: 2000 تومان

ابزارهای مورد نیاز: هویه/دریل با مته 1 و 2

جمع کل: ~ 25 الی 40 هزار تومن (بستگی به مرغوب قطعات، جعبه، سوکت لامپ و برندلامپی داره که میخرید)

نکته: میتونید از ظاهر دستگاه از پلگسی گلس استفاده کنید که زیبایی کار بیشتر بشه.

نتیجه آمپلی فایر هایبرد کلاس A واقعی خواهد شد که صدای لامپ را با کمترین هزینه برای شما به ارمغان می آورد و میتونه تجربه خوبی باشه

چندتا عکس از نمونه های ساخته شده:

این داستان خیلی هوس انگیزه، فقط نمی دونم آیا بتونم تنهایی از پسش بر بیام!!!
    مشخصات خازن های و مقاومت ها و برند های با کیفیت و همینطور نقشه مدار رو چطوری می تونم پیدا کنم؟
    آیا یه مهندس شیمی که همش با پمپ و لوله و همزن سر و کار داره می تونه در این حد با الکترونیک ور بره؟

2. 3 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این داستان خیلی هوس انگیزه، فقط نمی دونم آیا بتونم تنهایی از پسش بر بیام!!!
    مشخصات خازن های و مقاومت ها و برند های با کیفیت و همینطور نقشه مدار رو چطوری می تونم پیدا کنم؟
    آیا یه مهندس شیمی که همش با پمپ و لوله و همزن سر و کار داره می تونه در این حد با الکترونیک ور بره؟
    نقشه و محل تهیه قطعات و مابقی مسائل با من شما هم نگران مونتاژ نباش. اگه دوستان استقبال کنن، حاضرم خودم اولین نمونه رو بسازم و از تمام مراحل بصورت گام-به-گام عکس و گزارش تهیه کنم. مطمئن باشید ساده تر از اونیه که به نظر میرسه. وقتی کامل میشه به نظر خیلی پیچیده میاد. کل لحیم کاریش 100 تا پوینت نمیشه

4. 5 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقشه و محل تهیه قطعات و مابقی مسائل با من شما هم نگران مونتاژ نباش. اگه دوستان استقبال کنن، حاضرم خودم اولین نمونه رو بسازم و از تمام مراحل بصورت گام-به-گام عکس و گزارش تهیه کنم. مطمئن باشید ساده تر از اونیه که به نظر میرسه. وقتی کامل میشه به نظر خیلی پیچیده میاد. کل لحیم کاریش 100 تا پوینت نمیشه
    برادر استقبال از ما، شما این کار رو بکن من فرش قرمز پهن می کنم با ارکستر نظامی....

6. 3 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

داداش همینطور که گفتم DIY مثل شما تو ایران نیست
    کارت حرف نداره پست های قبلی رو که نگاه کردم واقعا جالب بود
    خسته نباشید

8. 3 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آمپلی فایرهای هدفون طرفداران زیادی دارند و به شخصه افراد زیادی رو دیدم که از آمپ های هدفونی مثل Fiio استفاده می کنند؛ شاید استفاده از لامپ برای تقویت سیگنال هدفون بسیار هیجان انگیزتر باشه برندهای آماده زیادی در بازار (خارج از ایران) هست که قیمت های متفاوتی دارند، از برندهای ساخت چین 50 دلاری تا اودیونت 300 و خرده ای دلاری این آمپ های هدفون هایبرید بسیار ساده و کم قطعه هستند و این امکان وجود دارد که بوسیله منبع تغذیه DC (باطری) ازشون استفاده بشه (پورتابل) ... اصول کار بسیار ساده ست، از ماسفت بعنوان درایور و از لامپ بعنوان لامپ پاور استفاده میشه و در واقع لامپ وظیفه تقویت سیگنال صدارو بر عهده داره. از اونجاییکه در این مدارها (غالبا/نه همیشه) از فیدبک منفی بهره گرفته نمیشه، آمپ ها در کلاس A کار می کنند. معمولا از لامپ 12AU7 یا همون ECC82 معروف استفاده میشه، به دلیل ساختار تریود دوبل میشه از یک لامپ برای هر کانال (راست و چپ) استفاده کرد و مدار در حالت سینگل اند کار میکنه معمولا از یه ترانزیستور رگولاتور برای تصفیه و خطی کردن جریان ورودی مدار استفاده میشه.

خواستم اینجا عنوان کنم، به دلیل هزینه کمی که برای ساخت داره، و نتیجه خوبی که میده و تجربه ی لامپ به حساب میاد، با خودم فکر کردم شاید دوستان تمایل داشته باشند که همچین آمپلی فایر هایبردی رو برای خودشون بسازند و با استفاده از هدفون خودشون باهاش موسیقی گوش بدهند
    (قصد از درج این پست به هیچ عنوان فروش هیچ کیت، قطعه، یا دستگاه ساخته شده ای نیست... فقط قصدم اینه که موضوع رو مطرح کنم و در صورت تمایل شرایط رو مهیا کنم که دوستان خودشون اقدام به ساخت کنند چون مدار بسیار ساده ست و حتی کسی که اولین بار قطعات الکترونیکی رو لمس میکنه، میتونه براحتی در کمتر از 1-2 ساعت یه آمپ بسازه)

من برآورد کردم هزینه ها اینطوری باشه:
    دو عدد ماسفت: 1000 تومان!
    دو عدد IC رگولاتور: 1000 تومان!
    حدود 5 عدد خازن: 1500 تومان
    حدود 5 عدد مقاومت: 2000 تومان
    یک عدد پتانسیومتر: 1000 تومان
    دو عدد ورودی جک استریو: 1000 تومان
    یک عدد جعبه آماده: بین 1000 تا 5000 تومان
    یک عدد سوکت 9 پین لامپ: 5000 تومان (میشه از سوکت استفاده نکرد و برد رو سوراخ کرد و لامپ رو مستقیم روش لحیم کاری کرد)
    یک عدد لامپ 12AU7: بین 10 تا 20 هزار تومن (بستگی به سال ساخت و برند و کشور سازندش داره)
    یک متر سیم بدون اکسیژن 18AWG: 700 تومان
    منبع تغذیه 12 ولت یا باطری: 4000 تومان
    سویچ خاموش رو روشن: 1000 تومان
    یک قطعه کوچک برد خام: 1000 تومان
    مقداری سیم لحیم: 1000 تومان
    اسید: 2000 تومان

ابزارهای مورد نیاز: هویه/دریل با مته 1 و 2

جمع کل: ~ 25 الی 40 هزار تومن (بستگی به مرغوب قطعات، جعبه، سوکت لامپ و برندلامپی داره که میخرید)

نکته: میتونید از ظاهر دستگاه از پلگسی گلس استفاده کنید که زیبایی کار بیشتر بشه.

نتیجه آمپلی فایر هایبرد کلاس A واقعی خواهد شد که صدای لامپ را با کمترین هزینه برای شما به ارمغان می آورد و میتونه تجربه خوبی باشه

چندتا عکس از نمونه های ساخته شده:

آقا اول از همه تشکر کنم از شما؛ از اون اول که تاپیک رو دنبال می کردم واقعاً لذت میبردم
    خودم خیلی دوست داشتم که همیشه یک ست اسپیکر داشته باشم، ولی به دلیل محدودیت های استفاده و ...
    خلاصه از طرفدارهای هدفون هستم (مخصوصاً از نوع داخل گوشی)
    راستش اطلاعات شما همونجور که معلومه در ضمینۀ سیستم های خونگی، کامله
    خیلی دوست دارم که بدونم صدایی که قراره از این آمپ نوعی در بیاد، چطور خواهد بود

راستش برای هدفون خب رنج خیلی متنوعی از آمپ ها وجود داره، از پروژه های diy شرکت jdlabs که در حد 30 دلار هزینه برمی داره تا آمپ هایی که تا 10000$ هم بنده دیدم
    مطمئناً هر آمپی رو نمیشه برای هر هدفونی (لااقل از لحاظ مچ شدن امپدانس خروجی آمپ با امپدانس هدفون) استفاده کرد و ممکنه نتیجۀ منفی هم در هدفون رخ بده
    راستش هدفم از گفتن اینا این نبود که بخوام به شما آموزش بدم؛ چونکه مطمئناً شما خیلی از بنده حرفه ایی تر هستید؛ هدف این بود که بگم:
    من تفاوت های دنیای هدفون با دنیای اسپیکر ها رو این تو ندیدم و در اصل متن نوشتۀ شما نتونست اطمینان خاطر های اولیه ایی که انتظار میره رو برای من برآورده کنه.

در ضمن من خیلی دوست دارم مدل خوبی از این تو در بیاد، چونکه تا حالا یکی از دلایلی که هدفون فول سایز مد نظرم رو تهیه نکردم، این بود که نمیتونستم آمپ مورد نظر رو تهیه کنم.
    (من در حال حاضر یدونه آمپ پرتابل هدفون دارم، که فکر میکنم خیلی جالب میشه به عنوان نتیجه با یدونه از این ساخنه ها مقایسش کنیم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    )

(کلاً خیلی دوست دارم یدونه آمپ هدفون خیلی خوب با قیمت مناسب داشته باشم )

10. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

برادر استقبال از ما، شما این کار رو بکن من فرش قرمز پهن می کنم با ارکستر نظامی....
    خیلی ممنون پس اجازه بدین من پروتل pcb رو تهیه کنم، شاید هم روی پروجکت برد اجراش کردم و تست گرفتم

داداش همینطور که گفتم DIY مثل شما تو ایران نیست
    کارت حرف نداره پست های قبلی رو که نگاه کردم واقعا جالب بود
    خسته نباشید
    شما لطف داری ولی دوستان با تجربه تر دیگه ای هم هستند مثل آقای عارف و جناب وکیلی که از بنده با تجربه تر هستند

12. 6 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از اونجایی که این آمپ ها هایبرید هستند، یعنی از ترکیب لامپ + ماسفت ساخته میشن، توی اینترنت نقشه های متفاوتی هست که هر کدوم از یه ماسفت بخصوص استفاده میکنن، دلیل اینکه نقشه نذاشتم برای این بود که میخواستم اول ببینم چه ماسفت هایی در ایران قابل تهیه هست بعد بگردم بهترین نقشه رو پیدا کنم و بزارم. اگه بشه امروز از محل کار میرم خونه یه سر میرم امجد ببینم چی هست چی نیست شب خبرش رو اینجا میزارم

14. 8 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اونجایی که این آمپ ها هایبرید هستند، یعنی از ترکیب لامپ + ماسفت ساخته میشن، توی اینترنت نقشه های متفاوتی هست که هر کدوم از یه ماسفت بخصوص استفاده میکنن، دلیل اینکه نقشه نذاشتم برای این بود که میخواستم اول ببینم چه ماسفت هایی در ایران قابل تهیه هست بعد بگردم بهترین نقشه رو پیدا کنم و بزارم. اگه بشه امروز از محل کار میرم خونه یه سر میرم امجد ببینم چی هست چی نیست شب خبرش رو اینجا میزارم
    خیلی ممنون که وقت میگذارید... ما هم پشتیبانی مهنوی می کنیم.
    در اینکه تجهیزات صوتی لامپی کلاس و صدای خاصی دارند که اونا رو از سیستم های تزانزیستوری متمایز می کنه ولی آیا برای مصرف پورتلگابل می شه رو لامپ+باتری حساب کرد؟ مدت زمانی که برای گرم شدن لامپ و استدی شدن لازمه کلی از باتری رو مصرف خواهد کرد.
    راستی من یه ست آپ رو میزی برای کار با کامپیوتر سر هم کردم ولی فکر می کنم صدای بهتر هم بتونم بگقرم. می تچگونم رو راهنمایی شما عزیزان های فای حساب کنم؟

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

16. 5 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در اینکه تجهیزات صوتی لامپی کلاس و صدای خاصی دارند که اونا رو از سیستم های تزانزیستوری متمایز می کنه ولی آیا برای مصرف پورتلگابل می شه رو لامپ+باتری حساب کرد؟ مدت زمانی که برای گرم شدن لامپ و استدی شدن لازمه کلی از باتری رو مصرف خواهد کرد.
    راستی من یه ست آپ رو میزی برای کار با کامپیوتر سر هم کردم ولی فکر می کنم صدای بهتر هم بتونم بگقرم. می تچگونم رو راهنمایی شما عزیزان های فای حساب کنم؟

بهتره اینجا همۀ انرژیمون رو بزاریم روی دسکتاپ به نظرم
    تا اونجا که یادمه آمپ هدفون معتبر که هم پرتابل باشه و هم لامپی، اینها هستن
    اول این اومد:
    بعد:
    توی اونور وقتی به آمپی میگن پرتابل، در اصل توی خیلی موارد منظورشون transportable هست، نه اینکه مثلاً قرار باشه بزاری توی جیبت، کلاً توی همونور هم فقط 2 تا مدل هست که واقعاً پرتابل به مفهوم اینه که بشه توی جیب گذاشت و در عین حال از کیفیت قابل قبولی بین صدا بازها برخوردار باشن؛ یکیش
    و دومی

پس بهتره از اول برای خودمون بگیم که سایز آمپ مهم نیست
      محتوای مخفی: خارج از موضوع 
    یک نکتۀ جالب بگم اینکه، وقتی اولین ورژن آمپ arrow اومد، و خیلی سر و صدا توی هدفای کرد(به خاطر بعضی ویژگی های خاص و در عین حال ابعاد فوق العادش) طراح arrow اومد و نقشۀ کامل آمپ رو روی اینترنت گذاشت
    (یجورایی خواست بگه که قضیۀ ساخت این آمپ، بیشتر از طراحی و قطعات بکار رفته است و فوت کوزه گری و ...)

در ضمن آمپ های حرفه ایی، از همون جریان dc استفاده می کنن، یعنی با وجود اینکه مستقیم به برق شهر ( جریان ac ) وصل هستن، ولی قسمت اصلی آمپ، جریان مستقیم (dc) رو استفاده می کنه (مثل جریانی که باطری میده)

18. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از حمایت شما
    بله اگه کمکی از دستم بر میاد در خدمتم

بهتره اینجا همۀ انرژیمون رو بزاریم روی دسکتاپ به نظرم
    تا اونجا که یادمه آمپ هدفون معتبر که هم پرتابل باشه و هم لامپی، اینها هستن
    اول این اومد:
    بعد:
    توی اونور وقتی به آمپی میگن پرتابل، در اصل توی خیلی موارد منظورشون transportable هست، نه اینکه مثلاً قرار باشه بزاری توی جیبت، کلاً توی همونور هم فقط 2 تا مدل هست که واقعاً پرتابل به مفهوم اینه که بشه توی جیب گذاشت و در عین حال از کیفیت قابل قبولی بین صدا بازها برخوردار باشن؛ یکیش
    و دومی

پس بهتره از اول برای خودمون بگیم که سایز آمپ مهم نیست
      محتوای مخفی: خارج از موضوع 
    یک نکتۀ جالب بگم اینکه، وقتی اولین ورژن آمپ arrow اومد، و خیلی سر و صدا توی هدفای کرد(به خاطر بعضی ویژگی های خاص و در عین حال ابعاد فوق العادش) طراح arrow اومد و نقشۀ کامل آمپ رو روی اینترنت گذاشت
    (یجورایی خواست بگه که قضیۀ ساخت این آمپ، بیشتر از طراحی و قطعات بکار رفته است و فوت کوزه گری و ...)

در ضمن آمپ های حرفه ایی، از همون جریان dc استفاده می کنن، یعنی با وجود اینکه مستقیم به برق شهر ( جریان ac ) وصل هستن، ولی قسمت اصلی آمپ، جریان مستقیم (dc) رو استفاده می کنه (مثل جریانی که باطری میده)

خیلی ممنون از مطالب مفید شما اصولا جریان DC در های فای جایگاه ویژه ای داره، به دلیل خطی بودن و نداشتن ریپل های ناگهانی و ازینرو کمترین تاثیر منفی بر صدا اعمال میشه. ولی مساله اصلی اینه که لامپها مایکروفونیک دارند. خازن ها پیزوالکتریک اصولا یه لامپ وقتی لرزش داشته باشه، سازمانش بهم میریزه و مایکروفونیک روی صدا تاثیر منفی میزاره، حالا دلیل اینکه این آمپ های فول لامپ یا هایبرید ساخته میشه، اینه که شما میتونی در حالیکه نشستی از آمپ استفاده کنی. یا براحتی با خودت حمل کنی . ولی بهترین بازده بصورت ثابت و دستکتاپ خواهد بود

امروز رفتم و Mosfet IRF510 و رگولاتور LM317 پیدا کردم و گرفتم. خوشبختانه یه نقشه خیلی خوب از این ماسفت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست... یه سری مقاومت و خازن و مولتی ترن هم گرفتم و امد خونه و مونتاژش کردم. تقریبا 1 ساعت کار داشت مونتاژش. هنوز صدا نگرفتم (هدفون دم دست نیست، فردا احتمال داره تست کنم)
    نکته خیلی مهم: کیفیت صدای نهایی ارتباط مستقیم داره با کیفیت خازن ها و ارتباط بین قطعات و از همه مهمتر یه جریان 12 ولت تمیز و بدون ریپل. صرف ساخت یه همچین آمپی نمیشه انتظار داشت بهترین صدارو ازش بگیرید، باید روش کار کنید و مودیفای کنید و از قطعات بهتر استفاده کنید، بایاس کنید... مدار رگوله جریان سر راهش قرار بدین یا از همه بهتر از باطری استفاده کنید ... ورودی و خروجی های با کیفیت تر استفاده کنید تا به بهترین نتیجه برسید
    عکس ها: (گزارش کامل تر و جامع تر رو بعدا سر فرصت میزارم با توضیح واضحات)

قطعات:

ظاهر کلی:

نمای پشتی:

در تاریکی:

یه LED بنفش گذاشتم پشت لامپ برای زیبایی که میشه همون رو از داخل تعبیه کرد که زیبایی بیشتری به لامپ میده:

Last edited by klipsch; 07-05-2012 at 22:12.

20. 11 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •